ALOOOO BREEEEEEEE....pa ti lovci su imali nekada svoje loviste,pa im je ono oduzeto od strane drzave zbog same propasti istog lovista i nedomacinskog ponasanja...aloooooo breeeee...nepricajte nesto sto neznate ljudi,sve sto slavaplana prica zna smao jednu stranu..pa u krusevckom kraju za najgore i najnepostenije lovce vaze ti STALACANI I TI MAKRSANCI...ustvari vecina njih..ja to nisam rekao licno ja ali tyako pricaju lovci,to se zna od davno...tako price te kruze...samo problemi po tom terenu samo policija i prijave,ovaj ovoga onaj onoga prijavljuje,pucaju i sto sme i s to nesme,na tom terenu iz revolta i radnim danima puca pska bre...alooooo ljudi.o cemu se mi ovde raspravljamo bre...o ljudima koji bas tako OBUJU VUNENE CARAPE I OPANKE I PRIPITI PONESU 4-5 METKA PP i zainat odu u sumu i pucaju srne bremenite i sve sto ima izadje..alooooo..naopak narod...tako mnogi pricaju ja to video nisam ali kad tako kaze narod to je to onda...i sad cu ja da se raspravljam oko njih..zabole me bre bassssssss...opet kazem OVDE SAM DOSAO DA SE DRUZIM I ZEZAM I UPOZNAJ SA KOLEGAMA LOVCIMA..nisam ovde da bi sejao pamet niti bilo koga vredjao..to je to...ko samnom zeli lepo ok ko nezeli CAO ZDRAVO...
Zivot je jako kratak..budite lovac i ucinite zivot lepsim..
Srki-037 kaže:
Ja se predstavljam samo sluzbenim licima koji imaju ovlascenja po ustavu da legitimisu druga lica...a ne kako se kiome ovde navije..ako admin to zatrazi razmislicu dal cu se predstaviti ili cu se trajno iskljuciti,jer ovde je ocigledno skup isotmisljenika oko tog lika SLAVEPLANE i ko drugacije nesto kaze taj je neprijatelj broj 1...Kao prvo ja nikom bre nista nedugujem,bogu hvala,ovde sam dosao dobrovoljno ispunio kriterijume koje su trazili osnivaca sajta i to je to..a dali zelim da se predstavim ili ne sta bre koga zabole za to,ovde nisam da nikog vredjam niti omalovazavam,jer nisam iz te price ali isto tako necu dozvoliti NIKOM kako u privatnom zivotu tako i na ovim javnim drustveno socijalnim mrezama da me iko vredja..kao ovaj NADIOBUDNI PAMETNJAKOVIC TOMASH..umesto da pozdravi novog clana mene on NAPADA ko da mu otimam nesto njegovo..STRASNO I PRESTRASNO...jeste OPANCI I VUNENE CARAPE,VOJNE UNIFORME I POLA LITRA RAKIJE i PP sacma u u planinu..kad nesto neznas nemoj da lupets TOMASH..A POSLE PRED PRODAVNICU I SVE MAJKU U PIC..UPRAVNOM ODBORU I RUKOVODSTVU STO IM MINU OMOGUCILI DA ODSTRELE SVINJU a da nepricamo koliko KRMACA je pokradeno bas na tom terenu i od strane tih SELJAKA KAKO TI RECE....i daj bre batali me vise prijatelju TOMASH idi izivljavaj se nekom drugom..ovde sam da se opustim a ne da resavam tvoje psihicke krize...
Vidi, vredjanjem ništa ne postižeš ovde.
Ako si čovek, ovde će te poštovati.
Ozbiljna se tema potegla ovde. Ako imaš prave argumente na ovo što je SLAVA IZNEO OVDE, onda možeš da se uključiš u temu. U suprotnom, ti mene ne znaš, ja tebe, a ni većina admina ovde, i niko ti neće ovde oprostiti laž i bezobrazluk.
Čekaj samo malo da admini vide temu, uključiće se, ovo će ovde ostati zauvek na ovom forumu! Sutra će se i saznati ko si, ako si nebitan, nebitno. Ako si bitan, ispao si naivan, i to će te pratiti dok si živ, ili dok postoji internet.
Stvar je jednostavna, OPET OMALOVAŽAVAŠ LOVCE IZ TOG SELA, OPET NEMAŠ ARGUMENT PROTIV BILO KOGA OD NAS, POSEBNO SLAVE
I znaš samo da vređaš, i upropastio si mi lepo snežno veče....
