Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
Indjijanac
 zbog pisanja i korišćenja skraćenica dobili smo novog smajlijaZatvor
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Aca Velika Plana
 Lalo ja sam izneo sta sam cuo u carsiji,u prici sa nekolicinom lovaca iz Slavinog udruzenja,sada dal je to istini dato ili ne neznam,uglavnom skoro 95% lovaca je stalo da ide na tu cast da love ove sezone jer su clanarine uplacene a njikom nije do zezanja kakva je kriza sa novcem, a onih 5 % da ispastaju zato sto su terali inat,pravda u Srbiji ne postoji to ja znam iz licnog iskustva kada ti jedna budala ondese zivot iz porodice a za to dobije samo 2 godine tako da ni ovo nece da ima neki znacaj! moje je misljenje da se dzaba sprovodi ovo sve kada se epilog vec zna zato je bolje da se sedi i cuti kad smo cutali do sada mozemo i do tada jer vrlo lako moze neko da postavi nogu tamo gde ne treba pa posle kud koji mili moji! Srbiji vise ni ne prilici zakon a kamoli akteri sprovodjenja,da se iole 5 % sprovede kako treba mi bi smo bili bar na nekom boljem putu al mi smo ipod nule tih 5 % , Plana je pre bila jedna od najjacih u drzavi kada je bilo 10 sekcija ako se ne varam nemog da nabrojim tacno,sada sve spalo na 3 udruzenja gde se nezna gde je gore.
Godine koje su bile pre 90 tih se nece nikada vrate zato je ovo cisto maltetiranje i izivljavanje da se sa nekim svadjas ako znas sta ce i kako ce da bude,moj savet za Slavu je da sedne i razmisli,sam protiv svih nikad nije moglo a nikad nece ni da moze,prvo ozbiljne stvari su u pitanju a drugo debela odgovornost i zivci su potrebni da se to uradi,ako mislis Slavo da se u to upustis,slobodno,ali dajem ti drugarski savet da nije pametno cackati mecku dok ... Dobar pogled i pozdrav! ika

Lala
 Klasika... Eee moj Aco... Logika 'ćuti i trpi', 'ne čačkaj mečku' (?), inače šta? Ne čačkaj mečku čak ni onda kada znaš da si u pravu?

Aco, ti si skoro godište mog sina; ja mog sina nisam vaspitavao da krivi kičmu pred svakom budalaštinom, naprotiv.
Žao mi je što tako razmišljaš; svako ima pravo na svoje mišljenje, makar bilo i pogrešno. Pa makar sutra gledao kako sve ide do vraga, 'ćuti i trpi', 'ne čačkaj mečku'?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

elko
 Nemoj Aco da se prepustaš malodušnosti.Možda si mlad kao moj sin ( on je 1984 a čerka mi je 1979 ) i na vama ostaje i što je dobro i što je loše.
Nisu oni mečke, mečka je plemenita vrsta, a Mi zajedno sigurno nećemo i ne smemo da budemo majmuni, lakeji - dvorske lude.Nećemo da im budemo ni sponzori.Dosta je bilo.Ako ti vajni lovni radnici u V.Plani sebi dozvoljavaju marifetluke i zloupotrebe pa i ako su u tu svoju igru uvukli malo naivnije i karakterno slabije lovce koji možda nisu nepošteni ali su pošli linijom manjeg otpora ili su pomislili da su predsednik i sekretar LU izvorni tumači Zakona i da se njihovo važi.E ne važi i za to će sigurno odgovarati.Sadašnji šef lovne inspekcije g.Kaurin je korektan čovek a i lovni inspektori koje sam do sada upoznao zaslužuju sve pohvale, a ne znam ko je otišao u kontrolu.
Kako god da bude, kako reče Lala nema savijanja kičme, to i takvo ponašanje nas je i dovelo do ovog stanja ne samo u lovstvu , koje je nama ipak primarno.Snisishodljivost, ljubom ruke zorane, svrako, to mora da prođe.Mali bogovi se spajtašili sa velikim, uglavnom bitangama pa pomislili da je lovstvo Srbije njihov spahiluk.Nije i neće biti, a Vi mlađi morate da ponesete teret koji samo Vama pripada i da sve to uredite pravednije, bolje i časnije.Kako je verujem i Tebe vaspitao Tvoj otac.Glavu gore, na njoj je obraz.

