Pobratime taj tvoj puškar ne samo da je promenio nick, nego i prezime. Da nije u programu zaštite svedoka, pa mu dali novi identitet? Možda je prepravljao oružje za mafiju, pa sad treba da svedoči protiv njih?
Podunavac kaže:
Pobratime taj tvoj puškar ne samo da je promenio nick, nego i prezime. Da nije u programu zaštite svedoka, pa mu dali novi identitet? Možda je prepravljao oružje za mafiju, pa sad treba da svedoči protiv njih?
Podunavac kaže:
druze ja neznam o cemu pricas ti ja sam cuo da je propao i otiso na tender ja sam novi tajkun kupio radnju sad cu sve da rasprodam sto ima pa posle sa parama odo i ja a radnici na ulicu a za tog doticnog gospodina niko nezna de je kazi da je nestao sa lica zemlje i preselio se na neptun
Podunavac kaže:
Aaaaaaaa, sad sam tek sklopio kockice, pobro! Znači, onaj "H&k G3" što ga je prerađivao naturalizovani Marsovac sjeftić (brat je mio ma s koje planete bio) ustvari je lovačka verzija...
ma kad smo se samo njega oslobodili upropastio je sve mada nisam siguran mozda se i pojavi negde samo da neispliva iz reke posle tolike mafije ili da nebude
E PA JEFTICU NECES MOCI OVE NOCI DA SE PRIKRIJES.RUKA PRAVDE JE SPORA ALI DOSTIZNA.NIGDE KRAJA NASE SRECE JEDAN VADI DRUGI MECE.
Ko sme taj moze,ko nezna za strah taj ide napred.
Zivojin Misic.
apinest kaže:
Aaaaaaaa, sad sam tek sklopio kockice, pobro! Znači, onaj "H&k G3" što ga je prerađivao naturalizovani Marsovac sjeftić (brat je mio ma s koje planete bio) ustvari je lovačka verzija...
Jeste lovačka verzija, al za lov na krupne zverke. Sreća naša pobratime što izvukosmo živu glavu onomad kad smo bili kod tog ozloglašenog (bivšeg) Jeftića. Umalo nam puške ne dođoše glave, a nismo toga bili ni svesni. Šteta, a baš delovao fin neki čovek. Ko bi reko da je takva baraba.
slusajte vi sto pricate te price ovo ono iz druge ruke. sad da cujete iz prve ruke kako stvari stoje. nas koklega sjeftic je zapao u neke finansijske probleme jer je svima vama popravljao te krseve od pusaka za badava, sad lepo svi da date po 20 evra da se covek izvadi i da dodje ponovo na forum a ne tamo neki i jevtic koga ni ne poznajemo. a samo lici a mozda mu je i brat blizanac
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
potraga je vec uveliko pocela sve mi se cini da je on opleveo nekog za pare pa sad u vegasu trazi srecu a mi se ovde sikuramo ma neka se vadi sam aj zdravo
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?