Boksevi (kavezi) za držanje kerova
|
Boban |
Objavljen 22.03.2011. 17:35
|

Lovčina

Upisa: 2540
Pristupio: 21.09.2009. 18:04
|
Pozdrav drustvo,nisu moi boksevi.
Ja trenutno izradjujem plan bokseva tako da ce slika biti uskoro.
|
|
|
|
DanijelC |
Objavljen 22.03.2011. 18:15
|

Pripravnik

Upisa: 7
Pristupio: 18.02.2011. 23:09
|
e sad pitanje, lako je napraviti kavez, boks...ili sta vec
ali kako odraditi pod?
Boks je mali prostor, pas je primoran da tu i jede i obavlja nuzdu....bilo koji materijal cvrsti i trajni vremenom opostane zasicen fekalijama, bez obzira na pranje i ribanje...
ajmo sa savjetima
Zuto zensko i zuto pasce ne vodi kuci!!!
|
|
|
|
strahinja |
Objavljen 31.03.2011. 10:39
|

Veteran

Upisa: 523
Pristupio: 19.01.2011. 17:48
|
Pozz drustvo evo ga i moj boks, s'tim sto ima deo ispred boksa koji je ogradjen da se ker moze setati  |
|
|
|
Milorad |
Objavljen 01.04.2011. 09:29
|

Stari član

Upisa: 222
Pristupio: 17.03.2010. 09:53
|
Pod je najbolje premazati nekom masnom farbom (farba koja se koristi za obelezavanje bele linije na asfaltu)
jer kroz nju beton nece upijati fekalije |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 01.04.2011. 09:34
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Milorad kaže:
Pod je najbolje premazati nekom masnom farbom (farba koja se koristi za obelezavanje bele linije na asfaltu)
jer kroz nju beton nece upijati fekalije Samo to nije masna farba nego nitro i to je farba za beton koja je prilično skupa, postoji onda opasnost da bude klizavo pa da se pas posebno krupnije rase povredi.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Milorad |
Objavljen 01.04.2011. 12:36
|

Stari član

|
uz duzno postovanje kolega...pas da se povredi na taj nacin hahahaha |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.04.2011. 07:33
|

Admin

|
Milorad kaže:
uz duzno postovanje kolega...pas da se povredi na taj nacin hahahaha Kolega hajde da probaš da zamisliš situaciju- Pas u boksu obavio nuždu ,malo mekaniju, pala kišica ili se pomokrio ,pa to malo razgazio, ili si mu dao neku slasnu masnu kost , a on legao izgrickao, naravno i podloga zamašćena ofarbana pa postala kliska. Dolaziš prema boksu ili neko od ukućana pas te vidi i počinje da skače od radosti, oklizne se na podlogu ,noga se malo iskrivi i pas svom težinom padne na nju, još neka se desi da je proleće ili kasna zima pa ima manjka nekih minerala ili vitamina pa su kosti krtije eto ti razlog za taj smeh samo ne verujem da ćeš se u tom slučaju smejati.Kolega milorade još si mlad ali bolje iskustva starijih primeniti nego neke stvari sam iskusiti.
|
|
|
|
Milorad |
Objavljen 04.04.2011. 16:27
|

Stari član

|
pa kolega nisu to kucni ljubimci da ne kazem civave pincevi i ostala gamad to su bre LOVACKI PSI,gledao sam pse kako nalecu na divlju svinju i nista im se ne desi a da polome se u boksu...takav koji se povredi na taj nacin...slobodno ga daj nekoj deci a nabavi KERA
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 04.04.2011. 16:50
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
vi kolega ne da ne volite pse, nego ih i ne smatrate ljubimcima,
na osnovu čega je jedna čivava, pinč ili neka druga rasa GAMAD, na osnovu čega to zaključujete,
drugo, pas koji naleti na divlju svinju obično odlazi na večni lov u večna lovišta, ja sam toga videla malo više od vas,
pa tako, ako ne želite savete starijih kolega, bar nemojte da omalovažavate druge,
Dobar pogled!
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 04.04.2011. 17:03
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Kolega, nije lepo podsmevati se starijim kolegama, nije lepo reći za druge pasmine da su gamad, vidim da volite goniče, volim ih i ja ali lovim sa ptičarima, morate znati da geografska pripadnost određuje vrstu lovačkih pasa, nemože se goničima loviti u Šumadiji i Vojvodini. Ako vam neko da neki dobronamerni savet, čemu podsmevanje...
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
alex |
Objavljen 04.04.2011. 18:30
|

Lovčina

Upisa: 1414
Pristupio: 24.01.2011. 13:49
|
JA volim pre svega lovacke pse volim i ove rase stafor,doberman ali nikada ih nebih drzao jer sam imao negativna iskustva sa njma.
A lovacke pse OBOZAVAM POGOTOVO NEMACKOG KRATKODLAKOG PTICARA I JAZAVICARE.
Volim i da vidim gonica samo sa njima ne bih mogao da lovim jer gde Ja lovim oni nisu dozvoljeni
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 05.04.2011. 05:56
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Cele zime su psi sa mnom, zbog kojekakvih peripetija sa njima, dolaskom lepog vremena nema više odlaganja u vezi pravljenja boksova za njih, imao sam nekoliko kombinacija, i noćas sam ih sve pretresao i doneo odluku, da ipak boksove namestim u sklopu pomoćnog objekta, dva boksa dimenzija 3x1,5m mislim da će biti dovoljno za NKD. Čeoni zid ću da srušim tako da jedna strana bude otvorena prema istoku to je ovde kod nas dobro jer sa te strane nikada ne nabacuje kiša ili sneg.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.04.2011. 08:45
|

