LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
|
Limun |
Objavljen 14.05.2012. 17:23
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
slavaplana kaže:
Kako je moguce da clanovi U.O. budu svi i clanovi SKUPSTINE kad statut i clan 17 to zabranjuju i pravilnikom o radu skupstine takva mogucnost nije prdvidjena???
Jedni isti i vode udruzenje i glasaju tj.ocenjuju sami svoj rad ili nerad!!!!
Ovo je presedan kakvog nisam skoro video a ni cuo!!!
LEPO!!!!!!! Kakav bre presedan pa i kod mene je isto, svi članovi U.O. su i članovi skupštine. Mada i ja smatram da to tako nebi trebalo da bude.
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.05.2012. 19:02
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Čini mi se da ovo u V.Plani neće dobro da završi.
Kakve su to sad priče 'iznosili hranu'? Pa od kada se na radne akcije nosi oružje i vode psi?
Ako je tačno da su 44 lovca zatečena u lovištu bez dozvole, sa oružjem i psima, bez papira za oružje i bez papira za pse, onda će neko da debelo nagrabusi. Pre svega, fasovaće LU, pa zatim odgovorni u LU, a onda i svaki lovac pojedinačno.
Obaška što je vrlo verovatno da će svi oni ostati bez oružja; kome se oružje oduzme, nema mogućnost više da vadi oružni list na svoje ime, a time gubi i status lovca!
A sad i NO LU počinje da postavlja pitanja, na koja neće biti jednostavno dati odgovor.
Žurka u VP izgleda počinje.
A kako služi ono 'motorno vozilo' APN 6, koje dadoše lovočuvaru Moši? Jel to amfibijski APN, da može i po ovom kijametu da se vozi po ataru?
Ihhh, kad Moša pojuri krivolovce u džipovima, pa im prepreči put ljutim APN-com!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 14.05.2012. 19:32
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
slavaplana kaže:
Poslednje sto cujem jeste da lovci iz sekcije Velika Plana nisu bili u grupnom lovu na predatore vec su bili u PREHRANI !!!
Lovocuvar LAZE da su isli sa oruzjem i sa psima!!!!
Mrzi ih pa pise svasta!!!!Hoce on i Slava da preuzmu loviste !!  I!!!!!
I to lovci kad cuju u Plani veruju da je to istina a ne ono sto se stvarno desilo ali uvek je neko drugi kriv za propuste u radu a nikad sami oni koji to rade vec godinama!!!!Uvek je neko drugi kriv.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa narodni mentalitet uvek isto pitanje "jel ti veruješ meni ili svojim očima?"
|
|
|
|
Milan Grba |
Objavljen 14.05.2012. 21:00
|

Mlađi član

Upisa: 29
Pristupio: 22.03.2012. 14:17
|
Slavo, kod tebe je baš zabavno! Šteta je što se i druga strana ne oglasi na ovim stranicama, objektivnije bi se sagledala situacija, obzirom da si ih ti direktno optužio. Valjda neko i od nadležnih čita ove stranice... |
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 14.05.2012. 21:32
|

Stari član

Upisa: 472
Pristupio: 05.08.2010. 03:16
|
Ljudi sta vas to cudi,u skoro svakom LU najvece bundzije i najveci vikaci su ogrezli krivolovci.Stalno pratim ovu temu i da je covek slep video bi da Slava sa nekolicinom normalnih ljudi pokusava da napravi red i mir u svom LU.Pokusava da stane na put krivolovu i napravi kvalitetno loviste ali naravno da vecina onih koji su do tada radili sta su hteli se bune i pokusavaju da ga smene.Tako je skoro svuda,sto je covek normalniji i sto vise pokusava da nesto napravi,izgradi,podigne na visi nivo...to je vise onih koji ga saplicu...
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 15.05.2012. 08:05
|

Lovčina

|
Milan Grba kaže:
Slavo, kod tebe je baš zabavno! Šteta je što se i druga strana ne oglasi na ovim stranicama, objektivnije bi se sagledala situacija, obzirom da si ih ti direktno optužio. Valjda neko i od nadležnih čita ove stranice...
nemoraju da se oglašavaju,pokazali su delom kakva je situacija,oduzeli su lovočuvaru Moši ladu nivu i kupili mu APN6,mislim da to govori mnogo više od objašnjenja koje bi verovatno bilo razvijanje demagogije
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.05.2012. 20:59
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Sta ce tu sve da bude VIDECEMO uskoro!!!!Situacija ce dobiti svoj epilog verovatno na sudu pa kako bude!!!
Niko to nije zeleo ali su stvari otisle jako daleko zahvaljujuci neodgovornim pojedincima koji su svojim NEZNaNJEM doveliUDRUZENJA na ivicu OPSTANKA a lovce u poziciju hoce li ili nece biti lova ove godine uopste???? |
|
|
|
punisher |
Objavljen 15.05.2012. 21:05
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Slavo druže i ja sam da takvi odu na sud, pa da ih sud malo oplete po ušima i po mogućstvu oduzme im oružije za trajno. To videti obavezno ako idete u krivični postupak ili prekršajni.
I oterati tu bagru iz LU, podvući crtu i krenuti iz početka. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 15.05.2012. 21:49
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
SETITE SE NAS !! DOK SE NEŠTO GADNO NE PRELOMI U OVOJ DRŽAVI, NEMA KO DA RASKRINKA BANDU I BAGRU KOJA HARAČI PO UDRUŽENJIMA I SAVEZIMA!! ..SVI SU SE ONI U KOLO UVATILI, PA VEZU LI VEZU!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 15.05.2012. 21:57
|

