Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 Zoki, lepi su i dobri ti vaši psi, dobro obučeni, sve, sve ali ovde među nama ima jedan lovac, ne da ima psa, red bi bio da ga spomenemo, a mislim da znate da se radi o Lali i njegovom Kastoru, taj pas što radi, to je bruka jedna...kad on markira srnuROFLGrinBravo 2ROFL, ma to je nešto.

Šalu na stranu, drago mi je da ste se lepo družili sva trojica i želim vam još puno ovakvih druženja i odstrela kao i svim drugarima sa ovoga foruma.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Podunavac

zoranp kaže:
Iako što kažu zemare, nisam "obučen" u crno, ja negledam ljude ko su, nego kakvi su, pa samim tim moje "crne" zemare (mrwa, podunavac, klajo,čedo....itd), pa i ove "crne" sremčine (zoroGrin), čak i u slučaju da opet dođe "red freedom" ostaju moji jarani Grin...e a sad je valjda bolje nego što je bilo, pa kako kažu svi smo "konačno slobodni", zato ja ni nevidim više nikakve razlike, a ni razloga da se delimo na ove ili oneConfused!!
Nego podunavac nešto razmišljam, možda bi mrwanu jedino i pomoglo da onu svoju "crnu kineskinju", zameni za ovoga "crnog pikavca", pa da nešto konačno i ulovi, iako je pored mene, ovako mi već par lovova ostaje nekako u sjeni, a "baba vanga" svu kineskinju već par puta zapišala ROFLROFL??!!...što najgore na kraju uvek nastrada AresGrin

Moj zemara ona njegova kineskinja se pokazala samo u Vršačkim ritovima na glinene golubove i nikad više. Sve nešta razmišljam da zemera Mrwa nije uzeo neki doping da se pokaže na takmičenju? Ili mu je nestalo baterija za onaj njegov samonavodeći nišan.ROFL Očigledno je da kad lovi pokraj tebe ima veliku tremu, a u želji da bude što efikasniji sagori i dobije kontra efekat. Tvoje su streljačke sposobnosti u zadnje vreme veoma napredovale i za poneke strelčine ovde postaješ nedostižan. Možda bi zemari Mrwi umesto zapišane kineskinje pomogla jedna ovakva "puškica". Podunavac priložio sledeću sliku:

aa-12-combat-shotgun-frag-12-automatic-0_1.jpg
Podunavac priložio/e:
aa-12-combat-shotgun-frag-12-automatic-0.jpg aa-12-combat-shotgun-frag-12-automatic-0_1.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 A možda ima problema sa udisanjem amonijaka pa mu to otežava nišanjenje. Poznato je da su nišanjenje i disanje usko povezani. Trebao bi adekvatno da se opremi kad sledeći put krene u lov sa zapišanom kineskinjom. Ovako na primer.
i61.tinypic.com/10qh08j.jpg

A ako baba Vanga nastavi da zapišava pušku trebaće mu oprema i za kera. Ni on jadnik nije imun na udisanje amonijaka, može da se dezorjentiše u lovištu.
i60.tinypic.com/2hpps7o.jpg
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Meeeeene ste nasli zlikovci,ajd da vam to i oprostim ali kineskinju mi ne dirajteGrinDobra ti bese Podunavac ta ista kineskinja na prepelicama letos,padale su samo tako(iako je jedan lovac tvrdio da je sve on odstrelio,a i sto nije umrlo od strahaROFL).
A ti majkane,kad se samo setim tvog tuznog lica kad si prvi put gostovao kod mene.Nisi mogao da verujes da fazani tako brzo lete,a da ih ja sa kuka obaram iz zayebancijeSmeanPosle toga u Vrscu,sa kuka jednom rukom i najvise oborenih golubova.Da sam tako nastavio,mozda bi neki i odustali od lova,a ja to naravno ne zelim.Kad sam se opustio i prepustio gostima kao pravi domacin da pucaju odma trpanjeGrin
Next time si nayebo ko prvi put,samo ces gledati kako padaju pravdajuci se kako si zadovoljan sto je pas ispred kojeg fazani padaju poteko iz tvoje avlijeROFL
Pogledaj samo o kakvom se tandemu radi,Naomi Campbell i moja malenkost u stavuSmeko
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Što bre zaskačete čoveka? I njemu se nekad omakne. U Vršcu je pucao jednom rukom i to levom i pride levim okom žmurio . Kod njega u Riđici je toliko ozloglašen u fazanskom rodu da počnu sami umirati čim ga primete u lovištu . Rodjo jeste njegov pas iz tvoga legla , ali vaspitala ga je Mrwina čizma, pa ti sad vidi. Nego Fića nam je nešta svašta naobećavao, ovako je gori od matorog mapetovca, samo dobacuje iz publike. Nego Mrwa je li Rodja još koji puta lovio kod tebe , pošto se nešto ne sećam njegovih pogodaka, u Riđici sam samo u lovu čuo : Moja jeeee, moja jeeee !
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:
Nego Mrwa je li Rodja još koji puta lovio kod tebe , pošto se nešto ne sećam njegovih pogodaka, u Riđici sam samo u lovu čuo : Moja jeeee, moja jeeee !

