LD "Jelen" Bačka Palanka
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 23:00
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Ostavljena je moguanost da se nakon dodele novih lovi?ta, LD koja dobiju lovi?te u svojim katastarskim granicama da se sporazumno odvoje od LU i da gazduju tim lovi?tem!
da li je ovo stavljeno u statut? |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.02.2011. 00:09
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Da, o tome sam ti ranije govorio!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 19.02.2011. 00:25
|

Lovčina

|
Ko pravio statut, Grdinia? Ebiga ovi moji nisu teli da tako ne?to stave pa ae da bude na silu mada smo se sad posle skup?tine na upravnom odboru naeelno dogovorili da nam neae praviti problema da iza?emo. No ipak mi moramo podneti zahtev za podelu lovi?ta, oae li sad ova va?a suprotstavljena ekipa jednostavno podneti zahtev i dobiti na konkursu lovi?te. |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.02.2011. 00:29
|

Admin

|
Komisija, čiji sam član, je napravila Statut, ali je predsednik konsultovao i g.Grdinića koji se saglasio sa formulacijom i malo je uobličio!
8 od 13 LD su se izjasnila da ostane isto udruženje i da odtane isto lovište (jedno), da ga ne cepkaju.
2 od 13 LD su neodlučna i čekaju ustanovljavanje lovišta nakon čega će se izjasniti!
3 od 13 LD su se izjasnila da žele da budu samostalni i da se lovište ustanovi u granicama njihovih katastarskih opština!
Pitanje je kako će lovište ili lovišta biti ustanovljena, i od toga će zavisiti sudbina LU!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.02.2011. 00:35
|

Admin

|
100%

|
|
|
|
paninm |
Objavljen 19.02.2011. 00:39
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
Ostavljena je mogućnost da se nakon dodele novih lovišta, LD koja dobiju lovište u svojim katastarskim granicama da se sporazumno odvoje od LU i da gazduju tim lovištem!
E to je vec neki normalniji statut,onaj stari je bio veoma los, mada nisam ni citao ni ovaj novi,ali ta stavka daje novo svetlo-najvaznije je da su svi jednaki,i da nema preglasavanja.
Koji su ti sto su neodlucni? |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 19.02.2011. 00:44
|

Lovčina

|
Pa verovatno oni koji nemaju Mu.a i jo? kalkuli?u. |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 24.02.2011. 21:41
|

Admin

|
Upravo sam se vratio sa Skupštine LUO Bačka Palanka.
Statut je usvojen jednoglasno!
Finansijski izveštaj o poslovanju LU je usvojen jednoglasno, bez i jednog komentara iako su na Odboru lovaca LD "Jelen" Bačka Palanka, održanom pre neki dan, iznete brojne primedbe i zamerke na finansijski izveštaj o poslovanju LU. Na Skupštini tajac, niko ni da pisne. Hrabrost na domaćem terenu na delu!
LUO Bačka Palanka nastavlja da funkcioniše kao jedinstveno LU sve do ustanovljavanja i dodele lovišta, kada će se ponovo sesti za sto i razgovarati!
P.S.
Kasnije sam u razgovoru sa čika Perom iz Pivnica razgovarao o pisanju na ovom forumu, te mi je isti skrenuo pažnju da je intervju koji je dao u jednom lovačkom glasilu, isključivo njegov intervju, i da mu u pisanju sigurno nije pomagao Braca P(m)iškać, što sam ja jednom prilikom tvrdio.
Ja mu se ovom prilikom izvinjavam zbog pogrešne pretpostavke i nadam se da će ispuniti obećanje i pročitati ovaj upis!

