Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke priče - stvarni dogadjaji!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke priče - stvarni dogadjaji!
Sniper Hunter
 Kelt svaka ti je na mestu smece ima da nas unisti nazalost divlje deponije na svakom koraku komsija komsiji kipuje smece u sred zita video sam svojim ocimaFrown

kelt
 a, kad cujem ono "ma znam" kosa mi se dize na glavi. i tako je sta god pricas,;u ovoj zemlji su svi majstori' bilo je to jednom u nekoj reklami uvek se je setimGlavu o zid
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank
 Pre par dana sam putovao pored jedne od nekada naših najlepših reka... Danas Drina izgleda kao posle Apokalipse, užas, od prošlogodišnje poplave sve je prekriveno plastičnim kesama i otpadom....Gde li nam je Ministar ekologije da ono vidi...nekada su bile velike omladinske radne akcije , gradile se pruge i putevi....ko će danas motivisati mlade ljude da očistimo sopstveno đubre....Sad
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter
 Jank vole oni zeleno i sto susti ali nije nazalost lisce i trava dusu su prodali zajedno sa drzavom!

Jank

Sniper Hunter kaže:
Jank vole oni zeleno i sto susti ali nije nazalost lisce i trava dusu su prodali zajedno sa drzavom!

Vole vole, i zelembaće i da šmrču belo...doduše ne svi ali ih ima...i Bog zna kako se slikaju u fazonu očistimo Beograd , a od falša i plastičnih kesa ne može da se siđe nigde na reku...Frown

kelt
 u hrvatskoj uveli placanje za pet ambalazu pola kune po flasi to je oko 7 dindzi. nemos flase za rakiju il vino naci nigde,svi skupljaju pa recikliraju, e jedino tako moze da se sredi, od dobrovoljstva nema vise nista. nemos vise ni za rostilj skupiti par dobrovoljaca,a kamoli za nesto raditi.tU.a
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Lala

kelt kaže:
u hrvatskoj uveli placanje za pet ambalazu pola kune po flasi to je oko 7 dindzi. nemos flase za rakiju il vino naci nigde,svi skupljaju pa recikliraju, e jedino tako moze da se sredi, od dobrovoljstva nema vise nista. nemos vise ni za rostilj skupiti par dobrovoljaca,a kamoli za nesto raditi.tU.a

Šteta što je Hrvatska uzvodno Savom i Dunavom, da je nizvodno, mogli bi smo im poslati gomile pet ambalaže vodenim putem Grin ne bi morali ni da plate, samo da pokupe ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank

Lala kaže:

kelt kaže:

Šteta što je Hrvatska uzvodno Savom i Dunavom, da je nizvodno, mogli bi smo im poslati gomile pet ambalaže vodenim putem Grin ne bi morali ni da plate, samo da pokupe ROFL

Ako nam Bog pomogne ili još jedna Eksplozija u Fukošimi pa da se zemlja malo zarotira i da Sava krene uzvodno...ha ha ha...

BRAVO LALO....Bravo 2

Podunavac
 Ne bi se ovi ovde ljutili. Po parkinzima i pred prodavnicama se ljudi potukoše za plastične flaše. Neki od toga čitav biznis napravili, voze kamiončićima, ko nekad staro gvožđe, ludnica. Ne možeš videti plastičnu flašu nigde, ni na slici i na nju odma kidišu. A za ovo slanje vodom Lalo preduhitrili te šiptari. Poslali iz Albanije smeće morem na hrvatsku obalu. Hrvati šipcima priznanje za oteto Kosovo, a šipci njima smeće u znak zahvalnosti.Grin
Tri prsta 2Kolce

kelt
 mozemo Rumunima i budzarima oni sa jevropa i kod njih kupe, ali jos revnosnije Dragoljupe
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Lala

Podunavac kaže: Poslali iz Albanije smeće morem na hrvatsku obalu. Hrvati šipcima priznanje za oteto Kosovo, a šipci njima smeće u znak zahvalnosti.Grin

Znači, na hrvatskom primorju deca više ne uče da plivaju sa šlaufom, nego sa par flaša plastičnih Dasa
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 I to one flaše što šipci iz njih peru doope posle velike nužde.Grin
Tri prsta 2Kolce

kelt
 pa te flase od bulju vrede odma vise, njihov vek raspada je kraci, dok doplivaju do obale vec su djubrivoDragoljupeima da rastu i banane GrinSmean
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Podunavac
 Zemo Bravo 2.
Tri prsta 2Kolce

Jank

Podunavac kaže:
Zemo Bravo 2.

