Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
sheytan

Lala kaže:
Sheytan, nema tržišnog principa, ako imaš samo jedno mesto gde možeš da kupiš makar tu 'ebenu flašicu vode!!! A koga da zovem, u materinu, npr. u nedelju pre podne? I da sedim i da džedžim dok se neki inspektor ne pojavi? Nema tu 'leba!

O trzishtu sam govorio u prvom pasusu, gde uprava Sajma nudi odredjenu povrshinu sajamskog prostora za obavljanje ugostiteljske delatnosti(I U TOJ PONUDI MOZE DA ZAHTEVA KOLIKO GOD PROCENI DA MOZE DA DOBIJE!), a potencijalni zaqpci mogu tu ponudu da prihvate ili ne(verovatno se u novije vreme to sve radi na aukciji, tenderu i sl.). Kada se sklopi ugovor, ovaj zaqpac posle nudi robu i usluge opet po svojoj slobodnoj proceni, znachi, maximalno sqpo koliko smatra da moze da prodje.

Drugo, fiskalni nisi dobiJo ni ranijih dana(kao ni ja), tako da si mogao da reagujesh. Dodushe, potpuno te razumem, ovo posqpljenje za vikend je stvarno kap koja je prelila chashu... Sad
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala
 Ma, Sheytan, nešto sve sumnjam, da su možda i kelneri uveli neki svoj interni cenovnik, i šamarali novčanike gostiju, po principu APP (ako prodje, prodje)!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sheytan
 B) Sve je mogutjo u Srbistanu... Cry

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Lala
 Ovi sliku sam se dvoumio gde da stavim, ovde, ili na temu 'Susreti i druženje...'.
Na slici su moj 'ljuti opozicionar' Charuga (pozz, brate!), Zoranp sa psom (slikano pred izložbu), gospodin Dejan iz Gajdobre, (vlasnik odgajivačnice NKD, odakle delom i moj Kastor vuče poreklo), i ja.
Eto, imao sam prilike da upoznam i čoveka, koji je u neku ruku delimično zaslužan, što imam odličnog psa! Naravno da smo se ispričali o Kastoru, a ja se živ pojedoh, što ga nisam izveo na izložbu.
Lala priložio:
charugazoki.jpg

zoranp
 Eto danas i ja dan provede na sajmu!! Normalno odmah se nađem sa Lalom, a ovaj zove Charugu, pa se pojavi Predator, pa utom stiže Huntinggirl1 da sudi smotru, unutra u hali sretnem koleegu Tulipana i društvo je odmah na okupu. Milina jedna, priča priču stiže i kao šlag na tortu moja zverka AS dobije priznanje za najlepšeg psa smotre u starosnoj dobi od 3 do 9 meseci!! Divan se posle odužio sa Lalom i Charugom u kafani "oderi gosta" (tako je ja nazva, jer to je katastrofa koje cene udaraju) još dobra dva sata nakon smotre!! Sve u svemu jako lep dan!! Bye
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

DakiNS kaže:

Podunavac kaže:
Niko se ne hvali da je nešta pazario. Jesu svi stisli kesu ko Kir Janja, ili je neka tajna? Pa nije valda baš tolika kriza da se ni sitnice ne kupuju? Nije kupovina samo ko kupi pušku.
Ja sam se bas istresao kuoio sam balistol, a Lala slikao jer sam odustao od kupovine krusikove municije jer cena od 650 dinara mi je bilj sumnjivo mala sve me bilo strah neke prastare zalihe ili loseg skladistenja

