Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Lala

zoranp kaže:
Verovali ili ne većina lovaca u BP smatra da ovo piskaranje po forumu, ima za svrhu da rasturi LD Jelen i da pojedinci ovde iznose gomilu laži i kleveta. Uz tumačenje pojedinaca ovo sve što piše na forumu umesto da se ljudi upoznaju sa istinom i da nauče nešto o funkcionisanju LD i LU, kod njih stvara kontra efekat i nije nimalo od koristi, jer opet kažem manipulatorika je na delu uspeo sto postoCryCry

Prva reakcija ljudi, kad im predočiš ružnu istinu, je po pravilu odbijanje da je prihvate, iz bilo kog razloga; druga reakcija je čudjenje, a treća je uletanje u klinč da se ružna istina prihvati, i da se problemi reše, uz odgovornost. Vi ste sada na kraju prve faze, koliko ja vidim.
Piskaranje na ovom forumu bi mnogim lovcima dobrodošlo, u smislu edukacije, ali ako su dobili instrukcije da je pisanje pokušaj razbijanja, ostaje da se sačeka da vreme uradi svoje, i da se razuvere sami, koliko greše.
Kad ljudi nešto neće, uvek nadju razlog 'zašto'. Kad nešto hoće, nadju način 'kako'.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 Nakon svega ovoga, meni je još manje jasno, šta je ovde društvo a šta udruženje i ko nad kim ima ingerencije, ko vrši plaćanje i sa kojih računa, tek sam sad sav zbunjen, tamant mi se čini da sam povezo konce onda ispadne da je valjda činjenično stanje drugačije.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Podunavac

Lala kaže:

Podunavac kaže:
Pa vaše LD radi ko nekadašnji SKJ (Savez komunista Jugoslavije). A taj Piškać vam dođe ko Tito. Tako i na sednicama KPJ sve bilo jednoglasno i niko nije smeo da dira u velikog i nepogrešivog vođu. A ako je i bilo greškica to je za zajednički cilj i dobrobit. Pazi Sremac da ne završiš na Golom otoku zbog nezgodnih pitanja i različitog mišljenja.

Aman bre, Podunavac, ala si ohrabrio Sremca (znam ja da on na to ne daje ni 5 para), ali si baš lepu poruku poslao mladim lovcima, i onim starijim, neodlučnim....Pa kako neko sutra, kad pročita ovu tvoju poruku, da ustane i da se suprotstavi? Ejjj bre čoveče... Čak ni kao ironičan upis, nije na mestu.
Delikt mišljenja ne postoji. Javno iznošenje svog mišljenja nije prekršaj, ukoliko je istinit, čak i kada pogadja nekog drugog.

Prvo Lalo nemam ja šta Sremca da ohrabrim, vidi se da čovek ima mud@ kada ih nema niko. Da njemu treba hrabrenje ne bi ovako javno istupio i rekao istinu. Drugo što se tiče poruke lovcima isto tako pič.. ostaju pič.. rekao ja nešta ili ne. Ovo jeste bio ironični upis ali treba da pogađa one što su ćutali a ne Sremca. Ja znam kako je poštenom čoveku u nepoštenoj sredini. U ovakvoj sam situaciji često puta bio i sam i uvek n@jebao zbog isterivanja pravde, zato sam tako i rekao. Ja Sremca, Zorana i ostale poštene i čestite ljude i lovce iz BP u potpunosti razumem i podržavam, ali nikakva slatka izjava ovde im ne može pomoći, kad ostali članovi ili neće ili ne smeju da se suprotstave mafiji u njihovom društvu. Ako je moj upis neko svatio pogrešno ili je uvredio nekog od poštenih članova ja se svima izvinjavam, a za one kojima je i bio namenjen mogu da me povuku za isto mesto gde i brata Sremca.
Tri prsta 2Kolce

Sremac75

Podunavac kaže:
Prvo Lalo nemam ja šta Sremca da ohrabrim, vidi se da čovek ima mud@ kada ih nema niko. Da njemu treba hrabrenje ne bi ovako javno istupio i rekao istinu. Drugo što se tiče poruke lovcima isto tako pič.. ostaju pič.. rekao ja nešta ili ne. Ovo jeste bio ironični upis ali treba da pogađa one što su ćutali a ne Sremca. Ja znam kako je poštenom čoveku u nepoštenoj sredini. U ovakvoj sam situaciji često puta bio i sam i uvek n@jebao zbog isterivanja pravde, zato sam tako i rekao. Ja Sremca, Zorana i ostale poštene i čestite ljude i lovce iz BP u potpunosti razumem i podržavam, ali nikakva slatka izjava ovde im ne može pomoći, kad ostali članovi ili neće ili ne smeju da se suprotstave mafiji u njihovom društvu. Ako je moj upis neko svatio pogrešno ili je uvredio nekog od poštenih članova ja se svima izvinjavam, a za one kojima je i bio namenjen mogu da me povuku za isto mesto gde i brata Sremca.