Veteran

|
E tu si Zoki u pravu. To je jedna prava "Hobotnica" sa sto pipaka. Jedni druge pokrivaju i štite. Svima su im ruke umazane do lakata pa kada neko pošten krene da "brije" odmah svi krenu na njega frontalno. Krenu razna podmetanja, lagarije, poluistine i neistine, tako da na kraju taj poštenjačina ispadne gori lopov od njih samih.
Toliko ga diskredituju da je to prosto sramota.
Ako hoćeš da uđeš u "rat" sa takvima moraš da budeš totalno "čist" jer su takvi u stanju da ti svašta "napakuju". |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 15.05.2012. 22:04
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Veruj mi, dobro to znam!!..ali isto znam da većini lovaca ove naše Srbije tako odgovara, pa reko...a što bi se ja onda jedio, kad sve druge boli uvo !!!...neko više voli zeca ukrasti nego mater rođenu viditi, a o edukaciji i znanju 80 % lovaca je suvišno i pričati, pa prema tome..niked neću zaboraviti kad sam pre par godina pričao sa jednim bajnim lovočuvarom volonterom Ld Jelen, pa ga upita..jel ti znaš kad se Srna lani??..a on će na to..pa zar je to važno da se zna??..i danas je istaknut, a meni je bilo ispod časti da mi on nešto predstavlja, pa sam napustio to LD-o, a da smo ja i on davno raskrstili za sva vremena..vala jesmo !!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 15.05.2012. 22:37
|

Veteran

|
Kako da ne odgovara druže moj kada se za par kila mesa prodaju ko strine. Zinula im g....a na 10 kila srnetine, par zečeva i fazana... šta reći a ne zaplakati.
Svuda je totalno ista šema. Lokalni bosovi oličeni u liku i delu predsednika lovačkih udruženja i sekcija, bahati članovi, pa još ako je neko od njih iz državnih organa ( sud, tužilaštvo, sup... ) eto razloga za bezbrižnost.
Po uigranoj šemi se takvima žmuri na bahatosti koje prave po lovištima tako da onda i obični lovci idu logikom "Kud svi Turci tu i ćelavi Mujo". Jer Bože moj kad može predsednik mogu i ja, što je on bolji od mene...itd.
Koliko sam se samo toga naslušao. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 13.06.2012. 13:55
|

Lovčina

|
N.O.je na 8 sednici odrzanoj 12.06.2012god sa pocetkom u 18h u Lovackom domu jednoglasno doneo odluku da se NEPRIHVATI poslovanje L.U. Pomoravlje iz V.Plane i koji je prosledjen na usvajanje skupstini od 18.04.2012god.
N.O.predlazeskupstini i U.O. da se izvsi revizija poslovanja ovo udruzenja od 2009god kako bi se pored izjava predsednika Donica i vlasnice agencije Damis kako kazu da minus potice iz ranijeg perioda utvrdila prava istina.
Za ovaj predlog su glasala dva clana dok je jedan bio uzdrzan i to brat bivseg predsednika Mise Pancica Zoran Pancic!!
Krstic Radovan je se zapitao kako je U.O.mogao da usvoji ovakav finasiski izvestaj JEDNOGLASNO za 2011god???Isti je zatrazio REVIZIJU POSLOVANJA ovog udruzenja u nazad od 2009god.
Zoran Pancic je zatrazio ko je tada u tom periodu bio clan U.O. i ko je bio u N.O.udruzenja !!
Pancic Zoran je zatrazio da se knjigovodja zameni u narednom periodu!!
Knjigovodja i predsednik su se obavezali da se ZAVRSNI IZVESTAJ ISPRAVI do 30.06.i dana to imaju pravo i da se to posalje u APR???
O tom drugom ispravljenom izvestaju N.O. ce se tek izjasniti kad isti dobije !!Sada u ovom trenutku imaju ovaj koji je isao na skupstinu i koji nije usvojen zbog neadtekvatnog obrazlozenja i gresaka koje su pod znakom pitanja mogu li se uopste ispraviti i na koji nacin ako su nastale u predhodnom periodu!!!
To je ukratko ono sto mi je jutros preneto!!!!
Izgleda sam ponovo bio u pravu!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 13.06.2012. 14:00
|

Lovčina

|
Da se malo podsetimo sta je sve radjeno do sada!!Mosa lovocuvar je kaznjen sa 10% od plate na poslednjem U.O.!!!Tako prodjes kad radis svoj posao!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.06.2012. 22:36
|

Lovčina

|
U ponedeljak cu licno podneti krivicne prijave protiv L.U. "Pomoravlje Plana " iz Velike Plane!!!
Advokat ce to sve lepo da sroci!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 22.06.2012. 19:58
|

Lovčina

|
Na poslednja dva U.O.donosi se odluka o smanjenju plate lovocuvaru MOSI!!!
Odluku donose ljudi koji ma je pisao prijave a koji imaju i krivicne prijave zbog grupnog lova 4.3!2012god!!
Mogu da zamislim sta ce se desiti na trecem U.O.????
A posle toga TUZBA!!!!!!Advokat vec prati sta rade pa polako!!Sedis kuci a zaostale plate pristizu!!! |
|
|
|
kempi |
Objavljen 22.06.2012. 20:25
|

Stari član

Upisa: 261
Pristupio: 31.12.2010. 13:27
|
Podrska za Mosu !! Upoznao sam ga cini mi se jako cestit covek, nadam se da ce se osnivanjem komore ovakvim problemima stati na put! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 22.06.2012. 21:04
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Slavo kako da pomognemo Moši u borbi protiv baraba?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 22.06.2012. 21:40
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Za Mošu koga sam upoznao gostujući kod Slave u lovu na prepelice imam samo reči poštovanja ,ako treba bilo koji vid pomoći tu sam Slavo!
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 22.06.2012. 21:46
|

Lovčina

|
Slavo svaka čast ,primer svima kako se gazduje lovištem