Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
Lala
 Jedino da im malo redovnije šišaš dlaku i briješ brkove, bili bi baš onako...skoro kao NKD Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

darkon
 Sme�koGrin

zoran-amsterdam
 Pozdrav Darkon....uhhhh ova zadnja slika moze da mi bude kao lovacki kalendar...Svaka cast na ovoj slici to je taj NOD hehehehe...!Ujedno i Lali zahvaljujem na iskrenosti jer sam imao i NOD i NKD a da me covek pita sada sta bih radje ja bih uzeo oba....i po mogucnosti da mi taj NKD bude crn.........eeeeeee takvog sam imao..........Pozdrav i Dobar Vam pogled...

darkon
 Slikao sam mobilnim telefonom,pa kerovi nisu dobro ispali,ali pozadina jeste.Smile
Bice jos boljih slika,narednih nedelja,posto sam redovno na terenu.
Pozdrav i sve najbolje.B)
NODBravo 2

WILD SENSE
 Zamislite koliko smrde kuce vlasnika ovih pasa!!!!Cao poljubac
http://www.youtub...OsuOBxqkRI

http://www.youtub...WILS1GzNN8

http://www.youtub...!v=-xaKOPoCzyc&feature=related

http://www.youtub...!v=7Q9E0mKXD4A&feature=related
No no no
Svestranost

rokvic
 zoran zivojinovic Bravo 2 .... divnii klipovi,a psi na njima su PRELEPI.....
pozdrav za sve ljubitelje i odgaivace NOD-a

darkon
 Evo jos jedne lepe marke sa jucerasnjeg treninga.Smile
darkon priložio:
bojmarkira.jpg

Boban
 Odlicna marka ,sve cestitke Bravo 2

arsa
 img708.imageshack.us/img708/2253/novifoto151137391737980.jpg majka
img96.imageshack.us/img96/2253/novifoto151137391737980.jpg otac
img207.imageshack.us/img207/2253/novifoto151137391737980.jpg i nova snaga moje odgajivacnice.
lovac Joca i Luka srbijalov

darkon
 Lepi kerovi Arso.B)
Koliko godina imaju zenka i muzjak?

Lala
 Otac bi mogao i na brijanje već Grin
malo štric-štric Grin
Lep pas, nema šta!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

WILD SENSE
 Znaci ti si "ARSA"!!!!!

To vam je ljudi jedna od renomiranih Srpskih odgajivacnica pod nazivom "vom tigra haus"!!;)
Ajde pokazite ljudima Energa.......
Pozdrav!!
Svestranost

Cvele
 darkon-extra marka Smile, arsa, lepi psi Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Boban
 Pozdrav Arso,lep ovaj muzjak kazi mi nesto o njemu.B)

duka92
 arsa-Mislim da je ovo NICK ako sam pogresio ispravi me

arsa
 Ma Zorane pogresio si. Ja sam arsa i na kinoloskom forumu a vlasnici vom Tigra haus su Zlatko i Zoran CUKI iz Despotovca. Slike je postavio Cuki tamo a ja sam dobio ovo stene . Inace kuja je od Tigra haus pasa a Nick von Esherndorf je pas koga sam ja uvezao kao stene i sa dve godine ga ustupio njima . Mada ove reci hvale prijaju i zaista nisi daleko od istine.GrinPozdrav.
Bobane muzjak je kao sto si cuo Nick a bogami se pokazao kao priplodnjak "do j..a".
Duka nisi pogresioB)
lovac Joca i Luka srbijalov

Boban
 Evo jedne od proteklih manifestacija.

09.10.2010. odrzan je jesenji uzgojni ispit za Nod Pticare, u organizaciji Kluba Nod pticara Temerin, u saradnji sa KD Despotovac i LU Despotovac na cijim terenima je ispit odrzan. Sudili su Vlatko Stanojevic i Dragan Mitrovic. Na ispitu je ucestvovalo 6 pasa.
Rezultati:
1. Energo vom Tigra Haus (Nick v.d. Escherndorf x Cita vom Tigra Haus), vl. Stojadinovic Zoran - 227 poena, 11/12
2. Finn v.d. Konigsaue (Watz vom Liether - Moor x Anna v.d. Konigsaue), vl. Veskov Milan - 220 pona, 12/10
3. Bonny vom Tempelesmoor (Brisko v. Erthal x Onja v.d. Dachwiese), vl. Beljic Mirko - 195 poena, 11/11
psi koji zbog starosti nisu ulazili u konkurenciju:
4. Dženi Fantastic of Miki (Kalle IV vom Donaueck x Aska), vl. Lazic Dragoslav - 197 poena, 10/10
5. Cita vom Tigra Haus (Karlo von der Takic x Rita - Tigra), vl. Stojadinovic Zoran - 185 poena, 10/10
6. Zenit Fantastic of Miki (Kalle IV vom Donaueck x Zenica), vl. Veskov Milan - 230 poena, 12/12

asivica
 Da pitam i ja nesto,nisam prelistao sve strane mozda je bilo razgovora ali neznam,cuo sam {ali samo cuo}da NOD hoce kazu da dobro ide i na DS , da li je to tacno ili samo prica jer da pticar ide na svinju pomalo mi je cudno?Hmmm

duka92
 asivica-Ja cu vam odgovoriti upravu su ljudi koji su vam rekli da su NOD dobri za DS dobro oblajavaju i hoce da uvate.Kao i za lisice moja kuja oblajava lisicu i jako sam sa njom zadovoljan posto sve trske i trnjine ona pretrezi i naravno ako je lisica u blizini krene da laje ili je markira i tek kad pokrene lisicu krene za njom da trci i da laje.I jos nesto sve zavisi od linije psa i od karaktera.Ali bi svima trebalo da je u genima taj nagon za oblajavanje mislim na NOD.PozzzSmile

darkon
 Asivica,to sto si cuo nije nista cudno,vec je 100% tacno,jer NOD nije samo pticar.On ima dosta siroku primenu i na nekim od prethodnih postova su ostale kolege pisale o tome.
Radice na svinje bez problema,ako ga za tu vrstu lova obucis.Gledao sam snimke gde ga koriste i u lovu na medvede.
Takodje je odlican za krvni trag.
Sto se tice sitne divljaci,to je svima poznato.
NOD je svestrani lovac i pravo je zadovoljstvo loviti sa njim.B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 31
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,818,077 posete www.srbijalov.com