B)Bravo 2
Znam ja, brate Podunavac da si ti pravi igrač, još od tvog predstavljanja!!!
Pogjedaj upis i moj komentar!
http://www.srbija...wstart=820
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Meni jeste zasmetao upis, jer mislim da nije baš koristan, i da može da bude kontraproduktivan. Ne rešavaš problem ako nekom saspeš uvredu, u lice. Onda se spuštaš na nivo onog koji tako radi sve vreme, pa time brišeš razliku izmedju sebe i njih. Isto tako, ne mislim da treba lovce, koji po inerciji, ili iz straha nekog, ćute, da ih treba još prepadati nekim izmišljenim pretnjama - dosta njih neće shvatiti ovu vrstu ironije. Zaboravljate, da ti lovci sutra treba svojim glasanjem da učestvuju u rešavanju problema. Nekultura, makar došla iz revolta, nije način zaista.

Drugo, Sremac u ovu priču nije ušao sam, bilo ih više, 15-ak valjda, a sad dodjosmo do tačke, da ih ima sve manje, barem na forumu. Ja ih jesam od samog početka podržao, jer sam siguran da rade pravu stvar, ali više nisam ubedjen da sad rade na pravi način. Koliko sam ih podržao, i kako, i gde, to oni najbolje znaju, ja sam uradio onako kako sam mislio da je najbolje i za njih i za njihovo LD.

Sposobniji i obrazovaniji ljudi pokažu svoju veličinu, samo ako one manje sposobne uspeju da ubede u ispravnost svojih stavova i da im objasne gde je problem, i to treba da rade stalno, da bi bilo rezultata. U suprotnom, rizikuju da ostanu usamljeni i neshvaćeni. Niko nikom ne veruje 'in bianco', pa makar bio polupismen, on glasa onako kako ga ubede.
Vi nastavite u tom stilu, ako mislite da treba tako (nazivajući ljude miševima, pi..kama, povlačenjem za ..., slanjem u PM, i sl.). U tome nemate moju podršku, nisam ja igrač takvog kalibra, i ne mislim tako, pa ne bih da učestvujem više, na takav način. Siguran sam da ćete i bez mojih upisa, moći da radite na rešavanju problema. Koliko ćete uraditi, ne znam.
A možda sam i dosadio; u svakom slučaju, nema ljutnje.

Ostaju samo pravi igrači na ovoj temi, ja izgleda nisam pravi Smile. Bye

Sremac75
 Lalo moraš shvatiti da nepravda i besmisao nekada dovedu poštenog čoveka do takvog stanja da nema šta lepo ili konstruktivno da kaže!
Ja to razumem!
Naravno, to je trenutno stanje, a borba se nastavlja....pameću, obrazom, moralom, istinom, iskrenošću...........
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Sve najbolje.
Razmisli samo, da li će za tvoje stavove sutra na skupštini glasati neko, kome indirektno poručiš da je 'slepac', i da mogu svi da te povuku, da ćeš slati neke u PM... Možda ovo što Podunavac i ti napisaste, deluje revolucionarno i vatreno, ali ne mislim da je pametno to pisati (da je neko pi..ka), a još manje takvim upisima aplaudirati. Nije to tvoj nivo, Sremac, siguran sam, upoznao sam te. Podunavca nisam upoznao, pa ne mogu da kažem nešto, osim da dam drugarski savet, da ne doliva benzin na vatru.
Nisam ja više iz te priče, druže. Mogu i ja da opsujem, i da uvredim, i da ponizim verbalno, ali od toga neću biti pametniji ni ja ni onaj kojem to uputim. Pa zašto onda to raditi? Da bi izduvao svoje razočarenje, i zadovoljio svoj ego? Nepotrebno i kontraproduktivno.
Mislim da je stvarno vreme, da malo pauziram, na ovoj temi. Pre nedelju dana sam mojim upisom malo prodrmao palančane, pa su u roku od 10 minuta skoro svi bili na forumu. A na skupštini? Ko nije bio, ili, ko je bio, a ćutao?
Ne radi se tako, druže, ostaćeš usamljen na kraju. Bolje porazgovaraj sa kolegama.

Sremac75
 Ne mislim da se pravdam, ali.....

