Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački lovni terijer

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački lovni terijer
Lovac sa NLT-om
 !
Lovac sa NLT-om priložio:
dsc02506.jpg

Samo NLT..... B)

Lovac sa NLT-om
 Slika je sa danasnjeg treninga......
Samo NLT..... B)

Rade kamenorezac
 Gde ste terijerdzije ja malo bio otsutan je... obaveze pozdrav svima!

dragoslav
 imam ja stenca 6 meseci preko astora vodio sam ga na teren ima glasa

Hunter milos
 Ljudi jedno pitanjce.Kako da odviknem psa da napada na točkove vozila?Smile

bela
 pa evo da se pohvalim na polju teriera pre neki dan sam doneo ženku teriera kući. ima 6 meseci luda je ko struja, biće i slika nadam se ovih dana ako ugrabim vremena .Pas

Ljudi jedno pitanjce.Kako da odviknem psa da napada na točkove vozila?Smile

na to pitanje nemam odgovor .jedino ogrlicom a ja to baš i ne preferiram i nikako ne volim.Hmmm
vižlan i terier

duka92
 Malo vicite na nju ako ne sklanjajte je od tockova ja imam isto takvog sto napada tockove i laje na traktor ali nepomaze nista pa sta bude bude ali uglavnom on popusta i odustane od togaGrin

duka92
 Evo da se pohvalim malo juce smo tri druga i ja izjamarili 5 liscica.U pocetku psi nisu bili zainteresovani za jamarenje kao da nema nista u rupi mi poludeli, a rupa radi iskopamo jedan prokop i imamo sta da vidimo tuneli ko da su ispeglani liscici utabali kao beton tvrdo jos jedan asov dublje nasli smo 2 kokoske i 6 fazana to jest 2 petla i 4 koke i jednog zeku ker nastavlja da kopa mi drugi prokop, a nemoz dalje mala rupica a liscici vire i pustimo malu kerusicu od 9 meseci i aportira sve i jedno lisce dosta su veliki i imaju lepe zube.vodili smo tri odrasla kera i dva malada kuceta iz jednog legla.Bilo je lepo druzenje i dobra akcija na stetocinuSmile

ML@DJ@N
 duka al ostalo neko zivo........

poz.......Bye

Hunter milos

duka92 kaže:
Malo vicite na nju ako ne sklanjajte je od tockova ja imam isto takvog sto napada tockove i laje na traktor ali nepomaze nista pa sta bude bude ali uglavnom on popusta i odustane od togaGrin

Pa tako ja i radim,malo viknem na njega i cimnem povodac!Malo odustaje ali se jos zaleće na veća vozila (kamione i traktore),nadam se da će skroz odustati da juri!
Imao sam terijera koji je podleteo pod traktor i nastradao,pošto sam bio mali moji mi dugo,dugo nisu rekli sta se desilo sa njim koliko sam ga bio voleo!Sada sto imam psa od 13 god,kao malog su ga udarila kola pa od tada više ne juri!
Pa ne bi želeo da se desi nešto slično i ovoj maloj terijerki što sada imam!!Sad

duka92
 Sve ce to biti dobro naucice on polako.

duka92
 Jeste ostalo je jedno zivo neznam sta se sa njim desilo mislim da su ga dali nekom decku da ga odhrani ja stvarno neznam sta je sa njim ali nadam se da je dobroGrin imali smo i jazavce i lisice i sve ih odhranili i pustili.Lisice su bili pravi cuvari kuce pusteni po dvoristu, a oko njih divlje patke golubovi fazani i niko nikog nije dirao i naravno NLT svi bili ko jedna porodicaGrin

Milorad
 Pozz kolegama,posedujem zenku NLT 6 tek je zube promenila...poceo bih da je izvodim u polje ali posto imamo vrlo malo zeca razmlisljam da pocnem da je vodim na rupe gde ima malih lisicica,koji u ovo vreme maja treba da pocnu da izlaze iz jazbine.
Zanima me da li je ispravno da ovako otpocnem obuku...nisma ih ranije gajio

ML@DJ@N
 Naravno da je ispravno da je izvodis sto vise njoj to nece da skodi sigurno vec ima da napreduje sve vise i vise,vremenom ces to i primetiti,a i nebi bilo lose da je odvedes ne neku rupu da oseti miris naravno bez pustanja samo na povodnik kako bi ona pocela da se prilagodjava,i oslobadja od straha koji sigurno poseduje zato sto je to mlada kuju,,toliko od mene nadam se da ce ti moj savet koristiti.... Pas

duka92
 Milorad: da vam kazem moje iskustvo ja pse neizvodim na rupe do 16 meseci jer pas nije dovoljno razvijen i nemoze da se bori protiv lisice.Mladi psi kad se pustaju u rupu i kad dodju do liscica moze da bude svasta pod 1Grina krene da laje na liscice pod 2:moze da se bori sa njima i pod 3: mogu da ga ujedu i da se uplasi i nikad vise kera kakvog trebate za jamarenje polako nemojte zuriti ako imate nekog ko jamari i kda uvate lisicu u kavez pustajte ga da laje malo ako hoce sa starijim psima ili samog sve jedno je i nemojte da zurite sa kontaktom dobar ker se lako upropasti kad se zuri sve u svoje vreme.Smile

Lovac sa NLT-om
 Ja bih ti preporucio da je izvodis u polje,i da na preseku da je pustis na mlade lisice......od malena mora da se uci...... tek sa godinu dana mozes da je pustas na matoru lisicu............
Samo NLT..... B)

Milorad
 Hvala Kolege...
Uglavnom sam slicne savete dobio od svih terijerdzija!!!
Dobar pogled...

SAWA
 Imam jednog 2 godine star. Nije lovio! Da li da se trudim oko njega ili da ga menjam? Dobar je inace!

Pravilo je da se pre postavljanja komentara, upišeš na temi 'Predstavite se'
Srbijalov Admin Tim

duka92
 SAWA-Druze trudi se nemoz da nevalja ako ima temperamenta sve se da uraditiSmile

WILD SENSE
 Od 01.06.2010. ce u mom vlasnistvu biti dvanestogodisnja Selly vom Mardersteg.Uz veterinarski nadzor i odlicne uslove gajenja iskreno se nadam da cu dobiti do kraja godine leglo od nje!Prica sajazavicarima je zavrsena za svagda!!!!!!!!!

i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/Selly-vom-Mardersteg-0041.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,054,303 posete www.srbijalov.com