Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: PRVI PARTIZAN

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
PRVI PARTIZAN
sheytan
 ^ Prvom prilikom tju probam, ne zvao se ja Sheytan! A i ne zovem se tako... Confused

Smeko

Kako tju probam? Klick, klick, klick X puta, i u centar na 300m, pa kom odbojci, tom koshartzi! Vebanje

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

sheytan
 A do tada, evo fotke od pre par godina, s prvog pucanja tim qrabeenem, tipa puknuto par na 100m i odmah zatim na 300m(ja znatno manje rutiniran i sl.):

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/METE/300m.jpg

Municija tada stara preko 20 godina, isto PPU 9.7g SP! puc puc

Znachi, gornja tri pogotka, samo shto je srednji pucao koleza...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

sheytan
 Mislite da su ovi dalebu?

http://www.b92.ne..._id=908336

Ninja Ninja Ninja

Tri prsta

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

stojkuki
 Jesu Seki, i to ne samo da su dalebu vec su i neprofesionalni bolidi. Mislim na novinare. Prenoseci tek tako vest koja nije pojasnjenja ili se delimicno i tendenciozno prenosi pravi se velika steta. Ovako kako je napisano ispada da je Fabrika izvezla i prodama mundzu Onima tamo. Sto sam siguran ali apsokutno siguran da nije tacno.
A metak, ... U takvom ratu metak je metak bio ruski americki kineski ili nas.

sheytan
 Ma, mojne previshe ozbiljno sve da analizirash, poosti malo da se ponosimo! Grin

Kolce

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Naša bivša država Jugoslavija je imala odličnu saradnju sa Irakom. Deo municije verovatno datira iz dog vremena ali je sada izvučena iz nekog magacina. A sva municij koja se prodala u 21. veku je išla uz blagoslaov amera, tako da uopšte ne treba da nas brine taj podatak.
Tri prsta 2Kolce

AcaNik
 б92 и новинарство Sad а ти како ли су само избројали сву муницију. скупљали чауре по брдима?
треба се запитати зашто су амери поред 5,56 куповали и 7,62 од ППУ ;)

ssekir75
 ако неко није пратио, ирак је увозио нашу џебану и после 2010. ништа чудно, него то б92 дува у тикву (да не кажем нешто друго Chut)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AcaNik
 Ирак је само плаћао а амери су били ти који су одлучивали шта њима треба и колико ;)

sheytan
 Ih, bre, kaki ste, pokvariste mi merak... Sad

SRBIJA DO IRAKA!!! Tri prsta

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

ssekir75

AcaNik kaže:
Ирак је само плаћао а амери су били ти који су одлучивали шта њима треба и колико ;)

небитно. битно је да је та муниција тамо легално дошла. у хаосу који је настао касније стигла је у погрешне руке, али у ираку је била легално.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

AcaNik
 Наравно да је била легално! Процедура је таква да не би ни почела производња веће наруџбине док се не зна крајњи купац ;)
Мислим б92 и новинарство Sad

Planinko011
 http://www.blic.r...u-municiju

Neko bi rekao da ljudi znaju sta je dobro a neko da to rade zbog stednje Zbunjen. A bice da nekom jos ne odgovara i zasto jos to nije rastureno i masine pretopljene u SmederevuSad
Cesto se vodi polemika u nekom pravcu da se od municije lovackih zrna za krupnu divljac ocekuju grupe kao da se radi o match municiji a sasvim je dovoljna preciznost na 200-250m u "mali tanjir". I samo kod municije namenjene za sitniju divljac i predatore u brzim kalibrima moze se ocekivati za par nijansi bolje.

Podunavac
 Evo još nekoliko reči o popularnosti PPU municije među lovačkom populacijom u RH. Već dva dana tražim municiju PPU 30-06 Spr. SP 11,7 grama. Većina prodavnica je nema, a oni koji je imaju prodaju je po 10 kn (1,3 evra) komad. A do nedavno je bila 8 kn (1,05 evra) komad. U ponudi je uglavnom PPU sa Grom zrnom, po istoj ceni (10 kn). Inače u HR je najpoplarnija PPU municija upravo sa Grom zrnom. Nije ni čudo kad municija drugih proizvođača sa sličnom konstrukcijom zrna košta 2 do 3 puta više. Inače po zastupljenosti prodaje karabiinske municije u HR PPU je uvek među prva tri mesta. Sa S&B i RWS. Belot zbog povoljne cene, a RWS zbog visoke kvalitete. A naš PPU zbog odličnog odnosa cena-kvalitet. U stvari PPU je uvek među prva dva, jer većina lovaca u HR ne može da si priušti RWS municiju.
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 колико сам ја пратио на пар хрватских форума, највећа замерка је прљање цеви. већина и тамо схвата да за ловачке потребе група од 5-6 па и 10цм сасвим ради посао и да се не треба убијати са добијањем групе дводинарке. ако буде, одлично, ако не, и ово је довољно. наравно, има и понека зажуљотка којој све не ваља сем оног најскупљег, а кладим се да први пуца управо ппу или игман, док има пар метака скупљег ранга које носи на показивање кад оде негде на страну у лов. има и боље, наравно, али ни партизану ништа не фали за нормалне ловачке потребе.

223rem

ssekir75 kaže:
колико сам ја пратио на пар хрватских форума, највећа замерка је прљање цеви. већина и тамо схвата да за ловачке потребе група од 5-6 па и 10цм сасвим ради посао и да се не треба убијати са добијањем групе дводинарке. ако буде, одлично, ако не, и ово је довољно. наравно, има и понека зажуљотка којој све не ваља сем оног најскупљег, а кладим се да први пуца управо ппу или игман, док има пар метака скупљег ранга које носи на показивање кад оде негде на страну у лов. има и боље, наравно, али ни партизану ништа не фали за нормалне ловачке потребе.

Bas tako kolega slazem se sa tobom,i nas PPU ce odraditi posao naravno uz dobar pogodak.Yes

sheytan
 Evo, probah i na 300m, kao shto rekoh, ali ne postigoh bash ochekivatu groopoo:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/METE/PPU97300m_zpsb92e8ea1.jpg

Dva gornja su fina, al shta je s tretjim, ne znam. Da l je malo sporiji nego ostali, da l sam ja zabrljao... Confused

Bilo kako bilo, ja sam zadovoljan, + shto sam iz prve pogodio korekciju... Odobreno

QPUJMO DOMATJE! Tri prsta

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

hercegovac
 Treb'o si opalit još jedan-dva i bilo bi ti jasnije do koga je. U svakom slučaju nije loše.

sheytan
 Zagrejala se cevka bila solidno, a vremena uvek malo, i tako ostah na ta tri...

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

canis aureus
 ... pa dobro tebra nemo si tuguješ i s alCohol da se naližeš, bidnu će bolje na drugi puta Podrka ...... Grin

... aj ova dva na 10-11h al ovaj poBačaj ... ma strašno Confused ( ;) ) mada sa taku džebanu dobro je da si išta i potrefijo Stari
Što si nisi, k'o čo'ek, ispogađo to sa onu tvoju partizanku u 8T-Rex i da bidneš dingospo ....
Grin ... iveli 3

Kako misliš "Zagrejala se cevka bila solidno"??
Nije od pleKa da je zagreju 3komaTa Hmmm
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Moj prvi lovački pas KINOLOGIJA 13 03.07.2014. 20:56
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,047 posete www.srbijalov.com