Admin

|
Milorad kaže:
pa kolega nisu to kucni ljubimci da ne kazem civave pincevi i ostala gamad to su bre LOVACKI PSI,gledao sam pse kako nalecu na divlju svinju i nista im se ne desi a da polome se u boksu...takav koji se povredi na taj nacin...slobodno ga daj nekoj deci a nabavi KERA
Šta reći a ne zaplakati
|
|
|
|
asivica |
Objavljen 05.04.2011. 09:03
|

Stari član

Upisa: 287
Pristupio: 22.04.2010. 23:22
|
LU Aleksandrovo kaže:
Cele zime su psi sa mnom, zbog kojekakvih peripetija sa njima, dolaskom lepog vremena nema više odlaganja u vezi pravljenja boksova za njih, imao sam nekoliko kombinacija, i noćas sam ih sve pretresao i doneo odluku, da ipak boksove namestim u sklopu pomoćnog objekta, dva boksa dimenzija 3x1,5m mislim da će biti dovoljno za NKD. Čeoni zid ću da srušim tako da jedna strana bude otvorena prema istoku to je ovde kod nas dobro jer sa te strane nikada ne nabacuje kiša ili sneg.
Cule dovoljna ja ta dimenzija puna kapa moji boksevi su 1.2x2.5m i glad 2NKD-a staju moze i treci ali za kratko vreme u krajnjoj nuzdi ali dva komada komotno,vrati se na prvoj strani i vidi slike ja bih svakom predlozio da se kucica odigne od patosa jedno 50-60cm tako kad uskacu otresu noge i evokod mene vec godinu i jace kucica je unutra cista a nisam je ni cistio nema potrebe i jos nesto naucili su se cim vide da uzimam crevo odmah skacu u kucicu i cekaju da operem box i kad zavrsim ponovo iskacu napolje ako stavljas odvod u kanalizaciju obavezno napravi sifon od cetri luka na 90' da se ne bi smrad vracao,ne znam da li si me razumeo.
Jedva cekam da nedelja dodje...!!! 
|
|
|
|
Milorad |
Objavljen 05.04.2011. 14:15
|

Stari član

|
Sansa da se pas oklizne u boksu i povredi je toliko mala da je zanemarljiva...
huntinggirl1----pas koji naleti na divlju svinju ide u "vecna lovista" ali ne svaki,ako ne verujete 
a da li cu d volim ili ne civave pinceve i ostale zivuljke moja je licna stvar kao i to da mogu javno da iznesem svoje misljenje
Daki NS---- ja 20 god imam pse (raznih vrsta) i tako nesto je za ne poverovati sto ti kazes.tvoju sam objavu pricao ljudima,ali oni su stvarno plakali od smeha,za ne poverovati je da tako nesto moze se napisati i jos nekoga ubedjivati (iako je mladji) da je to logicno strasno |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.04.2011. 14:17
|

Admin

|
Milorad kaže:
Sansa da se pas oklizne u boksu i povredi je toliko mala da je zanemarljiva...
huntinggirl1----pas koji naleti na divlju svinju ide u "vecna lovista" ali ne svaki,ako ne verujete 
a da li cu d volim ili ne civave pinceve i ostale zivuljke moja je licna stvar kao i to da mogu javno da iznesem svoje misljenje
Daki NS---- ja 20 god imam pse (raznih vrsta) i tako nesto je za ne poverovati sto ti kazes.tvoju sam objavu pricao ljudima,ali oni su stvarno plakali od smeha,za ne poverovati je da tako nesto moze se napisati i jos nekoga ubedjivati (iako je mladji) da je to logicno strasno Kolega svaki komentar je suvišan, pošto si sam sve rekao, poštujem tvoje znanje i iskustvo. Prijatno
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 05.04.2011. 14:45
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Ja sam napravio klasican obican box jednu stranu sam iskoristio zid od pomocnog objekta ostale tri su prvo nec pa onda jos jedan nec koji je samo sitniji... Pod sam izbetonirao tako sam video kod mnogih da je uradjeno pa sam i ja tako. Kad se zaprlja(a to je obicno svaki dan) uzme se crevo lepo se opere i tako sve u krug... Psi su dobre zivotinje treba im napraviti normalne uslove za zivot,nema on dnevnu sobu ili spavacu njemu je to sve i treba im udovoljiti jer te ipak slusaju,a lovacki ti 90% upotpunjuju lovni dan...
Srbija do Tokija!

|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 05.04.2011. 15:01
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
mirko knezevic kaže:
Ja sam napravio klasican obican box jednu stranu sam iskoristio zid od pomocnog objekta ostale tri su prvo nec pa onda jos jedan nec koji je samo sitniji... Pod sam izbetonirao tako sam video kod mnogih da je uradjeno pa sam i ja tako. Kad se zaprlja(a to je obicno svaki dan) uzme se crevo lepo se opere i tako sve u krug... Psi su dobre zivotinje treba im napraviti normalne uslove za zivot,nema on dnevnu sobu ili spavacu njemu je to sve i treba im udovoljiti jer te ipak slusaju,a lovacki ti 90% upotpunjuju lovni dan... 
Mirko bravo za komentar.. I to netreba da nam bude tesko jer je on ili ona nas drugi brat ili sestra...
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 05.04.2011. 15:34
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
Ja cu uskoro podlogu mog boxa premazati farbom za beton..
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Milorad |
Objavljen 05.04.2011. 16:28
|

Stari član

|