Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?
|
DakiNS |
Objavljen 29.06.2011. 21:19
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Au odakle da pocnem, najbolje od kraja.U slobodno vreme spavam,a i to vrlo retko. Imam kucu na kraj grada ,okolo njive , plac 3800m2 pa samo da stanem nogom na svaki kvadrat dosta mi je ,tu pride stoje i dva plastenika po 30 m duzine i 8 m sirine,mnogo i za pricati a travnjak oko 800 kvadrata, i jos pride napolju posadjeno 1600 strukova paprike i 100 strukova sery paradajza, a ima i krompira i lubenica, pa kada se vratim sa posla ono moje dvoje bretona jedva cekaju da ih odvedem u setnju, kada krenu lubenice svi klinci iz komsiluka cekaju da dodjem sa posla da im secem lubenice, jbg naucio sam ih sam na to.Inace radio sam u decijem vrticu, po vojevanje ,pa Vuteks, spediciji, imao servis za popravak camaca,privatnu firmu a sada sam organ i ne bilo kakav nego drzavni ,jbg tu je najgore a tu sam najduze.A skola , davno je to bilo srednja ekonomska pa onda visa pa nastavak faks koji nikada nisam zavrsio , previse svega na sta nisam mogao uticati a i previse volim zivot, Dunav ,lov , druzenje u svakojakim drustvima. pssst da me ne provali
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
stevin |
Objavljen 29.06.2011. 22:07
|

Stari član

Upisa: 282
Pristupio: 23.05.2011. 10:36
|
da i ja nesto napisem,zavrsio srednju veterinarsku,rad u struci 6god.pre toga sve i svasta!
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 30.06.2011. 00:46
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Jeste da sam mlad al sam svasta radio... Zavrsio Srednju Tehnicku smer neki Tehnicar Hidraulike i Pneumatike,inace prvo upisao Gimnaziju pa se ispisao na vreme,od uvek isao sa mojima u njivu da obradjujemo bastu,preko leta izvozio razno voce i povrce za Rusiju Nemacku Francusku uglavnom sljivu i papriku malinu paradajz... Trenutno zaposlen i ujedno student ekonomije i jos uvek radim poljoprivredu. Lov i Ribolov su moja omiljena rekreacija i opustanje...
Srbija do Tokija!

|
|
|
|
veskokv |
Objavljen 30.06.2011. 01:38
|

Član

Upisa: 109
Pristupio: 02.01.2011. 21:04
|
Skolu sam zavrsio za automehanicara u Kraljevu! Do odlaska u vojsku i malo po zavrsetku iste radio sam kod privatnika i pravio razne sokove i smoki! Onda sam se zaposlio u AMD-Kraljevo u mojoj struci! I tu ostao dve ipo godine! 2002 izadje konkurs za prijem u Zandarmeriju i ja posto od malih nogu voleo oruzije i spec-jedinice konkurisem prodjem obuke i pocnem da radim! I od tad redovno sam po Preševu,Bujanovcu,Medvedji,Kursumliji i ostalim delovima Srbije gde god kazu da smo potrebni!
Jednom poenter,zauvek poenter!!!  
|
|
|
|
olah56 |
Objavljen 30.06.2011. 06:30
|

Mlađi član

Upisa: 35
Pristupio: 18.02.2010. 13:35
|
Po zanimanju sam monter rashladnih uređaja,trenutno neradim u struci ali u slobodno vreme popravljam auto klime za šta posedujem kompletnu opremu.U svom LD sam montirao rashladnu komore u lovačkom domu.Školu sam završijo davnooooo.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 30.06.2011. 10:26
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Tek sam sada video ovu temu i mislim da je odlična!
Završio sam Pravni fakultet u Novom Sadu.
Sada sam advokat u Bačkoj Palanci!
Ponekad, ali sve ređe, se zanimam i u ćaletovom vinogradu i vinskom podrumu!
P.S.
Trenutno sam na funkciji administratora na ovom forumu! 
Dok me Lala zbog neaktivnosti ne razreši!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 30.06.2011. 10:33
|

Admin

|
kelt kaže:
Sniper Hunter kaže:
Zavrsio u tehnickoj zanimanje automehanicar ,i zatim alatnicar ,a time se nisam bavio odsluzio JNA pa pravac Svajcarska , 13godina rada u vinarskom podrumu i  vinogradima a onda sam to zamenio volanom kamiona pre skoro 10 godina do dana danasnjeg  o pa ti kolega posedujes znanje i o vinu i vinogradima pa gde me nadje takav mi jedan i treba da kod mog caleta u konobi degustiramo  i razmenjujemo isQustva kakav bi to harakiri bio 
I ja bi vam se mogao pridružiti sa mojim sremačkim iskustvom!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Cadara |
Objavljen 30.06.2011. 10:52
|

