Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
strahinja
 Djordje porasli ste,lepo napredujete..sve najbolje u daljem odgoju Bravo 2

Lala
 Evo, danas je ponovo bilo cirkusa. Samo što sam ga ovaj put uhvatio na delu, evo kako izgleda bežanija iz boksa, u 3 slike, da me ne biste više zezali. Slike su malo mutnije, slikano je kroz duplo prozorsko staklo.
Slika 1., kidanje žice:
Lala priložio:
dsci0001_2.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Slika 2., krivljenje žice i provlačenje:
Lala priložio:
dsci0002.jpg

Lala
 Slika 3., konačan rezultat, pas izvan boksa, žica neupotrebljiva:
Lala priložio:
dsci0003.jpg

alex
 AUuu jeb.... ti kakav ludak ovaj bi pobegao ii CZA hahahahahh stavimu ROGU hahah
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala
 Da priča bude kompletna, posle opravke i zamene žice, pošto više nije mogao da kida (ojačana žica), dilber je pokušao da prokopa ispod! Prvo je povadio cigle, pa je onda kopao, ali je došao do betonskog postolja stuba, pa je odustao. Samo mi nije jasno, kako uspe da izvadi popločane cigle, zalivene peskom? Ovo je uradio već kad je skoropao mrak, a Lala je po kiši popravljao boks. Ne zna se ko je ludji, da li on što kida, ili ja što popravljam?
Lala priložio:
dsci0004.jpg

Lala
 I sad meni kažu da držim tigra u boksu Grin, pa da uložim neki evro (boks me do sada košta, sa kućicom, oko 250 evra), pa me zezate na sve moguće načine... Hajde sad da čujem šta čovek da radi kad ovakvog ludaka strpa u boks?

strahinja
 Moj ti je predlog da mu plato izbetoniras! a jer ovo plastificirana zica?? ako jeste onda nije ni cudo sto je razvaljivao...Uzmi mu ti metalnu zicu sa kvadraticima 5x5 i busi te sipke od boksa pa onda ubacuj tu zicu unutra i vari za stub,i ako to izglodje ili srusi onda mu svaka cast... Grin Pozdrav

Lala
 Ako bolje pogledaš na slici 4., upravo sam stavio čeličnu žicu, 5 x 5, i to je pokidao. Pa sam onda preko ta dva sloja (plastificirana i čelična), stavio treći sloj žice, čeličnu od 4 mm, sa okcima 5 x 5, e onda je prokopavao!

tomo vrbas
 A vidite da negde nije sakrio cvik-cangle kada je tako kida?Smeko

Mile
 Lalo druze nemas druge nego ovako bar samo ceone strane.

i380.photobucket.com/albums/oo249/mile-florida/IMG_0451.jpg

i380.photobucket.com/albums/oo249/mile-florida/IMG_0425.jpg

Lala

tomo vrbas kaže:
A vidite da negde nije sakrio cvik-cangle kada je tako kida?Smeko

Nećeš verovati, ali danas dok sam popravljao žicu, frajer mi 'ladno mazne kombinirke, i sakrije! Tražio sam 15 minuta po dvorištu dok nisam našao. Ludjeg psa nisam imao, majke mi! Odličan je, perfektan, izgleda odlično, pametan, poslušan na terenu, ali bezobrazan do daske, kad je u dvorištu ili boksu!

strahinja
 Lalo druze pogledaj temu boksevi za kucice,pa vidi moj boks mozes tako uraditi mislim da mu izvaris tako te zice....Meni je sluzio za vucijaka,pa bretone i sad za NKP...Neznam sta drugo da ti kazem,kad je pas lud kao struja Smile

Lala
 Obrati pažnju na rub ulaza u kućicu, izglodjan. A dao sam mu onu imitaciju kosti, da glodje...
Samo mi fali da ludak polomi zub, ne daj Bože.
Ozbiljno, jel ima neko neku ideju kako da ga opasuljim da ne čupa žicu? Da namažem žicu ljutom paprikom?

strahinja
 Pa ogradi mu boks ponovo,napravi to sve kako treba i ugradi mu cobanicu i napravi mu struju samo da ga pecne,drugo mu nista nepreostaje..Nije bas humano,ali sta je tuje druge mu nema,jedino tako da ga odviknes...

mirko knezevic
 Ma Lalo nije on toliko lud zna taj doke sme da cima da mu ne pukne zub,a najbolje sto mozes da uradis je ovo sto ti kolega mile pokazao kako izgleda box,ja sam slicnu muku imao kuja je non stop vukla i rastezala zicu i pravila rupu izlazila napolje zovu me videli je tu onde luta pa je neko uhvati pa trci da je uzmes,e onda sam tu zicu skinuo bacio i uzeo ovako ko mile ovaj nec tako ga barem kod nas zovu,opasao sa svih strana,i sad nema mrdanja ni izlazenja osim kad ja to dozvolim...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Lala
 Pa iskreno da kažem, jedini razlog što to ne stavljam, jeste što su okca prevelika, pa može da se povredi, mada, što ti kažeš, nije valjda tolika budala...
Jbg., moj Master se na takvu mrežu obesio, pa sad neću da reskiram, koga zmija ujede, i guštera se plaši.

mirko knezevic
 E druze ja sam to resio tako sto sam na tu nec zicu koja ima tolika okca stavio zicu koja ima sitnija okca,tako da ne moze da protne glavu,ma kakvu glavu ne moze ni njusku da protne,jeste da ce te zice malo kostati ali veruj mi vecna stvar...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

strahinja
 Lalo pogledaj temu boksevi za pse,imas nekoliko lepo odradjenih bokseva,koji su celom sirinom i duzinom pokriveni ,pa vidi mozes tako nekako uraditi,i nemas brige dali ce se obesiti ili ne kao nazalost Master...

slavko75

Lala kaže:
Slika 2., krivljenje žice i provlačenje:

XAXAXA Lalo ovaj pravi specijalac
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,446,001 posete www.srbijalov.com