Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar puškar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar puškar
Uca
 Puška IŽ27EM je do sada opalila oko 70 metaka, a pre par dana u lovu na prepelice počela je da izbaca neopaljen patron iz gornje cevi, tj. kad opalim donji metak i prelomim pušku onda izbaca i taj opaljeni i pun patron iz gornje cevi. To mi se isključivo dešava kad je u gornjoj cevi metak Fetter 24g olova i čija je ukupna težina metka 36grama. Kada u gornju cev stavim bilo koji drugi metak npr. probao sam sa Rotwelom 30g sačme (ukupna težina celog metka 43 grama) onda sve normalno funkcioniše. Tada samo izbaca opaljeni metak a pun ostaje u ležištu. Napominjem da ne izbaca uvek Fetterov neopaljeni metak, već se to kad-kad dešava. U čemu je problem i kako ga rešiti? Unapred se zahvaljujem.

Predator

Uca kaže:
Puška IŽ27EM je do sada opalila oko 70 metaka, a pre par dana u lovu na prepelice počela je da izbaca neopaljen patron iz gornje cevi, tj. kad opalim donji metak i prelomim pušku onda izbaca i taj opaljeni i pun patron iz gornje cevi. To mi se isključivo dešava kad je u gornjoj cevi metak Fetter 24g olova i čija je ukupna težina metka 36grama. Kada u gornju cev stavim bilo koji drugi metak npr. probao sam sa Rotwelom 30g sačme (ukupna težina celog metka 43 grama) onda sve normalno funkcioniše. Tada samo izbaca opaljeni metak a pun ostaje u ležištu. Napominjem da ne izbaca uvek Fetterov neopaljeni metak, već se to kad-kad dešava. U čemu je problem i kako ga rešiti? Unapred se zahvaljujem.

Ima već upisa na ovu temu:
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...rowstart=0
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...rowstart=0

Sasvim prirodno

Vukota
 Molio bih,ako neko znaStari,(cuo je.. a mozda i video,rekli muOgovaranje drugiComp ili radi sam..i tako to),dobrog puskarasrbijalov za montiranje i upucavanje optike(karabin i kombinirka),u okolici Vukovara,Osijeka,B.Manastira(moze i sire).Mozda komso Verac Ups Chut...mislim Podunavac..

sheytan
 Evo kakve lepotje mogu da se ugradu na praktichno svaki karabin(o mogutjim izuzecima najbolje pitati majstora, kolegu Jeftitja!):

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8744crop_zpscfc7fb94.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8754crop_zpsadc3929a.jpg

Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

canis aureus

sheytan kaže:
Evo kakve lepotje mogu da se ugradu na praktichno svaki karabin(o mogutjim izuzecima najbolje pitati majstora, kolegu Jeftitja!
Bravo 2

ma daaaaa...Shock
a đe to može?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

I Jevtic
 nisam ja tebi cenis pokazao sve kad si bio mora da bude i neka tajna
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS
 Majstor Ivice morati ćeš da menjaš prezime ili ključ u katanac na firmu jer kod tebe sve jevtinoGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

canis aureus

I Jevtic kaže:
... neka tajna

... veza, tajna veza za sve nas ... Veselo

http://www.youtub...Y-UkWkayKQ

Veselo 2
Dim

Podunavac

I Jevtic kaže:
nisam ja tebi cenis pokazao sve kad si bio mora da bude i neka tajna

Sledeći put ima da vidiš i majstor đoku.ROFL
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 ta mani se Podunavac!
malo malo pa nam se za majstor đoku vataš!
HaHaHa
Dim

Podunavac

canis aureus kaže:
ta mani se Podunavac!
malo malo pa nam se za majstor đoku vataš!
HaHaHa

Na radiju u jednoj emisiji uživo bilo nagradno pitanje o jednom pevaču, ustvari njegovo ime se pogađalo. Voditelj da malo pomogne kaže svako jutro kad ustanete uhvatite se za njegovo prezime. Jedna gospođa nazove i pita jel to Mile Kitić. A voditelj uz smeh reče nije gospođo, nego Bora Spužić Kvaka.Grin
Tri prsta 2Kolce

sheytan

sheytan kaže:
Evo kakve lepotje mogu da se ugradu na praktichno svaki karabin(o mogutjim izuzecima najbolje pitati majstora, kolegu Jeftitja!):

Bravo 2

Moj lovachki qm Bune je praktichno dovrshio rad na svom inache lepem qrabeenu, po meni vrlo simplastichno & korektno:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8846-12_zps6cdb9088.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8839-5_zps3e9ec5c9.jpg

Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

canis aureus
 tebra shey to n'e losho Odobreno
a koji maestro dovrši simpatiq?

što se kum bune ne buni sam no ti moraš u njegovo ime?
pozz za bun'a iveli 3
Dim

rokvic
 LELE EE, BOG te COVECE, vidi ukrase za dno magacina....Ki upisani .... kako bih lepo nakitio svog seljadina.....i bre pa sve komsinice u kraju bi se upiskile od srece,da vide ovako sredjenu pucaljku.Smeko
..... jos da uspem pribaviti OVAKI ....... Ukrasi........... dajem i komsinicu pride.....
Kolega svaka cast bravo.Odobreno....( odokativnom metodom koliko sirotana treba skupiti za VAKO nesto)

Bune
 Tebra Canis, ti se uvek nesto bunisGrin. Zasto imam kuma nego za ovakve akcije. Profi slikerFoto, to uopste ne izgleda tako dobro Stidljiv, jos je lepseGrin. Sala na stranu, ja sam se odusevio. Sto se tice cene, best bay. Konkretno, najbolje videti sa majstor Jefticem, covek je carOdobrenoBravo 2. Pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

Podunavac

rokvic kaže:
LELE EE, BOG te COVECE, vidi ukrase za dno magacina....Ki upisani .... kako bih lepo nakitio svog seljadina.....i bre pa sve komsinice u kraju bi se upiskile od srece,da vide ovako sredjenu pucaljku.Smeko
..... jos da uspem pribaviti OVAKI ....... Ukrasi........... dajem i komsinicu pride.....
Kolega svaka cast bravo.Odobreno....( odokativnom metodom koliko sirotana treba skupiti za VAKO nesto)

Kolega ovo na slici nije dno magacina, nego poklopac za rezervnu municiju u kundaku. Kundak se ubuši da može da primi 2-4 metka, a ovo ide preko rupe da municija ne ispada.
Tri prsta 2Kolce

I Jevtic
 bas tako podunavac a na prednju stranu gde je rupa tu dolazi predica pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Max011
 http://www.youtub...-m8YP26AQE

Ovde da se pošalje kompletno rukovodstvo Zastave na edukaciju ... Dara je selo u Pakistanu gde će vam napraviti šta poželite

http://www.youtub...T_d9-52D04 Eto i priče o Kalašu sa ,,Pajtonovcem,, Palinom ...

http://www.youtub...cQDvBrVCCM
vrlo ozbiljan pogon !
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

hercegovac
 Majstore kako može jedan divojarac da se kupi? Lego bi mi na čeha ko pjanom šamar.

slavko75

sheytan kaže:

Bravo 2

E ovo mi se vec svidja,ukrasi lepo karabin Odobreno
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar nož OPREMA 2195 12.03.2023. 01:00
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,196 posete www.srbijalov.com