Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
Podunavac
 Za te pare se stvarno isplati ako je očuvana. A ako je sve tako kao što su ti rekli, verovatno jeste. Ako se budeš dugo dvoumio neko će te preduhitriti. Ako si već naumio da pazariš put pod noge da ti posle ne bude žao.
Tri prsta 2Kolce

canis aureus

arnotije kaže:
Pa ova je 250 eur, e sad prodavac kao i svaki kaze u ekstra stanju i ostala prica, mada nije mi blizu pa ako mi iskrsne usputno oticiciu da je pogledam. Ovaj covek kaze da ne lovi sa njom vec deset godina, razboleo se, ostario, inace je bio prodavac u prodavnici oruzja, tako da sumnjam da nije odabrao za sebe Smile jedino je pitanje u kakvom je stanju.

Povoljniju cenu za S55 još niko nije tražio prilikom prodaje!
Možda znam koja je puška u pitanju pa ako nećeš javno pošalji mi PP ... ako je ta na koju mislim mogu ti reći da je u ODLIČNOM stanju!

najic
 tatatirci to je dz kupuj odmah !! ako se predomislis evo ja bih jos jednu ;) nece da se baci

Hunter forever
 Da imam 18 godina i da sam zreo za prvu godinu lova verovatno bi je uzeo kao prvu pusku,jer dobra je prilika. Ali moram cekati jos 3 godine.
marka Engleski poenter marka

matakata
 Moja bereta položara u kalibru 16/70. Kada sam je prvi put video nije me oduševila i čak sam zaboravio koja je puška (da li je položara ili bok), ali mi je drugar tražio da proverim da li je bok i tada mi se svidela. Kada sam je kupio bila je na par mesta rdjava ali sa malo boljim čišćenjem nisam morao da je bruniram, cevi su i onda (pre čišćenja) i sada kao ogledalo. Jedino bih kundak mogao malo da sredim ali neka je. Sada mi je LJUBIMICA!

matakata
 Još neka slika

matakata
 opet

canis aureus
 matakataB) PREDIVNAA položaraB)B)

-imao sam ponudu- istu takvu Berettu al u cal.20/70, engleski kundak, brunir na cevima bez "tačkice", baskula "paljena" ... puškica kao violina a skoro nova...ma bez greške, i dok stiže moje odobrenje puška prodataAngry iako smo se dogovorili da ću je kupiti a nije hteo kaparu ...Histerian

Hunter forever
 Matakata predivna puska mnogo mi se svidja...

Sta da radis Canis naicices na neku bolju i lepsu pa ces je kupiti.
marka Engleski poenter marka

aleksa
 Jedan period sam se ozbiljno raspitivao u vezi neke dvadesetice po mogucstvu polozare i pronasao sam u Pozarevcu Berettu 20/70 sa engleskim kundakom i belom glavom,verovatno slicna ovoj iznad po ceni od 600 eura, naravno polovna.Kasnije sam dosta razmisljao i cuo kritike na racun polovnog italijanskog oruzja u kalibru 20 jer se smatra da se to oruzje uglavnom kupuje za lov prepelice a tu se ispuca mnogo municije a puska to tesko podnese i kada joj prodje vek trajanja ide u prodaju.Zato sam odlucio da kupim nesto novo i veoma je moguce da ce to biti neka Turkinja.O tom potom.

matakata
 Ovo je bila puška kako mi je rečeno nekog ambasadora našeg iz titovog doba, koji je lovio sa Rankovićem i drugovima. I sam vlasnik je rekao da je bila u malo lovova i da je dugo stajala. Kada sam je uzeo nisam ni video ovu pticu na ključu (mislim da je golub ili šta već), nego mi se pojavila tokom čišćenja. Par mojih drugara su je probali i nema kome nije legla, a bili su raznih "gabarita". Pucanj je prelep sa njom a daleko od toga da je 16 kal. mnogo slabiji od 12, uglavnom šta god sam nanišanio to je palo.Smile Ja bar nisam primetio razliku!

matakata

canis aureus kaže:
matakataB) PREDIVNAA položaraB)B)

-imao sam ponudu- istu takvu Berettu al u cal.20/70, engleski kundak, brunir na cevima bez "tačkice", baskula "paljena" ... puškica kao violina a skoro nova...ma bez greške, i dok stiže moje odobrenje puška prodataAngry iako smo se dogovorili da ću je kupiti a nije hteo kaparu ...Histerian

Jbg. trebao si da mu daš pare i da mu uzmeš oružni list.

najic
 matakata ?????? Pa jel ti nas zajeb,,,s pa cuvaj ovo kao oci u glavi kakva violina ccc pa tek sljuka na glavi ma prelepa puska !!!!!!!!!!!!

matakata

najic kaže:
matakata ?????? Pa jel ti nas zajeb,,,s pa cuvaj ovo kao oci u glavi kakva violina ccc pa tek sljuka na glavi ma prelepa puska !!!!!!!!!!!!

Ova puška se od mene nasledjuje,"moji klinci"- sin i ćera, pa koga interesuje od njih dvojeika. Sin(10) hoće samnom u lov da podje ove godine, pa će mo videti, za sada ga interesuje. Ćera je još mala (5) ali videćemo i za nju. Smile

Cvele
 Stvarno prelepa puska, jedini bi' kundak promenio Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

aleksa
 Kolega matakata,puska je odlicna!Polozara sa engleskim kundakom je po mom misljenju najlepsa i najelegantnija lovacka puska.A,konstatovali smo u nekim drugim temama da nije nista manje funkcionalna i efikasna od drugih,kao ni kundak.Vizuelni ukus je stvar pojedinca.
A,sin ti je zakasnio,ja sam vec sa 7 godina krenuo redovno sa caletom.Naravno,salim se jos je on mali,ima vremena.Sustina je da ne treba forsirati decu pa cak i kad je nesto sto mi volimo u pitanju.

matakata

aleksa kaže:
Kolega matakata,puska je odlicna!Polozara sa engleskim kundakom je po mom misljenju najlepsa i najelegantnija lovacka puska.A,konstatovali smo u nekim drugim temama da nije nista manje funkcionalna i efikasna od drugih,kao ni kundak.Vizuelni ukus je stvar pojedinca.
A,sin ti je zakasnio,ja sam vec sa 7 godina krenuo redovno sa caletom.Naravno,salim se jos je on mali,ima vremena.Sustina je da ne treba forsirati decu pa cak i kad je nesto sto mi volimo u pitanju.

Ma znam za forsiranje, ja ga uopšte ne teram, čak ga malo i "ladim" da se više zainteresujeSmile. A za engleski kundak nisam znao da tako dobro leži dok ga nisam probao, meni je lego "ko budali šamar"!B)

canis aureus

matakata kaže:
Ova puška se od mene nasledjuje,"moji klinci"- sin i ćera, pa koga interesuje od njih dvojeika. Sin(10) hoće samnom u lov da podje ove godine, pa će mo videti, za sada ga interesuje. Ćera je još mala (5) ali videćemo i za nju. Smile

B)Bravo 2

najic
 e pa da se pohvalim i ja pala je 20-etica pa ce i moj mali da nasledi nesto lepo nije kao matakatina polozara ali nije za bacanje. A tata ce da je pozajmi nekoliko godina hehe - gore je moja stara u 12g
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/DSC_0111.jpg
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/DSC_0109.jpg
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/DSC_0103.jpg

mirko knezevic
 Auuu kako dobra puskica,zaljubio sam se...Oi Najic ako nije tajna koliko je kostala,lepa puska nema sta stvarno lepa...B)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,629 posete www.srbijalov.com