Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
zoranp
 Darkom neznam šta još imaš u boksu, ali da sam na tvom mestu nebi Aga iz mog boksa nikada prešao u tuđi No no no!!!...po meni izuzetno talentovan lovački pas dobrog temperamenta, konstantnog galopa, i lepog držanja glave...stvarno mi se jako sviđa!!!Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Ljudi, ja ću da pošašavim...
Onaj moj dilber mi razbucao boks, evo treći dan za redom, kida žicu kao da su grisine!!! Danas sam morao da menjam pola žice, pošto je pokidao kao paučinu plastificiranu žicu. Uzmem ja lepo čeličnu, okca 5 x 5 cm, 2,5 mm debela, varena, izmenjam pola ograde u boksu, naradim se kao skot, završim lepo, istrčim psa, vratim ga u boks, i dok sam pio kafu vidim kroz prozor kako šaban lepo pokidao i tu žicu! Pokidao zubima čeličnu žicu na varovima i izašao napolje...I sve lupa na vrata, da izadjem da se igra.....Četiri nove table žice sam danas stavio, sutra moram ponovo... Frown
Ovaj će do kraja morati armaturu desetku da dobije, sve drugo uništi!
Ili da betonski bunker napravim...Hmmm
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mirko knezevic
 Nec Lalo nec je zakon ako znas na sta mislim,i to onaj deblji,e i njega ako pojede onda alal mu vera prvo za zube sto ima zdrave a onda za to sto je lud...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Boban
 Rodjo reko sam ti jednom,dobar boks para vredi.

Lala
 Ma za ovog dilbera treba čelične table.
Dva puta, Rodjo, za nedelju dana menjam žicu na boksu, ja menjam, on kida... Samo mi fali, da ne daj Bože, polomi zub, kakav je blesav.

strahinja
 Lalo pa kupi mu onu mrezu sto se stavlja kad se nesto betonira i uzmi mu neku deblju,posto ima i tanjih i debljih,izvarimu u krug oko boksa,ili kako ti je boks ogradjen,tj gde su ti te zice bile i ako to uspe da pokida onda mu svaka cast... Smile

Lala
 Strahinja, pa to sam baš i uradio! Pokidao je mamlaz... Sad moram da stavim najmanje 4-5 mm debelu žicu.
Takvi su ovi kerovi iz Bačke Palanke, to besno i nadrndano kad im nije po volji, svim silama se bore, a veselo i pametno, samo šta god da dohvate, kidaju Grin

strahinja
 Hehe,znaci nevredi mu nista...jeste lud ! Grin

alex

Lala kaže:
Ljudi, ja ću da pošašavim...
Onaj moj dilber mi razbucao boks, evo treći dan za redom, kida žicu kao da su grisine!!! Danas sam morao da menjam pola žice, pošto je pokidao kao paučinu plastificiranu žicu. Uzmem ja lepo čeličnu, okca 5 x 5 cm, 2,5 mm debela, varena, izmenjam pola ograde u boksu, naradim se kao skot, završim lepo, istrčim psa, vratim ga u boks, i dok sam pio kafu vidim kroz prozor kako šaban lepo pokidao i tu žicu! Pokidao zubima čeličnu žicu na varovima i izašao napolje...I sve lupa na vrata, da izadjem da se igra.....Četiri nove table žice sam danas stavio, sutra moram ponovo... Frown
Ovaj će do kraja morati armaturu desetku da dobije, sve drugo uništi!
Ili da betonski bunker napravim...Hmmm

Alal mu vera kakve zube ima
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

urosVA

Lala kaže:
Strahinja, pa to sam baš i uradio! Pokidao je mamlaz... Sad moram da stavim najmanje 4-5 mm debelu žicu.
Takvi su ovi kerovi iz Bačke Palanke, to besno i nadrndano kad im nije po volji, svim silama se bore, a veselo i pametno, samo šta god da dohvate, kidaju Grin

Ma kad je takav kupi armaturnu mrezu 6mm i zagradi lepo boks.Jedna mreza kosta do 2500 dinara,a njene dimenzije su 2.5x5 m ako se ne varam!!!Ako to pokida dolazim ja iz Valjeva da pravimo armirano- betonski boks!Smeko
Harmonika Kolce

strahinja

urosVA kaže:

Lala kaže:

Ma kad je takav kupi armaturnu mrezu 6mm i zagradi lepo boks.Jedna mreza kosta do 2500 dinara,a njene dimenzije su 2.5x5 m ako se ne varam!!!Ako to pokida dolazim ja iz Valjeva da pravimo armirano- betonski boks!Smeko

Na tu sam ja mrezu i mislio,samo sto ima dimenzija debljih i tanjih i deblje su malo nesto skuplje...I ako to pokida onda mu boks netreba ni praviti Grin

Lala
 Armaturna mreža 6 mm ima jako velika okca, nije to dobro.

LU Aleksandrovo
 Ja sam stavio armaturnu žicu 6 nije loše može švaba da proturi glavu ali nemože da izađe neću da dodajem još između da paravim pravougaonike, možda jednom ako bude bilo štenaca. Danas sam počeo da završavam i ograđivanje dvorišta od bašte, tako da će moći da landraju oko kuće do besvesti, i za to ću uzeti dve table armaturne žice. Inače je tabla 6x2m, i cena je bar ovde kod mene na selu 3.800 dinara.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

zoranp
 Lalo kod mene je onaj moj boks što si gledao od armaturne mreže 6mm i vidio si da je sve OK!!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Ne znam, nešto ću morati da uradim, videću da li ovo sad privremeno rešenje što sam krpio po uglovima (gde najčešće kida), možda drži vodu, znaću sutra.
Ako me nema na forumu uveče, znači, menjam mrežu ponovo! Frown
Velik boks ima Kastor, treba mi oko 10 metara žice.
Do kraja će me boks koštati skuplje od psa!Sad

LU Aleksandrovo
 Neće koštati, vidiš kako sam ja prošao 17.000 iljadarki na operaciju i otiće još 10.000 dok ga osposobim, ako ga uopšte osposobim, platio sam ceh i opet moram da napravim boks i ogradim kako treba dvorište, nisu nemci blesavi što kad rade to solidno i pedantno i urade, evo ja se drndam već 5 dan od ujutro do uveče, danas sam kujicu uselio, a trebaće mi još par dana dok i dvorište ljudski ušuškam. zato Lalo alat u ruke i to ljudski uradi.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

GEDZA
 Evo da i ja predstavim mog pomagača u lovu Gala!!!!!!!

i55.tinypic.com/250o8yu.jpg

BojanKG
 GEDZA,lepa kerusa,reci nam nesto vise o njoj Bye
srbijalov markafazan

kopov
 Lalo Prijatelju mozda nebi bilo lose da postavis koji red bodljikave zica . A dobro bi bilo da pustis jednosmernu struju kroz box da ga malo osmudi nece mu smetati.VeseloVeseloPas
Živi i pusti druge da žive.

DakiNS
 Lalo dosta smo te zezali ajde da dam jedan konstruktivan predlog. Možda bi trebalo da ga konačno nahraniš da ne mora izlaziti i sam tražiti klopu. A ako već izađe pošalji ga u banku da ti pokrije troškove gradnje, samo neka bude skroman da ga ne ukebaju, jer koliko vidim ni rešetke u banci ga neće zaustaviti pa bar da bude neke vajde.Smeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,445,994 posete www.srbijalov.com