Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Boksevi (kavezi) za držanje kerova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Boksevi (kavezi) za držanje kerova
Boban
 Pozdrav drustvo,nisu moi boksevi.
Ja trenutno izradjujem plan bokseva tako da ce slika biti uskoro.

DanijelC
 e sad pitanje, lako je napraviti kavez, boks...ili sta vec
ali kako odraditi pod?
Boks je mali prostor, pas je primoran da tu i jede i obavlja nuzdu....bilo koji materijal cvrsti i trajni vremenom opostane zasicen fekalijama, bez obzira na pranje i ribanje...
ajmo sa savjetima

Zuto zensko i zuto pasce ne vodi kuci!!!

strahinja
 Pozz drustvo evo ga i moj boks, i53.tinypic.com/350rq08.jpg s'tim sto ima deo ispred boksa koji je ogradjen da se ker moze setati Pozdrav

Milorad
 Pod je najbolje premazati nekom masnom farbom (farba koja se koristi za obelezavanje bele linije na asfaltu)
jer kroz nju beton nece upijati fekalije

DakiNS

Milorad kaže:
Pod je najbolje premazati nekom masnom farbom (farba koja se koristi za obelezavanje bele linije na asfaltu)
jer kroz nju beton nece upijati fekalije
Samo to nije masna farba nego nitro i to je farba za beton koja je prilično skupa, postoji onda opasnost da bude klizavo pa da se pas posebno krupnije rase povredi.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Milorad
 uz duzno postovanje kolega...pas da se povredi na taj nacin hahahaha

DakiNS

Milorad kaže:
uz duzno postovanje kolega...pas da se povredi na taj nacin hahahaha
Kolega hajde da probaš da zamisliš situaciju- Pas u boksu obavio nuždu ,malo mekaniju, pala kišica ili se pomokrio ,pa to malo razgazio, ili si mu dao neku slasnu masnu kost , a on legao izgrickao, naravno i podloga zamašćena ofarbana pa postala kliska. Dolaziš prema boksu ili neko od ukućana pas te vidi i počinje da skače od radosti, oklizne se na podlogu ,noga se malo iskrivi i pas svom težinom padne na nju, još neka se desi da je proleće ili kasna zima pa ima manjka nekih minerala ili vitamina pa su kosti krtije eto ti razlog za taj smeh samo ne verujem da ćeš se u tom slučaju smejati.Kolega milorade još si mlad ali bolje iskustva starijih primeniti nego neke stvari sam iskusiti.

Milorad
 pa kolega nisu to kucni ljubimci da ne kazem civave pincevi i ostala gamad to su bre LOVACKI PSI,gledao sam pse kako nalecu na divlju svinju i nista im se ne desi a da polome se u boksu...takav koji se povredi na taj nacin...slobodno ga daj nekoj deci a nabavi KERA

huntinggirl1
 vi kolega ne da ne volite pse, nego ih i ne smatrate ljubimcima,
na osnovu čega je jedna čivava, pinč ili neka druga rasa GAMAD, na osnovu čega to zaključujete,

drugo, pas koji naleti na divlju svinju obično odlazi na večni lov u večna lovišta, ja sam toga videla malo više od vas,

pa tako, ako ne želite savete starijih kolega, bar nemojte da omalovažavate druge,

Dobar pogled!
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Jank
 Kolega, nije lepo podsmevati se starijim kolegama, nije lepo reći za druge pasmine da su gamad, vidim da volite goniče, volim ih i ja ali lovim sa ptičarima, morate znati da geografska pripadnost određuje vrstu lovačkih pasa, nemože se goničima loviti u Šumadiji i Vojvodini. Ako vam neko da neki dobronamerni savet, čemu podsmevanje...Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

alex
 JA volim pre svega lovacke pse volim i ove rase stafor,doberman ali nikada ih nebih drzao jer sam imao negativna iskustva sa njma.
A lovacke pse OBOZAVAM POGOTOVO NEMACKOG KRATKODLAKOG PTICARA I JAZAVICARE.
Volim i da vidim gonica samo sa njima ne bih mogao da lovim jer gde Ja lovim oni nisu dozvoljeni
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

LU Aleksandrovo
 Cele zime su psi sa mnom, zbog kojekakvih peripetija sa njima, dolaskom lepog vremena nema više odlaganja u vezi pravljenja boksova za njih, imao sam nekoliko kombinacija, i noćas sam ih sve pretresao i doneo odluku, da ipak boksove namestim u sklopu pomoćnog objekta, dva boksa dimenzija 3x1,5m mislim da će biti dovoljno za NKD. Čeoni zid ću da srušim tako da jedna strana bude otvorena prema istoku to je ovde kod nas dobro jer sa te strane nikada ne nabacuje kiša ili sneg.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

DakiNS

Milorad kaže:
pa kolega nisu to kucni ljubimci da ne kazem civave pincevi i ostala gamad to su bre LOVACKI PSI,gledao sam pse kako nalecu na divlju svinju i nista im se ne desi a da polome se u boksu...takav koji se povredi na taj nacin...slobodno ga daj nekoj deci a nabavi KERA
Šta reći a ne zaplakati

asivica

LU Aleksandrovo kaže:
Cele zime su psi sa mnom, zbog kojekakvih peripetija sa njima, dolaskom lepog vremena nema više odlaganja u vezi pravljenja boksova za njih, imao sam nekoliko kombinacija, i noćas sam ih sve pretresao i doneo odluku, da ipak boksove namestim u sklopu pomoćnog objekta, dva boksa dimenzija 3x1,5m mislim da će biti dovoljno za NKD. Čeoni zid ću da srušim tako da jedna strana bude otvorena prema istoku to je ovde kod nas dobro jer sa te strane nikada ne nabacuje kiša ili sneg.

