"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lovackom udruzenju Zemun sa sedistem u Surcinu Vojvodjanska 79 potreban sekretar .Potrebna srednja strucna sprema ,i poznavanje rada na racunaru (obavezno poznavanje rada u Wordu i Excel-u a dobro bi bilo i poznavanje Power Point-u).Pismene prijave dostaviti u udruzenje ili osobama zaduzenim za prijem istih .Rok za podnosenje do 1.12.2014. Telefoni za informacije 060/0218000 i 011\8443330.
Molim vas za informaciju. Konkurisao sam na olasu koji je objavilo LU Palanacki rit iz Backe palanke. Poslata du dokumenta na adresu koja je navedena u oglasu ali se koverat vratio (nije bilo ko da primi). Na sajtu APR a nema kontakt telefona, u oglasu nije dat a na sajtu Juznobackog upravnog okruga, u odeljku turizam, stoji telefon LU za koji telefonska masina kaze da je nepostojeci. LU Palanacki rit je proslog leta takodje objavilo konkurs za zaposljavanje. Posto je istekao rok a ja sam na vreme poslao dokumentaciju molim vas da mi pomognete da stupim u kontakt sa nekim iz ovog LU. Hvala
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lovačko udruženje ''Zemun'' iz Surčina, je u potraži je za Upravnikom lovišta.
Rad na neodređeno vreme.
uslovi:
VI-stepen stručne spreme, šumarskog, veterinsarskog, poljoprivrednog smera, koji poseduju licence za obavljanje stručnih poslova u lovištu.
Radne biografije slati na mejl:
Kontakt telefon: 062/1089910
Lov nije naše bogom dato pravo, već obaveza, pa se u skladu sa tim i treba ponašati.
Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?
INTERMAKER OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42
Podunavac
Podunavac Offline
· 17.11.2025. 20:08
Поздрав другари. Дуго ме није било.
krilas Offline
· 25.07.2025. 13:27
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!