Corpus delicti: Daki se drhtavim rukama odvaja od novčanica! ROFL
Lala priložio:
dakicaluje.jpg

sheytan
 ^

HarmonikaVeselo 2Veselo 2

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

lovatz
 uspeosam da pronagem i ja sajam Smile
prvi put sam na sajmu,dopalo mi se skoro sve sto se tice sajma ali u onai "restoran" deru brate !!!
da se pohvalim malo,kupijo sam sve i svasta,potrosijo dosta para (mlogo jevtinije nego u rumuniji) samo mi zao sto nisam mogao da kupim karabinsku i pistoljsku municiju.gde god sam pitao (canona,snajper,super tane,itd) niko mi nije mogao obijasniti kako stranac sa stranim oruzanim listom moze da kupi municiju u srbiji,pa zato molim lepo ako neko zna neka mi kaze da znam sta treba da ucinim iduci put.
unapred hvala.
p.s.valjda treba da uzmem srpsko drzavljanstvo. Smile

fotolovac
 Pogledajte i finale takmičenja u oponašanju rike jelena koje se održalo u subotu na štandu Vojvodinašuma.

http://www.youtub...rNHyuxof2s

Podunavac
 Sajam je bio odličan. Pazario sam dosta stvari, ali što je još bitnije upoznao sam dosta forumaša (napokon). Neću da nabrajam da nebi nekoga zaboravio. Krivo mi je što sam sedeo blizu Sjeftića a nisam znao da je on. Došlo je do zabune i nisu nas upoznali.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Za Lalu se nisam nadao da je tako korpulentan.Grin
i52.tinypic.com/35jkqc8.jpg

A za Canisa sam se iznenadio kako je mršav.Grin
i55.tinypic.com/4hd3ia.jpg

Malo šale. Žao mi je što nisam imao prilike da upoznam i kolegu Canisa.
Tri prsta 2Kolce

Sremac75

zoranp kaže:
Eto danas i ja dan provede na sajmu!! Normalno odmah se nađem sa Lalom, a ovaj zove Charugu, pa se pojavi Predator, pa utom stiže Huntinggirl1 da sudi smotru, unutra u hali sretnem koleegu Tulipana i društvo je odmah na okupu. Milina jedna, priča priču stiže i kao šlag na tortu moja zverka AS dobije priznanje za najlepšeg psa smotre u starosnoj dobi od 3 do 9 meseci!! Divan se posle odužio sa Lalom i Charugom u kafani "oderi gosta" (tako je ja nazva, jer to je katastrofa koje cene udaraju) još dobra dva sata nakon smotre!! Sve u svemu jako lep dan!! Bye

Ti ko pravi pozadinac!
Dolaziš nakon bitke na sanaciju terena-uzimanje trofeja i nagrada!
E kada su te videli i prepoznali morali su da ti daju nagradu da se ne bi Lala i ja zainteresovali malo za rad Kinološkog saveza!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp

apinest kaže:
Meni je danas bio praznik. Ne bilo koji nego- SVETAC! "Moj" 17 LORIST... Samo, ovaj put, prvi put od kad ga posećujem, oružje, municija i oprema bili su u drugom planu. Razlog: upoznao sam i družio se sa nekolicinom kolega sa foruma, sjajnih ljudi kojima je lov "najvažnija sporedna stvar na svetu", i kojima prioritet očigledno nisu meso, pozicije ili lična i imovinska korist u i oko lovstva. Ljudi kojima angažovanje oko ovog foruma ne donosi nikakvu dobit, a oduzima im puno vremena i energije. Ljudi koji nisu sa druge planete, sa kojima se može otvoreno razgovarati, do kojih se može uvek doći i obratiti im se bez bojazni da će se naići na negativan stav ili ignorisanje. Sušta suprotnost od svega što smo dosad imali, samo da se ne promeni... Ovakvi susreti, druženja i razgovori, kao i rasprava na ovom mestu, samo potvrđuju koliko je OBIČNOM lovcu smrtniku teško da nemoćno(?) posmatra kako mu se urušava čitav lovački svet dok se LU raspadaju (rasturaju), lovišta i lovni reviri arče kao da su tuđa, a prema divljači ponaša kao prema najljućem neprijatelju kojeg treba uništiti, jer će, Bože moj, na kraju ipak pripasti "nekom drugom". I što je najvažnije: ovakvi susreti bude nadu i daju novi podsticaj u težnji da sutra ne ostanemo i bez lovačkih organizacija, i bez lovišta, a samim tim i bez divljači. A šta će nama lovcima onda i šume i polja, i psi, i oprema i oružje? Samo da zlobnici i u ovome ne "pronađu" neku konspiraciju. A ako je bilo patetično, oprostićete mi- valda...
P.S. O sajmu konkretnije: izlagačima, ponudi, cenama i ostalom... nekom drugom prilikom!

