Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Neca92
 Sniper, ovo je vec druga prica! Ovo je i lepo i kvalitetno! Bravo 2 
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

VLADE
 ja nekazem da nema ali ovo stoje sniper okacio nema veze sa zivotom
jankovic vladimir

Podunavac

Sniper Hunter kaže:
Zaboravio sam kalibar ali snimio sam sa kamerom pa cu videti evo jos nesto ova je bila u paru sa njom,obe su francuzi radili
i55.tinypic.com/2u5b6yv.jpg
i52.tinypic.com/34do461.jpg
i56.tinypic.com/24y35ug.jpg
i53.tinypic.com/mj2sr6.jpg
(klikaj 2x za vece slike)

Sniper i ova je jako lepa, ali mi se kod dvokuglara više sviđaju položare od bokerica.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

VLADE kaže:
ja nekazem da nema ali ovo stoje sniper okacio nema veze sa zivotom

Sto rece kolega SUMO sad ga pretera namerno sam poceo da postavljam od losijih a ove zadnje puska kosta 24,000 i tebi ne valja kako je uradjena pitah te za gravure ne videh kod tebe na face-u?
Evo jos jedne
i52.tinypic.com/2vj4piw.jpg

VLADE
 ove zadnje slike pozdravljam jati nisam vest sa kompjuterom bas a internet mi je fles pa me ubi a imas na face umetnicka radionica jankovic i sin
jankovic vladimir

najic
 Aman ljudi pa ludi italijani na benelijev monte feltro gravirali fudbalera badja !!! Pa sam vidjao dvokuglare sa gravurama dinosaurusa PA STA !! Sloboda umetnika i zahtev kupca

Kaze nas narod : vezi konja gde ti gazda kaze...

A sto bi ja voleo onakav orah na mojoj bereti ali originalni kundak da iskopiram ..

A to mi je i pitanje Vlade da li moze da se kopira moj kundak sa berette ?? Naravno zeleo bih neke lepse sare i tamniji orah .. u pitanju je 20g mala slatka ...

Sniper Hunter
 Lepi kundaci i talpe skidam kapu ali ne videh gravure jer ih radis i stavi neku sliku ako ih radis

VLADE
 radim nesto ovakvo
jankovic vladimir

aleksa
 Pre svega hvala Sniperu na lepim slikama!
Rekao bih da su oni pocetni kundaci sa duborezom od malo losijeg drveta i mozda sam duborez nije vrhunski ali to je djavolski tezak zanat i moze nekome da se dopadne ili ne ali tako olako kritikovati,to ne ide.
Pocetna cena od 150 eura i nije puno s obzirom na njihov standard a i ovakvo drvo i ovaj nivo kvaliteta duboreza je daleko bolji od onoga sto nasi pojedini kundacari nude za 100 eura.
Ponovo bih se vratio na duborez.Vlade je ostro iskritikovao i najvise od svih nas ima to pravo ali ja bih voleo da vidim neki njegov rad u drvetu pa da uporedimo i pohvalimo i javno napravimo reklamu.
Licno,duborez smatram nepotrebnim ali definitivno puski daje posebnu dimenziju i unikatnost i njegovih ljubitelja ima i uvek ce ih biti.
A,da Francuzi nemaju vrhunske majstore za kundake,to ne pije vodu.
Ovde su,cini mise glavne kritike bile na racun duboreza i kvaliteta drveta na pocetnim slikama i moguce da nisu neki vrhunski majstori za duborez,mada ni u to ne verujem ali za kundake i te kako jesu.
Dovoljno je pogledati sajt Verney Carron i kategoriju Fine guns pa uvideti da su to vrhunski radovi.

Sniper Hunter

aleksa kaže:
Pre svega hvala Sniperu na lepim slikama!
Rekao bih da su oni pocetni kundaci sa duborezom od malo losijeg drveta i mozda sam duborez nije vrhunski ali to je djavolski tezak zanat i moze nekome da se dopadne ili ne ali tako olako kritikovati,to ne ide.
Pocetna cena od 150 eura i nije puno s obzirom na njihov standard a i ovakvo drvo i ovaj nivo kvaliteta duboreza je daleko bolji od onoga sto nasi pojedini kundacari nude za 100 eura.
Ponovo bih se vratio na duborez.Vlade je ostro iskritikovao i najvise od svih nas ima to pravo ali ja bih voleo da vidim neki njegov rad u drvetu pa da uporedimo i pohvalimo i javno napravimo reklamu.
Licno,duborez smatram nepotrebnim ali definitivno puski daje posebnu dimenziju i unikatnost i njegovih ljubitelja ima i uvek ce ih biti.
A,da Francuzi nemaju vrhunske majstore za kundake,to ne pije vodu.
Ovde su,cini mise glavne kritike bile na racun duboreza i kvaliteta drveta na pocetnim slikama i moguce da nisu neki vrhunski majstori za duborez,mada ni u to ne verujem ali za kundake i te kako jesu.
Dovoljno je pogledati sajt Verney Carron i kategoriju Fine guns pa uvideti da su to vrhunski radovi.