Indjijanac
 Aco preporučujem ti da pogledaš ovaj insert iz filma i obratiš pažnju na reči Miloša Obilića[movie=youtube]iGQnmZyDgrA[/movie]

Aca Velika Plana
 Indjijanac film mozes sam odgledati u miru i kokice stavis u tanjiru i da uzivas,nije mi potrebno da mi presudjujes necije reci i umotvorine ;)

elko videcemo koliko je ko korektan covek,a o g. Kaurinu ste vec nesto napomenuli ovde sta se desilo u L.U. Lebane??

Lalo ja ne krivim kicmu to nije moje udruzenje i ne radi mi se to,ali napomenuo sam to zato sto je Plana daleko drugacija od vase Vojvodine i po sistemu zakona i po njegovom sprovodjenju da bi ste znali nesto treba i da znate nas narod. ika
ja Slavi ne zameram nista ali zameraju mu onih 200 i nesto lovaca koliko ih ima i zamerace mu ako bude doslo do zabrane lova,pa da vidim kako ce to da se odrazi s tim sto ja veliku vecinu znam i znam njihiov mentalitet .. Sad jos nesto ja sam napisao prijateljski upis molio bih te da me ne uporedjujes sa nikime pogotovo sa tvojom decom ili necijom tudjom i vaspitanje kakvo imam jer nisam raspolozen za svadjanje i zavadu! Odobreno

Indjijanac
 Aco izvini što smo uopšte komentarisali išta sa ove teme pre nego što upoznamo mentalitet lovaca iz Plane.možda je ipak najbolje ćutati i puniti budžet LU kako bi par pojedinaca moglo da radi šta hoće i lovi kad hoće za svoju dušu a ostali obični lovci neka se zadovolje da love kad im oni to dozvole.

slavaplana
 Nije kriv naj sto neradi po zakonu vec je kriv onaj koji to prijavi!!Jaooo!!!

Aco ja NEPOSNOSIM ANONIMNE PRIJAVE i stojim iza svake svoje reci!!!

NESEKIRAJ se ti puno!!!

200 ljudi NEMA POJMA STA RADI U.O. u PLANI kakve sve NEZAKONITE ODLUKE DONOSI!!!

Pre mene su tamo sedeli ljudi koji su donosili odluke kako su donosili i sad nam se to obija o glavu!!Stizu sudski postupci koje je udruzenje vodilo pre dolaska mene u U.O.

Ti nerazumes da nanete stete NEKO MORA DA PLATI a platili su je lovci od prve rate clanarine ( 810.000din)i za to NEKO MORA DA ODGOVARA jer je naneo stetu udruzenju na osnovu zakona u udruzenjima i statuta udruzenja!!N.O. je KOSTATOVAO da je bivsi predsednik Misa Pancic BEZ ODLUKE U.O. USAO SUDSKI SPOR SA SPASICEM KOJEM JE OVA STETA ISPLACENA ???STA SADA???

SLAVA KRIV STO SU HTELI DA STARO SELO PLATI UDRUZENJU STETU KOJU SU ONI PROIZVELI jer je ostetni zahtev koji je SPASIC uputio udruzenju u startu bio 390.000din pa je u sudskom sporu sa kamatama i sudskim troskovima narastao na 810.000din i sad je SLAVA kriv koji NECE DA PRODAJE SEKCIJA DIVLJAC I DA PLACA TUDJE PROPUSTE U LOVU a svi ti koji vode udruzenje CUTE I NISTA NEPREDUZIMAJU I AKO IM JE N.O.JASNO DOSTAVIO CINJENICE

Ako se ne bude lovilo nece biti kriv SLAVA vec onaj sto nije u udruzenju radio po zakono i ako mu je to vise puta javno receno a hoce po svaku cenu da bude predsednik!!!

