Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
Podunavac
 Nemoj da zavrnem rukave, biće vas svuda. Sram vas bilo matori ljudi, a pravite sprdnju sa ljudima i to na javnom mestu.Mapetovci Od sad kad sam sa Lalom u društvu sve svoje stvari držim u rukama, za svaki slučaj.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Kile ni meni ne paše adapter, ali kod mene deblji navoj na šipki. Moraću da uzmem tanju šipku. Okreni adapter kontra. Kad postaviš tampon onda prednji kraj uvrni u šipku. Tako ja radim sa adapterom za sačmaricu. Pufer je bio jeftin, 330 dinara. Ja sam tražio aluminijumski ali ga niko nije imao, pa sam na kraju ipak uzeo plastični.
Tri prsta 2Kolce

Lala

DakiNS kaže:
A kude se dene onaj kineski remnik?Grin

Zayebo prodavac našeg druga Podunavca! ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Kako na brzaka Rođo pobesnio. Najbolji mi je bio kada je počeo da zavrće rukave na ljetnoj majici kratkih rukavaPalicaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Kile_

Podunavac kaže:
Kile ni meni ne paše adapter, ali kod mene deblji navoj na šipki. Moraću da uzmem tanju šipku. Okreni adapter kontra. Kad postaviš tampon onda prednji kraj uvrni u šipku. Tako ja radim sa adapterom za sačmaricu. Pufer je bio jeftin, 330 dinara. Ja sam tražio aluminijumski ali ga niko nije imao, pa sam na kraju ipak uzeo plastični.

Da provalio sam da moze i tako samo pretpostavljam da os silnog skidanja i srafljenja da ce se taj mali navoj mozda zeznuti.ma napravicu ja neki manji navoj original da pase za moju sipku Smile

pa nije los ni tja plasticni,super je i cena je ok stta sto ja nisam to video u zurbi jbg :S
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 Kile možeš da ga naručiš u Magnumu iz Jagodine. Šalju poštom. Meni je žao što nije bilo mišolovki na sajmu, pa da gurnem 2-3 u kese sa opremom da malo Mapetovci dobiju po prstima.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Rođo zar bismo opstali do sada da nema malo soli u glaviGrin

zoranp
 Zemo samo sad u nedelju obezbedi najboljE puškE i dosta minicije za našeg Lalomira i Sremca i ceo atar ima da odjekuje ...MOJA, MOJA, MOJA..ROFLHaHaHaROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Jank

Podunavac kaže:
Kile možeš da ga naručiš u Magnumu iz Jagodine. Šalju poštom. Meni je žao što nije bilo mišolovki na sajmu, pa da gurnem 2-3 u kese sa opremom da malo Mapetovci dobiju po prstima.Grin

Sestriću gde nađe ove Mapetovci, oni ne kradu samo uzmu da vide pa zaborave od koga su uzeli zato što im društvo pravi Alchajmer...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75

Podunavac kaže:
Dali je moguće da niko ništa nije pazario? Osim kolege Apinesta i Kileta niko se ne hvali sa ponovom. Evo da se ja pohvalim, možda se posle i drugi uključe.

Jakna Baleno New Alaska
i47.tinypic.com/16a8ft1.jpg
i49.tinypic.com/2s6u4jn.jpg

Ranac Dixi Lux III
i46.tinypic.com/5n7la1.jpg

Municija Mirage T4 Royal Game, NSI Vectan A1 i B&P Big Game Palla Gualandi
i46.tinypic.com/2z4jl34.jpg

Ballistol sprej, Robla Solo Mill i Browning Legia sprej za drvo (kundake)

i49.tinypic.com/52ctmq.jpg

Tamponi i četkica za 30-06 Spr. i pufer patron za isti kalibar
i47.tinypic.com/29bg77p.jpg

Remnik za karabin
i47.tinypic.com/vh6qag.jpg
i49.tinypic.com/vxkyv.jpg
i45.tinypic.com/24csbbo.jpg

svaka cast podunavac,jakna mi se svidja strasno, za padavine dusu dala koliko vidimOdobreno
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

DakiNS

zoranp kaže:
Zemo samo sad u nedelju obezbedi najboljE puškE i dosta minicije za našeg Lalomira i Sremca i ceo atar ima da odjekuje ...MOJA, MOJA, MOJA..ROFLHaHaHaROFL

O Majkane kako se razumemoooo ooooo ooooooHaHaHa

slavko75
 kolega oceli biti jos koja slika sa sajma da malo i ja uzivam ;)

Podunavac

slavko75 kaže:

svaka cast podunavac,jakna mi se svidja strasno, za padavine dusu dala koliko vidimOdobreno

Jeste druže vodonepropusna, vetronepropusna a diše (oxford FD membrana). Samo joj fali kapuljača. Unutar sajma nisam ništa slikao pošto me Lala stalno požurivao da izađem van.Grin Jedine slike koje imam su slikane u kafiću ispred sajma, a deo ih je na temi druženje forumaša.
Tri prsta 2Kolce

slavko75

Podunavac kaže:

slavko75 kaže:

Jeste druže vodonepropusna, vetronepropusna a diše (oxford FD membrana). Samo joj fali kapuljača. Unutar sajma nisam ništa slikao pošto me Lala stalno požurivao da izađem van.Grin Jedine slike koje imam su slikane u kafiću ispred sajma, a deo ih je na temi druženje forumaša.

i nefali mnogo ,dobar sesir ako kisica pada i to je to

Podunavac

Jank kaže:

Podunavac kaže:

Sestriću gde nađe ove Mapetovci, oni ne kradu samo uzmu da vide pa zaborave od koga su uzeli zato što im društvo pravi Alchajmer...HaHaHa

Ma ujače podelili njih dvojica jednu viagru u subotu pa samo pod...avali. Neznam kako su se proveli kad su došli kući?Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

zoranp kaže:

Ali će imati dobru konkurenciju. Tebe i moga bata Klaju.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ja znam kako smo se mi proveli ali Rođo kako si se ti proveo kada je ena videla etikete sa cenama na stvarima kupljenim na sajmu.HaHaHa Siguran sam da je biloPalica jer je Lala dopisivao brojke na cenamaHaHaHa

Jank

slavko75 kaže:

Podunavac kaže:

slavko75 kaže:

Za ovakve momke fali samo jedna lepa dama zanosnih oblina....HaHaHa

slavko75

Jank kaže:

slavko75 kaže:

Podunavac kaže:

slavko75 kaže:

Za ovakve momke fali samo jedna lepa dama zanosnih oblina....HaHaHa

ma kad se naderemo onoga tvog kruskovca necemo se mnogo obzirati xaxaxax

Jank

Podunavac kaže:

Jank kaže:

Podunavac kaže:

Ma ujače podelili njih dvojica jednu viagru u subotu pa samo pod...avali. Neznam kako su se proveli kad su došli kući?Grin

Dobro je da ja nisam bio tamo i mene bi nagovorili da probam taj preparat....znam ja nji još iz obdaništa ...uvek su me nagovarali na razne nestašluke....HaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,619 posete www.srbijalov.com