Ali ipak nisi, odoh ja da lovim patke, a ti gledaj kako te ljudi čitaju ko si i šta si, tebe koji si od juče na ovom forumu i odmah u ovoj temi, a taj disciplinski pravilnik, ako već nije javan, ovaj forumski jeste, i nije do tebe dal ce ti se digne da se predstavis, predstavi se jer OVAJ PRAVILNIK TO KAŽE, i uz to je javan
TOMASH...ja bre nikog nevredjam,TI BRE LIKU VREDJAS...pogledaj ko je sta prvi poceo ti ili ja..sto se tice mene samog ja ko sam ja i ko sam ja u opste,ti si bre nebiotan da bilo sta pricas o meni prijatelju,ti nemas prava na to,sto se tice admina,neka pogledaju ko je koga uvredio i prozivao prvi ovde...a to dal cu ja da ispadnem naivan ili glup,sta bre to tebe briga...Ja nisam izneo nijednu laz ovde niti bezobrazluk..ti si jako bezorazan lik i sad je meni zao sto sam se uopste upustio u polemiku sa tobom,jer si ocigledno lik koji je frustriran u privatnom zivotu pa se iza slike cak norisa kurobeca ovde po raznim sajtovima...ALO BREEEEEE..JA SAM ZIVEO I PRE OVOG UCLANJENJA OVDE PA MOGU I AKO SE ISCLANIM...poz
i TOMASH koja bre ozbiljan tema zivotati se ovde potegla...daj bre nelupetajte ljudi kad tako da vam kazem moram.sta je bre bilo...otiso lovac na DISCIPLINSKU KOMISIJU i sta sad,pa jer prvi i poslednji koji je to doziveo..sta ste se bre uzneverili..sta ce se desi pa nista platice kaznu i teraj dalje a ko nece da postuje neke normative cao zdravo...i sta sad..sad se sve vrti oko toga,zivot prestaje,zemlja se neokrece oko svoje ose sve je stalo...sad ce sve da zamre jer je neki lovac iz Stalaca otisao na disciplinsku komisiju...slavaplana digo u zvezdesve to...daj te bre ljudi to vam je tako i tu nema promene,....bilo to nekom milo ili ne..znam sta pricam i tako ce biti..a ti lutko moja TOMASH...nemoj tako vise da se ponasas sem ako ti neko neudje u kucu i na privatnu svojinu pa moras da branis taj tvoj zivot..ovako nemoj da reaguejs vise jer nije zdravo bre...caooo
Srki-037 kaže:
Ja se predstavljam samo sluzbenim licima koji imaju ovlascenja po ustavu da legitimisu druga lica...a ne kako se kiome ovde navije..ako admin to zatrazi razmislicu dal cu se predstaviti ili cu se trajno iskljuciti,jer ovde je ocigledno skup isotmisljenika oko tog lika SLAVEPLANE i ko drugacije nesto kaze taj je neprijatelj broj 1...Kao prvo ja nikom bre nista nedugujem,bogu hvala,ovde sam dosao dobrovoljno ispunio kriterijume koje su trazili osnivaca sajta i to je to..a dali zelim da se predstavim ili ne sta bre koga zabole za to,ovde nisam da nikog vredjam niti omalovazavam,jer nisam iz te price ali isto tako necu dozvoliti NIKOM kako u privatnom zivotu tako i na ovim javnim drustveno socijalnim mrezama da me iko vredja..kao ovaj NADIOBUDNI PAMETNJAKOVIC TOMASH..umesto da pozdravi novog clana mene on NAPADA ko da mu otimam nesto njegovo..STRASNO I PRESTRASNO...jeste OPANCI I VUNENE CARAPE,VOJNE UNIFORME I POLA LITRA RAKIJE i PP sacma u u planinu..kad nesto neznas nemoj da lupets TOMASH..A POSLE PRED PRODAVNICU I SVE MAJKU U PIC..UPRAVNOM ODBORU I RUKOVODSTVU STO IM MINU OMOGUCILI DA ODSTRELE SVINJU a da nepricamo koliko KRMACA je pokradeno bas na tom terenu i od strane tih SELJAKA KAKO TI RECE....i daj bre batali me vise prijatelju TOMASH idi izivljavaj se nekom drugom..ovde sam da se opustim a ne da tvoje psihicke krize...
Srki-037 kaže:
Ja se predstavljam samo sluzbenim licima koji imaju ovlascenja po ustavu da legitimisu druga lica...a ne kako se kiome ovde navije..ako admin to zatrazi razmislicu dal cu se predstaviti ili cu se trajno iskljuciti,jer ovde je ocigledno skup isotmisljenika oko tog lika SLAVEPLANE i ko drugacije nesto kaze taj je neprijatelj broj 1...Kao prvo ja nikom bre nista nedugujem,bogu hvala,ovde sam dosao dobrovoljno ispunio kriterijume koje su trazili osnivaca sajta i to je to..a dali zelim da se predstavim ili ne sta bre koga zabole za to,ovde nisam da nikog vredjam niti omalovazavam,jer nisam iz te price ali isto tako necu dozvoliti NIKOM kako u privatnom zivotu tako i na ovim javnim drustveno socijalnim mrezama da me iko vredja..kao ovaj NADIOBUDNI PAMETNJAKOVIC TOMASH..umesto da pozdravi novog clana mene on NAPADA ko da mu otimam nesto njegovo..STRASNO I PRESTRASNO...jeste OPANCI I VUNENE CARAPE,VOJNE UNIFORME I POLA LITRA RAKIJE i PP sacma u u planinu..kad nesto neznas nemoj da lupets TOMASH..A POSLE PRED PRODAVNICU I SVE MAJKU U PIC..UPRAVNOM ODBORU I RUKOVODSTVU STO IM MINU OMOGUCILI DA ODSTRELE SVINJU a da nepricamo koliko KRMACA je pokradeno bas na tom terenu i od strane tih SELJAKA KAKO TI RECE....i daj bre batali me vise prijatelju TOMASH idi izivljavaj se nekom drugom..ovde sam da se opustim a ne da resavam tvoje psihicke krize...