Kad neces da slusas i da radis po zakonu ima ko ce to da kaze ali zvanicno!!!

Prijave koje su podnete mogu biti NEOSNOVANE I ODBACENE i lova mora da bude!!To sto je udruzenje u minusu oko 1.000.000din na poslovanje od 2.500.000din ti mislis da je to OK????STETA + MINUS U KASI po poslovanju za 2011god!!!Sta je tu normalno???

Novine ce tek da pisu o Velikoj Plani budite sigurni!!!!

Samo JAVOST U RADU koja se neprimenjuje gde se KRIJU PODACI gde se donosi odluka da mi se NEDOSTAVLJAJU NIKAKVI PODACI pa cak da se moji zahtevi i NEZAVODE U UDRUZENJU govori kako se postuje zakon o udruzenjima i statut !!!

NADLEZNI NEKA RADE SVOJ POSAO i neka izveste podnosioce prijava i udruzenje sta su nasli i sta je uradjeno !!!!

Evo jednog primera kako se radi u udruzenju

OD 21.07.2011god kada je izvsena zvancna PREREGISTRACIJA udruzenja u APR-u nov statut predvidja i izgled pecata koje udruzenje koristi.

Djordje Donic ne radi nov pecat nego do 16.07.2012god LUPA NA SVA DOKUMENTA I DOZVOLE ZA LOV UPRAVNIK I SVA DRUGE papire STARI PECAT koji nije u saglasnosti sa statutom,ne menja ime udruzenja u banci jer je promenio ime udruzenja koje je zadrzalo pib i maticni broj!!Kontrolom tri REPUBLICKA ISPEKTORA OD 17.07.na licu mesta se kostatuje PREKRSAJ i udruzenje u roku od sat vremena radi novi pecat i MOLI ISPEKTORE DA OVAJ ZAKONSKI PROPIST ne kostatuju u svom zapisniku!!!

Ja dobijam dopis Djordj Donica 16.07. na kome se vidi STARI PECAT sa starim imenom udruzenja koji nije u skladu sa vazecim statutom ???

Da nisam opet JA KRIV ZA TAJ PROPUST?????ILI 200 LOVACA IZ UDRUZENJA ciji posao nije da to znaju ili je to posao predsednika???

Lala

Aca Velika Plana kaže:
Lalo ja ne krivim kicmu to nije moje udruzenje i ne radi mi se to,ali napomenuo sam to zato sto je Plana daleko drugacija od vase Vojvodine i po sistemu zakona i po njegovom sprovodjenju da bi ste znali nesto treba i da znate nas narod.

Aco, dobro pročitaj šta si napisao (ovo podebljano), pa razmisli šta si napisao, poznavaoče naroda.
'Vaša Vojvodina'? Nije i tvoja? E pa ja Šumadiju doživljavam kao svoju, ako mi dopuštaš!
Naravno da mi ne pada na pamet da se svadjam ni sa kime.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

duskodugousko

Lalo ja ne krivim kicmu to nije moje udruzenje i ne radi mi se to,ali napomenuo sam to zato sto je Plana daleko drugacija od vase Vojvodine i po sistemu zakona i po njegovom sprovodjenju da bi ste znali nesto treba i da znate nas narod.

Aco, mi kao da ne živimo u istoj zemlji i kao da se primenjuju različiti zakoni!? Zemljače,dozovi se pameti.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

bogoljub
 Takvi smo mi Srbi zato nas i svrbi ....
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Gedza66

Aca Velika Plana kaže:
Indjijanac film mozes sam odgledati u miru i kokice stavis u tanjiru i da uzivas,nije mi potrebno da mi presudjujes necije reci i umotvorine ;)

elko videcemo koliko je ko korektan covek,a o g. Kaurinu ste vec nesto napomenuli ovde sta se desilo u L.U. Lebane??

