Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ZEISS optike

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ZEISS optike
radislav

radislav kaže:
Drugari ima li ko iskustva sa ZEISS Conquest 3,5-10x50 Rapid Z600 ReticlieHunting i sta mislite o njemu poSpavanje.RADE
Kolega Canis kako mu se pokazala ta optika i jeli zadovoljan pitaj prijatelja posto on ima iskustva sa ZEISS optikama dali zna nesto o ovj Rapid Z6000 Retiklie Huntig Conquest3,5-10x50 i sta misli o njemu dali je koncanica malo deblja u odnosu na Duralut koji je raden za americko trziste gdje je lov zabranjen u sumrak.Odma da ti kazem ja sam narucio ovaj i stize mi za nekoliko dana brzom postom a montiram ga na Broving bar isto kupljen pre mjesec dana nov u kalibru 30-06 znam da je optika malo velika u odnosu na karabin ali to mi treba za planine da mogu pucat i na malo dalje pozzz....
RADE

moravac
 kolege, drugovi lovci, mnogi kudite taj ZEISS, ali oni koji ga toliko kude verovatno da nikad nisu bili u prilici da vide sta ima u svim tim optickim nisanima, na koji se nacin on upucava, sta je to sto ga razlikuje od svih drugih, zasto oni mogu da podnose velike kalibre, kako im je vezana koncanica, sta to nju drzi, u cemu ona stoji, nije kvalitet optike samo jasnoca i bistrina slike, debljina koncanice, eksterijer. Po mom misljenju za sada prednjaci SCHMIDT & BENDER, to je optika koja je najzastupljenija u svim africkim lovovima sto podrazumeva ekstremno jake kalibre.
Ipak pre nego sto negativno prokomentarisete nesto vidite prvo sta je ispod haube.

U rukama Mandusica Vuka svaka je puska ubojita.

Pozdrav

Podunavac
 Nisam video da neko kudi Zeiss?Confused Jedina mana mu je cena. Svako ko tvrdi da Zeiss ne valja, nama pojma o optikama. Zeiss možda nije prvi na svetu, ali je sigurno među prva tri. Uvek je bio pojam za optiku.
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 I ja bih voleo jedan SCHMIDT & BENDER pa makar nikad ne otiso da lovim po africkim zemljamaAngry

kelt
 swarovski, cajs, smith^bender, docter, kahles,nikon, ne biram sve je bolje od boljeg
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

petar
 [xhide]Kelt, ja bih posle tvoja prva tri, dodao jos Leupold i Meopta, a Kahles ispred doctera...B) [/xhide]
Just like old times!

slavko75
 i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P4020728.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P4020730.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P4020731.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P4020733.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P4020741.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P4020740.jpg

evo da se malo pohvalim,posle duzeg biranja optike odlucio sam se za ZEIZZ Duralyt 3-12X50
nadam se da sam dobro izabrao
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

DakiNS
 Ma nisi dobro izabrao eto žrtvovaću se za tebe kolega i zamenuću ti taj krš za ZRAK 6x40 (ovo 40 je godina proizvodnje) ovako ćeš da kuburiš kada ti se potroše bakterije.B)HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Čestitke Slavko !�iveli 3

slavko75

DakiNS kaže:
Ma nisi dobro izabrao eto žrtvovaću se za tebe kolega i zamenuću ti taj krš za ZRAK 6x40 (ovo 40 je godina proizvodnje) ovako ćeš da kuburiš kada ti se potroše bakterije.B)HaHaHa

xaxax Daki hvala na ponudi,kad isprobam i ako mi se nesvidi menjamo B)

slavko75

Sniper Hunter kaže:
Čestitke Slavko !�iveli 3

hvala druze

Jank
 Čestitam Slavko i da ti se posreći u lovu....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75

Jank kaže:
Čestitam Slavko i da ti se posreći u lovu....Bravo 2

Hvala ujka Jank,

Podunavac
 Slavko čestitam na ponovi, a i na izboru.Bravo 2 Zeiss je vrhunski kvalitet i tu nema greške.
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 slavko75 B)
... ja planirao istu samo bRez svetleće . ali me odvratila tanka končanica Confused s obzirom da je smanjena vidljivost (sumrak, noć, praskozorje ...) glavno doba ... a "nevidljiva" končanica ...
ee, a ova sa svetlećom mi bijade skupa Siroma pa ...

Nek' dugo i uspešno služi!�iveli 3
-na koji kalibar, pušku si je nameniJo?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

slavko75

Podunavac kaže:
Slavko čestitam na ponovi, a i na izboru.Bravo 2 Zeiss je vrhunski kvalitet i tu nema greške.

hvala podunavac,ziezz je kvalitet i u to sam se uverio u nekoliko zadnji meseci drzao sam mnoge optike u ruci u zadnji mesec dana i najvise su me svidile shmidt&bender,swar i zeizz u njima sam stvarno video kvalitet,

slavko75

canis aureus kaže:
slavko75 B)
... ja planirao istu samo bRez svetleće . ali me odvratila tanka končanica Confused s obzirom da je smanjena vidljivost (sumrak, noć, praskozorje ...) glavno doba ... a "nevidljiva" končanica ...
ee, a ova sa svetlećom mi bijade skupa Siroma pa ...

Nek' dugo i uspešno služi!�iveli 3
-na koji kalibar, pušku si je nameniJo?

hvala druze ,za sad sam ga naumio staviti na Benellia cal,30-06,mada imam i 243

Sniper Hunter
 Ja bih je na .243 a za benelija kupi nešto kao što smo gledali na sajmu 1-6 ili 1,5.8x�iveli

slavko75

Sniper Hunter kaže:
Ja bih je na .243 a za benelija kupi nešto kao što smo gledali na sajmu 1-6 ili 1,5.8x�iveli

au brate onaj bender 1.5-8X24 mi je za srce lego,valjda ce malo pojeftiniti da i njega montiramSmile

mirko knezevic
 Alal vera slavko na izboru,pogresio nisi nimalo. Puno svinja i srndaca sa njim odstrelio! B) Kada ti priraste za srce neces ga ni menjati...Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
TRUGLO optike, red dot, nišani,mušice .... OPTIKE I MONTAŽE 50 22.11.2017. 12:37
Optike Schimdt & Bender OPTIKE I MONTAŽE 107 18.11.2017. 13:55
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Ruske optike VOMZ (ВОМЗ) OPTIKE I MONTAŽE 16 10.12.2016. 12:25
Sa ili bez optike u lovu na srndaca LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 78 12.03.2016. 13:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,600,278 posete www.srbijalov.com