E to mojaaaaa jeeee,viko jedan fini gospodin koji je od ukupno 35 prepelica odstrelio 33Smean.Ostatak ekipePfftodunavac 10 kom,Daki 8,Bebara 7,Rancer 7 i moja malenkost 2ROFL.Od toga dana svi smo shvatili da matematika nije egzaktna nauka i da sabiranje moze da se tumaci na vise nacinaGrin
Sto se tice obuke cizmom,to je za nas davno proslo vreme.Sad samo divanimo i odlicno se razumemoGrin

Podunavac
 Jeste zemara mene dobro služila kod tebe u gostima kad smo lovili prepelice, ne mogu da poreknem. Ali tek kad sam pobegao od Lale i prešao kod mog rođe Dakija.Grin Ali zato kad sam došao kući pitala me žena jesam li se upišao, da se osetim na mokraću. Kako ženi da objasnim da je to baba popišala pušku kojom sam lovio, protiv uroka i malera, a u svrhu boljih pogodaka vlasnika.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Ondak sledeci put kad dodjes,ponesi ono tvoje ture,a ja biram teren bez visoke trave(da se farba ne skida).Smeko

Podunavac
 E ovo je sad već udarac ispod pojasa. Jel ti to misliš na onu moju jednometku sa dve cevi?Grin
http://youtu.be/S...
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Rodjo jel on to pominje Hurem? Pardon Huglu? Tugu? Nešto sam pobrkao imena.HaHaHa

ficha007
 Aaaa Daki, pa najslađe je iz publike. Sreća moja što onomad u Baču ne pogodih kojeg glinenog jerbo mi je Lala spremio take batine i krštenje...ali Bog me je pogledao toga dana, pa ostadoh suvih gaća i normalne gooziceROFL

Nego vidim ja da to krštenje meni ne gine kad-tad, tako da moram da se krenem spremati na vreme da to izdržim.

Ja znam da ste vi krvoločni i da samo čekate da bijete nekog nedužnog lovcaGrinROFL ali vi ste svi moji drugari i sve vam je oprošteno. Kako li će moja goozica proći Bog sveti zna.FrownShockCry

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

mrwa22250

ficha007 kaže:
Kako li će moja goozica proći Bog sveti zna.FrownShockCry

Zbog sire i neupucene javnosti,objavljujem da je goozica ugrozena zbog radi lovackog krstenja,a ne daleko bilo nekih nastranosti.Oprezno kolega sa ovakvim izjavama,ionako se pojavio podatak da je Cenzurisanoastija nastala iz lovackih krugovaIznenadjen

ficha007

mrwa22250 kaže:

ficha007 kaže:
Kako li će moja goozica proći Bog sveti zna.FrownShockCry

Zbog sire i neupucene javnosti,objavljujem da je goozica ugrozena zbog radi lovackog krstenja,a ne daleko bilo nekih nastranosti.Oprezno kolega sa ovakvim izjavama,ionako se pojavio podatak da je Cenzurisanoastija nastala iz lovackih krugovaIznenadjen

ROFL Na čuveno krštenje sam i mislio. Već vidim ko će da bude i sudija i tužilac i "branilac", a Boga mi i Egzekutor, da ne kažem PunisherGrin

Sremac75
 ika
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Pa naravno čovek od struke. Samo pazi dobro, em je gabaritan em ide na fitnes, pa ima i snagu i izdržljivost.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Pa naravno čovek od struke. Samo pazi dobro, em je gabaritan em ide na fitnes, pa ima i snagu i izdržljivost.HaHaHa

Em moze da pojede za trojicu pa samim tim za trojicu i ........Grin

rancer
 a tek cokoladica koli voli jest ako mu neukraduBesan
Evo meni druga mog, prijatelja jedinog...

DakiNS
 Ne žurite kolege, možda nastupaju nova pravila pa ćemo Fichu da tučemo sa Zeka Oi Glavu o zid Cry

mrwa22250

DakiNS kaže:
Ne žurite kolege, možda nastupaju nova pravila pa ćemo Fichu da tučemo sa Zeka Oi Glavu o zid Cry

Crni Ficho,sakrij se negde do lova na prepelice,zamisli da te krstimo u nekom pogonu na DS.Kad preCednika onako syebase sa zecom,zamisli sta bi bilo od vepricaHaHaHa
Cika Daki cestitam ti 8000-ti upisiveli

DakiNS
 Po tome sine Mrwa, Ficha može da bude presrećan što ne živi u AfriciHaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,692,252 posete www.srbijalov.com