Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
mrwa22250

sheytan kaže:
Lopata, kramp, taraba, ... (dopooniti po zelji) Grin

Kolac,matrak,veslo,krsh krsheva i verovatno najgori par vertikalnih cevki ikad sklepan.A sto se tice uklanjanja konkurencije(citaj Zastave),niko njih nije uklonio vec su sa pomenutim modelom bokerice izvrsili samoubistvo.Stranim kompanijama bi pre zasmetala linija karabina,koji su solidnog kvaliteta,a u odnosu na konkurenciju prihvatljive cene.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac

PEZ kaže:

maliPirat kaže:
Bas zato su ta imena koja si nabrojao jaka, jer su na vreme uklonili konkurenciju. Zastava je u vrhu po kvalitetu i odnosu cena. Ovi su precenjeni Foto dobar pogled Lupa

Čime li to ukloniše konkurenciju Hmmm

Побили их са својим пушкама.puc puc
Tri prsta 2Kolce

maliPirat
 Zato ih i kupuju u tolikom broju, pet stranih da sahrane jednu nasu Vuk
Raanj

PEZ
 ^ Kolega ajd' nam malo pojasni ovaj tvoj upis oko ovih pet stranjskih pušaka Oi
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

ringe357
 Mislim da bi se trebali prebaciti u jednu od temi zastava pusaka. Isto tako mislim da kolega Mali pirat nije bas sasvim u pravu, stojim iza toga da se kupuje domace, ali mislim da samokresi nimalo nisu za prporuciti. Imao sam uj ponudi aman novu zastavu M80 ali u jednom lovu sam uzeo od kolege jako dobro ocuvanu istu i povlacenjem prvog obaraca oba patrona sam ispalio, na sta mi se drugi kolega koji posjeduje istu pozalio da ima problema sa bravom tj zatvaranjem. Sto se tice polozara i karabina nisam do sad cuo ni jednu primjedbu. Ali zastava kao zastava moze da bude vrhunska a moze da zeza na svakom koraku. Prebacujmo se u Zastavu u Beretti smo.
lovac Tandrčak Badžo

maliPirat
 Ne znam cime ste vi lovili pa imate takva iskustva? Confused Kazem da je radni vek nasih pusaka tri pa i vise generacija lovaca. A svaka cast svima pa i Beretti na kvalitetu, ali nikako slepom verovanju na reklamu. iveli 3 dobar pogled Odobreno
Raanj

sheytan
 A chime si ti lovio? Predstavljanje ti i nije bash neko - nit znamo el imash tlinaest godina npr., nit qj si, shta si, jedino znamo da si iz Nish... Confused
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

maliPirat

sheytan kaže:
A chime si ti lovio? Predstavljanje ti i nije bash neko - nit znamo el imash tlinaest godina npr., nit qj si, shta si, jedino znamo da si iz Nish... Confused
Raanj

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim

Raanj

DakiNS
 Kolege vratite se temi!Nazad na temu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

maliPirat
 Kolega već si jednom opomenut!

Srbijalov Admin Tim

Raanj

PEZ

maliPirat kaže:
Ne znam cime ste vi lovili pa imate takva iskustva? Confused Kazem da je radni vek nasih pusaka tri pa i vise generacija lovaca. A svaka cast svima pa i Beretti na kvalitetu, ali nikako slepom verovanju na reklamu. iveli 3 dobar pogled Odobreno

Pirate, ne odgovori mi ni na prethodno pitanje ajd bar ovde kaži šta smatraš pod "našim" puškama, misliš li na Zastavu ili uopšte na puške kojima love naši srpski lovci i pošto si toliko iskusan znaš li uopšte šta za jednu pušku znači da promeni tri genetracije lovaca. Zastava kao Zastava još nije uspela da iznese ni drugu generaciju na plećima.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Podunavac
 Radni vek pojedinih modela položara iz Zastave može da bude tri generacije ako su puške pravilno održavane, upotrebljavana propisana municija (sa propisanim pritiscima) i da se iz njih nije previše pucalo. Ali radni vek Berette je sigurno veći jer ima čvršće bravljenje i uglavnom su predviđene za upotrebu municije sa višim pritiscima od propisanih. Npr. C.I.P. je propisao tormentaciju pušaka kalibra 12 na 960 bara, dok Beretta tormentaciju svojih pušaka u kalibru 12/70 vrši na 1200 bara.
Međutim pokazalo se u praksi da zastavina bokerica M 80 ne može da izdrži radni vek ni jednog lovca bez mnogo kvarova, a kamoli 2-3 generacije.
Tri prsta 2Kolce