Lalo ja ne krivim kicmu to nije moje udruzenje i ne radi mi se to,ali napomenuo sam to zato sto je Plana daleko drugacija od vase Vojvodine i po sistemu zakona i po njegovom sprovodjenju da bi ste znali nesto treba i da znate nas narod. ika
ja Slavi ne zameram nista ali zameraju mu onih 200 i nesto lovaca koliko ih ima i zamerace mu ako bude doslo do zabrane lova,pa da vidim kako ce to da se odrazi s tim sto ja veliku vecinu znam i znam njihiov mentalitet .. Sad jos nesto ja sam napisao prijateljski upis molio bih te da me ne uporedjujes sa nikime pogotovo sa tvojom decom ili necijom tudjom i vaspitanje kakvo imam jer nisam raspolozen za svadjanje i zavadu! Odobreno

Aco, ne moraš da prihvatiš mišljenja ovih starijih sektaša, ali bar dobro razmisli o njihovim predlozima i sugestijama, naročito o tome da će sve sadašnje nepravednosti i nečasnosti u našem društvu, morati da rešavaju i mlađe generacije, kojoj očigledno i ti pripadaš. Problemi se ne rešavaju malodušnošću i ravnodušnošću.

Sigurno je da imaš opravdane razloge za sumnju u trenutan način i rezultate rada većine upravnih i sudskih organa, koju deli i većina građana naše, gotovo upropašćene i sve jadnije zemlje ali to ti ne može biti opravdanje za razmišljanje da je Plana daleko drugačija od vaše Vojvodine Zbunjen i po sistemu zakona i po njegovom sprovođenju Zbunjen da bi ste znali nešto treba i da znate i naš narod.Zbunjen Koji to narod živi u Velikoj Plani, koji je toliko različit od naroda u Vojvodini?Misliš na Vlahe ili misliš da se Srbi u Vojvodini razlikuju od Srba u užoj Srbiji.

Verujem da su tvoji poslednji upisi na ovoj temi proistekli iz bojazni, da će angažovanjem lovne inpekcije zbog očiglednih prekršaja u lovištu V.Plane, doći i do drastičnog novčanog kažnjavanja udruženja u celini i zabrane lova, čime će biti oštećeno i onih 95 % lovaca koji to ničim nisu zaslužili a ne samo neposrednih izvršilaca prekršaja.

Te bojazni su ti opravdane, jer nažalost, trenutna praksa u radu lovnih inspektora je takva. Kod njih nema preventive, već čista represija i takva praksa se mora promeniti.

Šta će se desiti u V. Plani, pokazaće vreme, mada i ja, kao i elko, smatram da je sadašnji šef lovne inspekcije g. Kaurin zaista častan čovek i da će u ovom slučaju, doći samo do subjektivne odgovornosti pojedinaca.

O dešavanjima u Lebanu je najskorije pisao matrix23, realno prikazujući našu žalosnu stvarnost. Žalosna, ako jedna pijanka direktora inspektorata, u režiji predsednika LU Lebane, verovatno plaćene sredstvima LSS (to su one reprezentacije Južnog lovnog regiona), može da spreči postupanje lovnih inspektora po zakonu.

Slavo, izgleda da je rešenje u sprečavanju organizovanja pijanki za direktore inpektorata sredstvima LSS. Mada i da hoće ne mogu više, budjelar prazan a ovaca za podšišivanje sve manje. Pa kako bi "ovaca" i kinte bilo, kad su "ovce" ostale bez vune a kinte pojedene i popijene u prethodnom periodu. A Gladan se i iveli 3 baš tako, naročito u Lebanu. HaHaHa

img819.imageshack.us/img819/9933/84529975.png
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

papiga
 Ovo nije tema o LU Lebane al kad ih vidim ovako na gomili dace Bog i na optuzenickoj klupi ne mogu da se uzdrzim
http://www.youtub...56PXXO-HFo

Sremac75

Gedza66 kaže:

Sigurno je da imaš opravdane razloge za sumnju u trenutan način i rezultate rada većine upravnih i sudskih organa, koju deli i većina građana naše, gotovo upropašćene i sve jadnije zemlje ali to ti ne može biti opravdanje za razmišljanje da je Plana daleko drugačija od vaše Vojvodine Zbunjen i po sistemu zakona i po njegovom sprovođenju Zbunjen da bi ste znali nešto treba i da znate i naš narod.Zbunjen Koji to narod živi u Velikoj Plani, koji je toliko različit od naroda u Vojvodini?Misliš na Vlahe ili misliš da se Srbi u Vojvodini razlikuju od Srba u užoj Srbiji.

