Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Leupold

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Leupold
petar
 Ja sam sam upucavao svoj karabin, i da vam kazem da nije bilo neke razlike kada sam ga posle nosio na streliste, upucao sam ga isto sa tri metka, vrhunski...B)
Just like old times!

AcaNik
 upucavao si u zavodu za zigosanje?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

kriva cevka

AcaNik kaže:
upucavao si u zavodu za zigosanje?

jesam,u zavodu za zigosanje ili kako ga oni zovu ziz

petar
 Moj drugar je u subotu uzeo Leupold VX-I 3-9x40, i usput leupold fiksnu montazu, cena kompleta je negde oko 40 000 dinara, dozivotna garancija na optiku, ljudi moji, to kad uzmes u ruke, osetis da je prava stvar, optika je za svaku pohvalu, znaci nesto prelepo, odnos cena/kvalitet, perfektan, ma savrsen izbor. Inace on ju je uzeo za 7x64...B)
Just like old times!

vlada lovac
 Leupold ima novu seriju optičkih nišana - REDFIELD
http://www.redfie...flescopes/

Zex

petar kaže:
Moj drugar je u subotu uzeo Leupold VX-I 3-9x40, i usput leupold fiksnu montazu, cena kompleta je negde oko 40 000 dinara, dozivotna garancija na optiku, ljudi moji, to kad uzmes u ruke, osetis da je prava stvar, optika je za svaku pohvalu, znaci nesto prelepo, odnos cena/kvalitet, perfektan, ma savrsen izbor. Inace on ju je uzeo za 7x64...B)
Prtre slazem se sa tobom za te pare koliko kostaju ne moze bolje da se pazari(mislim na nove optike) jos nisam cuo da se neko pozalio na bilo koji model Leupolda ili da je usled teskih padova i trzaja magnum kalibara promenio nisansku tacku.Bolje je kupiti tako nesto,nego kupovati dva puta-skuplje je.Ja sam caletu kupio Leupold rifleman 2-7x33 za IZ-94 28000 dinara,12/76 teska punjenja tresu kao luda pa ako ga to ne rastrese ne znam sta ce,ceka se da majstor zavrsi kundak pa ide na surovo testiranje.Javljam kako se pokazao.

Zex
 Hteo sam ja da kupim Redfield 2-7x33 posto je jeftiniji ali u Canoni rekli da je ovaj model rasprodat i da nece dobiti u skorije vreme,bilo bi lepo kada bi nam vlasnici Redfield optika rekli kako su se pokazale na terenu?

petar
 I ova sto sam pomenuo je kupljena u Canoni, NS...B)

Razmisljao se on izmedju 2-7x33 i 3-9x40, ali se opredelio za veci objektiv, a cena se ne razlikuje puno, tako da nije strasno. Inace ima modela strasnih, recimo, ovo sto je on kupio je serija VX-I, kosta nesto preko 30 000 dinara, a zapazio sam jedan model serije VX-III koji kosta preko 105 000 dinara, a zamislite onda tek cenu modela VX-VII, strasno, ali i kvalitetno, sto se mene tice, na svetu su prvi Swarovski, Zeiss, pa onda Lepupold, pa tek onda ovi ostali...B) Uzmimo recimo primer Bushnella, daleko nize klase optike, ali dosta zastupljene, koji ima smesnu cenu u odnosu na Leupold, ali je i kvalitet Bushnell-a neuporedivo manji nego kvalitet Leupold-a, tako da o tome nema sta da se prica...B)
Just like old times!

Cvele
 petre cena Bushnella nije uopste smesna! Recimo cena serije Elitte6500 ne mogu ni da zamislim kolika je, dok je Banner jeftin.... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 Banner je oko 150 evrica, elite je dosta skuplji, ali ako je Leupold srednje klase kao sto je VX-III preko 105 000din, koliko je Leupold VX-VII Frown A recimo najjeftiniji Leupold je 28 000 dinara, sad uzmi najjeftiniji Bushnell i stavi pored najjeftinijeg Leupolda i uzmi najskuplji Bushnell i stavi pored najskupljeg Leupolda...Nisam rekao da je cena smesna, nego da je smesna u odnosu na Leupoldovu cenu, a i kvalitet je to...B)
Just like old times!

Podunavac
 U Americi Leupold da biraš kaklav hoćeš od 200 do 300 $, a kod nas ne znaju koliko bi tražili kao da ga dopremaju sa Marsa.

nenadx
 sto se mene tice, na svetu su prvi Swarovski, Zeiss, pa onda Lepupold, pa tek onda ovi ostali..

Ma ima ih jos....ali kako preskoci Smidth Bender?
Dobar pogodak

petar
 Nenade, on je cetvrti....Smeko to su optike prvi vrhu, naveo bih tu negde i Kahles...B)
Just like old times!

Podunavac
 A Leica?

petar
 Pa recimo ovako, Swarovski, Zeiss, pa onda Lepupold, pa onda Smidth Bender, pa Kahles, pa Meopta, za Leicu ne znam, ali tu negde kod njih zasigurno...to je moje misljenje...B)
Just like old times!

Coyot
 Pa Petre vidi se da nista neznas za Leicu,zato zvrljas sve i svasta!Ajde mi sad objasni taj redosled zato sto mi uopste nije jasno kako si ti to sastavio,da je jos neko spomenuo "tasko" verovatno bi i njega tu umesao?!!Ne razumem Bravo 2

petar
 [xhide]To je neko moje misljenje, to sam i napisao, vecinom je to stvar ukusa, u ovom slucaju mog ukusa, a o ukusu ne vredi raspravljati...B)

[/xhide]
Just like old times!

Coyot
 U potpunosti se slazem da o ukusima nevredi raspravljati i netreba!Ti si zapeo da uzmes naj Leupold i naj Elite,pa jesi li ih ti mozda drzao u rukama i kakve su razlike???Smem da se kladim da kad bi ih stavio bez ikakvih obelezja ispred tebe da nebi imao pojma koji je koji!!!Grin

petar
 [xhide]Haha, duhovito, prihvaticu to kao salu na svoj racun....Smean[/xhide]

[xhide]Video sam ih na sajmovima, a Leupold sam drzao najvise VX-3, cena oko 105 000 dinara u Canoni u NS-u, a sta da kazemo za VX-7 onda...[/xhide]
Just like old times!

mirko knezevic
 Ma nisu americki snajperisti blesavi sto nose Leupold na puskama i to onim baaret 12.7mm skidaju ljude na 2km,pre jadni padnu nego sto cuju pucanj ne znaju ni sta ih snaslo ni odakle... I jos ludi amerikanci stavili na optiku trazili od fabrike Leupold jevandjelja po mateji??? A da je dobra optika nema sta garantuju da mozes da je bacis na beton da joj nista ne bude. E sad dal je to stvarno tacno ili ne...Confused

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,629 posete www.srbijalov.com