Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
I Jevtic
 molim te kazi mi gde sam pomenuo coveka i FB

VLADE
 ja neradim gravure radim kundake zivim za to vise volim dobar odrezak da kupim vidim ili pronadjem nego ....... da nekazem sta kada bih dobio na loto da nemoram nista da radim isto bih ziveo radio bi kundake bio prasinjav po ceo dan isao u lov vozio motor to sam ja i necu se promeniti vi neshvatate ja kad legnem da spavam ja razmisljam o kundaku nedaj boze da imam alat kao sto ga ima ferlah....jednostavno zivim za to
jankovic vladimir

Lala
 Sjeftic, bio je pomenut FB i zikica... Ja nisam blesav, pa nemoj ni ti da me praviš blesavim, molim te.
Kraj priče.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

I Jevtic

Lala kaže:
Sjeftic, bio je pomenut FB i zikica... Ja nisam blesav, pa nemoj ni ti da me praviš blesavim, molim te.
Kraj priče.

ti si mene kolega pomesao sa SUMOM

VLADE
 ljudi pustite to nije bitno
jankovic vladimir

Lala

sjeftic kaže:

Lala kaže:
Kraj priče.

Izvinjavam se Sjeftiću, tačno, SUMO je pomenuo! Sve što sam napisao, stoji, odnosi se na SUMO, a ja sam pogrešnom čoveku Sjeftiću uputio nezasluženu kritiku.
Još jednom izvinjenje Sjeftiću.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

I Jevtic

Lala kaže:

sjeftic kaže:

Lala kaže:
Kraj priče.

Izvinjavam se Sjeftiću, tačno, SUMO je pomenuo! Sve što sam napisao, stoji, odnosi se na SUMO, a ja sam pogrešnom čoveku Sjeftiću uputio nezasluženu kritiku.
Još jednom izvinjenje Sjeftiću.

prihvaceno izvinjenjeiveli

mirko knezevic
 Lepi kundaci nema sta prelepi po meni svaki mi se svidja...osim ovih engleskih...Smile nesto mi se ne svidjaju sta cu...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Jank

mirko knezevic kaže:
Lepi kundaci nema sta prelepi po meni svaki mi se svidja...osim ovih engleskih...Smile nesto mi se ne svidjaju sta cu...Smile

VLADA pravi ove kundake zajebalo vek....Ma kakvi engleski, američki to ne volim da vidim ni njhove filmove više ne gledam....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Nego gledaš samo Švedske? I to crtane. Pa ti si neki nacionalista? Ja nisam. Brat je mio koje vere bio. Samo nek je SRBIN.Tri prsta
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

VLADE kaže:
ja neradim gravure radim kundake zivim za to vise volim dobar odrezak da kupim vidim ili pronadjem nego ....... da nekazem sta kada bih dobio na loto da nemoram nista da radim isto bih ziveo radio bi kundake bio prasinjav po ceo dan isao u lov vozio motor to sam ja i necu se promeniti vi neshvatate ja kad legnem da spavam ja razmisljam o kundaku nedaj boze da imam alat kao sto ga ima ferlah....jednostavno zivim za to

Vlade odlično ti ide i sa ovim alatom što imaš.B)
Tri prsta 2Kolce

nemeza
 SUMO, imam jedan predlog što se tiče novina za koje pišeš, skokni do Niša kod Petra Topoljskog da vidiš kako radi i gravure i duboreze i noževe, samo biće malo dve strane. Pozdrav. Bye

VLADE
 vrh od ebonovine
jankovic vladimir

VLADE
 zh kombinovana e ovo su moji radovi
jankovic vladimir

Joe the hunter
 U svojoj dugogodisnjoj lovackoj karijeri obisao sam bar trideset kundacara bivse Jugoslavije i Srbije.Nazalost u Srbiji nisam naisao ni na jednog majstora(moguce da ih ima) koji zaista zna da napravi kundak.Sve su to blede kopije iz nekih kataloga ili radjevine koje mogu da sluze samo za veslo i potpalu.Voleo bi da mi neki kolega kaze koji majstor u Srbiji zna da uzme mere za kundakMislim na antropoloske mere(visina, duzina ruku, velicina sake, duzina vrata i sl.) onoga kome treba da naprave kundak.Nebih voleo da mi neko kaze "koliko para tolko i muzike" jer bez obzira koliko u Srbiji platite kundak on nece biti napravljen tacno za vas.A to je smisao i razlika izmedju fabrickog i pravljenog kundaka.Dobar pogled

mirko knezevic
 Nemoj da kupujes alat vlade odlicno ti ide i sa ovim!!!B) B) B)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

VLADE
 gospodine hunter nikome nisam uradio kundak dok nisam uzeo meru neznam o cemu pricate i kod koga ste isli od majsora
jankovic vladimir

nemeza

nemeza kaže:
Evo jedan od mnogobrojnih načina uzimanje mera u izradi kundaka
i56.tinypic.com/4j6hyo.jpg
i55.tinypic.com/3520i0n.jpg

Joe the hunter, mislio si na ovako nešto. Pozdrav. Bye

Joe the hunter
 Postovani kolega ako zaista znate metod uzimanja anropoloskih mera za izradu kundaka onda kapa dole.Ipak bi to voleo da vidim pa ako moze neki kontakt na PP.Dobar pogled

Joe the hunter

nemeza kaže:

nemeza kaže:
Evo jedan od mnogobrojnih načina uzimanje mera u izradi kundaka
i56.tinypic.com/4j6hyo.jpg
i55.tinypic.com/3520i0n.jpg

Joe the hunter, mislio si na ovako nešto. Pozdrav. Bye

DA UPRAVO NA TO ALI TO TREBA ZNATI PRIMENITI I NA DRVETU.POZDRAV I dOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,590,237 posete www.srbijalov.com