Kolega aleksa slazem se sa tobom,nije mi bila namera da sa ovim radovima ni velicam ni omalovazavam nikoga ,hteo sam samo malo da prenesem atmosveru sa nekog nama malo udaljenijeg prostora i da vidimo sta tamo ima lovac na raspolaganju uostalom i licno sam presao 740 km da bih to video, iako je Francuska u pitanju ne lovi svako ni tamo sa puskama od par hiljada ,tako da je na sajmu bilo i oruzija i opreme za svaciji dzep,cak i polovnih pusaka od par stotina 

SUMO
 Kolega Sniper, trebao sam ici na sajam, medjutim obaveze na poslu su me sprecile. Isao je moj kum, utisci su neverovatni. Hvala ti svakako na slikama, imalo je tamo svega da se vidi.
Uz duzno postovanje, kolega i moj imenjak je krenuo ostro - te ne valja ovo, te ne valja ovo, te Velisin rad /koji moze da mu bude otac/ i nije nesto, to se uradi za ``svega`` 10 sati rada...... i da ne duzim.
E pa ovako - Vlade, pozovi u umetnicku radionicu, daj da vidim tvoje radove /a i na FB si kacio neke Zikicine kundake kao svoje/ daj da vidim kako radis, dobijes reportazu u Kalibru na strani, dve.
Do tad te molim da se uzdrzis od komentara - ja to radim isto, bolje.....
http://www.jp-rid...

Podunavac
 Kolege ponovo je počelo prozivanje i optuživanje. Smanjite doživljaj, na ovoj je temi bilo toga i previše. Sumo sajt koji si postavio je OK, ali šteta što nema i englesku opciju, da se nešta i razume. Da li su ono cene za kompletno oružje ili samo za kundake? Ako sam dobro shvatio to su cene za kompletno oružje, pa i nisu visoke s obzirom na rad i standard u Francuskoj.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 http://www.jp-ridon.com/indexes/index...droit.html
Koliko ja razumem francuski to su cene gotovog oruzija u njegovoj izvedbi
Uzima delove sanduke i cevi od mauzera i CZ brno i posle ih on finisira

Podunavac
 Pa tako sam i ja shvatio, međutim samo po slikama pošto neznam ni reč Francuskog. Mauser i Zbrojovka imaju odličan kvalitet što sa ovim kundacima daje stvarno dobru kombinaciju za razumnu cenu. Samo pitanje da li je ovo Mauser ili njegove kopije iz neke manje poznate fabrike?
Tri prsta 2Kolce

SUMO
 Nije prozivanje. Pricamo. Diskutujemo. Argumentima.

Elem, ovo je cena celog oruzja. Upravo na ovu temu diskutujemo na. Kad bi nasim puskarima i radionicama dozvolili da ovo isto rade, imali bi Zastavine karabine da se us...mo!

Pozdrav, nisam jos cuo nigde za ,,lose kopije mauzera `` Smile

VLADE

SUMO kaže:

Elem, ovo je cena celog oruzja. Upravo na ovu temu diskutujemo na. Kad bi nasim puskarima i radionicama dozvolili da ovo isto rade, imali bi Zastavine karabine da se us...mo!

jankovic vladimir

Podunavac

SUMO kaže:

Kolega ja nisam ni napisao "loše", nego kopije iz manje poznate fabrike. Što može da bude Forest Favorit, Mercury, naša Zastava ili neka druga. To su sve kopije Mauser M 98 sistema, koje su solidne kvalitete, ali ni jedna ne može da se meri sa Mauserom. A na zapadu koštaju mnogo manje od originala, pa su mnogima privlačne za doradu i dalju preprodaju.
Tri prsta 2Kolce

mihailo

SUMO kaže:

Naš zakon dozvoljava popravljanje i prepravljanje oružja!
Šta zakonodavac podrazumeva pod pojmom prepravljanje je pitanje za donosioca zakona od kojeg treba tražiti tumačenje istog.
Moje lično mišljenje je da umetničko ukrašavanje oružja(gravure)nespada u prepravljanje.

Sniper Hunter
 Koristi orginal Mauser delove koje dobija iz fabrike i radi i epoxy beding na svakom kundaku tako pise u predstavljanju firme i ako tako pise tako i radi jer na zapadu ako drzis do renomea ne pises jedno a radis drugo ,mozes,ali koliko vremena?B)

VLADE
 magacin
jankovic vladimir

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,589,720 posete www.srbijalov.com