Kolega očigledno nisi pročitao pravila foruma!
Već si opominjan zbog velikih slova!
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Srki-037 kaže:
i TOMASH koja bre ozbiljan tema zivotati se ovde potegla...daj bre nelupetajte ljudi kad tako da vam kazem moram.sta je bre bilo...otiso lovac na DISCIPLINSKU KOMISIJU i sta sad,pa jer prvi i poslednji koji je to doziveo..sta ste se bre uzneverili..sta ce se desi pa nista platice kaznu i teraj dalje a ko nece da postuje neke normative cao zdravo...i sta sad..sad se sve vrti oko toga,zivot prestaje,zemlja se neokrece oko svoje ose sve je stalo...sad ce sve da zamre jer je neki lovac iz Stalaca otisao na disciplinsku komisiju...slavaplana digo u zvezdesve to...daj te bre ljudi to vam je tako i tu nema promene,....bilo to nekom milo ili ne..znam sta pricam i tako ce biti..a ti lutko moja TOMASH...nemoj tako vise da se ponasas sem ako ti neko neudje u kucu i na privatnu svojinu pa moras da branis taj tvoj zivot..ovako nemoj da reaguejs vise jer nije zdravo bre...caooo
Ti si očigledno previše pametan i previše "hrabar" da bi se predstavio i da bi prestao sa neprimerenim upisima.
Ovo ti je treća opomena!
Imaš rok do danas u 24.00h da se predstaviš, ili u prvom sledećem upisu u tom roku, a u suprotnom češ biti trajno BANovan!
Srbijalov Admin Tim!*
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Ovde se radi o cinjenici da je protiv coveka pokrenut D.P. za nesto sto nikako ne moze da bude razlog pokretanja D.P. i pravilnika za koji postoje idicije da nikada nije usvojen u ovoj formi i da je isti "STELOVAN" a da je sasvim nesto drugo usvojeno i bilo predmet promena o cemu postoji papir bogu hvala.......Pravilnik ne lici ninasta i pomesani su rad i radni odnos i clastvo u udruzenju sa NOVCANIM KAZNAMA i takvim glupostima da ako malo vise pogledas nekog iz strucne sluzbe ili Miliju licno mozes da platis kaznu??????Ovo ljudi ne vodi nicemu i ovo je kap koja je prelila casu kako coveka koji nije bio u lovu iz opravdanih razloga neko ko radi 6meseci krece da sikanira u udruzenju.......cija sekcija jedina nije dobila dozvolu za lov za novogodisnji lov........u ciju sekciju dolaze neki ljudi koje niko ne poznaje da love a ljudi koji tu zive i rade nesto u lovistu trpe sankcije jer im je dosadilo da se divljac iz lovista koju oni prehranjuju i koji rade u njihovom lovistu sekcije Stalac predsednik Milija dovede lovce iz drugih sekcija koji kupe plodove rada drugih ljudi.......srna je kostala 4.000din i pucali su ljudi po 3.................smesno !Lako je prodavati nesto i biti gazda a da nista nisi doprineo radu same sekcije..............pa udruzenje je ovim ljudima dalo ove godine 20fazana da unesu u loviste...........od preko 120lovaca ima ih jedva 45 jer su ljudi pobegli od turture i asikovanja pojedinaca ....setite se lovocuvara sa odobrenjem ili ti ovlascenjem U.O. koji nikada nije bio sluzbeno lice kako je maltretirao ljude i kako je namestao iste da gube pravo na oruzje...........gde je isti sada?????
Posle 8 meseci cutanja i sklanjanja od problema u lovstvu ovo oko Stalaca i sikaniranja coveka koji 12god nesto pokusava da promeni na bolje me je ponovo nateralo da pocnem da pisem i iznosim cinjenice kako ne bi prosao kao ja............kazete PLATICE KAZNU I NIKOM NISTA..............zasto da plati kaznu??????STO NIJE TOG DANA BIO U LOVU??????STO NJEGOV ZAMENIK KOME JE DAO DOZVOLU NEMA POLOZEN ISPIT ZA OCENJIVANJE TROFEJA????STO NEDOZVOLJAVA DA SE STALAC PRAZNI A DIVLJAC ODNOSI PO CENAMA KOJE NEMAJU VEZE SA ZIVOTOM???4.000din srana???koliko je divljih svinja otislo i kome ?????U nedelju je Jelena vodila lov na predatore i dosla su 6 lovca????Jer to znaci Vama nesto???Covek koga je sekcija izabrala da vodi istu nemoze biti smenjen od strane upravnika lovista tj.suspedovan kako mu je rekao i da isti ne bude pisan vise izlazaka u dozvolu????