Cule dovoljna ja ta dimenzija puna kapa moji boksevi su 1.2x2.5m i glad 2NKD-a staju moze i treci ali za kratko vreme u krajnjoj nuzdi ali dva komada komotno,vrati se na prvoj strani i vidi slike ja bih svakom predlozio da se kucica odigne od patosa jedno 50-60cm tako kad uskacu otresu noge i evokod mene vec godinu i jace kucica je unutra cista a nisam je ni cistio nema potrebe i jos nesto naucili su se cim vide da uzimam crevo odmah skacu u kucicu i cekaju da operem box i kad zavrsim ponovo iskacu napolje ako stavljas odvod u kanalizaciju obavezno napravi sifon od cetri luka na 90' da se ne bi smrad vracao,ne znam da li si me razumeo.
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

Milorad
 Sansa da se pas oklizne u boksu i povredi je toliko mala da je zanemarljiva...
huntinggirl1----pas koji naleti na divlju svinju ide u "vecna lovista" ali ne svaki,ako ne verujete Sad
a da li cu d volim ili ne civave pinceve i ostale zivuljke moja je licna stvar kao i to da mogu javno da iznesem svoje misljenje
Daki NS---- ja 20 god imam pse (raznih vrsta) i tako nesto je za ne poverovati sto ti kazes.tvoju sam objavu pricao ljudima,ali oni su stvarno plakali od smeha,za ne poverovati je da tako nesto moze se napisati i jos nekoga ubedjivati (iako je mladji) da je to logicno strasno

DakiNS

Milorad kaže:
Sansa da se pas oklizne u boksu i povredi je toliko mala da je zanemarljiva...
huntinggirl1----pas koji naleti na divlju svinju ide u "vecna lovista" ali ne svaki,ako ne verujete Sad
a da li cu d volim ili ne civave pinceve i ostale zivuljke moja je licna stvar kao i to da mogu javno da iznesem svoje misljenje
Daki NS---- ja 20 god imam pse (raznih vrsta) i tako nesto je za ne poverovati sto ti kazes.tvoju sam objavu pricao ljudima,ali oni su stvarno plakali od smeha,za ne poverovati je da tako nesto moze se napisati i jos nekoga ubedjivati (iako je mladji) da je to logicno strasno
Kolega svaki komentar je suvišan, pošto si sam sve rekao, poštujem tvoje znanje i iskustvo. Prijatno

mirko knezevic
 Ja sam napravio klasican obican box jednu stranu sam iskoristio zid od pomocnog objekta ostale tri su prvo nec pa onda jos jedan nec koji je samo sitniji... Pod sam izbetonirao tako sam video kod mnogih da je uradjeno pa sam i ja tako. Kad se zaprlja(a to je obicno svaki dan) uzme se crevo lepo se opere i tako sve u krug... Psi su dobre zivotinje treba im napraviti normalne uslove za zivot,nema on dnevnu sobu ili spavacu njemu je to sve i treba im udovoljiti jer te ipak slusaju,a lovacki ti 90% upotpunjuju lovni dan...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Hunter forever

mirko knezevic kaže:
Ja sam napravio klasican obican box jednu stranu sam iskoristio zid od pomocnog objekta ostale tri su prvo nec pa onda jos jedan nec koji je samo sitniji... Pod sam izbetonirao tako sam video kod mnogih da je uradjeno pa sam i ja tako. Kad se zaprlja(a to je obicno svaki dan) uzme se crevo lepo se opere i tako sve u krug... Psi su dobre zivotinje treba im napraviti normalne uslove za zivot,nema on dnevnu sobu ili spavacu njemu je to sve i treba im udovoljiti jer te ipak slusaju,a lovacki ti 90% upotpunjuju lovni dan...Smile

Mirko bravo za komentar.. I to netreba da nam bude tesko jer je on ili ona nas drugi brat ili sestra...Grin
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 Ja cu uskoro podlogu mog boxa premazati farbom za beton..Grin
marka Engleski poenter marka

Milorad
 Pas 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Gađanje karabinom LOVNO STRELJAŠTVO 884 14.12.2019. 20:53
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
KRADJA KEROVA !!!! KINOLOGIJA 78 14.11.2014. 17:59
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Kradja kerova-kako se boriti? KINOLOGIJA 151 28.12.2012. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,270 posete www.srbijalov.com