Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
urosVA
 Iz danasnjeg lova... ;)
i43.tinypic.com/4lk9a9.jpg
Harmonika Kolce

Sasa Ilic
 img821.imageshack.us/img821/9752/amor74.jpg

Amor u marci na jarebice..Bye
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

darkon
 aleksandar-m, Ella baš lepo izgleda. Uzela je od obe linije ponešto...
Kakva je na terenu?

Sale Voban, Atos je lepo izrastao, a sigurno će i još koji cm dodati, pa još kada se sa redovnim treninzima razvije, izgledaće...
Kako napreduje Atina, čini mi se da se tako zove?

urosVA, lepa marka. Koliko ima meseci sada?

Sasa Ilic, odlično.

urosVA

darkon kaže:
aleksandar-m, Ella baš lepo izgleda. Uzela je od obe linije ponešto...
Kakva je na terenu?

Sale Voban, Atos je lepo izrastao, a sigurno će i još koji cm dodati, pa još kada se sa redovnim treninzima razvije, izgledaće...
Kako napreduje Atina, čini mi se da se tako zove?

urosVA, lepa marka. Koliko ima meseci sada?

Sasa Ilic, odlično.

Sada ima 13.5 meseci,ovo mu je prvna lovna sezona i mogu ti reci da sam prezadovoljan.Izrastao je bas lepo ( negde izmedju 67 i 68 cm)tako da u lovistu gotovo da nema prepreke za njega Grin...Sad u nedelju u lovu nasao ranjenog fazana,i doneo ga.
Kako rade tvoji psi,i oni su malo stariji od mog kera?!
Harmonika Kolce

urosVA
 Evo jos jedne slicice iz ovonedeljnog lova...marka na koku...
i41.tinypic.com/73kr3n.jpg
Harmonika Kolce

Hunter forever
 Urose bas mi je drago da ga vidim ,nije te bilo dugo na portalu.
marka Engleski poenter marka

strahinja
 urosVA pozz nije te odavno bilo,pa lepe marke a i lepo je napredovao,mozesli nam postaviti koju sliku u stavu da ga malo bolje pogledamo..

darkon
 Uroše, kada si sad u prvoj sezoni prezadovoljan sa njim, to je garant da će svaka naredna biti još bolja, kako bude sticao iskustvo.

Ja sam sa mojim psima zadovoljan i samo neka nastave ovako.

Evo još jednog snimka, sa jučerašnjeg treninga.
Uobičajan dan proveden sa Agom u lovištu.

Na početku snimka se vide srna i srndać. Ulazim u jednu napuštenu parcelu i sa leve i desne strane bagremari, obrasli strugom i trnjacima. Koliko smo ušli Aga staje u marku, kule od 30-ak metara i srna iskače pravo na mene.
Vraćam Agu nazad, kreće ponovo na isto mesto, ponovo marka, a meni čudno da markira ponovo, kada je već markirao, a pošto pokušavam da snimim srnu koja odlazi od mene, ne snimam njega, a ono se iz ove marke polako podiže i srndać.
Zaista lep prizor.

Nešto kasnije, čistiji teren, Aga se rastrčao, kada na polovini onog oranja stade kao zaleđen, jer mu vetar donese "neki miris". Posle je usledio i kule koji je delimično snimljen.
Naravno, fazan je bio u pitanju, a Aga je kao i po običaju primio miris na daleko, u ovom slučaju na 60-70m, a vetar je bio povoljan.
Zna on to i mnogo bolje.

http://www.youtub...mp;list=UL Pas

Evo i jedne slike sa istog treninga, na koku.

img24.imageshack.us/img24/1279/agiin.jpg

A evo i jedne iz lova, iz ove nedelje, pri predaji aporta.

img716.imageshack.us/img716/4813/all2v.jpg

Sasa Ilic
 urosVa,Bravo 2 pravi ,,kerina,, baš je izrastao i promenio se, ali mislim da sam ti to već jednom davno rekao.Tada je bio mlad i treba mu vremena.Meni se baš sviđaju takvi robusni psi.
Darkon, samo tako nastavi Aga je super...Bye
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

urosVA
 hunter forever,nije me bilo jer imam dosta obaveza,pravio sam kucu ove godine pa stalno nekog posla...a imao sam peh sa kamerom na telefonu pa nisam mogao da slikam,a bilo je puno lepih marki kako na treningu tako i u lovu...Bye