Neka se vrate na staklene one su ekološke ....pa nek peru zadnji trap do mile volje....Confused

Dare_Makedonija
 Mi cemo to isto da Grcima malo radimo. Kad oni nas zajebavaju, da i mi ne ostanemo duzni

Jank
 Obzirom da smo našoj bivšoj braći što nam oteše svetu zemlju dali dosta publicitete hajde da se vratimo na temu, zato ću vam ispričati još jedan zanimljivi događaj,

Jedna mala LOVAČKA PRIČA

Kada padne veliki sneg i nevreme ugrozi opstanak divljači, lov se obustavlja. Tih dana nevreme je trajalo nekoliko dana, sneg je zabeleo samo tako. Po najvećoj vejavici lovci su iznosili hranu za divljač nebi li joj pomogli da preživi. Nevreme se već smirilo došao je dan za lov, uveče smo se dogovorili da sutra ipak malo izađemo u prirodu. Jutro haladno, bez vetra ali sneg veliki do kolena. Okupljamo se na zbornom mestu, duvamo u ruke nebi li se zagrejali, čuturice sa raznoraznim mučenicama počeše da kruže. Od starijih lovaca nema nikoga, za njih toga dana nema lova, lepše im je u kući. Nailazi stari iskusni lovac Toma, nosi kantu mleka da preda. Šta je čika Tomo nećeš danas u lov? A ne , ko će danas po ovolokom snegu a i čizme su mi pocepane. Danas nema lova, nego momci ako vas danas neko pozove u kuću odmah ulazite, ne čekajte da vas dva puta zove, reče nam kroz smeh i ode svojim putem. Nekako se okupismo, od dve grupe nakrpismo oko desetak lovaca i krenusmo. Više smo išli putem, poneko malo zađe u neku njivu ali ne vredi, veliki sneg, ni kerovi ne mogu da se probiju. Nema lova ali ima još rakije, šale i lovačke zajebancije, često zastajemo i nazdravljamo. U toj priči stigosmo na sasvim drugi kraj sela. Raja, ugledni domaćin nas posmatra naslonjen na svojoj kapiji. Rajini roditelji su radili negde u inostranstvi, kuća ko iz snova, lepo uređeno dvorište, poljoprivredne mašine poređane ko pod konac ispod neobično uređenog trema. Zdravo momci, kaže nama Raja, čujem neka galama, pa izađoh da vidim o čemu se radi. Nema od lova ništa, veliki sneg, nego svratite kod mene na neko piće. Mi se kao nešto nećkamo, ne možemo zbog kerova napraviće ti lom po dvorištu. Ma ajde ulazite idemo u podrum, a kerovi neka ih napolju. Nije nas mnogo ubeđivao. Ulazimo u dvorište i samo nekoliko stepenika, siđosmo u Rajin podrum. Novac čini čuda, podrum kao iz snova, plafon zidan fasadnom ciglom u nekoliko svodova, burad sa rakijom, dve gajbe piva, nekoliko staklenih balona punih rakije, bure sa kupusom, par novih drvenih kaca, u jednoj kaci složen red, krompira red slame i još je bilo tu svega i svačega. Raja dohvati jednu kacu, novu žutu ko dukat izvrnu je na sred podruma i za čas dobismo neobičan šank. Dohvati jedan belon pun rakije i iznese na onu kacu. Rajo da ti ne prljamo pićemo svi iz jedne čašice, progovori neko od lovaca. Raja izađe iz podruma i vraća se sa nekoliko malih i velikih čaša. Svima je nasuo rakiju a Aca neće, ne voli da pije rakiju on bi jedno pivo (ma kakvi jedno, može da popije desetak piva odjednom, krupan i mlad čovek). Iz džepova i lovačkih torbica počesmo da vadimo slaninu i kobasice, ko je šta imao. Raja se opet izgubi i vraća se s teglom krastavaca i činijom za kiseokupus. Iz kace izvadi glavicu kiselog kupusa, isecka je i postavi na neobičan sto. Atmosvera se zagrejavala posle svake ispijene čaše, nažalost ili za moju sreću već posle druge ispijene čašice, moram da prekinem, uvek se izvlačim da moram da vozim. Ništa nije zaostajao ni Aca, niko mu nije brojao ispijene flaše ali po galami i učestvovanju u šali nije nimalo zaostajao. Čini mi se da veće šale i smeha nije bilo ni u jednom lovu kao tada u Rajinom podrumu. Dan je već poodmakao, valjalo je krenuti, izlazimo polako, kučići hoće da polude od radosti što nas opet vide. Bog zna kako se pozdravismo i zahvalismo dobrom domaćinu, na kapiju družina puni puške. Šta to radite, Željko nećete valjda u lov? na brzinu i ja napunih moju tandžaru. Pa de pucamo bre, nećeš valjda čiste cevi da vratiš kući. Gotovo u isto vreme iz svih raspoloživih cevi začu se počasni plotun. Vesela lovačka družina se uz smeh raziđe posle još jednog uspešnog lova
Kiss

Sniper Hunter
 Jank lepa pricaB)

Dare_Makedonija
 Svaka cast Jank. Najbolji deo lova je bas taj kad se jede i pije

Jank

Sniper Hunter kaže:
Jank lepa pricaB)

Hvala Snipere,
Ovu priču sam želeo da ispričam u znak sećanja na Raju, našeg dobrog druga i komšiju. On već nekoliko godina lovi u večnim lovištima.
Sledeće godine posle ovog veselog doživljaja, dolazim u selo a oni mi kažu...znaš da je Raja preminuo...."Ma star je, i pio je prilično , zimus na lovačkoj zabavi popio je par litara crnog vina" ..."Ne taj Raja", kažu mi drugari, "Raja kod koga smo gostovali u lovu".....Imao je tada oko 45 godina....

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1770 06.06.2025. 12:23
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,566 posete www.srbijalov.com