Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
nenad_franc

Hunter for ever kaže:
Franc prvo sto je meni palo na pamet to je da im noge promrznu jer su veoma osetljivi na zimu.Prosle godine se to dogodilo i mom bretoncu proslo je samo od sebe nista nisam preduzimao samo mu je bila promrzla sapa posle dan sve ok.

pa osetljive su im sape po snegu! ja mog kada sam vodio par puta po snegu sve mu popucaju kapilari na nogama i pocrvene(kao da su krvave),ali nisam ga forsirao i brzo se vratim kuci pa nema nikakve posledice! ali sladjan ga je sigurno vodio ceo dan i onda se to desilo! poenter je mnogo dobar lovacki pas,ali nije bas za lov po snegu,jer moze upravo to da se desi!

Hunter forever
 Ja sam bretona vodio po snegu ali je gornji sloj snega bio ostar i tvr tj zaledjen nisu oni za to za to je nemcuga.
marka Engleski poenter marka

milols_lovac_ostrovac
 poz svima mislim da je problem koji kolega Sladjan ima,upala krajnika koja je za sada povremena,imao sam isti slucaj sa nkd pticarom u sred leta,tacnije posle treninga dao sam mu hladnu vodu koja je izazvala upalu,a isto se moze desiti i u zimskom lovu,pas se hladi dahtanjem i tako izbacuje visak znoja,a samim tim uzima diusci hladan vazduh,cime dolazi do prehlade krajnika,a prvi simptomi su ukocene ili povijene daznje noge,ili normalan apetit a pas gubi tezinu,ako se na vreme ne sanira prehlada i kasnije se rtuinskom operaciom ne odstrane krajnici dolazi do upale pluca koja se najcesce nezeljeno zavrsava...
P.S. moj savet kolega je da se odmah obritas veterinaru i da mu lepo objasnis slucaj,jer je bolje spreciti nego leciti,,.!!
lepo bi bilo da ostavite svog kera kuci kada su temperature nize ispod -3C,jer zamislite vas da igrate fudbal na toj temperaturi u sortsu i majci..!!svaki pas je vredniji od jedne odstreljene patke ili fazana,pogotovu na kraju sezone,kada su lovovi po praviliu salbiji nego na pocetku i u sred sezone,.zato sacuvajte kera jer bice jos mongo lepih lovova po lepom i toplom vremenu.!!
Pozz...!!

Hunter forever
 To je najbolji savet da se ode kod veterinara pa sta ti on kaze to je,nije iskljuceno i da je upala krajnika.Confused

Sladjan Ucitelj
 Hvala na savetim. Sutra u 17 sati Bobi ima zakazano kod veterinara. Danas je mnogo sigurnije gazio punim stopalom, ali vec posle pola sata setnje ponovo je poceo da hramlje. Javicu sta je veterinar preduzeo.Pozdrav

Hunter forever
 Bice to dobro, budi bez brige.

Sladjan Ucitelj
 Bobiju su stradale tetive u samoj sapi, tetive koje povezuju zglobove u sapi. Srecom, nisu pokidane ali su mnogo istegnute. Osim vitamina i kalcijuma kroz hranu, nista vise ne treba od lekova. Naravno, ne pustati ga minimum 15 dana a onda kratke setnje, prvo na povodniku. Za njega je sezona lova zavrsena a i za mene. To se desava kod mladih kerova koji su malo vislji rastom od proseka i tako mladi zeljni dokazivanja u lovu mnogo vise i brze trce od iskusnih kerova. To bi bilo to. Jos jednom hvala svima na savetima i dobar pogled!

Hunter forever
 E jbg

Negovan
 Bogas Hans na ovom snimku je malo bolje lovac
[movie=youtube]WpQpwQBaJ6s[/movie]

Hunter forever
 Lepo lepo jel ovo tvoj poenter?

Negovan

Hunter for ever kaže:
Lepo lepo jel ovo tvoj poenter?

Moj Poenter

Hunter forever
 Svaka cast.Koliko je star?

milols_lovac_ostrovac
 Evo jedne marke sa danasnjeg treninga..!!
milols_lovac_ostrovac priložio:
dsc04611.jpg

aca
 lepa marka sta je bilo.

milols_lovac_ostrovac

aca kaže:
lepa marka sta je bilo.

Bila je fazanka!

Hunter forever
 Lepa marka,B)

Savic Marko
 prelepa marka, u stilu rase...Grin

nenad_franc
 evo i novije slike Smile slikano je telefonom,ali se solidno vidi Smile
nenad_franc priložio:
164380_1502391766340_1430594123_31094979_4738276_n.jpg

Hunter forever
 Oporavio ti se ker.

Negovan
 SVIM CLANOVIMA SRBIJALOV SRECNA NOVA GODINA

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,464,902 posete www.srbijalov.com