strahinja,nije problem slikacu ga za dan,dva pa ubacujem slike....pozzz iveli

darkon,lep snimak,svaka cast!!!Vidi se da si cesto na terenu i da posvecujes kerovima punu paznju,bas kako i ja Pas...pozzz iveli
Harmonika Kolce

urosVA
 hunter forever,nije me bilo jer imam dosta obaveza,pravio sam kucu ove godine pa stalno nekog posla...a imao sam peh sa kamerom na telefonu pa nisam mogao da slikam,a bilo je puno lepih marki kako na treningu tako i u lovu...Bye

strahinja,nije problem slikacu ga za dan,dva pa ubacujem slike....pozzz iveli

darkon,lep snimak,svaka cast!!!Vidi se da si cesto na terenu i da posvecujes kerovima punu paznju,bas kako i ja Pas...pozzz iveli
Harmonika Kolce

urosVA
 Hvala Sasa,bio si u pravu da ce se promenuti i tako je i bilo...pa i ja volim da vidim pravog predstavnika rase a ne nekog pekinezera...mada moj ker bi bio jos lepsi da ima malo dublje grudi,ali sta da se radi...ima jedna stara izreka koja kaze ,,Dobar ker ima sto mana,a los samo jednu''.
Harmonika Kolce

Hunter forever
 Darkon AGA mami uzdahe.
marka Engleski poenter marka

zoranp
 Evo da i ja postavim sliku moje zveri Asa!! Znači ukratko..pas na kojeg u lovu mogu poprilično da se oslonim, aport urađen i jako dobar, pronalaženje odstreljene divljači na zavidnom nivou, jedino što sam ga odbio od zeca tj. nisam hteo da odstreljujem zeca pred njim, pa ga još uvek kontrolišem kad zeko iskoči, ali se bojim da će biti gadno kad se još uozbilji!! Inače pas jake želje za lovom, izuzetno "alav" na divljač, stabilne marke i izuzetne sekunde, nema nekog stila, ali glava je uvek visoko nošena osim u gustišu gde prati trag nisko, a trska puca na kilometar kad "majkan" zagazi u nju i to rado čini, što je meni jako bitno!!!Posebno sam oduševljen što sam u Inđiji imao priliku da ga pustim na žicu gatera sa divljim svinjama i gde je unatoč agresivnoj krmači koja je udarala u žicu na pse, lepo oblajavao bez agresivnosti, ali i bez straha, a za to imam i svedoke sa foruma Joksu i Robiju!!..ako se ukaže još prilika rado ću poraditi i na tom vidu svestranosti NKD-a!! Sve u svemu ja sam za sada jako zadovoljan!!!B)

i43.tinypic.com/2reo3rd.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Zemo odlican.... Koliko je visok? Ne znam kakva su iskustva ostalih sa NKD i DS ali ja sam lovio sa NKD-om, i prezadovoljan sam, jer bolje se cuvaju od terijera, dosta su istrajni, nece da gone predaleko pa da treba posle da ih cekas satima, meni vecinom markiraju zbunje ili gustis gde su svinje tako da donekle bude covek spreman, odlicno obavljaju lov a ne bojim se da li cu ga kuci vracati u delovima...
Evo iz danasnje setnje mog 5 mesecnog malisana
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/DSC00034.jpg
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/DSC00035.jpg
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/DSC00036.jpg
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

slavko75
 cestitke zoka lep pas ,vazno je da ste vi zadovoljniB)a rediti sa psom se mora stalno
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75
 ja sa mojim zadnje vreme imam problem kad nadje zaca odluta za njim daleko i propadne mi dan trazeci ga ,to mu se pocelo desavati nekoliko zadnjih izlazaka,ziv neznam sta da radim

slavko75
 i39.tinypic.com/rkq0i9.jpg
evo jedne slicice sa njim

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Slavko75.... Koliko je star? Pucao si zekana pred njim i sad ga on trazi to je normalno... najlakse resenje ........ i polako... ne bi trebalo dugo da traje da ga ocistis, samo bitno da nemas tesku ruku na dugmetu i nece biti problema..
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

slavko75
 ima dve ipo godine.da pucao se zec ispred njega i od tada kad ga nadje kao lud ,ako neuspem da odstrelim zeca kad digne slobodno mogu da se oprostim od njega taj dan ode za zecom i nevraca se.i ja sam razmisljao o .........

Podsetio bih vas na zakon o zaštiti životinja!

Srbijalov Admin Tim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,419,347 posete www.srbijalov.com