Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Lala
 Današnji vicešampion Zoran Zoli, od kojeg sam izgubio u raspucavanju za drugo mesto (retultat 11 od 15):
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Pecanje u hladovini: Mali Indjijanac je očitao lekciju starijima, desetak komada je izvukao!
Kuriozitet ili peh koji se desio, kome bi drugom, nego Zoranup!!! Šaran mu se upecao na udicu i odvukao mu štap na sred jezera, pa je jedan od Rančerovih sinova morao da pliva i da juri štap po jezeru! Grin
Na slici: Mali Indjijanac, Golf071, Bela, Kile i Zoranp.

Lala
 Dva zayebanta u bunkeru sa mašinama za glinene: svim silama su se trudili da Sremcu što više otežaju pogadjanje, izbacivanjem golubova pod nemogućim uglovima! I usput su se cerekali do besvesti!
Mada, Sremac ionako ne bi pogodio ništa, nisu morali da se trude uopšte! Grin

Lala
 Ovako sam ja danas pucao, Ficha je snimao, a sve mi se čini da se trudio da izbegne da snimi sve silne pogotke!
[movie=youtube]vYSac-WYN_I[/movie]

Lala
 Posle zamornih sportsko-rekreativnih aktivnosti, ogladnelo se! Grin

Lala
 Shiki je na susret došao direktno iz 12-časovne noćne smene, što je ostavilo traga na njegovom rezultatu - čovek inače vrlo dobro puca!

Lala
 Današnju titulu 'Mister Promašaj' je u žestokoj konkurenciji poneo Golf071, ali je imao dobre ocene za stil pucanja, naročito za nehajno oslonjenu nogu na betonski blok! Grin

Lala
 Pucanje na mini glinene, kao novitet za većinu.
Obratite pažnju na ona dva mrmota, Indjijanca i Zoranap, koji izviruju iz bunkera! Smeko

Lala
 Biće još par video snimaka, samo dok ih postavim. A malo neka i drugi napišu i postave slike...

Lala
 Evo navlakuše u kojoj je nagrabusio jedan od neopreznih gostiju: momak je bio ponudjen 'Vulkanom', koji pravi Daki Trovač! Rančer je podmetnuo čoveku ovaj otrov kao ljući ajvar - rezultat i reakciju možete videti na snimku! Čovek lepo malo zamočio vrh parčeta hleba i zagrizao...
Siroma', počeo da štuca, da plače, da psuje, da dahće, da srče... Sačuvaj Bože! U jednom momentu sam pomislio da će da mu pozli, majke mi!FIK
[movie=youtube]FbG346BuoX4[/movie]

Lala
 Danas smo imali priliku da upoznamo i Skojića, nadam se budućeg redovnijeg učesnika ovakvih susreta forumaša. Čovek je skroz OK, a i puca sasvim dobro - u plasmanu je bio četvrti, 9 pogodjenih golubova, od 15. Možda ga drmala trema i zort, da ga Zoranp ne pobedi?Smile
Skojić na strelištu:

skojic
 Slika nema m ali utusaka sam pun. Ni sanjao nisam da ovako može biti a još manje očekivao .
Druženje je fenomenalno i po meni ovobi trebalo bar jednom mesečno da bude .
Hvala svima na ovako lepom druženju a pogotovu organizatorima ... Srbijalov
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

skojic

Lala kaže:
Danas smo imali priliku da upoznamo i Skojića, nadam se, budućeg redovnijeg učesnika ovakvih susreta forumaša. Čovek je skroz OK, a i puca sasvim dobro - u plasmanu je bio četvrti, 9 pogodjenih golubova, od 15. Možda ga drmala trema i zort, da ga Zoranp ne pobedi?Smile
Skojić na strelištu:
nisam video ovaj upis ali ima tu istina kadasam Zoranp-a video sa njegovom KETI mislio sam da nema šanse pored njega kako on kaže "kakav je to lik "Smeko
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

Lala
 Skojiću, daj molim te vidi malo sa Belom, da trenira ove leteće mete!!! Pokaži mu prijateljski kako to treba raditi, nema smisla da jedan iskusan forumaš i još iskusniji lovac dodje u opasnu zonu 'perača sudova', u loše društvo Zokija, Fiche i sličnih 'opakih strelaca'! Mada, on se vadi da mu više leže one mete koje trče, a ne one koje lete...
Kako ja sutra od sramote da nekom kažem da je pogodio samo 3 glinena, od 15? Grin

Evo i Bele, na strelištu - sliku postavljam kao dokaz da je zaista bio u Baču, i da ga opravdam kod Sneže!ena

Lala
 Hehehe... Evo jednog video snimka čuvenog egzibicionog pucača Zoranap! Kao i sve što je vezano za njega, i ovaj snimak je nekim čudom ispao u pogrešnom položaju!
Naravno, u rukama ovog strašnog strelca je njegova omiljena puščetina 'Ketty', a kada je konačno pogodio jednog glinenog, prisutni su uspeh proslavili ovacijama!!! Grin
[movie=youtube]T61P4tGjM6Q[/movie]

Lala
 Na kraju, posle završenog ručka, na kraju dana, podela nagrada:

[movie=youtube]GUM0TqpuKro[/movie]

Lala
 Još jedna diverzija u režiji Rančera i mene: ekipa se zaigrala u boćanju, a pripekla zvezda i sparina, pa smo rešili da ih malo rashladimo!
Kakva je bežanija nastala, treba videti, mada zbog mesta sa kog sam snimao nisam mogao da 'uhvatim' celu ekipu!
[movie=youtube]DrW4gaFPwbI[/movie]

bela
 hvala rančeru na ugošćavanju, drugarima sa foruma koji su došli u bač da se druže , drago mi je bilo da sam upoznao još drugara sa foruma... bilo je prelepo i veselo .

a za golubove pa makar da su i glineni ,
golub je simbol mira pa ja zato namerno promašivao većinu...HaHaHa mada ni sam sebi neverujem u ovaj deo teksta ...

vižlan i terier

Indjijanac
 pre svega jedno veliko HVALA organizatorima Rančeru i njegovim sinovima,Brkiju i ostalima koji su se potrudili da mesto bude spremno za druženje,takodje hvala i Lali koji je preuzeo deo organizacije

po okupljanju u lovačkom domu u Baču počele su i pripreme za pucanje na glinene golubove,pošto je naš drug Zoranp malo nesmotreno na momenat naslonio svoju keti i zaboravio da se nalazi na susretu forumaša keti se pretvorila u ružno pačeROFL
Indjijanac priložio:
ba_001.jpg

IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Zoran Zoli
 Veliku zahvalnost za organizaciju , trud i zalaganje Ranceru i Lali .Izuzetan dan za druzenje sa puno sadrzaja i odlicnom atmosferom , puno smicalica pojedinih kolega .Sve u svemu dan za pamcenje , zbog obaveza nemam vremena za jos upisa , bice kasnije . srbijalov iveli Gladan Raanj
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,467,455 posete www.srbijalov.com