|
|
|
|
boro |
Objavljen 24.02.2011. 22:24
|

Stari član

Upisa: 219
Pristupio: 19.01.2010. 21:53
|
Sremac75 kaže:
Upravo sam se vratio sa Skupštine LUO Bačka Palanka.
Statut je usvojen jednoglasno!
Finansijski izveštaj o poslovanju LU je usvojen jednoglasno, bez i jednog komentara iako su na Odboru lovaca LD "Jelen" Bačka Palanka, održanom pre neki dan, iznete brojne primedbe i zamerke na finansijski izveštaj o poslovanju LU. Na Skupštini tajac, niko ni da pisne. Hrabrost na domaćem terenu na delu!
LUO Bačka Palanka nastavlja da funkcioniše kao jedinstveno LU sve do ustanovljavanja i dodele lovišta, kada će se ponovo sesti za sto i razgovarati!
P.S.
Kasnije sam u razgovoru sa čika Perom iz Pivnica razgovarao o pisanju na ovom forumu, te mi je isti skrenuo pažnju da je intervju koji je dao u jednom lovačkom glasilu, isključivo njegov intervju, i da mu u pisanju sigurno nije pomagao Braca P(m)iškać, što sam ja jednom prilikom tvrdio.
Ja mu se ovom prilikom izvinjavam zbog pogrešne pretpostavke i nadam se da će ispuniti obećanje i pročitati ovaj upis!
Kazes na odboru jelena imali primedbe na fin. poslovanje udruzenja????
Kakav cinizam i prostakluk. Ma je li to onaj odbor kome je po takozvanom zavrsnom racunu falilo oko 250.000 dinara, nije im se slagala dugovna i potrazna strana. Pa zbor usvojio takav izvestaj a nas koji smo glasali protiv prozvali podrivacima drustva? Jesu li to one iste grupovodje koje su zajedno sa bivsim falsifikovali dozvole za lov? I oni isti koji nisu vratili preko 700 dozvola? Rekao im Zeremski i Beukovic da zapale? Kakav svet! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.02.2011. 22:28
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sremac75 kaže:
Sve mi se nešto čini, da će taj razgovor biti u proširenom sastavu, sa učešćem ljudi iz državnih organa.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 25.02.2011. 00:53
|

Stari član

|
pa s obzirom da je statut izmenjen, i da se ceka pocetak dodeljivanja lovista, to se moglo i ocekivati, Mozda je i zato odredjeno 3000 dinara clanarine, jer ko zna kakve ce biti promene za pola godine.
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 25.02.2011. 00:57
|

Lovčina

|
LU Nova Crnja nastavlja da funkcioniše kao jedinstveno LU sve do ustanovljavanja lovišta, kad će se ponovo sesti za sto, moguće i ranije na skupštini ako je budu zakazali, i razgovarati, ali o tome kako će se vratiti naša imovina, i neće biti u proširenom sastavu, osim mogućnosti da se prekine i nastavi u sudu. |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 28.02.2011. 21:40
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
Opaska na borin komentar bi bio da su Beukovic i Zeremski piromani. Ko zna ako dele stvarno takve savete mazda trebaju proci kao i te dozvole... |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 05.03.2011. 20:40
|

Lovčina

|
evo podloge za sadašnje lovište B. Palanka e sad neka neko ubaci granice katastarskih opština, može to da uradi u COREL DRAW programu.
biće muke jer nema jasno dfinisanih orijentira, ako uspem da iskopam negde topografske karte 1:50.000 po Parizu biće mnogo lakše, za sada od mene ovoliko.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.03.2011. 22:17
|

Admin

|
http://www.zavurb...alanka.jpg
Ovo je super karta!
Zamolio sam kolege da je obeleže onako kako sam ja laički uradio, pa ćemo videti kako će nam izgledati lovišta!

|
|
|
|
paninm |
Objavljen 06.03.2011. 22:55
|

Stari član

|
ja moram reci da neznam uopste gde su granice karadjordjeva, to je pod upravom vojske.jel tako |
|
|
|
Jank |
Objavljen 07.03.2011. 20:54
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Lovačko udruženje Opštine Bačka Palanka imalo je jedno lovište, Po predlogu nadležnih struktura u LSV ovo jedinstveno lovište treba da se podeli u tri lovišta...pa da svako lovi sipred svojeg dvorišta....sitno nema šta.... a evo i predloženog rešenja....
Jank je malo crtao granice novih lovišta.....a kao poznavalac opštih prilika i neprilika u ovom LU će komentarisati naš kolega Sremac75...
' target='_blank' title='http://=http://img51.imageshack.us/i/bbbackapalankasremaclov.jpg/] '>=http://img51.imageshack.us/i/bbbacka....jpg[/IMG]
Sremac to je to....izvoli tepaj po tastaturi.......
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.03.2011. 21:26
|

Admin

|
Bravo Jank majstore!
Ovo je najpreciznija mapa koja postoji!
Nadam se da će neko ko je obećao ovakav raspored novih lovišta shvatiti da ja to u najmanju ruku nemoguće, a onda i nezakonito, nestručno, neekonomično, smešno,..........

|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 07.03.2011. 21:38
|

Lovčina

|
Stalno se govori o tri lovišta, po meni ja vidim 4 ono preko dunava nemože nikako biti u sastavu nekog drugog lovišta i činiti jednu celinu.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 07.03.2011. 23:30
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Evo još jednom bez Vanokvirnog sadržaja....možda će se bolje videti....

Deo lovišta koji pripada Neštinu i koji bi bio četvrto lovište neznam da li uopšte razmatrati pošto se nalazi sa desne obale ove veeeelike reke....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|