Pa šta je ovo, brate Slavo, i u ovom slučaju piše da ni protiv ove odluke ne može (čuj: nije dopušteno!) da se vodi spor pred sudom?!? Pa daj bre reci im da to ne pišu više, da se ne brukaju! Pa zbog te rečenice može neko da ih tuži, jesu li svesni šta rade?!?
Svaka odluka nekog organa LU se može osporiti pred sudom, zabranjeno je na bilo koji način osporiti pravo svakog gradjanina da zatraži zaštitu svojih prava pred sudom, ako smatra da su mu neka prava povredjena, ili ako smatra da su neke odluke suprotne zakonu, statutu, ili pravilnicima.
Kako može neki predsednik LU da potpiše odluku (bilo koju), i da u pouci o pravnom leku napiše da se zabranjuje vodjenje sudskog spora?!? Ovo je stvarno već više za rubriku 'Verovali ili ne!'. Odluka Upravnog odbora je konačna, i šta tu ima sud da se pita, zabranjeno voditi sudski spor?!? Ma hajde!?
Pozdrav za kolege lovce iz Petrovca na Mlavi, a naročiti pozdrav za pravnike u tom LU, ako ih ima, kojima može da promakne ovakva nebuloza!
Taman sam pomislio da je sve reseno oko Gorana Breica i povratka u L.U. kad ono ne lezi vraze novi problemi.............
U.O. je ponistio NEZAKONITU ODLUKU D.K. i Vratio je Breica u clastvo....to povlaci za sobom PRAVO NA LOV jer covek je uredno izmirio sve obaveze i odradio je sve akcije ............desava se da se BREIC ne nalazi upisan ni na jednoj dozvoli za lov divljih svinja u Sekciji Stamnica????????????????
Bio je u Trestu u lovu par puta jer SEKCIJA STAMNICA I NJEN PREDSEDNIK kao i GRUPOVODJE Raic Velizor i Pavlovic Mihajlo NE DOZVOLJAVAJU UPRAVNIKU LOVISTA da istog upise u dozvolu za lov u njihovoj sekciji jer kako kazu ZVACE POLICIJU I BICE CUDO................
Nije mi jasna cinjenica da U.O.donosi vazece resenje koje se ne postuje.................
Ako upravnik lovista Milosevic pise dozvole kako je moguce da ovi ljudi sebi daju za pravo da se isti lovac sekcije Stamnica ne upisuje na dozvolu za grupni lov i tako gubi pravo na koje Statutom,zakonom i svim drugim podzakonskim aktima isti ima????
Da li je moguce da se nekome pravo oduzima samo zato sto su medjuljudski odnosi naruseni????
Sta prestoji Goranu Breicu jedino da tuzi udruzenje koje ce ni krivo ni duzno da placa ove propuste UPRAVNIKA Slobodana Milosevica za koga mislim da ni sam nije svesan sta je pod pritiskom ove dvojice sam sebi uradio i da ce Nesa koji je kao vd predsednik ponistio nezakonitu odluku D.K. koja ide samo na stetu L.U.????
STa Breic sada da radi i gde da lovi???Ko ce mu nadohnaditi to sto nije lovio citavu sezonu u svojoj sekciji????
Za sta je isti platio clanarinu kad nema pravo lova u svojj sekciji????
Organi udruzenja neka se zapitaju kuda ovo sve vodi????
Postavlja se pitanje ko je sve ucestvovao u grupnom lovu na divlje svinje 15.12.2013god kada su ostreljene 3 divlje svinje......kako je u tom lovu ucestvovalo lice bez oruzja i da li je isto bilo upisano u dozvolu za lov tog dana............neki kazu da je isto lice vidjeno i spremni su da posvedoce............
sta to zapravo znaci za grupovodju koji je ovakvom licu omogucio lov.........KRIVICNA PRIJAVA KAO VRATA I ODUZIMANJE ORUZJA DO OKONCANJA POSTUPKA a za lice kome je oruzje oduzeto i koje je ucestvovalo u lovu sa tudjim oruzjem KRIVICNA PRIJAVA I ZA NJEGA I ZA LICE KOJE MU JE POZAJMILO ORUZJE.................
Da covek pita sta to kome treba siguran sam da niko nema odgovor na ovako nesto...........
misljenja sam da se udruzenje uvlaci u problem koji ljudi ako imaju nesto sami treba da resavaju na sudu ne uvlaceci udruzenje u ozbiljne zancije i probleme...............
ako se bilo sta dokaze od gore navedenih tvrdnji Grana Breica mislim da pojedinci nisu svesni u kakvom su problemu.............
Kako sam saznao od pojedinih članova LU Trest doneta je odluka da se članovi koji su pretrpeli štete u poplavi ove godine budu pomognuti sa 33.000din i oslobođeni članarine za sledeću lovnu sezonu ,vrlo human gest ,pozdravljam ovakvu odluku .
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?