Nisam hteo ovo ni da komentarišem!

A što se tiče onih 95% lovaca kojima će zbog rukovodstva biti možda zabranjen lov...nikako se ne može reći da nisu ni krivi ni dužni!
Pa ko je birao te rukovodioce?
Ko im je tolerisao sve i svašta?
Ko se uredno prodavao za neku sitnu privilegijicu ili malo "mesa"?

I ja sam razmišljao kao Aca, ali sada znam da je to bilo pogrešno!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

boro

Sremac75 kaže:
[quote]Gedza66 kaže:

Nisam hteo ovo ni da komentarišem!

A što se tiče onih 95% lovaca kojima će zbog rukovodstva biti možda zabranjen lov...nikako se ne može reći da nisu ni krivi ni dužni!
Pa ko je birao te rukovodioce?
Ko im je tolerisao sve i svašta?
Ko se uredno prodavao za neku sitnu privilegijicu ili malo "mesa"?

I ja sam razmišljao kao Aca, ali sada znam da je to bilo pogrešno![/quote

Potvrdjujem, najkrivlje su pickice, svih njih 95 posto. E, oni zasluzuju bas to sto im se i desava. A i jos mnogo vise!!!

DakiNS
 Suzdržavao sam se komentara na Acin upis ali ne mogu. Aco neću da te poredim sa svojim sinom jer nisi za poređenje.Po tebi krivac je pošten čovek i vredan radnik dok treba tetošiti neznalice i raspikuće,molim te razuveri me u ovo da li si nešto pobrkao ili ja nisam razumeo.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Imam problema sa skenerom da postavim par interesantnih papira!

Kad sam podneo ostavku na mesto pred.sekcije Staro Selo i clana U.O. 12.02.nisam ni mislio da ce biti nesto bolje kod mene i u sekcijiiu udruzenju!!!

Lovci moje sekcije GLASAJU za sve sto se u PLANI predlozi NERAZMISLJAJUCI da su i samim glasanjem NEZAKONITIH ODLUKA UDRUZENJA i oni sami u problemu!!!!

Jedva cekam da otpocne sudski postupak ako za to bude osnova po mojoj prijavi pa da se svi zajedno vidimo u sudnici i kazemo JAVNO sve sto imamo oko poslovanja naseg udruzenja !!!

Bice mi cast da se istina sazna i da cu na tome raditi govori i cinjenica da cu se obratiti vrlo brzo svim MEDIJIMA oko desavanja u Plani!!!Sto vise ljudi bude znalo sta se desava i slika o nasem udruzenju ce se promeniti i svi ce znati sta se zapravo radilo!!!

Ovako niko nista ne zna i nema informacije i slepo veruju sadasnjem rukovodstvu!!!

Istina je malo drugacija!!!

Ovi sto samo citaju iz Plane bilo bi dobro da se registruju i kazu koju o svom radu u udruzenju a prvestveno mislim na Aleksic Ljubisu V.D .SEKRETARA u PLANI!!!

Kazi LJUBISA BILO STA ALI KAZI I TI NEKU.......!!!!

Tvoje vidjenje ovog problema???

Kako ga prevazici i dali se iznose NEISTINE na ovom FORUMU????

Demantuj nesto?????

Prvo pitaj pred.Donica da ti dozvoli posto je zabranio svima da pricaju oko rada udruzenja pa cak i MOSI ANEKSOM UGOVORA O RADU u kome doslovno stoji da se ON ne sme obracati srestvima javnog informisanja i da ne sme da izosi poverljive podatke o radu udruzenja???? Kako rece Dejan pred.sekcije veceras taj aneks je uradila Republicki ispektor za rad i radne odnose koja je bila u kontroli po Mosinoj prijavi ako je on to dobro razumeo!!!