Ako neko ne vidi istinu i stvarnost, i kada mu se servira na tanjiru, onda ostajem kod toga da je "slep kod očiju"- ali nisam rekao da je slepac!
A što se tiče "povlačenja" to se odnosilo isključivo na uski krug onih koji su zaslužni za sve nepravilnosti u radu LD "Jelen" BP.

Hvala ti u svakom slučaju na dosadašnjem trudu i vremenu!
PraviloPraviloPravilo
Palica

LU Aleksandrovo
 Sremac mislim da je Lala lepo napisao, al evo i ja nešto da dodam, nema svrhe žestiti se, radio si itrudio si se za ono što misliš da je ispravno, na neki način sebi si nametnuo obavezu da nešto promeniš. Mi smo svi bili autsajderi sa različitim mišljenjima i shvatanja celog tog problema, i sad smo to isto, nismo preko noći postali pametniji. Smatraš da si izgubio, i da znaš da jesi, ali si sigurno nešto i pokrenuo. Pametan si čovek, ne trebam tebi ja niti iko drugi da ti objašnjava koliko je svet ispravan, ali mogu da ti dam jedan mali savet, povuci se brate iz ove borbe, nemaš vojnike da pobediš, ali imaš pismenosti da nadzireš i ukazuješ na negativnosti i propuste, pa radi ono u čemu si naj jači, ne treba da bude tvoj nivo na visini kafanske rasprave, danas su i one retke, civilizovani smo ljudi. Ovako ako nastaviš samo ćeš nekoga da zamrziš i neko će tebe zamrzeti, u ovakvim stvarima netreba biti previše strastven, na to sam vam i ranije ukazivao, nastupili ste brzopleto, sigurni u sebe i večnu PRAVDU ,,don kihotovski,, šta drugo reći.
Ne vredi mi da dužim, sve ti to znaš, zato prvo sedi pa izduvaj sve što imaš negativno u sebi, i onda lepo razmisli šta dalje.

Lala
 Eto šta ti je sremačka krv Grin. Nije Sremac ništa izgubio, ali je malo dobio, koliko je očekivao, pa ga strpljenje izdaje. Druže, shvati da vreme radi za tebe, nemoj kvariti.

Ne bi taj sad malo ohladio glavu, nema sile, pa makar i sebi štetu napravio - sremac orginal!Confused

zoranp
 Lalo; Aleksandrovo potpuno ste u pravu!! Sve što smo ovde napisali je dovoljno samo po sebi reklo i bitno je da stojimo iza svake svoje izjave. Ljudima se netreba zamerati niti ih omalovažavati, jer su oni naše kolege lovci i sa njima mi dalje moramo i želimo da se družimo. Zato kao što sam već napisao smatram da ova tema nije više toliko aktuelna (barem za mene)!!Confused Većina je rekla svoje i moje je da se istoj povinujem, moja neslaganja jesam i hoću i dalje javno izneti svakome u lice i nebojim se nikoga pogledati u oči, a ako mi nebude nešto odgovaralo, pa valjda ima još društava koja se bave lovom!! Za mene do daljnjeg ova tema može biti i zaključana!! Pozdrav i hvala na podršci svim kolegama lovcima, koji su podržali nas kolege u nečemu što je danas lako kvarljiva roba - ISTINI I PRAVDI !!!!B)Bravo 2Bye
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

LU Aleksandrovo
 Tako Zorane, to je samo jedna epizoda u životu, ne treba tebi drugo društvo, pored svog ne treba ići nigde, u goste može, a znaš kako važi, svakog gosta 3 dana dosta... Život nije jedna priča u kojoj se moramo obavezno složiti, na kraju i nas dvoje se u nekim stvarima nismo složili, ne moraju se odma stvoriti antipatije ili još gore mržnja, i kad neko pretera neko treba da stane, normalno je da svako brani svoja ubeđenja, normalno je da ljudi uđu i u raspravu, možda čak nekad i da se pobiju, ali isto je normalno i da kasnije nastave suživot. Probali ste da isterate po vašem ubeđenju pravdu, niste uspeli, niko vam ne brani da probate ponovo, čovek se i u današnje vreme više ceni i poštuje ako je borac, posebno još ako je u pravu, samo nemojte dozvoliti da vas vodi mržnja, bes i srdžba, i nastavite da uspešno lovite i dalje u vašem društvu, i normalno zastupajte svoje stavove pa ma kavi oni bili.