D.P. treba da se zavsi a nemojte da brinete za Dragan...........udruzenje je samo prvostepeni deo price.......posle covek ima i ostala zakonska prava koja moze da koristi ako ne bude zadovoljan...najlakse je istog kazniti po dzepu ,,,,,on ne plati kaznu u odredjenom vremenskom periodu i MARS IZ UDRUZENJA !!!!Tako kaze D.P.???Pa se zali kuci svojima ako nemas pare za advokata.............
Ovo ce biti skolski primer kako ce se na delu videti da Pravilnik nema vesze sa visim zakonskim aktima,kako se clanovi sikaniraju i kako je pravilnik pravljen da zastrasi neistomiljenike a ne na ruku clanovima udruzenja sto se vidi iz aviona ko hoce da procita isti............predsednik,upravnik,lovocuvar i rukovodstvo su zasticeni kao beli medvedi a clanovi moraju da budu poslusni i da naravno plate clanarinu.........ostalo nije njihova briga...........Zakon o udruzenjima ne kaze tako!!!!!!!!!!!!Ustav Republike SRbije takodje!!!!!!!!!!!
Ovde je rekao upravnik i to je to,,,,,,,,Da pitate Miliju da da pravilnik..........pa to su gluposti koje nece ostati nezabelezene................mnogi su trpeli stetu zbog samovolje pojedinaca u ovom udruzenju..................ima i dobrih stvari koje pozdravljam ali ovaj D.P. budite sigurni nece proci bez sudskog epiloga !!!!
Sahvaljujem na ponudi nevladinim organizacijama koje su mi ponudile pravnu pomoc koje prate sajt ..........hvala........postoje ljudi dobre volje koji hoce da pomognu nekom muceniku koji jedva placa clanarinu i koji za 12god nikada nije kaznjavan a kad je pitao ko hoce da preuzme vodjenje sekcije izabran je jednoglasno!!!!!!!Srtalac je na prevaru izgubio loviste ali sad je kasno............zna se to............pomagao sam svima koji imaju dokaze da se u njihovim udruzenjima desavaju prljave stvari zbog toga i sam trpim stetu ali polako pravda je spora ali dostizna...........
evo sta kaze jedna nevladina organizacija u delu meila koji mi je stigao danas i koja je vise nego zainteresovana za pomoc ovom lovcu..........
"Kao sto sam i napisala Zakon o radu, ne odnosi se na clanove bilo kog udruzenja pa ni LU. U preambuli svakog zakona, na pocetku zakona, pise na sta se odnosi, a na kraju svakog zakona pise ko je duzan da ga sprovodi i pise koje su kaznene odredbe, Te je u ovom slucaju je LU uzelo prava da uredjuje neku oblast, koja po zakonu nema. Cak i za zaposlene, postoji inspekcija rada i sud !!! Zakone donosi skupstina RS, podzakonska akta nadlezno ministarstvo , to su pravilnici , uredbe i slicno a Statut LU Mora biti uskladjen sa zakonom u udruzenjima.
LU nema pravo da donosi akta za oblasti za koje nije nadlezno.
Ako je prekrsilac ucinio neko delo , bilo kakvo, predaje se prijava nadlezenim pravosudnim organima, ne disciplinskoj komisiji LU, jer ona nema nadleznost na tu temu, a ako u toj komisiji nema nijedan pravnik, onda je ta komisija potpuno nezakonita i protiv LU treba podneti prijavu. Ta komisija moze, pod uslovom da ima pravnika, da odlucuje ako neko npr. nije napravio hraniliste a trebao je, ili ceku, a trebao je, ili tako nesto, sitno...iz statuta udruzenja, sve drugo nije u njijovoj nadleznosti. Ako je neko pucao, a ne zna se ko, zasto i na koga je pucao, prijavljuje se policiji , jer je ona jedina merodavna postupati po zakonu o oruzju i municiji i krivicnom zakonu RS, nijedno LU nema ta prava, tako da Milija moze da duva u supalj rog.
ZAKON O RADU ( "Sl. glasnik RS", br. 24/2005, 61/2005, 54/2009, 32/2013 i 75/2014)
1. Predmet
Član 1
Prava, obaveze i odgovornosti iz radnog odnosa, odnosno po osnovu rada, uređuju se ovim zakonom i posebnim zakonom, u skladu sa ratifikovanim međunarodnim konvencijama.
Prava, obaveze i odgovornosti iz radnog odnosa uređuju se i kolektivnim ugovorom i ugovorom o radu, a pravilnikom o radu, odnosno ugovorom o radu - samo kada je to ovim zakonom određeno.
