Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Uh to sigurno, taman mi stize za prepelice neki misterlender mladi na dresuru, i onda sta god da ostane zivo ide kod mene u kaveze za trening...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

zoranp
 Zemo sve čestitke na prinovama!!! Nadam se da će ta kombinacija zadovoljiti tvoje želje!!Bravo 2B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Boban
 Lalo,pas lepo radi sada je i teze za marku jer je trava velika i miris se slabo siri u daljinu.
Nikola neka je sa srecom prinova stenaca,nema veze sto su samo 3 stenca,i meni je kuja ostenila 4 i sva 4 su zenke .
Dosta drugara mi se javilo i kod njih su stenci u manjem broju i vecina su u jednom polu.
Iskreno najvise volim kada mi kuja osteni od 3-5 stenaca.Bye

huntinggirl1
 za ove uslove tipičan rad, toplo, pas mlad, neiskusan, pa to je Lalo sasvim normalno,
ne brinite se za psa, radiće kao singer...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Ostadose samo 2 jer jedan nije jeo od pocetka jednostavno nije imao reflex za sisanje, ali ova 2 su ko loptice...
A evo i ponosnog oca juce posle treninga...
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/SDC13485.jpg
Pozdrav

Sale Voban
 Evo mog odgoja Smile

img6.imageshack.us/img6/6386/slika0816.jpg

DakiNS
 Kada vidim takvo kuce odjednom pozelim i ja da drzim nemce, ali kad pogledam ovo bretonce od 6 nedelja pored nogu odustanem
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Bacelj Djordje
 pozdrav nikola bas bas mocan pas ! koja je visina tog psa? i poreklo?
BACELJ DJ

Savic Marko

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
Ostadose samo 2 jer jedan nije jeo od pocetka jednostavno nije imao reflex za sisanje, ali ova 2 su ko loptice...
A evo i ponosnog oca juce posle treninga...
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/SDC13485.jpg
Pozdrav

prelep ker!!

Milos88-Ivanjica

Sale Voban kaže:
Evo mog odgoja Smile

Sale prethodnih dana sam ucio Azru komandama-sedi,lezi,mesto i mogu ti reci da pametnije stene nisam imao...posle nekoliko dana dresure i ponavljanja obavljala je pomenute radnje odlicno...sve u svemu prezadovoljan sam....
LOV JE Passrbijaloviveli

Sasa Ilic

Sale Voban kaže:
Evo mog odgoja Smile

Sale, super izgleda samo napred

Nego gde su ostali iz legla ???, dajte malo slika...Iznenadjen, pošto je po meni ovo jedno veoma jako leglo ne bi trebali da ih skrivamo...Grin

ajde društvo....
Pozdrav,Saša Bye
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

zoranp
 sale neželim da budemo nekorektni, pa da zauzimamo previše mesta sa našim psima!!! ...verujem da će biti dobri i to će se ako Bog da i pokazati!! Mislim da je bolje da se više kolega javlja, jer nekako imam utisak kao da smo malo ugušili temu reklamirajući se!!Hmmm
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sale Voban

zoranp kaže:
sale neželim da budemo nekorektni, pa da zauzimamo previše mesta sa našim psima!!! ...verujem da će biti dobri i to će se ako Bog da i pokazati!! Mislim da je bolje da se više kolega javlja, jer nekako imam utisak kao da smo malo ugušili temu reklamirajući se!!Hmmm

Zoki niko ne prodaje ove pse koje pokazuje, mislim da nije reklama a i volim da vidim slike lepih kerova!
Ovaj Max je po mom ukusu i voleo bih da ga vidim i uzivo, ne bi mi smetalo da mu se postavljaju slike svakog dana B).
Meni je bitno da kerove spremim za lov a mozda probam i koji kup, u zavisnosti od toga kakvi budu u polju, slike postavljam zbog komentara strucnijih ljudi, meni taj exterijer i nije jaca strana, priznajem Frown
Ko ima slike stenaca i kerova slobodno neka mi salje na PP Smile!

Bacelj Djordje hvala pas je sin Kunfehertoi Baroa i Jane of Bert Haus, Jana je od Dagoberta vom Hege Haus i Doriss, a Doris je preko Bossa iz doline baira...
Po meni jedna od najjacih nemackih radnih linija kod nas, stil i nos daleko ispred onoga sto se ocekuje od psa nemackih linija, a eksterijer imaju izvanredan... visina 66cm, ali i pored svoje visine ima pretrazivanje za svaku pohvalu...
Marko Hvala!!!
Sale, to je i plan sa Maxom "B" utakmicu je odradio, sad u avgustu mora da polozi "C" utakmicu, septembar Solms, ako uspemo da se prijavimo, ako iko ima pojma kako i gde da se prijavimo za solms svaka pomoc je dobrodosla, a izmedju toga mora malo i izlozbi...
Sale svidja mi se kako ti eksterijer nije jaca strana Grin , jer ako ti je rad jaca strana, mnogi bi te se trebali plasiti...
DA LI JE NEKO OD VAS IMAO SLUCAJNO PROBLEM KOD LEGLA DA JE KUJA POSLE KOCENJA IMALA SLAB APETIT???

