Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar puškar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar puškar
I Jevtic
 ma ja cu njih zedne preko vode da prevedem nista se ti apinest ne sekiraj kad oplevim i njih onda bezim opet u neku zemlju koja ne podrzava izrucivanje velikih prevaranata mislim da je to vegas Bye
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

I Jevtic

Sniper Hunter kaže:

I Jevtic kaže:
[quote]Indjijanac kaže:
šta se praviš sad skroman ,a uzimaš gotove kundake od majstor vlade i ugradjuješ,pa sad kao neznam ja PfftiC[/quot

bas mi sad pravi jedno tridesetak izvozimo za kirgiziju ja se ogradim i zaradim 100 evra po kundaku kako me provaliROFLBye

Bolje bi vam bilo da izvozite u Kandaghar tu je kolega temuđin ,mogao bi da vam pomogne oko organizacije posla Grin

nepoznavam gospodinaB)

sheytan
 ^ Ja bih radje ziveo u NEVADI! Stari

Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

I Jevtic
 cini ti se šeki i tamo vadeBye

Podunavac
 Možda mu ne bi blo loše da pobegne u afričku državu Mali. Tamo bi on jedini bio veliki. Mislim majstor.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

I Jevtic
 ma nema meni bezanja nigde ostajem ja ovde da se borim sa vama azdajama pa kom opanci tom i tomi dzeri pozdrav

sheytan

Podunavac kaže:
Možda mu ne bi blo loše da pobegne u afričku državu Mali. Tamo bi on jedini bio veliki. Mislim majstor.HaHaHa

"Kad sam išo u Maaalii, pokloneee miii slaaaliiii..."

HarmonikaKolceTri prsta

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Cvele
 Meni je puskar pre jedno nedelju dana uz'o 500 kinti samo sto je zamenio musicu Hmmm Kupio sam Truglo musicu koja se srafi(trebalo bi' isto kao fabricka) ali moj komsija od preko puta je pre 2 godine kupio IZ27 i probao sam da odvrne musicu(motorcanglama) i samo je izgrebao vrh cevi, nije kaze htela da se odvrne, pa je nosio kod puskara ovaj mu je busio nekako tu musicu malom burgijom, pa vadio ostatke da ne osteti navoj. Uplasio sam se da ja ne ostetim moju i odneo kod puskara. Seli smo, covek iznese krpu(da stavi na kolena) i motorcangle, malo zape i fabricka musica izlazi k'o da sam je skidao svaki cas, zavrnu ovu novu musicu(nije trajalo duze od minuta) i 500 kinti.. e to je pos'o Confused Sad
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

canis aureus
 ...
juče nešto navraćah kroz srpski Ferlah te pomislih da iznenadim sjeftic-a ali rekoše nema toga više! Doš'o do para, uobraziJo se i oČo od sirote domaće raje!
.ebi gaConfused sledeći put kad me putI nanesu ću da obiđem ovog novog I Jevtic-a jer koliko čujem još nije sebe uobraziJo a ako moj tebra sheytan misli da ima razloga "posetiti" I.... ondaK mi je to dovoljan razlogYes

.... i ovijem putom pozdravljam mog tebru she-a uz poruku da je majstor za pictures kakija nema Bravo 2 a što neće da slika ništa gde piše 8x57IS nema brige Confused jer kod mene samo u or.listu to piše a na makini niđeGrin
pozzdraF
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan

canis aureus kaže:
...

.... i ovijem putom pozdravljam mog tebru she-a uz poruku da je majstor za pictures kakija nema Bravo 2 a što neće da slika ništa gde piše 8x57IS nema brige Confused jer kod mene samo u or.listu to piše a na makini niđeGrin

Bilo ih sramota da TO napišu na "makini"! ROFL

Fala za pofale i pozdrave, tebra moj(a di su želje & tčestitke??? Cry) ! iveli 3 Samo donesi, SVE ćemo fotnemo! Kad ne piše ništa, to ću da progutam, jer vidim da imam i medju majstorima istomišljenike! Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

I Jevtic
 i bre cenis kaki si covek sto se bre nejavi da se malo druzimo da te upoznam malo bolje sledeci put kad budes prolazio i ne svratis znaj da zbog tebe necu da radim 8x57 Grin pa ti vidi a imao si svasta da vidis Bye

canis aureus

I Jevtic kaže:
i bre cenis kaki si covek sto se bre nejavi da se malo druzimo da te upoznam malo bolje sledeci put kad budes prolazio i ne svratis znaj da zbog tebe necu da radim 8x57 Grin pa ti vidi a imao si svasta da vidis Bye

... koji me očin i natera da se uputim put oružarske mekeJaooo
pa jošte i pos'o da dogovorimGlavu o zid ... qquu
kolega 270 je krivac glavni a pomalo i DakiNS jer kad je on "babu" ostaviJo na milos' i nemilos' ovom liq sa pictures za koga nisam utvrdiJo dal je IJevtic ili odbegli SJeftic ili koj zna qji je ovaj ... a moj tebra shey je im'o udela ...Cry
i49.tinypic.com/35cqwy0.jpg

ROFL
Šalu na stranu, jes da nije fotogeničan, mada mislim kada bi ga tebra shey odradiJo da bi to bilo mLogo bolje(Grin), elem, maestro je u našem prvom susretu pokazao da je vrloooo maestralan!!! a po završetku radova, nadam se, da će biti ovde redova hvale uz dostojan prikaz učinjenog dela ... doduše nisam stigao mLogo ni da pričam jer je kolega 270 "razvezao" i pokazao da stvarno ZNA znanje pa meni ostalo da klimam glavom i slažem se Yes ... a imalo se i mnogo štošta videti kod maestra što bi dokazalo da se radi o pravom majstoru i dobroj ekipi koja sarađuje!!
...(nastaviće se!)
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

apinest
 i49.tinypic.com/35cqwy0.jpg

Šta je "ovo", sunce li ti žarko (i Mišo)??? Da li je to "onaj" isti čovek od jesenas? ROFL
A ja taman planirao da mu odnesem karabin i optiku na upucavanje... HaHaHa

sheytan

canis aureus kaže:
kada bi ga tebra shey odradiJo da bi to bilo mLogo bolje

Naravno, tebra CaEnis! Bilo bi lepo i shey-u i majstoru! Stidljiv

Smeko

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

sheytan
 Eej, niko ne pricha, el ovaj majstor naplatjiva POOSHKARINU??? Hmmm

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

I Jevtic
 more mars bre ovo je uhvaceno posle probe dakijevog vulkana pitao bi vas kakvi bi izgledali vi posle probe slikacu ja vas kad probate ako budem mogao da vas nadjem po hali kad probate Palica

Podunavac
 Ovaj rođin vulkan ne samo da izaziva fizičke reakcije, nego izgleda izaziva i psihičke nuspojave i ostavlja posledice.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 majstore nisi loše ispao na slici,kolko je ljut vulkanCry
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

kelt
 ja sam izgledao isto tako samo malo rumenijeZivioRodjo
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic
 ja sanm rumenilo izgubio noc pre toga uz muziku i vino i pecenje tako da je ovo samo bila ljustura Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar nož OPREMA 2195 12.03.2023. 01:00
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,054,583 posete www.srbijalov.com