Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
I Jevtic
 ma ja sam nesto umoran neverujem da cu u subotu u novi sad Pfft
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Jank

DakiNS kaže:
Pamelaaa Pamelaaa,Pamelllaaaaaaaa

Mnogo lepa si Pamela
volim miris tvoga tela
svrati kod Dakija na splav i plažu
da ti Daki skine tetovažu..........HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

Jank kaže:

DakiNS kaže:
Pamelaaa Pamelaaa,Pamelllaaaaaaaa

Mnogo lepa si Pamela
volim miris tvoga tela
svrati kod Dakija na splav i plažu
da ti Daki skine tetovažu..........HaHaHa

Bravo 2Odobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic
 dakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

i50.tinypic.com/qsvceu.jpg

Jank
 U Sunce ti kalaisano šta napravi od babe, alal ti patka....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

boro
 Prvo, na tom vasaru od sajma nema bas nekog izbora za kupiti. Drugo cene su naduvane, kao da vesti trgovci zele da na sajmu opeglaju sve gubitke koje su tokom godine napravili.
Ja mislim da je pravi razlog forumaske navale na sajam ustvari zelja da cuju eminentne strucnjake iz oblasti lovstva koji ce im tako neukim objasniti kuda u stvari ide lovstvo Srbije i Vojvodine.
Dragi forumasi, nemojte propustiti tribinu i tako ostati uskraceni za saznanja iz ustiju tako mudrih predavaca. Ja licno jedva cekam da ih cujem pa da se tako uzdignem i procistim tim blagotvornim recima koje ocekujem cuti!! Nije sala takva imena i autoriteti! Lisica

Lala
 Predavači na tribini/predavanju: Miloš Beuković i Milenko Zeremski, a organizator je Pokr. sekretarijat za poljoprivredu, dakle, verovatno Dušan Kunovac, zadužen tamo za lovstvo. Ta tri imena, koja se vezuju za skoro sve što se dešavalo i dešava u lovstvu, u poslednjih više godina. Nema saznanja, da li su predvidjeni honorari za predavače! Smile
Ma ne pada mi na pamet da idem na tu tribinu/predavanje, a još manje me zanima, kada sam video spisak tema.
Koliko saznajem, pozivi za ovo predavanje preko LSV idu na adrese LU, za upravnike lovišta i lovočuvare po Vojvodini, pozivaju se ljudi, lepo je to. Traži se od pozvanih i potvrda učešća. Ne znam kakav će odziv biti, videćemo, ali to nije moj problem.
Boro, mene su vaspitali da nepozvan ne idem negde, pa ću tako postupiti i u ovom slučaju, nismo pozvani, pa ne bih da se guram, ko hoće da ide, njegova stvar; a da tamo forumaši izigravaju publiku i statiste, pa da posle čitam u medijima kako je bila izuzetna posećenost, ne bih ni to. Ne vidim da ću bog-zna-šta novo čuti na tom predavanju. Dakle, nek raspravljaju o čemu god hoće, njihova stvar - nemam nameru da potrošim subotnje pre podne slušajući ono što odavno znam; radije ću to vreme potrošiti na vidjenje sa kolegama forumašima (i ne samo sa njima). A ako mi dune, možda napravimo i neformalnu lovačku tribinu u kafiću, pa da konkurišemo ovim zvaničnicima. Nisam siguran ko bi imao više publike! Grin Šalim se naravno.

Otići ću na sajam, svakako, ne samo u subotu, i verovatno ću svratiti do štanda LSV, da se kulturno javim, a sigurno su i oni 'jako željni' da me vide. Grin
Na temi LSV ću malo pisati o ovom planiranom predavanju.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Ako će ti pozvani plaćati ulaz na Sajam (110x2=220x cena karte (500) = negde oko 110.000) ne bi me čudilo da se neki mudrov ugradi i od Sajma dobije procenat za agitaciju!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 ...a onda još dođu upravnici kao čika Šare, i predsednik Piškać, Iznenadjenpa to se buraz skuplja sama elita za navedene temeGrinGrinHaHaHa!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS

I Jevtic kaže:
dakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

i50.tinypic.com/qsvceu.jpg

Pa zar klot. A gde su joj silikoni proteze nadogradnje?Iznenadjen
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic
 ma ima bre sve samo to je stara slika nemam novu a i sto ce ti kad se vec prodala

Sremac75
 Kako javlja LIA...BEUK baš proslavlja otvaranje Sajma!iveli 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Da nije u pitanju loš uticaj S.P.?Hmmm

Lala
 Na žalost, otvaranje sajma LORIST nije prošlo kako je planirano. Politika je opet umešana!
Klikni na link:
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Jesi...g-SNS.html

Siguran sam da sam 100% u pravu, kada ne dozvoljavam da se ovde na forumu postavljaju upisi koji imaju veze sa politikom. Dokaz: eto šta se dešava, kad politika počne da se petlja i u jednu relativno bezazlenu stvar, kao što je otvaranje sajma lova i ribolova.

Sremac75
 Opet će da se nadhebavaju preko naših leđa!
PraviloPraviloPravilo
Palica

stojkuki
 Drugari, ovo samo govori sve o njima, i jednima i drugima, a indirektno i o nama ... jer sve to trpimo.

Zato, hajmo mi lepo na sajam da si pokupujemo sta nam nedostaje pa u prirodu, tamo nema politicara, ... jer znaju kako bi prosli, ... ja uvek imam jedan patron sa solju .... krupnom ;) (joke)

Mrvica
 Na sajam ne, ali u Futog na glinene golubove OBAVEZNO, pa zar dozvolim cika Deji da mu bude lepo???

zeljkox
 Ja bio na sajmu danas. Ladno ovi sabani iz Snajpera nisu poneli B&P F2 Clasic 3.5mm. Nisam mogao da verujem. Jedini oni imaju veci izbor B&P municije.. Angry
Kupio sam 'Nobel Sport 206 Formula' za zeca. Nadam se da se nisam zaebo. 900din kutija.
Remington kutija 1000din.
B&P F2 6mm 1050din
Mirage 900din ako se dobro secam.
Proslogodisnje cene municije.

Mrvica
 Remington mi izgleda jeftiniji, mora da je iz neke 1976. god. Smile)

Podunavac
 Zavisi koja municija iz Remingtona? A nije baš ni jeftin. U Americi je municija veoma povoljna, ali kod nas je skuplja od Italijanske, što baš i nema logike.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,531,319 posete www.srbijalov.com