Član 2
Odredbe ovog zakona primenjuju se na zaposlene koji rade na teritoriji Republike Srbije, kod domaćeg ili stranog pravnog, odnosno fizičkog lica (u daljem tekstu: poslodavac), kao i na zaposlene koji su upućeni na rad u inostranstvo od strane poslodavca ako zakonom nije drukčije određeno.
Odredbe ovog zakona primenjuju se i na zaposlene u državnim organima, organima teritorijalne autonomije i lokalne samouprave i javnim službama, ako zakonom nije drukčije određeno.
Odredbe ovog zakona primenjuju se i na zaposlene kod poslodavaca u oblasti saobraćaja, ako posebnim propisom nije drukčije određeno.
Odredbe ovog zakona primenjuju se na zaposlene strane državljane i lica bez državljanstva koji rade kod poslodavca na teritoriji Republike Srbije, ako zakonom nije drukčije određeno."
Alo sremac75...pa sta ako si ti admin,nepustas bre ti kisu covece da ti nekog stelujes ovde,ovo postoji ne zbog tebe vec zbog ljudi da bi se druzili i zezali ovde,previse si se ti i tvoje kolege ocogledno uzeli u ozboljno da se ovde ponasate kao da ste iz MMF ili EU..pa mislite da je i noz i kolac u vasim ruka,mozda i jesu ali OVDE i samo OVDE....na svu srecu svih nas vi se nepitate nista i nigde sem ovog sajta,prema tome ovde mozete da banujete opominjete brisete sve nase komentare koji vaam neodgovaraju ali samo ovde druze i nigde vise...i to je vas svet gde ste najaci i najhrabriji...Iskren da budem ja ovde nisam dosao da se sa vaam raspravljam ili da se prepucavam,vec da se zezam i druzim sa ljudima,a sve ostalo je na vama bre,izbriste me i bice mi drago a onda cu ja da opletem po vama po svim drusteveno socijalnim mrezama..Nikoga nevredjam nikoga neprozivam,uclanio sam se pa sta sad hocete,odma opemena odma banovanje odma napadi..jer imate grupu ljudi koja vama lojana i mogu da vredjaju i napadaju...ZASTO neopomenuste onog TOMASHA,procitajte ko je koga prvi napao,ajde junacine prepostene tu se pokazite ko je posten a ko nije,njega nenapadate jer je on vas KER i on za vas laje,eeeeeeee...ma gde me bre interesuje,slobodno me izbrisite,banujte ali zapamtite svuda gde budem mogao prozivacu vas i napadati vas jer nijednom nisma nikog napadao prvi vec se branio jer sam prvi napadnut od onog lika TOMASH..a vi dragi moji adminstratori radite po savesti i pokazite tu vasu pravdu i slobodu govora u vasem svetlu kakvu je vi predstavljate..IZVOLITE GOSPODO..NA VAS JE RED...
Jos nesto...SREMAC75...adminstratoru...TATI BRE PISI CRVENIM SLOVIMA NEMOJ MENI SVEGA TI...caoooo
Evo ne mora Sremac pisati, sad ću ti i ja pisati i to velikim crvenim slovima, a ti odredjuj na svom portalu kako će administrator pisati. I pozdravi svog tatu, a ne tudjeg.
Lala
I jos nesto ovde nisam da nikog branim niti da koga napadam...ovde sam jer zelim da se druzim sa normalnim kolegama lovcima...da se podele misljenja i da se povede neka tema oko lovstva i balistike lovne,da se cuje neki savet..a ne da se samo jedna grupica izabranih samnom prepucava oko meni nebitnih stvari i ljudi,ja sam dao svoje misljenej a vi postupite po svojoj savesti ako je imate..po
ĆAO!
Sremac75!
Srki-037 kaže:
Alo sremac75...pa sta ako si ti admin,nepustas bre ti kisu covece da ti nekog stelujes ovde,ovo postoji ne zbog tebe vec zbog ljudi da bi se druzili i zezali ovde,previse si se ti i tvoje kolege ocogledno uzeli u ozboljno da se ovde ponasate kao da ste iz MMF ili EU..pa mislite da je i noz i kolac u vasim ruka,mozda i jesu ali OVDE i samo OVDE....na svu srecu svih nas vi se nepitate nista i nigde sem ovog sajta,prema tome ovde mozete da banujete opominjete brisete sve nase komentare koji vaam neodgovaraju ali samo ovde druze i nigde vise...i to je vas svet gde ste najaci i najhrabriji...Iskren da budem ja ovde nisam dosao da se sa vaam raspravljam ili da se prepucavam,vec da se zezam i druzim sa ljudima,a sve ostalo je na vama bre,izbriste me i bice mi drago a onda cu ja da opletem po vama po svim drusteveno socijalnim mrezama..Nikoga nevredjam nikoga neprozivam,uclanio sam se pa sta sad hocete,odma opemena odma banovanje odma napadi..jer imate grupu ljudi koja vama lojana i mogu da vredjaju i napadaju...ZASTO neopomenuste onog TOMASHA,procitajte ko je koga prvi napao,ajde junacine prepostene tu se pokazite ko je posten a ko nije,njega nenapadate jer je on vas KER i on za vas laje,eeeeeeee...ma gde me bre interesuje,slobodno me izbrisite,banujte ali zaapmtite svuda gde budem mogao prozivacu vas i napadati vas jer nijednom nisma nikog napadao prvi vec se branio jer sam prvi napadnut od onog lika TOMASH..a vi dragi moji adminstratori radite po savesti i pokazite tu vasu pravdu i slobodu govora u vasem svetlu kakvu je vi predstavljate..IZVOLITE GOSPODO..NA VAS JE RED...
