Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Lala
 Imam jedan predlog: hajde da čestitke, želje i pozdrave tipa 'sve najbolje u daljem uzgoju', 'lep pas, čestitam', i slične, smatramo kao podrazumevane - četvrtina upisa na ovoj temi su upravo takvi upisi.
Hajde malo konstruktivnih upisa, preskočite ako može, te vrste pozdravvnih upisa, dovoljno ste se isčestitali, i poželeli sve najbolje. Svi psi su lepi, svima želimo uspeha u daljem odgoju, ako nemate ništa drugo da upišete, onda baš ne morate na silu ni ove upise.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

vladant

Lala kaže:
Imam jedan predlog: hajde da čestitke, želje i pozdrave tipa 'sve najbolje u daljem uzgoju', 'lep pas, čestitam', i slične, smatramo kao podrazumevane - četvrtina upisa na ovoj temi su upravo takvi upisi.
Hajde malo konstruktivnih upisa, preskočite ako može, te vrste pozdravvnih upisa, dovoljno ste se isčestitali, i poželeli sve najbolje. Svi psi su lepi, svima želimo uspeha u daljem odgoju, ako nemate ništa drugo da upišete, onda baš ne morate na silu ni ove upise.

E bravo Lalo, pravo da kazem i meni se to nije svidjalo ali nisam hteo da napisem da se neko ne bi uvredio.
Strahinja cini mi se ovako sa slika da kerusa izgleda nesto duza , izgleda da Held daje takve pse jer je i sam nesto duzi u slabinama a prilicno je dominantan pa vecina njegovih stenaca nasledjuje njegov izgled a i karakter.
Sveta Srpska zemlja!

darkon
 Sasa Ilic, ma vreme vrlo brzo prođe i oni porastu.
A dok to ne dođe, bez muke, rada, truda..., se ne može ni očekivati kvalitet.
To su po meni sada slatke muke, sa kojima sam doooobro upoznat, i najbolje je sada im posvetiti maksimalnu pažnju, a kasnije uživati u njihovom radu.

Blackhunter, šteta što si onaj put bio sprečen da dođeš.
Ali, kako nismo daleko, sigurno ćemo se videti.

blackhunter
 darkon,bice prilika...kako stoje tvoji psi sa vodom...posto je sad pocela sezona na sotke...treba imati dobrog aportera???
dobar pogled...lovac

blackhunter

vladant kaže:

Lala kaže:

E bravo Lalo, pravo da kazem i meni se to nije svidjalo ali nisam hteo da napisem da se neko ne bi uvredio.
Strahinja cini mi se ovako sa slika da kerusa izgleda nesto duza , izgleda da Held daje takve pse jer je i sam nesto duzi u slabinama a prilicno je dominantan pa vecina njegovih stenaca nasledjuje njegov izgled a i karakter.

slazem se sa vladanom u vezi oveih komentara...samo jos da dodam da mi se na slici cini da je niza nego sto treba da bude nemica u tom uzrastu???ako se slazete samnom...??
dobar pogled...lovac

blackhunter
 bio sam juce u poseti kod prijatelja....i evo sta sam slikao....izuzetan stilista,odlican lovac....neznam tacno poreklo jer nisam gledao rodovnik...ali mislim da je od Radetovih(Rade Savic) pasa...sta mislite???
blackhunter priložio:
dsc01855690.jpg

dobar pogled...lovac

blackhunter
 evo jos nekih fotografija...otac GOLD DEL RADE SAVIC...
blackhunter priložio:
dsc01900fg.jpg

dobar pogled...lovac

huntinggirl1
 kada bi samo visina bila problem, ....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

blackhunter
 i evo jedne mlade nade od 3 meseca...u pitanju je zenka...otac CIKO DEL RADE SAVIC...
dobar pogled...lovac

blackhunter
 i evo jedne mlade nade od 3 meseca...u pitanju je zenka...otac CIKO DEL RADE SAVIC...
blackhunter priložio:
dsc01902sh.jpg

dobar pogled...lovac

polar hunter
 Pozdravljam kolege, pred lovnu sezonu, u Kaću, 24.09.2011.god., subota, organizuje se smotra i ispit urođenih osobina pasa ptičara.Skup je u 7h, na fazaneriji L.D. ''Kać''.Kotizacija je smotra - 350,00din. i IUO - 350,00din., u cenu je uračunat i ručak...

Sasa Ilic
 img689.imageshack.us/img689/6536/amor62.jpg

img707.imageshack.us/img707/7384/amor60.jpg

img29.imageshack.us/img29/8499/amor64.jpg

ZivioRodjo
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

urosVA
 evo jedne slicice dok smo cekali prelet patki...patki nije bilo,ali smo se dobro iskupali i istrcali...
i51.tinypic.com/15qw6mo.jpg
Harmonika Kolce

blackhunter
 sasa,da li si vodio psa na neku izlozbu sale???i imas li neku sliku sa terena...trebao bi da pocnes sa treninzima???
dobar pogled...lovac

darkon

blackhunter kaže:
darkon,bice prilika...kako stoje tvoji psi sa vodom...posto je sad pocela sezona na sotke...treba imati dobrog aportera???

Počela sezona, a divljih pataka ima, i to u lepom broju.
Još samo kad bi lovac bio uspešniji, pa da kerovi imaju šta i da aportiraju. Jaooo Grin
Lovio sam juče ujutru sa Agom, a uveče sa Abom i Arom, i s'obzirom koliko sam malo vremena posvetio radu u vodi, ja sam prezadovoljan.
Jata su brojna(neka i po 30-ak), pa im je teško prići.

Slikao sam mobilnim telefonom, pa su slike nešto slabijeg kvaliteta i ne mogu postaviti sve. Našla se i po koja zanimljiva.

Ovo je Aga, na samom kraju jutarnjeg lova, pored jedne od bara. Iz punog trka, marka na jato mladih fazana.
A šta je sve odradio pre toga..... Pas

img20.imageshack.us/img20/2434/copyofimage842.jpg

Ovo su Aba i Ara.
Pošto su pretražili sve bare, otišli smo malo i do Morave, čiji je vodostaj izuzetno nizak.
Zbog nekih obaveza sam morao ranije da odem, pa nisam čekao večernji prelet.

img6.imageshack.us/img6/3272/copyofimage848.jpg

blackhunter
 darkon,odlicne fotke....vodostaj morave je bas mali....ne secam se da je bio manji zadnjih 10 godina....lepo je to sto ima pataka....nego kazi mi jer si bio na savrickom sprudu ima li tamo vode u barama???
dobar pogled...lovac

Boban
 Pa drustvo lepe fotografije,svaka cast samo nastavite.B)

Sasa Ilic

blackhunter kaže:
sasa,da li si vodio psa na neku izlozbu sale???i imas li neku sliku sa terena...trebao bi da pocnes sa treninzima???

Pozdrav,
još je mlad za izložbe, ali u oktobru ću ga uzvesti na izložbu u Negotin..
na teren ide takođe, sve u svemu polako se otvara i kreće da traži...
Saša
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

Sasa Ilic
 http://www.deutsc....eu/forum/
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

darkon
 blackhunter, one najmanje bare su presušile.
U onim većim barama ima vode, ali dosta manje nego inače.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,435,195 posete www.srbijalov.com