Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
bogoljub

DakiNS kaže:
Bogoljube ja pomenuh ŠTANDGrin

Oni su se infiltrirali u sve segmente lovstva i trgovine .Pa bi po kratkom postupku trebalo domaće izdajnike i strane plaćenikeSudijaZatvorFIK
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Majstore problem je u tome što u blizini će biti svi restorani puni naročito sutra. Sa druge strane da bi nešto organizovali trebao bi broj ljudi a to je nemoguće večeras. Ja imam dva mesta dooobra . Jedno je splav čarda u Futogu a drugo mali restorančić u Temerinskoj ulici.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 Jevtiću usput u Sremskim Karlovcima je u toku Groždjenbal,tradicionalna berba groždja i što bi rekao Memedović "dranje"od alkoholaPivo
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

I Jevtic
 temerinska mi odgovara a i grodjinbal mi odgovara hmmm sad sam na mukama mislim da cemo u temerinsku
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS
 Onda moramo zajednoGrin Zbog preporuke gazdi. Uvek postoji razlika, ali pljeske su mu neverovatne.Gladan

I Jevtic
 nista se ti nebrini jedem ja i masan kamen nisam ja neki probirac pa nema mene dzabe sto kila vidimo se sutra tamo
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS
 Odobreno

Zlocko

bogoljub kaže:
Marko dali si bio sa grupom učenika kojima je Zoran Ristić nešto objašnjavao.

Ako mislite na onog starijeg coveka,iz lovackog saveza vojvodine,onda da,ali nisam se tamo dugo zadrzao,posto sam to sve prosle godine cuo...

apinest
 Krećem, uz Božiju pomoć! Krsti

Lala
 Moram da postavim i ovu sliku, jer sam se sa nekim prijateljima zezao zbog ovoga: ovde se ne radi o venčanici za mladu, nego o maskirnom odelu za zimski lov! Na samom ulazu u halu je postavljeno ovo odelo, i dosta ljudi je zastajalo na momenat, pa kad ukapiraju šta je u pitanju, obično se nasmeju. Nedostaje buket i veo! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Ko što kolege rekoše, ove godine na sajmu prilično slaba ponuda. Neznam kako je bilo prvih dana otvaranja, ali u subotu kad sam ja došao bio je slab izbor robe. Hteo sam da kupim municiju Mirage T3 koje apsolutno nije bilo. Bilo je Mirage T3 H.V. ali samo sa krupnom sačmom. Kupio sam jednu kutiju Mirage T4 Royal Game (bez korpice) sa 36 grama sačme 3,5 mm. Umesto Mirage T3 sam uzeo NSI (Nobel Sport Italia) Vectan A1 po Lalinoj preporuci. Uzeo sam i kutiju B&P Big Game Palla Gualandi kugle za DS. Na kraju sam jaknu i ranac koje sam odlučio da kupim našao van sajma u trgovini Lovac AGP. Međutim u startu sam napravio grešku. Pre sajma sam napravio spisak svega šta ću da kupim sa sajta Magnum Jagodina, koji uopšte nije učestvovao na sajmu. Tako da su mi svi planovi bili poremećeni u samom startu. Na kraju sam ipak kupio većinu planiranih stvari. Ali je zato druženje sa kolegeme sa portala bilo odlično.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

golf071
 I ja sam bio u subotu.Nisam nista kupio ,trazio sam neku jaknu nesto mi bile preskupe ono sto mi se svidelo,i na kraju nista.Nisam nikoga od forumasa video,gde ste bili i kada,doduse ja sam stigao kasno oko 17 h.

Podunavac
 Bili smo u bašti kafića pored samog ulaza na sajam. A mislim da nas je u to doba bilo još uvek nekoliko za stolom. Inače smo bili najglasniji i najupadljiviji.Grin
Tri prsta 2Kolce