Hajdemo redom, Srki, da elaboriramo ovo što sam naglasio u tvom upisu:
1. 'Previše smo se uzeli u ozbiljno' - ja mislim da nismo previše, čak mislim da bi mogli i više, jer ovo ovde na Srbijalov što se piše jeste vrlo ozbiljno, a to ne vidi i ne razume samo onaj koji je u lovstvu iz nekih drugih razloga, a ne samo zbog druženja, prirode, itd... Evo raspitaj se malo ako imaš mogućnosti dokle dobacuje Srbijalov portal, iznenadićeš se.
2. '...na svu srecu svih nas vi se nepitate nista i nigde sem ovog sajta' - ko ste to VI, kojih SVIH VAS je sreća? I jesi li baš toliko siguran da se ne pitamo nigde ništa? (mala poduka za tebe: nepitamo, nevredjam, neprozivam, neodgovaraju... rečca NE se piše odvojeno; ako već ne poznaješ propise iz lovstva, nauči barem pravopis srpskog jezika). Kad smo tako 'nebitni', zašto si onda učlanjen na ovaj 'nebitni' portal? Biće da smo prilično bitni, jer kako kažeš 'velka prašina se digla', a nije prvi put da Srbijalov digne prašinu, pa neke stvari ispravimo, sprečimo, popravimo... Ne omalovažavaj, ne vredi ti, veruj mi da se sa brda mnogo bolje vidi nego ispod brda.
3. '...onda cu ja da opletem po vama po svim drusteveno socijalnim mrezama' - e požuri samo, sve društvene mreže jedva čekaju tebe da 'opleteš' po nekom, to neki nazivaju tračarenjem koje se vrlo lepo može iskoristiti da onaj koji bi to želeo da radi ispadne kompletna budala na čiji račun bi se terala sprdnja po tim istim društvenim mrežama - zabeleženo je već takvih slučajeva.
4. 'jer je on vas KER i on za vas laje' - bravo majstore: ti si stvarno šampion bezobrazluka kad za bilo kog kolegu lovca možeš da napišeš da je KER koji za nekog laje! Bravo! Ne poznajem ni tebe ni Tomasha kojeg si uvredio, ali vidim razliku u kulturi izmedju vas dvojice koja se meri svetlosnom godinom, dva života će ti trebati da dostigneš nivo kolege lovca kojeg si nazvao KEROM koji laje za nekog. Sram te bilo, barabo jedna. Ti si došao da se družiš ovde, a prvi dan nazivaš kolegu KEROM? Pa šta misliš kome je do druženja sa tobom posle ovoga? Da u tvom LU postoji normalan Sud časti, morao bi da reaguje zbog ovakvog tvog pisanja, jer rušiš ugled i svoj (ako ga imaš), i ugled svih lovaca, i ugled LU iz kojeg dolaziš. Sram te bilo sto puta - pokazao si se ko si i šta si. Postoji nešto što se zove Lovački kodeks, i koji je za mene kao Sveto pismo, a za tebe je izgleda Kodeks parče papira koje se koristi u čučećem stavu iza bukve u lovu, bukvane nepismeni.
5. 'zaapmtite svuda gde budem mogao prozivacu vas i napadati vas' - samo napred! Seti se samo one uzrečice 'Dje ćeš sabljom na Rusiju' (u prenesenom smislu). Pazi da ne doživiš efekat bumeranga, da ti se ono što bacaš po internetu ne vrati direkt u organ koji bi trebao da ti služi za razmišljanje, ali iz nekog razloga izgleda ne uspeva pravilno da radi.
Opanci i vunene čarape nečije ti smetaju? Zašto? Da li bi ti manje smetao krivolov u Hilman opremi sa besnim džipovima i jakim farovima? Lopov je lopov kakvu god obuću i odeću nosio. A budala je budala kad pravi razliku izmedju lopova u opancima i lopova u odelu.
Samo mi odgovori, da nije možda upravo suprotno, i da ti sve ovo što si pisao pišeš za nečiji račun, jer ste tamo kod vas kanda napravili lepu brljotinu sa svojim tumačenjem propisa, pa sad kad ste se umazali i kad je pukla bruka, šištite jer ne znate kako ćete da se izvadite? Meni se čini da je baš tako.