Podunavac
 Lalo lakše malo. Ja ne želim ovde da napravim neki razdor između članova. Samo sam p@pizdio zbog toga kako je Sremac prošao na skupštini jer sam i sam često puta bio u takvoj situaciji. Zbog drugih uđem u konflikt da bi se oni na kraju povukli i ogradili od mene i mojih dela. To se upravo desilo Sremcu. Nije on to napravio radi sebe, da sebi lično digne rejting, nego za dobrobit društva i svih članova. Normalno je da čovek p@pizdi na nepravdu pa kaže svašta i svakakvim rečnikom. Ne vidim zašto mu zameriti. U pravu si da se treba kontrolisati i rešavati probleme diplomatski, ali sa pojedincima ne možeš drugačije nego oštro i u glavu.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Moje je mišljenje da će u BP takvo stanje da potraje do pred sledeće izbore, pa kada budu potrebni izborni poeni onda će kao kec iz rukava biti izvađena prljavština sadašnjeg rukovodstva, da se vidi kako se radi u sudstvu policiji , a i iz straha kod eventualne pobede neke druge stranke ili koalicije, sledeća vlast će prvo pregledati šta je prethodna propustila pa će na sva zvona objaviti to kao svoj uspeh.A istovremeno kao opravdanje za smenu čelnika u institucijama čija je dužnost da takve malverzacije sprečava, pa će novi odmah udariti po prljavštini da dokažu kako su sposobniji od prethodne vlasti a i da se osvete suparnicima.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

LU Aleksandrovo

Podunavac kaže:
Lalo lakše malo. Ja ne želim ovde da napravim neki razdor između članova. Samo sam p@pizdio zbog toga kako je Sremac prošao na skupštini jer sam i sam često puta bio u takvoj situaciji. Zbog drugih uđem u konflikt da bi se oni na kraju povukli i ogradili od mene i mojih dela. To se upravo desilo Sremcu. Nije on to napravio radi sebe, da sebi lično digne rejting, nego za dobrobit društva i svih članova. Normalno je da čovek p@pizdi na nepravdu pa kaže svašta i svakakvim rečnikom. Ne vidim zašto mu zameriti. U pravu si da se treba kontrolisati i rešavati probleme diplomatski, ali sa pojedincima ne možeš drugačije nego oštro i u glavu.

Podunavac nisam ni pomislio na tebe ili bilo koga drugog, želim da kažem da je skupština prošla onako kako je prošla, kad se bira, menja, ruši, postavlja, skoro sva sredstva su dozvoljena i to je sastavni deo procedure, kada se donesu odluke, ne može se i ne treba se nastavljati, već se tada smireno koncipiraju smernice za budućnost, pa ni ratovi se više ne dobijaju na silu, već na politiku i pregovore, ko izgubi taj ima prava da se ljuti, ali i u tome mora postojati neka mera. Bar ja znam to vrlo dobro, pobeđivao sam i gubio, prilično puta, neki me smatraju poštenjačinom neki lopužom a usvemu što je najzanimljivije pravdu niko od nas nije dokazao, mišljenja će biti podeljena i kad mene više ne bude. Ponekad je važnije učestvovati nego li pobediti, ako ništa drugo bar obeležiš jedan period u nečemu što te zanima. Lepo je videti kad pobedniku i protivnik čestita na uspehu, za mene je to još uvek viteški pa makar da je i u politici.

vuk71
 Nakon skupstine svima je sve jasno u bp. Ljudi se tesko menjaju i to je to. Svojim usima cuju sta je piskac radio i koliko je zaglibio i nista al kad su culi da ce svecani rucak organizovati i platiti ld jelen to je prava oada radosti. Mislim da se toliko nebi obradovali ni nekim licnim uspehom ili uspehom svog deteta. Samo da je ica i pica. Toliko o lovcima iza bap. Svaka cast pojedincima...

Podunavac

LU Aleksandrovo kaže:

Podunavac kaže:

Podunavac nisam ni pomislio na tebe ili bilo koga drugog, želim da kažem da je skupština prošla onako kako je prošla, kad se bira, menja, ruši, postavlja, skoro sva sredstva su dozvoljena i to je sastavni deo procedure, kada se donesu odluke, ne može se i ne treba se nastavljati, već se tada smireno koncipiraju smernice za budućnost, pa ni ratovi se više ne dobijaju na silu, već na politiku i pregovore, ko izgubi taj ima prava da se ljuti, ali i u tome mora postojati neka mera. Bar ja znam to vrlo dobro, pobeđivao sam i gubio, prilično puta, neki me smatraju poštenjačinom neki lopužom a usvemu što je najzanimljivije pravdu niko od nas nije dokazao, mišljenja će biti podeljena i kad mene više ne bude. Ponekad je važnije učestvovati nego li pobediti, ako ništa drugo bar obeležiš jedan period u nečemu što te zanima. Lepo je videti kad pobedniku i protivnik čestita na uspehu, za mene je to još uvek viteški pa makar da je i u politici.