MOSA JE ANEKS UGOVORA MORAO DA POTPISE KAKO NE BI DOBIO OTKAZ ALI JE AGAZOVAO I ADVOKATA!!!!!!

Aca Velika Plana
 eto vam kakav je narod u velikoj plani,zato Lalo.DaKI,Sremac,malo spistite loptu podrugivanja i podjebavanja ja sam izneo sta sam cuo i sta mislim a sta vi mislite odavno znam! vidi se da ste na Slavinom mestu ali slaba valjda od toga kada ce da se ponovi Lebane u sta ja mogu da se kladim!
Pozdrav

slavaplana
 Nisam bas Aco siguran da se LEBANE i to sto se tamo desavalo moze da se ponovi i u Plani jer ja nisam zadovoljan radom UDRUZENJA i podneo sam KRIVICNU PRIJAVU ZA TO!!!
Ako u mojoj prijavi bude elmenata za tuzioca imacu sta da kazem i licno!!!!

Sansu sam im dao i povukao se iz price ali Donic je napravio katastrofalnu gresku gde me je na sastanku ISTOCNE LOVNE OBLASTI u LOZOVIKU pred 25ljudi nazvao SPIJUNOM KOJI JE DOSAO NEPOZVAN DA CUJE STA ONI TO PRICAJU na JAVAN SKUP LSS!!!To je kap kojaje prelila casu i on ce to morati da objasni kakav sam to ja spijun i za koga ja to radi?????

POSLE TOGA SE NA U.O.u Plani IZVINJAVAO MENI i clanovima U.O. o cemu postoji i zapisnika kako je pogresio i kako ne zna sta mu je bilo!!!!
Ja nisam bio prisutan na tom U.O. a clanovi U.O. su ga bledo gledali jer ljudi NEMAJU POJMA O CEMU SE RADI!!!!!

RAd LSS i svih udruzenja je JAVAN !!!

Nekom to NEODGOVARA ali to je tako!!!

matrix23
 Gospodo iz V. Plane mozda ce te imati srece jedino sto ce se najverovatnije formirati nova vlada Srbije pa u Ministarstvu poljoprivrede nece biti ove dosadasnje garniture koja je Zdrp-ovim ljudima sve ovo dozvoljavala pa ce neko mozda ,,lajati katanac,, videcemo .I ono sto policija odradi tuzilastvo obesmisli ,a od upravne inspekcije ne ocekujte senzaciju , reci ce vam da po zakonu o udruzenjima zakonodavac je sve prepustio redovnim sudovima po privatnim ili grupnim tuzbama po cl. 20,pa se ti lomataj po sudovima koji rade nedopustiuvo sporo,a bogami i kosta para i zivaca, i ako i dobijes parnicu posle nekoliko godina to ce imati samo istorijsku vrednost a oni funkcionisu bato. Sto se onog upravnika kome je nalozeno da se zameni zbog neodgovarajuce strucne spreme tice ni tu nije sve sigurno. I nasem upravniku lovista koji je inace rodjeni brat samopostavljenog predsednika Janjica zaposljen na volseban nacin Sumarsko lovni inspektor iz Leskovca je doneo resenje da mora biti zamenjen licem sa odgovarajucom strucnom spremom za poslove zastite i gajenja divljaci posto njegova nije u skladu sa zakonom o lovui znate li sta se desilo: Pomocnik ministra i direktor Direktorata ponistava resenje inspektora i njegovu diplomu proglasavaju za zakonom predvudjenu. Covek je po struci ,,Tehnicar za biohemiju i molekularnu biologiju,,a takvih u Lebanu iz usmerenog obrazovanja ima stotinu. Bez Motke sa ovakvim drzavnim organima tesko cemo pobediti gospodo, niti na lokalu niti na visim nivoima.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,796,353 posete www.srbijalov.com