Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: "Gebruder Merkel Suhl"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
"Gebruder Merkel Suhl"
nenad_franc
 ja il sam zaboravio da postavim sliku ili me nesto zeza!Confused ae da probam drugu!
nenad_franc priložio:
48merk1515_s.jpg

nenad_franc
 ajde sad gravura!
nenad_franc priložio:
1_20.jpg

nenadx
 Druze moj,c.aureus nikako ljutnja,nema ni razloga,ovo je OK razgovor,samo cu morati da pazim i na zarez ubuduce.Pod prevazidjeno mi je u kompletu vidim upalo i mehanizmi i bravljenje,..koji su dokazano dobri,sto sam kasnije ispravio(ili bar probao)......Sto se tice teezina,slazem se.Ali posebno kod drilinga im je to mozda i dobro doslo.Ko je imao prilike da ih drzi u rukama(one sa celicnim glavama)zna da su malo teze...Ova sa slike je sigurno bolje da ostane u starom fazonu
Dobar pogodak

nenadx
 Zar zaista nema vise sta da se pise....u redu drugar je opravdano odsutan,ali ostali...Ima tu dosta da se kaze o bravljenju(dvostruko,trostruko)Sistemi opaljivanja...Preciznosti,narocito kombinacije sa dve karabinske cevke.Pa i ornamentici koju smo svi forsirali,bar u slikama
Dobar pogodak

od komtema
 Merkel jejedna od najkvalitetnijih i najskupljih visokoserijskih pusaka.Prednost bi dao Saueru u odnosu na Merkela pre neki dan sam jednog prodao.Ja posedujem bok merkela koji ima tvrdo hromirane cevi verovatno je kao takav jedini.Puska je nekad bila vlasnistvo naseg cuvenog sada vec pokojnog puskara DJordja Jezdica iz Beceja.

kabbulla
 Posedujem dve merkelove puske u kal 12. uvek sam bio odusevljen njihovim posipom,kako leze u ramenu,nacinom bravljenja, uopste funkcionalnoscu. ralika kada se drzi sulka i brno je razlika izmedju trupca i penkala. inace moj vrsnjak kada je kupovao prvu pusku ybog nedostatka finansija je kupio IZ umesto sulove polozare.hvalio je rusku pusku dok nije kupio sulovu bokericu 200E.

Pravilo je da se prvo predstavite No no no.
Srbijalov Tim.

nemeza
 Sve Titove puške iz Sula
i54.tinypic.com/2h7nrzl.jpg
i52.tinypic.com/fd4n4i.jpg
i56.tinypic.com/1192nfc.jpg
i54.tinypic.com/28smrlu.jpg
i52.tinypic.com/ejg3lk.jpg
i52.tinypic.com/99qgwl.jpg
i56.tinypic.com/2gue6fd.jpg
i51.tinypic.com/sonyvr.jpg
i51.tinypic.com/2lo3ali.jpg
i53.tinypic.com/29onwj6.jpg

i moja omiljena
i51.tinypic.com/j997km.jpg

Dare_Makedonija
 Nemeza jel ima neki sajt gde moze da se vide celokupni titov arsenal?

Bacelj Djordje
 pozdrav drugari i ja sam veliki ljubitelj merkela,posedujem bokericu vlasnistvo porodice dundjerski izuyetno je stara ali je u ekstra stanju njihova velika prednost u odnosu na druge puske je u nacinu izrade i samom balansu puske u odnosu na to vreme naravno to nije danas slucajsrbijalov
BACELJ DJ

nemeza
 Dare_Makedonija koliko ja znam Titovog oružja nema ni na jednom sajtu a postavka njegovog oružja sigurno neće biti do 2020 a možda ni kasnije. Pokušaj da nađeš knjižicu sa prošlogodišnje postavke, štampana je u 1000 primeraka. Pozdrav. Bye

najic
 svo oruzje koje je bilo izlozeno je tito dobio na poklon zagledao sam ga satima i mogu reci da se tragovi upotrebe vide na poluautomatima franki i cosmi i na jednom karabinu .. resto je bilo novo ,------onda smo komentarisali zamislite sta je tek njegovo licno i kakva su to cuda ..posto je bilo par buhaga koji vrede kao dobar stan u bg-u a nisu taknuti..

Dare_Makedonija

nemeza kaže:
Dare_Makedonija koliko ja znam Titovog oružja nema ni na jednom sajtu a postavka njegovog oružja sigurno neće biti do 2020 a možda ni kasnije. Pokušaj da nađeš knjižicu sa prošlogodišnje postavke, štampana je u 1000 primeraka. Pozdrav. Bye

Probacu ali sumnjam da cu uspeti

nemeza
 Dare_Makedonija, probaj da nazoveš muzej U Beogradu možda su doštampavali pa naruči od njih pouzeđem. Pozdrav. Bye

Dare_Makedonija
 Hvala. Probacu

Hunter forever
 Titove puske sve neke luxuzne.
marka Engleski poenter marka

kelt
 ma jok lovio sminker kremenjacomBesan
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Imao je on u svojoj kolekciji i kremenjače. Dobijao od onih nesvrstanih i od terorista (Jaser Arafat) iz Afrike. Ali imao i puške vrhunske, nije mu smetalo što su pokloni od trulih kapitalista i buržoazije.
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 "Poklonu se u zube ne gleda!"
Nije on kriv što su mu poklanjaliConfused
Ne verujem da bi se i od nas neko bunio kada bi dobijao takve pokloneHmmm
-ja ne bih sigurnoNo no noGrin

DakiNS
 Momci imam Suhlovu položaru cal. 12 već nekih 25 godina. Služi me dobro osim kada sam koristio prejaku municiju pa je počela da opaljuje obe cevi ali gospodin Paroški je to brzo rešio. Sa mojom puškom imam samo jedan problem a to je što su cevi poprilično osetljive. Samo mi se jednom desilo da nisam (zbog gostiju)očistio pušku odmah po dolasku iz lova sutradan je odmah pocrvenela iznutra. Da li neko ima informaciju gde se u srbiji može kvalitetno tvrdo hromirati cevi i da li se to isplati raditi
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac

DakiNS kaže:
Momci imam Suhlovu položaru cal. 12 već nekih 25 godina. Služi me dobro osim kada sam koristio prejaku municiju pa je počela da opaljuje obe cevi ali gospodin Paroški je to brzo rešio. Sa mojom puškom imam samo jedan problem a to je što su cevi poprilično osetljive. Samo mi se jednom desilo da nisam (zbog gostiju)očistio pušku odmah po dolasku iz lova sutradan je odmah pocrvenela iznutra. Da li neko ima informaciju gde se u srbiji može kvalitetno tvrdo hromirati cevi i da li se to isplati raditi

Univerzal Milović iz Vrbasa radi hromiranje. Nazovi pa vidi šta će majstor reći. 021/705674 Mob: 063/505683.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,791,810 posete www.srbijalov.com