Pišeš da neka od sekcija kod vas navodno želi da se odcepi od LU. Pa šta? Ko će da im zabrani? Sloboda udruživanja je zagarantovana i Ustavom i Zakonom! Ako neko misli da će mu biti bolje ako radi sam, ko će da ga spreči da ode? Disciplinska komisija? Nadobudni predsednik LU? Da ne bude zabune, protivnik sam usitnjavanja LU, u Vojvodini su to uradili pa je rezultat prilično loš, mikro LU sa stotinak članova nemaju mogućnost ekonomskog opstanka, osim ako ne misle da troškove namiruju vadjenjem divljači iz lovišta i prodajom, ili previsokom članarinom, a to kratko traje, i onda ostaju devastirana lovišta.
Vidim da si popio BAN, zaslužio si ga debelo svojim bezobrazlukom i nekulturom, ali sa druge strane mi je malo žao što te ne ostaviše kolege admini ovde da se prikažeš u punom svetlu, i da tvoje stavove lepo natenane ovde izanaliziramo, rastavimo i demoliramo u raspravi argumentima i dokumentima, pa da tako učinimo još jedno dobro delo u smislu lovačke (lovne) edukacije. Za lovnu edukaciju bi mogli da ti pomognemo, ali za moralno-vaspitnu-kulturnu edukaciju je za tebe kasno, prilika je izgleda, koliko mogu da zaključim po tvojim upisima, propuštena još u tvojoj ranoj mladosti.
Srki Dragan se tereti po clanu 23 stav 1 koji glasi
TEŽE POVREDE ČLANA UDRUŽENJA
Član 23.
Teže povrede člana udruženja su:
1.- ako ne dozvoli kontrolu lovine od strane lovočuvarske službe ili ovlašćenog člana udruženja,
covek nije tog dana bio u lovu iz opravdanih razloga sto svi znaju pa kome on to nije omogucio kontrolu lovine koje nije bilo????
clan 23 stav 24 koji glasi
24.- iznošenje netačnih informcija radi obmanjivanja članova LU ili koje umanjuju ugled rukovodećih članova u uduženju i udruženja u celini,
covek je rekao svom lovcu da jedino oni nisu dobili dozvolu za lov za novu godinu i gde je tu obmana i prema kome............lako je proveriti da li je samo ovoj sekciji uskracen lov i zasto????
clan 23 sta 26 koji takodje sporan koji glasi
26.- ako kao stručni pratilac, vođa grupe ili učesnik u organizovanim lovovima i akcijama na uništavanju štetočina ne postupi u skladu sa dozvolom za lov i ostalim propisima u vezi izvršenja lova (nedolazak na polaznom ili završnom mestu za lov, napuštanje grupe bez odobrenja i nejavljanja odgovornom licu...),
nedolazak na polazno i zavsno mesto se odnosi iskljucivo na ucesnike u lovu tog dana dok Dragan nije bio u istom ...tako da nije mogao da ni podje a ni da se vrati na polaznu tacku,grupu nije napustio bez odborenja tog dana vec u opste nije bio deo te grupe iz opravdanih razloga,odgovorno lice su pokusali da pozovu o cemu takodje imaju dokaz a to je listing mob tel koji ce biti izvadjen sa tim spornim datumom kao i vreme koga i je sve zvao za dozvolu za novogodisnji lov i vreme poziva kada mu je receno da nema dozvole za njega i da je zakasnio...............polako samo sve se moze dokazati ako za to ima volje a takodje ce prisutni svedoci morati da kazu sta im je sve Upravnik lovista pricao i kako je coveka suspendovao uskrativsi mu pravo na lov vise nedelja a posle nekog vremena se pokrece D.P.???Jer on to pre zavsetka postupka mozda proglasen krivim ???A sta ako on Vas pukne preko dzepa za nanetu stetu ???A udruzenje??Jer znate kolike su kazne predvidjene na osnovu Zakona o udruzenjima???
i najsmesnije coveka koji je vodio lov i koji nije popunio izvestaj o izvsenom lovu NEMA NIGDE I PROTIV NJEGA NEMA D.P.????Ko je ovde lud???
Polozen ispit za ocenu trofeja neznaci da neko moze da vodi lov ili da bude strucni pratilac???A tek glupost je organizovanej kursa za grupovodje koji su lovci placali oko 1500din ili 1700din jer se ne secaju tacno???Pa to nigde nema ???nepostoji u zakonu tako nesto da LSS moze da radi ili izdaje uverenja o polozenom ispiti za grupovodje????To i ja mogu da napisem???
Elementarno nepoznavanje zakonskih propisa ce Vas skupo kostati??????
