Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
od komtema
 Sutra je u Cesteregu izlozba, specijalka pasa pticara,izlozba je nocna pocinje u 20 h.odrzace se u skolskom dvoristu,ja idem malo da se druzim,prijavio sam nesto od mojih pasa.Dodjite i vi ako imate vremena.Pozdrav svim ljubiteljima 7.FCI grupe.Bye

od komtema
 Prisustvovao sam nocas na izlozbi u Cesteregu,organizacija je bila izuzetna,organizator je posle izlozbe u svom lovackom domu obezbedio besplatno pice i veceru za sve vodice i ucesnike izlozbe.Za veceru je bila prasetina sa raznja.Organizacija za svaku pohvalu.Bye

od komtema
 Psi su bili vrhunski uglavnom iz najjacih odgajivacnica iz Vojvodine.

od komtema
 Jedino vrame nije bilo dobro,skoro svo vreme je padala kisa .

od komtema
 Toliko od mene i mojih pasa,pozdrav svim ljubiteljima 7FCI grupe.

Lala
 Koleginica Huntinggirl1 je poslala par slika sa izložbe u Poljskoj. Evo slika, a detalje o izložbi će ona napisati, kad bude on-line.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Sledeća:

Lala
 I treća slika:

zoran
 Ovaj je vajmarski pticar?
Postoje legla u Srbiji?

Lala
 Sačekaj da Huntinggirl1 dodje na forum, pa će objasniti koji su i odakle ovi psi. Ja sam samo postavio slike koje je poslala, tako da nemam pojma.

huntinggirl1
 nažalost nisam ranije mogla da odgovorim, lovački dani su bili velika organizacija,
ovo su slike iz poljske sa Cac izložbe, vajmarac je pas star 10 meseci i pobedio je u junior bis-u, najlepši mladi pas, inače videla sam mu i mamu, veoma lepa kuja koja je dobila cac i prvakak rase, kod nas postoji par vajmaraca, jedan od njih je malog Vuka, veoma lep i perspektivan

od komtema
 Lovno kinoloski kup na prepelicu odrzan 15.08.2010 u Bajmoku,organizacija je bila odlicna,bile su 4 baterije pasa,najuspesniji takmicari njih cetvorica su imali odstrel 2 prepelice prvim metkom.Za rucak je bio vojnicki pasulj za medalju,uz rucak su nas zabavljali muzicari cigani,sve pohvale organizatorima.Postavicu nekoliko slicica.Na prvoj su najuspesniji takmicari sa sudijama i domacinima.

od komtema
 Pasulj se kuvao u ovome.

od komtema
 Ovo su muzicari,na slici su Miroslav i Cani.

od komtema
 Jos neki od ucesnika,ja sam prvi zdesna,pored mene je Miroslav,pored njega je Cani,preko puta mene je Boro...

Lala
 Nije vam loše bilo, nema šta Smile
Mene oduševila ona prikolica za kuvanje pasulja, to bi bilo super da nabavimo za naše LD, kad spremamo paprikaše i ostala lekovita jela Smile.
Komtem, da nema možda tako nešto na vojnom otpadu u Temerinu, života ti?

Boban
 Lepo druzenje i zabava,ali sto rece moj Rodja
meni je zapala za oko ona prikolica sa pasuljem.Ukusno

od komtema

Lala kaže:
Nije vam loše bilo, nema šta Smile
Mene oduševila ona prikolica za kuvanje pasulja, to bi bilo super da nabavimo za naše LD, kad spremamo paprikaše i ostala lekovita jela Smile.
Komtem, da nema možda tako nešto na vojnom otpadu u Temerinu, života ti?
Neznam dali ima na otpadu ali mogu da razgovaram sa vlasnicima dali mogu da nabave i posto,neverujem dai ma na otpadu zato sto tamo ni sibica nemoze da stane to su hrpe gvozdja visine 5 metara uvis,imaju oni jos 2 mesta gde skladiste sve sto je na tockovima,jedno je u Temerinu,drugo je izvan kod mosta na jegrickoj.Poz.

Cvele
 Lalo to treba neka masina da povuce Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Danas 10. oktobra, je u Baču, u organizaciji Kinološkog društva 'Bač', održana smotra lovačkih pasa sa ocenom exterijera i polaganjem IUO. Sudija na smotri je bila naša draga Huntinggirl1, Sanja Momčilović-Bognič, kojoj su u radu pomagali Dobrijević Bogdan-Boćo i Djaković Goran, predsednik i sekretar KD 'Bač'.
Smotra je u potpunosti uspela! Pred sudiju je na smotri izvedeno 20 pasa, iako je bilo najavljeno desetak više, ali vlasnici iz nepoznatih razloga nisu pristupili smotri. Ocenjivani psi su bili iz Bača i okoline, iz Novog Sada i iz Beograda. Svi izvedeni psi su položili IUO, uključujući i mog Mastera Pas
Po Sanjinoj oceni (i ja se slažem), psi su bili bolji deo smotre, dok su vodiči bili uglavnom malo nespretni, da li zbog treme, ili zbog čega drugog, ne znam.
Sjajna atmosfera, naročito prilikom polaganja IUO, bila je začinjena vrlo duhovitim komentarima prisutnih vodiča i publike, a posebne simpatije su izazvala tri dečaka, članova lovačkog podmlatka, koji su došli sa svojom malom NKD kerušicom od 4 meseca, da vide kako izgleda smotra, i da nakon završetka smotre probaju sebe i svog psa u izvodjenju IUO.
Sanji je, nakon završetka smotre, Lala uručio, u znak pažnje i zahvalnosti, jedan mali cvetni aranžman.
Sanjin osmeh na slici govori dovoljno, a Boćo (naš član Rančer) je na toj slici, kao i svaki drug predsednik, vrlo ozbiljan!
Lala priložio:
dsci0009_1.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,622,412 posete www.srbijalov.com