Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Sale Voban
 Ljudi ima li nekog izvestaja sa danasnjeg Caciba,
sta je ko osvojio i da li je sve proslo u najboljem redu

Bacelj Djordje
 pozdrav svima!!!Bye jucerasnji cacib je prosao ok po meni nije bilo nekih nesuglasica! bio je veoma velik odaziv izlagaca i posetioca bukvalno su svi stajali na jednoj nozi!
AS PRVAK RAZREDA MLADIH CACIB BG.
i39.tinypic.com/21nmmn8.jpg
BACELJ DJ

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Akron je prvak razreda od 6-9 za muzjake, a izgubio je protiv zenke od 6 meseci zasluzeno ili ne ne znam.. Ali u svakom slucaju sudjenje je bilo neozbiljno, za 1500 dinara ocekivao sam bar da mi da na ocenskoj listi vidjenje psa, a ona dosla prazna kao i svima ostalima samo upisan plasman, testise muzjacima nije pregledao, visina nijednom psu nije proverena, a bilo bi itekako zanimljivo da se vidi koliko bi pasa bilo diskvalifikovano zbog visine, takodje meni licno sta je smetalo je kvalitet dlake kod pasa koji je vremenom postao kao kod poentera, dlaka koja je tanka i bez podlake... onda nosenje repa medju nogama ne mogu da verujem da uopste nije gledao.. a da ne pricam o tome da u ringu trce muzjak i zenka, i u sred ocenjivanja psa ulazi nas poznati odgajivac koji je odgajivac zenke ali nije vlasnik, prilazi sudiji, odlaze na stranu dok psi i vlasnici i dalje trce, i sudija se samo okrene i kaze E decko ide zenka dalje nema ljutnje, bez obrazlozenja ni icega vise... Ali bar znam na kojoj se manifestaciji vise necu takmiciti...
Bacelj Djordje Lep ti je pas, samo jos kad se razjaca... bice odlican
Svadje, psovke, zakazivanje tuca itd to je nas krem kinologije...
Ali bilo je ljudi koji su primer ponasanja dobrog izlagaca, pristojni, prizemni i ne duvaju se, kao neki, a imaju iza sebe vece rezultate nego svi ostali tamo, bar sto se eksterijera tice... a to su gospoda Zoric i Mikalacki i ovim putem ih pozdravljam..
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

milos zoric
 Sudjenje ocenske liste i nedolicno ponasanje pojedinaca ovoga puta necu komentarisati.A tebi Nikola hvala od srca i nedozvoli da te jedan neospeh obeshrabri i udalji od onoga sto volis i u cemu uzivas.Pozdrav NIKOLA i samo napred.

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Druze meni je ova izlozba sve samo ne neuspeh, video sam gde sam, i kako stojim... A i uverio se da se neki koraci koje sam mislio da napravim prema odredjenim linijama italijanskih pasa definitivno necu napraviti, drzim se ja dobro ovih mojih koji su psihicki stabilni, rade sve... A polako se mogu odabirom pravih parnjaka usmeriti gde god hocu... Nego jako mi je zao sto zbog guzve i trke jer sam kasnio nisam uspeo da vidim Scotta von der Zista, a mislim da bar po informacijama a i slikama pas moze biti izuzetno interesantan za priplod... Pa me interesuje komentar ljudi koji su ga videli..
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

PEZ
 Evo prijatelji da i ja dam doprinos ovoj temi

PEZ
 Pozdrav svim ljubiteljima NKD

darkon
 Ide li neko u Jagodinu, na CACIB, sad u subotu???

Evo i jednog parenja...
AGA ( Balzak de la Haille au Loup x D-Lajka de Atila Flagelum Dei) x GALA ( Vegas del Cakic x Vanda du Pied du Mont).

Sad ostaje da čekamo i da se nadamo najboljem.

img69.imageshack.us/img69/7451/220320121664.jpg

Sasa Ilic
 Darko,
neka je sa srecom parenje, bice tu dobrih malisana...
poz. Sasa
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

Sale Voban
 Opa, pala je svadba, u pravo vreme.
Inace, ja sam prijavio dva kera, zenkica se sprema da trci neku utakmicu ali dovodi je Marko na Cacib. Muzjak nije nesto posebno spreman ali izvodim ga da dobije ocenu.U nedelju je trebalo da se odrzi utakmica u Jagodini ali je izgleda odlozena za pocetak aprila
Pozdrav

darkon
 Hvala Saša.
Videćemo šta će ispasti iz ove ljubavi, samo da sve protekne u najboljem redu.