U mom udruzenju isto sam nesto slicno doziveo i vec godinu dana ocekujem presudu a lovio nisam????Pravda je spora ali dostizna kao i ostetni zahtev koji sam istakao????Sad me predsednik Djordje moli da sa tuzbom za ostetu sacekam i da ponovo pisem molbu za prije juce da me prime a sta je bilo bilo je......a ja trim stetu zbog polupismenih ljudi i ne lovim godinu dana???????/Zasto oprostiti nekom nesto????????Ljucki je oprastati ali ljudima a bagru i fukaru koja se namnozila treba terati do poslednjeg atoma snage...............
Ovaj clan 23 sto se tice lovocuvarske sluzbe je regulisan zakonom o lovstvu i nikako nemoze biti disciplinski prekrsaj.
Zakon je takodje propisao ko moze da kontrolise lovca u lovistu kao i sta kontrolise.
bas to.ovde su izmesane babe i zabe ali na stetu lovaca i clanova a rukovodstvo je ovim nezakonitim pravilnikom zasticeno,,,,ovo pada na sudu kao jedna kroz jedan.........ali sacekajmo mozda ljudi shvate da su pogresili.....mozda zatraze pomoc oko izmene pravilnika koju ce dobiti kako vise nikad ne bi dosli u ovu pat poziciju..............pomoci treba ali kaznjavati ljude po ovom pravilniku i vrsiti represiju na svoje clanove je budalastina koja nema kraja............
Da je Milija manipulatoir i covek ji jedno prica a drugo radi govori i sledeca cinjenica
Dragan je u pon zatrazio pravilnik od udruzenja koji ga tereti............dobio je odgovor da Milija to mora da odobri.....zaveo je pismeni dopis da to trazi da mu se dostavi 03.02.ponovo je otisao posle dva dana i dobio je odgovor da stampac ne radi .........pogledajte dopis koji je juce stigao postom Draganu kao i datum i del.broj pod kojim je isti zaveden......... pa sam pomislio da L.U. i nedeljom radi i unapred svoje clanove o kojima vodi brigu radi kako treba??Da nije smesno bilo bi zalosno cime se sve predsednik sluzi kako bi izbegao krivicu za nezakonit rad organa udruzenja ............Upravnik 3 puta menja pricu a datum na ovom dopisu govori vise od reci...........ovo je dopis koji je upucen Draganu posle zabrane i nedavanja pravilnika koji je usmeno,pismeno zatrazio 03.02. a dobio je dopis juce............pecat na koveriti poste postoji kad je isti poslat.............svaka cast na iskrenosti Milija !!!!????Pokazao si koliko si mali covek.............slusaj srucnu slubu i upravnika koji radi 6meseci i nebrini nista.....
zaglibili ste debelo sto ceVam se svima obiti o glavu..............
mogu da Vam najavim 3 prijave za nezakonit rad udruzenja..............
Klik na sliku za uvecanje.......
sramota cime se sve sluzite Vi posteni ljudi koji vodite racuna o svom clastvu...
Draga n je trazio dopisom od 03.02. navedene papire dozvolu i pravilnik...damu kada je ovaj papir zaveden u udruzenju je 02???????????????To znaci da je MILIJA VIZIONAR....covek koji cita sudbinu i prorice istu iz dlana ili vazduha pa je pre nego sto je Dragan bilo sta zatrazio on znao sta ce ovaj da zatrazi.............ili je procitao na fezbuku ili na ovom forumu sta mu se sprema.........ovo ga neopravdava nikako kao ozbiljnog predsednika jednog ozbiljnog udruzenja koje ovako radi.........
Zbog svega navedenog i zbog postupka koji se vodi i sudskog postupka koji ce uslediti ako D.K. kazni coveka na bilo koji nacin vise necu uciti predsednika Miliju i Upravnika koji radi samo 6meseci sta i kako da rade............dovoljno su uradili........objavljivacemo samo dostavljene papire koje se Draganu zvanicnim putem dostave..........ipka je nepoznavanje Zakonskih propisa uzelo toliko maha da L.U. skoro sva rade na slican nacin a DRZAVA nema nacin i da budem iskren niti koga to interesuje da se stvari poprave.........puno srece u daljem radu Miliji i Upravniku vidovnjacima iz Cicevca ovom prilikom zelim,,,,,,,,,,,po nekad treba priznati gresku pruziti ruku i nastaviti dalje..........steta je naneta .........posledice ce te tek da osetite svi sa obe strane,,,,,,,,,,to je neminovno.........ukoliko se ne probudite iz bunila i stvari postavite na svoje mesto....sve najbolje............
Klasican primer kako radi jedno u nizu udruzenja koje je stavljeno pod lupu........javnosti naravno..........E SAD KAD SI UHVACEN CIRKO TI OVO ONO............
necu vise da ucim Vidovnjaka Miliju i da mu predocavam sta ga ceka..neka sam razmislja malo............ima i gorih stvari koje su se desavale u Stalacu koje je Upravnik znao a nista nije preduzimao.......kako je sam rekao DO SADA JE MOGLO DA SE LOVI OVAKO ALI VISE NE MOZE a moglo je do presle nedelje............
sve najbolje udruzenju,lovcima,clanovima i Upravi u daljem radu...............
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?