Kolega svaka čast na razmišljanju i stavu!Bravo 2B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

canis aureus

Podunavac kaže:
...
Žao mi je što nisam imao prilike da upoznam i kolegu Canisa.

Ako se na me' odnosi ...
Biće prilike kolega, samo zdravlje od Boga!KrstiBye

... onog dana kad sam biJo na sajmu takođe htedoh da ga fotografišem ali mi mnogo ružan i mršav bijade pa ...
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Podunavac
 Na tebe druže, a na koga drugoga.
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 I ja moram da se pridružim Podunavcu, u žaljenju što nisam upoznao najvećeg lovca na predatore - Šakala!

Canis aureus...biće prilike....Bye
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

vuk71
 neznam misljenje drugih lovaca al ova godina je rekordno slaba i za izlagace i za posetioce...nesto zanimljivih trofeja je ulepsalo manifestaciju a ostalo se svodi na pijacu...a nekad je sajam lova u NS bio pojam...

Predator

zoranp kaže:

Žao mi je što nisam još ostao sa vama. Ta voda za 250 dinara mora da liječi sve bolesti. Grin Osim stresa i nervoze, naravno! Glavu o zid
Narode, nemojte mi zamjeriti. Od 9 sati na sajmu, gladan kao onaj Zokijev "zeljov", a gotov roštilj me čeka na Stražilovu. Rotilj Nisam mogao odoliti. Glavno je da smo se mi našli, a Bože zdravlja, biće druženja i drugi put.
Zoki, sve čestitke za pobjedu tvog Asa. Nadam se da će krenuti pretkovim stopama i kao i on postati nadaleko poznati pisac. Smeko
Iako ptičari nisu moja sfera interesovanja, nisam mogao ostati ravnodušan na pojedine informacije koje sam od tebe čuo.
Zorane Aplauz
Nego Lalo, kažu da pas liči na gazdu. Ima li i gazda Zoran istu manu? Ogovaranje

Sasvim prirodno

zoranp
 Ma ubila me bruka moj zemo, ja u džepu imam hiljadu dinara i reko ajd da popijemo nešto, ali kad sam vidio koliko moj burazer plati prvu turu, od bruke ni A da kažem, nego sam kupio tamo neki zejebancija za grickanje, čisto da se ne obrukam skroz!!..Ma to me je baš sabilo, jer sam računao da četiri čoveka mogu popiti jedno piće za crvenu, ali sam se tu gadno zezno u planovima!! Bruka i sramota, ali šta da radim, drugi put će valjda biti bolje!!Molitva
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

charuga

zoranp kaže:
Ma ubila me bruka moj zemo, ja u džepu imam hiljadu dinara i reko ajd da popijemo nešto, ali kad sam vidio koliko moj burazer plati prvu turu, od bruke ni A da kažem, nego sam kupio tamo neki zejebancija za grickanje, čisto da se ne obrukam skroz!!..Ma to me je baš sabilo, jer sam računao da četiri čoveka mogu popiti jedno piće za crvenu, ali sam se tu gadno zezno u planovima!! Bruka i sramota, ali šta da radim, drugi put će valjda biti bolje!!Molitva

nemoj da kukas ko neka strina,neide uz te brkove...nego da li si nagradu podelio sa ASOM ili si sam grickao...?heheheh
..............

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,045,997 posete www.srbijalov.com