Stari član

Upisa: 345
Pristupio: 06.10.2009. 13:30
|
Srednju elektrotehničar pogona
Fakultet, pedagoško tehnički, profesor informatike
pored lova, volim i ribolov, obrađujem i radim vinograd, pečem domaću rakiju.... |
|
|
|
roedeer |
Objavljen 30.06.2011. 14:24
|

Član

Upisa: 161
Pristupio: 26.11.2009. 13:30
|
Gimnazijalac, pa vojni akademac. Priveo kraju prvu godinu pa ih pozdravio i nazad u lepi Novi Sad. Izučavao koktele, pravio ih kojekude, od klubova, privatnih žurki budža do hotela.. poslednjih skoro 6 godina bankar, uz zezanje sa faxom...
Theory is nice to think about; facts determine the truth.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.06.2011. 15:27
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sremac75 kaže:
Tek sam sada video ovu temu i mislim da je odlična!
Završio sam Pravni fakultet u Novom Sadu.
Sada sam advokat u Bačkoj Palanci!
Ponekad, ali sve ređe, se zanimam i u ćaletovom vinogradu i vinskom podrumu!
P.S.
Trenutno sam na funkciji administratora na ovom forumu!  
Dok me Lala zbog neaktivnosti ne razreši! 
Ti si trenutno na klupi za rezerve, uskačeš po potrebi, kada se rešava meč 
Imaš jako opravdanje za smanjenu aktivnost, ali to je već u domenu ličnih pitanja, tako da je sve OK. (Babysitting oduzima dosta vremena )
Što se onog tvog vina tiče... gori si od Limuna! Mogao bi da proslediš kilo-dve vinčeka, popijem ja neki put čašu, posle dobre klope.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.07.2011. 10:21
|

Admin

|

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 01.07.2011. 11:24
|

Admin

|
Al je stiso ko nova mlada
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 01.07.2011. 13:05
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
Tehnolog i konstruktor u masinskoj firmi i operator obrade programa secenja na plazmi,a privatno vodoinstalater(popravljam mladim damama kupatila gratis samo ako su plave ) mada kada je lov ne mrdam prstom od petka popodne! samo puska stoji u rukama! |
|
|
|
vojkan |
Objavljen 01.07.2011. 14:53
|

Stari član

Upisa: 203
Pristupio: 17.12.2009. 15:48
|
Zavrsio srednju medicinsku skolu pa Vojnu Akademiju,posle rata na Kosovu prekinuo sluzbu i otisao za Nemacku.Zadnjih sedam godina radim kao glavni tehnicar na jednoj klinici u Diseldorfu.
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 01.07.2011. 19:00
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Ništa ne smeta a možda može i da koristi...
Danas slavim mali jubilej....22. godine službe u Vojsci, bolje reći u tri vojske posle svih ovih događanja, volim da radim sve i svašta, zbog toga me vole svi od reda a posebno tašta.....
MOJE ZANIMANJE
Da ne sedim džabe, zakivam tarabe
Povremeno šetam usamljene babe,
Zabavljam mame kad ostanu same,
U društvo primam samo dobre dame
Kastriram prasiće, tovim piliće
Pravim buriće za žestoko piće
Orem njive, sakupljam šljive
Rakiju pijem dok odela šijem
Kerove šetam da ženi ne smetam
U parku me startuju samo lepe žene
Kao maze kučiće a gledaju mene
Zato će moja draga načisto da skrene.
Doduše malo sam i učio.....
Završio Geodetsku tehničku školu u BG,
Zatim Višu geodetsku školu
I na kraju Građevinski fakultet , Diplomirani inženjer geodezije.
Još sam učio neke političke škole kao mladi komunista ali o tome ću pisati u mojim memoarima....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.07.2011. 20:22
|

Admin

|
Pozdrav ujkice!
Dugo se nismo zdravili....nadam se da ne zameraš!
Čestitam jubilej!

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 01.07.2011. 20:45
|

Admin

|
Jank sve cetitke B)
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 01.07.2011. 21:38
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Hvala Daki druže, uvek smo bili na pravoj strani....
A moj sestrić Sremac je opravdano odsutan, kada je podmladak u pitanju, pozdravljam i podržavam, pa ja sam bio najbolji tata na svetu, u parku sve mame sa decom i ja....jooooj miline....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 01.07.2011. 21:54
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Eto šta je Jank, generacija! B)
Ajd malo i ja: privatnik 22 godine, neki kažu uspešan, a ja mislim da je moglo i bolje.
Zanimam se sa lepim i manje lepim očima, ljudima otvaram oči i proširujem vidike. Zli jezici i zlobnici kažu da imam kliniku za ćorave, ali to je daleko od istine i prilično je ružno tako govoriti.
Mada, ko zna, možda kad deca završe fakultete, možda jednog dana i bidne neka 'klinikica'...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
hamerles |
Objavljen 01.07.2011. 21:59
|

Lovčina

Upisa: 1066
Pristupio: 20.02.2011. 12:10
|