apinest
 Za mene je Sajam lova i ribolova u Novom Sadu uvek bio poseban praznik. Svaki odlazak na sajam za mene je doživljaj. Za poslednjih 19 godina, propustio sam samo jedan, 1996. godine.
Poslednjih nekoliko godina sajam posećujem subotom, pre svega zbog druženja i ekipe koja dolazi u isto vreme. Mada, subotom je najveća gužva, a to je ono što me ne oduševljava, jer čovek ne može da se fokusira na pazar, a kako je neko ovde napisao, LORIST se pretvorio u lovačko-ribolovački vašar.
Ove godine je ponuda bila slična prošlogodišnjoj, isti izlagači, slična roba, malo noviteta, veća gužva, ali po rečima nekih prodavaca sa kojima se poznajem duži niz godina- prodaja je slabija nego prethodnih godina. Ljudi razgledaju, pitaju, interesuju se, ali se slabo maše za novčanik. Kriza je učinila svoje. Doduše, neki forumaši ne žale para, pa su još pre ulaska na sajam konvertovali valutu, da bi se na sajmu neprijatno iznenadili ponudom i (ne)prisustvom nekih izlagača, tako da su globu morali da potroše van sajma... ROFL
Posle dugog razmišljanja, ja sam konačno pazario optički nišan. Dvoumeći se između nekoliko rešenja, ipak sam se odlučio za Bushnell Trophy 1,5-6x42 sa iluminacijom, pre svega zbog razloga finansijske prirode, ali i zbog specifičnosti lova koji se upražnjava na ovim našim fruškogorskim terenima. Za nekih 50-60 više moglo se i do Elite 3200, ali...
Osim optike, kupio sam i neke sitnice za početak glavne lovne sezone, pre svega "Krušikovu" 10-ku BK, kao i ulje i sprej za čišćenje i podmazivanje oružja.
Što se tiče drugog dela- druženja sa kolegama sa foruma, da ne bih pisao na drugoj temi, bilo je zanimljivo kao i svaki put, samo što sam morao da odem ranije, jer sam radio treću smenu. Čini mi se da su utisci ostalih forumaša o sajmu slični, a sa početkom jesenje lovne sezone kreće i novi ciklus druženja forumaša na terenu. Presrean
Još jedna stvar. Po izlasku sa sajma u bašti kafića ispred sajamske zgrade upoznao sam kolegu hercegovca, što je za mene bilo prijatno iznenađenje, da čovek zapuca iz Sarajeva u Novi Sad zbog LORIST-a, i to sa ekipom. Bravo 2 Uglavnom, još jedno novo poznanstvo, drago mi je što su Sarajlije posetile NS i što sam upoznao kolegu.
Kako bilo da bilo, LORIST je bio i prošao, a ako Bog da zdravlja, sreće i nešto novca, i sledeće godine u slično vreme eto me na ovoj manifestaciji. Tradicija se ne prekida- kažu naši stari. A stari znaju... Stari
Srbijalov

Kile_
 E kolege danas sam i ja posetio sajam u sustini pretrcao za u 15 min i kupio sta mi treba.juce sam bio na svadbi u curuga pa prespavao u ns pa jutros zurio za vs pa sam imao jako malo vremena za sajam ali isplatilo se....koliko sam ja i sta video mogu reci da sam zadovoljan, ocekivao sam mnogo goru situaciju kako sam zakljucio iz vasih komentara..elem nisam mnogo pitao za cene zaleteo sam se odma za snajperov i krusikov stand uzeo sam samo ono sto mi je falilo za sezonu: pribor za ciscenje sacmarice,pribor za ciscenje karabina,set filcanih cepova sa adapterom za ciscenje,i nesto municije,kutiju remingtona 36grama 3.3mm sa korpom,mirage 8-ca bez korpe i krusik standard sa kartonkom patronom za sta sam se bas zacudio da ima,takodje bez korpice sa filcanim cepom su! i procitao sma na vise mesta kako st rekli da nigde nema municija 8-ca bez korpe,gde god sam pitao kazu ima i pazario sam...titova kolekcija je odlicna!
Pozdrav i svako dobro!

http://oi47.tinyp...4o4g43.jpg
http://oi49.tinyp...eugww0.jpg
Samo 300 i 4x4

Cvele
 Kile, kol'ko je ovaj Remington ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Kile_
 1200 cini mi se
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 Dali je moguće da niko ništa nije pazario? Osim kolege Apinesta i Kileta niko se ne hvali sa ponovom. Evo da se ja pohvalim, možda se posle i drugi uključe.

Jakna Baleno New Alaska
i47.tinypic.com/16a8ft1.jpg
i49.tinypic.com/2s6u4jn.jpg

Ranac Dixi Lux III
i46.tinypic.com/5n7la1.jpg

Municija Mirage T4 Royal Game, NSI Vectan A1 i B&P Big Game Palla Gualandi
i46.tinypic.com/2z4jl34.jpg

Ballistol sprej, Robla Solo Mill i Browning Legia sprej za drvo (kundake)
i49.tinypic.com/52ctmq.jpg

Tamponi i četkica za 30-06 Spr. i pufer patron za isti kalibar
i47.tinypic.com/29bg77p.jpg

Remnik za karabin
i47.tinypic.com/vh6qag.jpg
i49.tinypic.com/vxkyv.jpg
i45.tinypic.com/24csbbo.jpg
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 A kude se dene onaj kineski remnik?Grin

Kile_
 Podunavac lepo si pazario svaka cast! dobar izbor! ja dam sam imao vise vremena sigurno bih jos sto sta uzeo ali... Podunavac meni ne pase adapter za filcane cepove za ciscenje ne mogu da je navrnem na moj stap jer su obe zenski navoj odnosno matice :S moram da napravim navoj na neku spojnicu,nesto da izmursujem :S

koliko je kostao pufer?
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,382,046 posete www.srbijalov.com