Sale Voban, i ja mislio da prošetam pse do izložbe, ali ujutru je prebrojavanje divljači kod mene, tako da ću kasnije da navratim da malo pogledam pse, pa ćemo se verovatno i videti tamo.

A Aginoj sreći nigde kraja, pošto nađe devojku. Grin
Ali važno je da ga to ne ometa na terenu, pa evo koja sličica u marci.

Sa podignutom zadnjom...

img41.imageshack.us/img41/2180/hjkl8.jpg

Sad malo sa prednjom...

img195.imageshack.us/img195/5448/hjkl9.jpg

Sasa Ilic
 Ima li rezultata sa današnjeg CACIB-a, Jagodina, Sale, Darko, pišite kako je bilo?
Poz. Saša
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

Sale Voban

Sasa Ilic kaže:
Ima li rezultata sa današnjeg CACIB-a, Jagodina, Sale, Darko, pišite kako je bilo?
Poz. Saša

Pozdrav Sale,
bila je lepa izlozba sa dosta prijavljenih pasa, mislim oko 500 ocenjenih. Bilo je 12 NKD u katalogu ali je bilo jos nekoliko izvedenih, na neke smo cekali da se smisle da dodju ali to je valjda normalno. Draganmiva iz Laola je imao najepse kerove, osim Astora ima jos lepseg kerica od njega, Herca. Mene je u razredu mladih pobedio solidan ker, sudija Surbatovic je rekao da je moj ker lepsi ali dosta mladji i jos nije kompletno formiran i zato daje PRM njemu, stavise sudiji se svideo Atos i dao mi je par korisnih saveta, izbor zenki necu komentarisati jer smo pobednicu cekali da se pojavi. Djordje B. sta je uradio Herc na Cacibu u Beogradu?Nisam skorije video onakvog kera

Sale Voban
 Sa jucerasnjeg Caciba u Jagodini, Atos i moj mali prijatelj

img267.imageshack.us/img267/912/atos007.jpg

Boban
 Sve cestitke Sale,lep pas.B)

Bacelj Djordje

Sale Voban kaže:

Sasa Ilic kaže:
Poz. Saša

Pozdrav Sale,
bila je lepa izlozba sa dosta prijavljenih pasa, mislim oko 500 ocenjenih. Bilo je 12 NKD u katalogu ali je bilo jos nekoliko izvedenih, na neke smo cekali da se smisle da dodju ali to je valjda normalno. Draganmiva iz Laola je imao najepse kerove, osim Astora ima jos lepseg kerica od njega, Herca. Mene je u razredu mladih pobedio solidan ker, sudija Surbatovic je rekao da je moj ker lepsi ali dosta mladji i jos nije kompletno formiran i zato daje PRM njemu, stavise sudiji se svideo Atos i dao mi je par korisnih saveta, izbor zenki necu komentarisati jer smo pobednicu cekali da se pojavi. Djordje B. sta je uradio Herc na Cacibu u Beogradu?Nisam skorije video onakvog kera

pozdrav sale! herc je veoma lep pas ! puno je sitniji i mlitaviji pas od mog! verovatno je manje treniran pas! to su dve razlicite linije pasa i razlika je vidljiva!!! postavio sam ti sliku pa proceni izgled veliki pozdrav za sve ! svaki je pas lep na svoj nacin pod uslovom da se vodi racuna o njemu i pravilno hrani! veliki pozdrav svima! zaboravin meni je tata lepsi pas od sinaBye
BACELJ DJ

Djura33
 Evo jedne lepe marke na lisicu mog Nkd-a.

http://www.youtub...IsHS3iUy1M

Hunter forever
 Sale bravo za psa,lici na oca.
marka Engleski poenter marka

kosmajski div
 Evo jos jednog interesantnog parenja.Zenka Kosmajski DIV Maja vlasnik Dragan iz Sopota i muzjak sampion i nas reprezentativac na poslednjem svetskom prvenstvu u Zadru Tango del Cakic vlasnistvo Pece Dragacevca iz Obrenovca.
www.dodaj.rs/f/36/It/1nUH1rbe/fotografija0263.jpg

Milos88-Ivanjica
 Gundo...Vrhunski pas,vlasnik Marko Jovanovic ....
LOV JE Passrbijaloviveli

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,477
Najnoviji član: uhazaminje

Poslednje vesti
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,245,535 posete www.srbijalov.com