Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lampe, nosači, montaže

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lampe, nosači, montaže
canis aureus
 Ako je tako nek' tako i ostane i da te služi još godinama Yes
Uglavnom su se lošije pokazale no ta tvoja. Imao si sreće Stari
Iako sam imao u planu da je uzmem, nisam hteo da rizikujem ... a i skoro za iste pare može da se uzme mnogo ozbiljnija i kvalitetnija stvar!
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

marlin
 Ovo je orginal za mp 153 lampa,koja je isto solidna baterija(160 L,100-160m proizvođač je naveo da sija,vrlo lijep snop ima) i podnosi razne mehaničke faktore...e sad dokada će izdržati.....
i46.tinypic.com/2pyp34w.jpg

Indjijanac
 od kad mp 153 ima karabinski prednji nišan?Confused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

marlin

Indjijanac kaže:
od kad mp 153 ima karabinski prednji nišan?Confused

Kolega...nisi me dobro razumio,pogledaj gore predhodne tekstove i upise,pa bih onda znao šta sam mislio.....
ali ok,ovo je marlin na koju sam montirao orginal lampu od mp 153,i na koju montiram sve ove lampe što sam postavio,htjeo sam da pokažem da od usta cijevi staklo se nalazi samo nekoliko centimetara i ne puca niti dolazi do mehaničkog kvara.Kada je meni trebao odgovor dali će da pukne staklo ili nešto da crkne prilikom opaljenja...nisam dobio od nikog odgovor,nego sam na svojoj"koži" isprobao,pa kontam da sa mlađim momcima koji imaju možda isti problem pomognem...Lovac 1

srpko1

canis aureus kaže:
... potpuno sam razočaran sa tim 3xLED lampama.
FandFire, TrustFire i ostale iste čajneze sa drugim nalepnicama nemaju ni blizu 3000 lumena! Pa čak ni upola od toga! Na nekima piše i 3800Lum ...
-nepouzdane su i vrlo često dolazi do svakojakih kvarova, uglavnom što se tiče modova, promene i memorisanja istih. Takođe celokupne elektronike.
I nijedan prodavac ne daje garanciju na te lampe!
S obzirom da imaju prilično plitke reflektore znači da nisu ni namenjene da osvetljavaju na neku veću daljinu već više u širinu mada ih reklamiraju da "bacaju" na 300,400,...,700m što nema blage veze sa istinom! Probao sam par tih "trojki" (zbog 3x LED) i sve što je osvetljeno preko 100-130m već nije moglo da se razazna šta je, doduše bilo je malo i okolnog osvetljenja ali ...
U istim uslovima probao sam i NITECORE MT40 i razlika je bila tolika da sam se odmah za nju odlučio iako sam prevashodno planirao "3xLED".
Za istu cenu mnogo kvalitetnija i bolja lampa!!(sa popustom 100e lampa+2 punjive baterije+punjač za baterije+taktički mikroprekidač(produžetak)+nosač(montaža) lampe za pušku i rezerevne duht.gumice i GARANCIJA od 1 godine na sve navedeno!
Jes' da je sa "bednih" 860 lumena ...
http://www.jetbea...ecore-mt40
Odobreno

Ja sam pre dve godine kupio Jetbeam BC 40 ceo komplet sa dve baterije, punjacem, drzacem i mikro prekidacem za 140e .I mogu reci da je lampa odlicna ma savrsena . I snaga od 800 lumena je i vise nego dovoljna za sve situacije i za sva godisnja doba .Tako da ako je ova NITECORE MT40 njena modernija naslednica bolja lampa od nje vam ne treba.iveli 3

dragand
 Evo kolege stiglo mi sto sam narucio 4000 lumena lampa ubija nemam sta reci...

http://i37.tinypi...vrbo5t.jpg

aca81
 Kolega ko je proizvodjac lampe,ustvari sta pise na lampi i kutiji,ja sam pre neki dan uzeo ovu i mogu reci da svetli jako dobro a moze se pucati sigurno na 100-150m mada nema razloga pucati na tim daljinama ali samo da imate uvid u jacinu lampe inace ove lampe sa ovim natpisom i kutijom potpuno isto svetle i ako pise 8000w i 20000w,bitne su sam o baterije,idu dva kom.i ako su dobre nemate problema Odobreno
http://www.kupind...-SOK-CENA-
DOBAR POGLED

Kile_

dragand kaže:
Evo kolege stiglo mi sto sam narucio 4000 lumena lampa ubija nemam sta reci...

http://i37.tinypi...vrbo5t.jpg

koliko te izasla lampa? jel baca uski snop na daleko ili siri.za sumu ili otvoreno polje?
Samo 300 i 4x4

Vucko Jagodinac
 Kolege lovci, citam redovno vase interesantne postove a inace se nisam javljao vrlo dugo. Pozdravljam vas i zelim dobar pogled u predstojecoj sezoni. Vidim da se spremate za predstojeci lov na DS odnosno kupujete lampe. Kakva su vasa iskustva u lovu sa njima? Licno sam koristio ruski prozektor a u zadnje vreme lampu Nex-torh 6. Za daljine do 100m su odlicne ali se tu javlja drugi problem. Sto je lampa jaca divlja svinja bezi brze. Vreme koje imate za pucanj se svodi bukvalno na sekundu-dve. To se naravno odnosi na lampe sa belom bojom.
Citam da su zelena svetla ili zeleni laseri bolji tj. svinje na njih ne reaguju. Da li je neko probao i kakva su iskustva?
Pozdrav

dragand
 Narucio sam preko e-bay izaslo me oko 60 eura sa postarinom, marka lampe je CREE TrustFire 3t6 jacina je 4000 lumena moze 2 ili 3 baterije da se stavi zavisi koliko hocete. Probavao sam na polju obasjava uskim snopom ali baca svetlost i sa strane tako da moze i za sumu, nekoh 200 metara obasjava dobra stvarcica videcemo kako ce sluziti ;)

