Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Neca92

DakiNS kaže:

Neca92 kaže:
Bravo 2 Yes
Neco kada sam video ove slike uopšte se ne čudim tvojoj odluci.-I tata bi sine- e da ne zaboravim ova tvoja slika na avataru me oduševljava perfektnu si odabrao

hehe Smile Sta da radim kad volim? Confused Grin
Hvala za sliku, i mene odusevljava, zato sam je i odabrao! Smile Bye
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

VLADE
 blazer k95
VLADE priložio:
2_36.jpg

jankovic vladimir

VLADE
 drugari uradio sam ovaj blazer ali mi losa slikaHisterian
jankovic vladimir

VLADE
 Tako se lovi sa pravim alatom
jankovic vladimir

Neca92
 Lep rad Vlade! Bravo 2

Max011

slavisa1205 kaže:
Kako se zove ova metalna kapa na kraju kundaka za stuc karabine, gdje se moze kupiti i koliko kosta otprilike.
i52.tinypic.com/a2rwxd.jpg

Kapu imaš da kupiš u Zastavinom servisu u Kragujevcu košta oko 20 e a može i da ti uradi neki verziran majstor inače zovu je i muf ili met.navlaka za štuc , metalna obujmica... Grin
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

VLADE
 ova navlaka se zove GRIVNA i ja posto radim kundake je kupujem u servisu i nije preko 2000din
jankovic vladimir

slavisa1205
 Hvala na informacijama.

off. Vlade, provjeravaj postu Smile

BojanKG
 Svaka cast vlado,majstorski odradjenio Bravo 2
srbijalov markafazan

VLADE
 normalno bojane trudi mo se za extra radovima 
jankovic vladimir

VLADE
 bereta
VLADE priložio:
bereta.jpg

jankovic vladimir

kelt

VLADE kaže:
bereta
pa ovo je zaebalo vek
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala

VLADE kaže:
bereta

E, ovo je baš, baš lepo!Bravo 2
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Vidim da na ovoj temi ima profesionalaca, pa bih postavio pitanje. Od prvog dana kako sam kupio pušku kojom lovim ona me tuče po srednjem prstu, to je toliko nezgodno posebno u letnjem periodu kada ispališ u danu više metaka nego za sezonu u redovnom lovu. Zatim sam nabavio onaj mali štitnik od penaste gume koji se stavlja na štitnik obarača i taj problem rešio. Zatim sam skoro 15 godina lovio u istoj uniformi,retko promašivao čak skidao i ono što su svi ispratili počasnom paljbom na granici pucanja. Došao red da se obnovi garderoba kupih lep komplet,i odjednom počeše promašaji .Analizirao sam šta može da bude razlog? Jesam li toliko omatorio ili mi se čini da li je municija loša,ili je kriva nova uniforma.Ipak je uniforma, deblja je nego stara .Kada podižem pušku nekada je sama uletala u poziciju za pucanje,sada zapinje i vidim da treba da kundak višlje podignem jer mi je šina na cevi otvorenija tako da prebacujem sa pogocima.Momci kakvi su vam komentari dali obacivati na kundak deblji amortizer pa od godišnjeg doba i promene garderobe menjati sa tanjim ili nešto drugo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Neca92
 Nisam profesionalac, ali probacu da pomognem i da dam svoje misljenje...
Ja iskreno mislim da je u pitanju garderoba! Znam po sebi, ako su mi ruke ''sapete'', ako nemam ''slobodu'' podizanja ruku, vise se mucim sa nisanjenjem, a pri tom pada koncentracija, a samim tim dolaze i promasaji... Confused Najbitnije je da kad brzo podignes pusku, onda odma' upadne u rame i samo pogledas niz sinu! Moje misljenje je da je u tvom slucaju problem nova uniforma, pogotovo jakna (gornji deo)...
Tako je u mom slucaju, nadam se da sam ti pomogao... B)

alex
 Mislim da ja garderoba jer najvise gledam da su mi ruke slobodne da mogu da u pokretu nesmetano da podignem pusku i ubacim u rame a i mozda do kundaka ipak najbolje bi bilo da pitate nekog kundačara za savet on ce vam najbolje reci kolega DakiNS
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Neca92
 Ne verujem da je kundak u pitanju jer DakiNS lovi sa njim dugi niz godina i do sada nije bilo problema. Jedini problem je to zapinjanje kundaka o tu novu uniformu... Voleo i da cujem misljenja jos nekih kolega, sacekacemo da vidimo sta drugi kazu! ;)

VLADE
 posto daki lovi sa sulom tu je kundak ok jedino kod njih je vrat kundaka malo pravi nego sto bi valjalo ali malopre sam mu izracunao koliki kundak mu treba njega duzina zeza
jankovic vladimir

DakiNS
 Momci malo razmišljam ali mislim da ste svi u pravu, dužina retko problem kod muškaraca ali eto kod mene je predugačko, a i odelce nije baš po meri kako kažu Lale SPADADU kada su velika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ma Daki vas samo zavlači u priču, on slabo diže..... pušku, a divljač odstreljuje pucnjem sa boka, i to jednom rukom! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,582,048 posete www.srbijalov.com