maliPirat
 Mislite sta hocete, ali ni jednu pusku koju ne odrzavate nece vas sluziti, i mislicete isto o svakoj. Kupicete neku "stranu". Mora se znati sve o pusci koju koristimo, a ne da je punimo nepredvidjenom municijom. Lovacka kultura kolege Respekt
Raanj

nidzamotocross
 Poznavajući kolegu PEZa i kolegu Podunavca, mali kapetane kuko, ovaj upis ti je bio zaista nepotreban, a malo si i preterao. Jaooo
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Podunavac
 Znači mi koji smatramo da je Beretta bolja od Zastave ne održavamo svoje oružje, ne poznajemo oružje i municiju i nemamo lovačke kulture? Interesantna teorija. Ili sam možda nešta pogrešno razumeo? Voleo bi da delim tvoj entuzijazam prema Zastavi, mnogo bi mi para uštedeo.
Kad probaš nešta od Berette, Zolija, Browninga, Sauera, Steyra... nastavićemo diskusiju. Dotle nema efekta.Bye
Tri prsta 2Kolce

PEZ
 Brate Podunavac ajde da ja i ti nešto naučimo od ovog momka znaš kako kažu, na mlađima svet ostaje, nemoj da si na kraj srcaiveli
P.S.

mrwa22250
 Bas sam se lepo nasmejao.Podunavac da ne odrzava svoje oruzjeHaHaHa.Pa kad je kod mene letos dolazio na prepelice,ja sam pola noci cistio pusku da me ne kritikuje,a verujem da bi i tad da je dobro zagledao nasao neka mesta koja sam masioGrin
Vec smo mnogo puta rekli da je misljenje kao i doope,svako ga ima i prema istom kupuje i koristi.Licno bih bio prezadovoljan da nasa domaca fabrika pravi iole valjane sacmarice,jer lovim sa zastavinim karabinom i prilicno sam zadovoljan.Nije ni karabin neko remek-delo,ali odradjuje posao,nema kvarova,a preciznost barem kod mog karabina,zadovoljavajuca.Nekoliko kolega iz ld koji su imali zastavine bokerice(o njima pricam jer sa polozarama nemam iskustva),zamenili su ih ili im skupljaju prasinu u ormanu,a ja licno sam kao pocetnik probao dve i nemam lepe reci.Posebno me"odusevila"ergonomija kundaka,ako se to moze tako nazvati i misljenja sam da to moze bolje i sa sekirom da se uradi u tri cetiri poteza.O iglama koje stalno pucaju i izvlakacima koji"ne izvlace"ne bih trosio reci,ali ipak to je moje iskustvo.Mozda smo ja i ovi moji bas naleteli na los proizvod,a mozda ......Hmmm
Ko misli da je to OK,nemam nista protiv,ali je nikom ne bih preporucioSad,a uporedjivati je sa Berettom,Browningom,Blaserom.......pa cak i sa ruskim puskama je vise nego smesno.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

PEZ

nidzamotocross kaže:
Poznavajući kolegu PEZa i kolegu Podunavca, mali kapetane kuko, ovaj upis ti je bio zaista nepotreban, a malo si i preterao. Jaooo

Bato nemoj me više braniš!ROFLROFL
Ma odakle Nidžo ja i Podunavac znamo šta je puška još Zastava idi begaj, sreća da ima novih članova da nešto naučim.
P.S.

nidzamotocross
 http://youtu.be/Q...uzc?t=4m3s HaHaHa
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

stojkuki
 Volim ovakve situjacije.
Zastava jos i pravi solidne karabine, solidne u smislu odnos cena kvalitet. Sto puta je receno da umeju da naprave ali da umeju i da .... U njihove karabine treba uloziti puno rada i para da bi mogle da pariraju ... Nekim tamo stranjskim.
Sto se tice lovackih pusaka, polozara ajde de, ...koliko kosata moze i da prodje, ali bokerica, ... I da je neko poredi sa srednjom svetskom klasom. Pa hajde ovako to ti je kao da poredis juga (dobro znam sta sam napisao) i recimo volvo, mečku ili belo plavo.
Isti je odnos cak netju da golfa uzimam u obzir jer i on nije srednja klasa.
A porediti sa visokom klasom, ....
Neko se malo zaigrao i zabrojao.
Porediti zastavu i berettu ....
Smeko
To ti je ovako. Kupio sam pusku i mislim da sam cupnuo matorog za bradu, ... A tako mislim jer nisam imao prilike za bolje, nisam moga, nisam probao, ...
A prozivati ljude koji o nekim puskama znaju podjednako kao i oni koji su ih i pravili, ...
Neumesno, ...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,628 posete www.srbijalov.com