huntinggirl1
 svake godine se kod nas održava solms, kada se objavi tačan datum, postaviće se i informacija, obično je to kraj septembra.
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Sale Voban
 Ja obozavam lov ali neke tri godine nisam imao kvalitetnog kera pa gotovo da u tom periodu nisam ni izlazio, meni lov bez kvalitetnog kera i nije lov!
Probacu sa ovim stencima da izadjem na utakmicu ali ne na silu, samo ako procenim ja a i neki koji to bolje znaju da im je mesto tamo!
Posto sam skoro imao leglo prenecu ti moje iskustvo, prvih pet dana kuja je jedva jela i to samo neke supice, granule nije htela da pomirise. Mnogi sa kojima sam pricao su mi govorili da je to normalno i da cak i ne treba forsirati jaku hranu prvih dana i ako hoce da jede. Bitno je da uvek ima sveze vode i posle nedelju dana pocni sa kvalitetnom hranom, ja sam koristio bosh aktiv i mogu ti reci da je kuja imala i vise nego dovoljno mleka,
odhranila je 10 stenaca bez vecih problema. Naravno, moras imati i odredjeni procenat mesa u ishrani, kuvanog pirinca ... Sa 20 dana sam poceo prihranjivati stence, prvo mlekom i mlevenim keksom a zatim mlevenim mesom i Joserom famili. Prvih par dana je problem a potom neces moci da se odbranis od njih, mada ce oni imati dovoljno mleka pa ce mozda kasnije projesti.
Drago mi je ako sam ti pomogao

Sale Voban kaže:
Ja obozavam lov ali neke tri godine nisam imao kvalitetnog kera pa gotovo da u tom periodu nisam ni izlazio, meni lov bez kvalitetnog kera i nije lov!
Probacu sa ovim stencima da izadjem na utakmicu ali ne na silu, samo ako procenim ja a i neki koji to bolje znaju da im je mesto tamo!
Posto sam skoro imao leglo prenecu ti moje iskustvo, prvih pet dana kuja je jedva jela i to samo neke supice, granule nije htela da pomirise. Mnogi sa kojima sam pricao su mi govorili da je to normalno i da cak i ne treba forsirati jaku hranu prvih dana i ako hoce da jede. Bitno je da uvek ima sveze vode i posle nedelju dana pocni sa kvalitetnom hranom, ja sam koristio bosh aktiv i mogu ti reci da je kuja imala i vise nego dovoljno mleka,
odhranila je 10 stenaca bez vecih problema. Naravno, moras imati i odredjeni procenat mesa u ishrani, kuvanog pirinca ... Sa 20 dana sam poceo prihranjivati stence, prvo mlekom i mlevenim keksom a zatim mlevenim mesom i Joserom famili. Prvih par dana je problem a potom neces moci da se odbranis od njih, mada ce oni imati dovoljno mleka pa ce mozda kasnije projesti.
Drago mi je ako sam ti pomogao

Jesi... Moja je od pre parenja jos na CIBAU hrani koja je stvarno vrhunska... hteo sam Joseru ali mi je onda ovo iskocilo po malo jacoj ceni od Josere a sastav 32 22 protein masti, 35 posto cisto meso, 25 posto pirinac, i mogu ti reci da je ona kao zver... e sad me malo zabrinulo sto jako nevoljno izlazi iz kucice, i samim tim slabo jede, danas je jos i najbolje jela do sad jer je pojela 230g granula, 3 dl mleka, malo supe, 4 nogice pilece i 2 krilca... sad cu da idem da je molim da jos uzme malo... Mada za svaki slucaj sutra ce je pogledati vet...

zoranp
 Sale nisam mislio da te uvredim, nego sam više za ovakvu forumsku diskusiju koja je svima dobro došla!!! Svakako da treba sa vremena na vreme da svi postavimo fotografije onoga što imamo u boksovima, ali smatram da netreba da gušimo temu samo sa komentarima tipa bravo, lep je, ili tome slično, nego kroz razmenu iskustava i davanjem saveta jedni dugima!! Evo upravo ov što ti i Nikola sada dikutujete može mnogima puno pomoći,a verujem da još kolega zna dosta o ponašanju kuja nakon štenjenja!!..nisam mislio nikoga da vređam ili da nešto pametujem, nego ne bih volio da se tema blokira, jer mislim da nam je svima draže da imamo što širi krug ljudi i kolega ovda na forumu, a u cilju unapređenja i što kvalitetnijeg uzgoja ove prelepe rase!!

MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sale Voban
 Nikola, ja sam od pre par dana promenio hranu i stencima i odraslima, preso sam na Gosbi granule, mislim da je kvalitetnija i od Cibau i Josere.
Odlicna hrana po pristupacnoj ceni, videcu u narednih mesec dana rezultate.

DakiNS

Sale Voban kaže:
Nikola, ja sam od pre par dana promenio hranu i stencima i odraslima, preso sam na Gosbi granule, mislim da je kvalitetnija i od Cibau i Josere.
Odlicna hrana po pristupacnoj ceni, videcu u narednih mesec dana rezultate.
koja je cena nove hrane
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,436,281 posete www.srbijalov.com