DejanPetkovic
 ja sam prepremio ovu lampu , isprobao je i solidno je dobra.. ima zud tako da stelujete sirinu snopa . . za ovaj novac , dobijate i drzace za pusku i obican prekidac kao i mikro prekidac koji mozete zalepiti na pusku.. mislim da je za 2400din to sasvim dobro.. i naravno covek koriguje cenu ako narucite jos nesto , a ima dosta nozeva po svacijem ukusu iveli

http://www.kupuje...-oglas.htm

aca81
 Dejane za te pare je sigurno dobra a ima i drzac i mikro prekidac,tu lampu sam licitirao pre par dana na limundo i posto sam u medjuvremenu kupio drugu lampu odustao sam od licitacije i prodata je za 1020 din. Angry bolje da sam je uzeo i posle nekom kolegi prodao za 1000 din. jer toliko kostaju samo drzaci Frown propraticu ovih dana verovatno ce opet biti na limundu jer je pre 5-6 dana ista ova lampa prodata za 2200 din,stalno imaraznih ponuda Smile
DOBAR POGLED

aca81

Vucko Jagodinac kaže:
Kolege lovci, citam redovno vase interesantne postove a inace se nisam javljao vrlo dugo. Pozdravljam vas i zelim dobar pogled u predstojecoj sezoni. Vidim da se spremate za predstojeci lov na DS odnosno kupujete lampe. Kakva su vasa iskustva u lovu sa njima? Licno sam koristio ruski prozektor a u zadnje vreme lampu Nex-torh 6. Za daljine do 100m su odlicne ali se tu javlja drugi problem. Sto je lampa jaca divlja svinja bezi brze. Vreme koje imate za pucanj se svodi bukvalno na sekundu-dve. To se naravno odnosi na lampe sa belom bojom.
Citam da su zelena svetla ili zeleni laseri bolji tj. svinje na njih ne reaguju. Da li je neko probao i kakva su iskustva?
Pozdrav

I mene je to interesovalo,ne zbog lova posto je lov laserima zabranjen Confused a moze posluziti i za druge stvari ali.....ljudi koji su koristiliimaju razlicita iskustva,znaci nema pravila
DOBAR POGLED

Kile_
 Sta mislite o ovoj lampi i da li je neko ima?nije los komplet a cena ja bi rekao "jeftino"

i naravno na ovaj komplet + 400din nosac +500mic prekidac

http://www.kupuje...d=22142762
Samo 300 i 4x4

Kile_
 Evo i moje lampe i nosac koji sam uzeo,montirao juce sad jos cekam mikro prekidac i komplet sam.
inace bas sam se iznenadio sto se tice nosaca dosta su kvalitetni i jaki bar na oko ;)

oi40.tinypic.com/35ko4eg.jpg
oi39.tinypic.com/dw2m8o.jpg

inace nosac je iz dva dela deo koji se montira oko cevi i drugi deo prsten koji hvata lampu.kada s esastave zategne s ematica i stoje na mestu tako da moze i da se skida lapma po potrebi ;)
Samo 300 i 4x4

Cvele
 Kile, jel' si siguran da moze na ovu lampu da se stavi mikroprekidac? Zato sto joj je prekidac vise pri vrhu... obicno moze da se stavi kod onih lampi kojima je prekidac na samom kraju tj gde se odsrafljuje za baterije...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Kile_
 pa svaka lampa ima prekidac na vrhu taj obican,pa i ovoj se odsrafljuje donji deo gde je baterija i tu se srafi mikro prkeidac.naravno da moze. imam i drugu na isti princim pa mi je za sacmaru
Samo 300 i 4x4

Cvele
 Nema svaka lampa prekidac na vrhu, npr Nextorch nema, ali ako vec imas i znas da moze, samo napred Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nidzamotocross
 Moze Cvele. Odobreno Ja sam mojoj stavio, a isti je prekidac kao i kod ove od Kileta. Inace kineska lampa a ekstra zavrsava posao uz mikroprekidac. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Kile_

nidzamotocross kaže:
Moze Cvele. Odobreno Ja sam mojoj stavio, a isti je prekidac kao i kod ove od Kileta. Inace kineska lampa a ekstra zavrsava posao uz mikroprekidac. Odobreno

ja sma u pocetku bio skeptican i nisam verovao da toliko bacaju i jos za te pare.i na kraju puko i narucim preko neta stigla upalim preko dana ne svetli nista specijalno,kad je pao mrak kad sam zumirao nisam mogao da verujem na dve coske baca kod mene.probao u lovu sa moje ceke osvetlim tamo gde nisam mogao sa ruskim farom verovali ili ne...sad sam montirao na nosac probao uvece kroz optiku vidim ko dan...milina
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Skidajuće i fiksne montaže OPTIKE I MONTAŽE 458 10.03.2022. 00:38
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Nosač za kuku OFF-ROAD 78 07.02.2017. 22:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,126,480 posete www.srbijalov.com