ja sam Marko Savic. mnogi me znaju kao i sina Radeta Savica. danas je zavrseno prvenstvo u zadru za nkd pticare. rezultati su sledeci sto se tice nase reprezentacije.
gold del rade savic ecc (odlicna ocena)
zia mb(vrlo dobra)
tango del cakic mb(vrlo dobra)
vegas del cakic nije imao rezultata
Cao Marko dobro dosao.Da li mozes da nam napises jedan izvestaj sa prvenstva,naravno kada ti se otac vrati.Voleo bih da cujem njegovo misljenje o nasim psima i vodicima.Da li je moglo bolje,gde se gresilo i sta uraditi da iduce godine napravimo jos bolji rezultat.Pozdrav
Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
Hvala Zoricu... Ako nije tajna o kom psu je rec... ja vec duze vreme imam mogucnost da biram u Austriji i Nemackoj od koje god linije hocu... Al fakultet ne dozvoljava povecanje broja pasa bar jos neko vreme... a da mi truli pas u boksu ne zelim....
Nikola, koliko se secam ponovio si parenje pod Maxom, zasto tako brzo kad ti ni prvo leglo jos nije stasalo?
Zamolio bih g-dina Zorica da postavi neku noviju sliku Diogenisa, po mom skromnom misljenju, eksterijerno broj jedan u Srbiji, ponavljam po mom misljenju
U boxu mog brata je ker od Golda del RS, postavljao sam slike kada je bio stene,
sada ima nesto preko godinu dana, g-din Rade Savic ga je gledao u lovu jesenas i mislim da je bio prijatno iznenadjen. Fantastican nos, marka, volja, sirina trazenja, aport, ali pored svega ovoga treba videti kretanje ovog kera, nosenje glave i kule. Napravicu neki snimak jer ovo treba videti
Sale, odgovor je zato sto sam prezadovoljan onime sto sam dobio, ali ih je samo 2, samo nista od legla jer je kuja prazna, a ono sto mi treba je kuja poput Akrona
imao sam priliku pre godinu 2 da vidim Diogenisa na CACIBU BG i tom prilikom sam ga i slikao... izuzetno lep pas... ovu godinu najverovatnije nece biti legla pre svega zbog obaveza oko fakulteta i zbog toga sto cu se pre svega posvetiti takmicenju sa Akronom...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Jedan kratak, skorašnji snimak.
Iz jednog gustiša, iz marke, iskače pravi predstavnik divlje mačke, par metara i pravo na drvo. Ne vidi se lepo zbog sunca o kakvom se primerku radi, ali je zaista impozantan i po veličini, a i repčuga mu je pola metra.
Neka slika Age, pošto smo lovili divlje patke prethodnih dana, pa je usput imao šta i da markira.
Odličan tandem, NKD Aga i NOD Boj.
I još jedna, posle uspešnog odstrela, aport...
Ono što me raduje je i velika brojnost fazanske divljači, posle ove nezgodne zime.
Jedan dan u lovu na d. patke je išla kuja Ara i na malom terenu, pored reke izmarkirala 30-40 komada, što fazanki, što fazana.
Drugi dan, na drugom terenu je nastupio Aga, takođe pored reke u lovu na plovke, na malom terenu izmarkirao minumum 70-80 fazanki, plus fazana, pa je bilo zaista lepo videti ovo.
milos zoric kaže: Ovo je zenka koju sam mislio da parim sa crnim psom.
pozdrav milose prelepa kuja bas po mom ukusu! jaka i snazna konstitucija! diogenis je u samom vrhu on i novin beli muzjak su mi bas bas pravi NKD
Još jedan snimak od mene, jučerašnji.
Deo treninga.
Snimao sam na delove, jer po onom blatu se jedva pešači, a tek i da se ide i da se snima, ali vidi se ponešto.
Bilo je kasnije još marki, što se i vidi na kraju snimka, ali zbog dužine klipa, da smanjim malo.
Zoricu, Diogenis,
cuvajte se, napredujemo
Salim se malo naravno
Atos, 11 meseci
Atina
Jutros sam Atinu vodio u Markovac da sa Markom Jovanovicem pustamo u otvoreno polje, steta je sto nisam imao aparat, ne zbog moje kuje nego zbog njegovog kera od Gina del Cakic i Ene ATF, mislim da ce na jesen biti spreman za ozbiljne utakmice.
Srecan sam jer je i moja kuja odlicno trcala, pravili smo i nas interni baraz , korektan sistem, siroko ali stil se ne moze porediti a i realizacija. Steta je sto nemam vise vremena za ove moje, ima materijala ali ...
Jako perspektivna za sada, solidno pretraživanje i jako čvrsta marka, ako uspijem snimiti ili uslikati neku marku postavit ću.
Nikola - Akron nije loš za sada, što se vidi sa slika. Čini mi se da mu fali malo predprsja kao kod Dume, ispravi me ako griješim na osnovu slika?
Ilić, Voban - B)B)
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.