Pa druže nisam ni ja ništa rekao za tvoj komentar, nešta si pogrešno razumeo. Vidiš da je ovaj moj upis namenjen Lali lično, a ne svima općenito.
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Podunavac, nema potrebe da ti mene usporavaš sa 'polako, Lalo', nisam ja izletao sa izjavama. Piši, rode, kako hoćeš i smatraš da treba, ali pazi da svojim upisima ne učiniš medvedju uslugu onima kojima hoćeš da pomogneš. I nemoj nikog označavati pogrdnim rečima - drugima sam i za manje teške reči brisao upise.
Sve to o čemu vi pišete, ja znam. I znam kako bi trebalo raditi, da bude uspešno. Sremcu sam još pre pola godine dao jedan savet, ali nije hteo da posluša iz razloga koje sam razumeo, ali nisam opravdavao; sada je došao do tačke da sam uvidi, da je savet bio dobar, i da će verovatno morati da uradi tako.
Ali vreme je propušteno. I sad se Sremac nervira, ali na pogrešne ljude cilja, njemu su krivi oni neinformisani i ćutolozi, oni koji ne vide pored očiju, koji ne znaju, i koji mu ne veruju, oni koji svaku skupštinu otprate ćutke, to je greška. Sa tim ljudima treba da razgovara (i njegove kolege, naravno), i da od njih dobije poverenje i podršku. Od mene su je dobili odavno, samo što ja ne glasam na skupštini LD, a ni ti, Podunavac, ni Cucić, niti bilo kog izvan njihovog LD.
Očigledno je da sa tom većinom neko drugi razgovara, i da ih ubedjuje u ispravnost svog rada, ubedjuje ih da je krivo LU, bivši predsednik LU, inspektor koji ih mrzi, svi drugi su krivi; možda taj neko obećava štošta, možda čak i indirektno zastrašuje, predvidja kataklizmu lova ako ode aktuelno rukovodstvo, otkud znam, svašta je moguće. I taj drugi, lepo glatko dobije glasove, a vi se posle kući čudite. Pa i Cucić zna, za tajanstveni telefonski poziv iz Palanke, pre par nedelja, od 'neznanog junaka', i zna šta je sve čuo, i tačnog i netačnog. Eto to je jedan od metoda, kako rade oni koji razmišljaju da li će morati i moći da polože račune pred zakonom. A vi se, palančani, nervirajte, i vrtite se u krug.

Podunavac
 Ima Lalo onih koji su nezainteresovani, neupućeni, zaplašeni, pasivni itd. Ali ima i onih koji su kvarni i dozvole lošem i pokvarenom rukovodstvu da vode stvari tako kako vode zarad nekih svojih sitnih povlastica i privilegija. Pa tamo je rukovodstvo od zla oca i gore matere. Rob..aši, propa..ce i l.povi. A svi koji to znaju i dozvole im i dalje da rade to što rade nisu bolji od njih i zaslužuju pogrde i osude. Ako si mene i prozvao zbog pogrdnih reči, nisi morao da prozivaš Sremca. Čoveku je i ovako dosta svega. Ja lično ne mogu da im pomognem (nažalost) ali imaju moju moralnu i bezrezervnu podršku za sve što kažu i naprave, a zarad istine i pravde. I Sremac i Zoran i Vuk i svi ostali pošteni članovi LD Jelen iz BP.
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Ma vi mene uopšte niste razumeli!
Ja se uopšte ne osećam poraženim!
Ja sam samo govorio istinu za koju ostali nisu bili zainteresovani!

Dokle smo stigli ako svi smatrate da je neko ko je govorio samo istinu i za istinu nije dobio podršku, ustvari poražen???
Zato što je govorio istinu???
Nema tu poraza, ali ima rezignacije i opravdanog razočarenja!

Ja idem dalje uzdignuta čela.

Dešavanja na Zboru lovaca sam shvatio ne kao svoj, nego kao poraz svih onih koji dobrovoljno pristaju da budu poraženi, i ne kao pobedu Brace Piškaća, nego kao pobedu nezainteresovanosti i apatije u kojoj se nalaze lovci sa jedinom željom da odlove još jednu godinu a posle šta im bog da!

Samo mi nije jasno gde su nestali oni koji su, unazad godinu dana, govorili, doduše u 4 oka, kako "ovima treba j... majku, to su lopovi, to svi znaju, samo napred, jedva čekam skupštinu....."?
O tim malim ljudima sam govorio!

I ponovo citiram svoj potpis sa porukom koje sam svestan :
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,356,124 posete www.srbijalov.com