U nedelju 08.04.2012 odrzace se Prolecna utakmica bez odstrela CACT drugi po redu "Memorijal Bozidara Boze Jokica" koji ce nadamo se prerasti u tradiciju..
Skup je u Lovackom Domu LS "Jarebica" u Starom Lecu u 7h.
Kotizacija 500din... Rucak posle utakmice obezbedjen
Dodjite da se druzimo i setimo Velikog Srpskog kinologa i jedinog Srbina odlikovanog od strane Nemackog kluba NKD za doprinos poboljsanju rase...
Sve informacije na 064/6166-867 i 062/283-381
Sudije Djurin Steva i Djordjevic Emil
Pozdrav!!!
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
druze sto ne rece da si bio kod Mareta ****mu,ja na 2 minuta od njega zivim!
E pa steta,mogli smo se upoznati...Sada sam kuci,stigao pre 3h...A kod Mareta sam bio od cetvrtka....Kad dodjem sledeci put javljam se 100%...B)
Zavrsen CACIB Vrsac...
CAC,CACIB,BOB Astor vl. Dragan Jeremic
CAC, R.CACIB Maks of Bert-Haus vl. Miljan Cveticanin
PRM Herz vom Panzer Herz vl Dragan Jeremic
CAC mislim da je bio i Tref Lolino nisam siguran...
Ukratko izlozba sa malo pasa u rasi, ali da je bilo kvalitetnih pasa bilo je... Ja sam danas imao u razredu mladih 2 muzjaka koji su danas napunili 9 meseci, i komentar sudije je bio i vise nego pozitivan.. Falilo im je ring dresure malo, i kvalitet dlake bas nije na nivou posto se linjaju a bas su dobro odlakani...
Mislim da sudiji bar u tom razredu nije posao bio lak, ali smatram da je sudjenje bilo vrlo korektno, ocenske liste su prazne, ali je Mica svakog psa detaljno pregledao i posvetio mu dovoljno vremena, takodje je i za svakog psa dao javno kompletan opis psa... Ajk je bio V2 (5) Akron V3 (5) mada je na to uticalo i to sto je Akron stanjen zbog predstojece takmicarske sezone... U svakom slucaju jos jednom bih se zahvalio sudiji Mici Joksicu na fer i korektnom sudjenju..
Evo jedne slike od juce, razred mladih prvi na slici pas je Ajk, drugi je Akron, a treci je Herz... Ajk i Akron su juce napunili 9 meseci.. visine Ajk 66 Akron 64,5 Akron sa 6 meseci u akciji...
Pozdrav Aleksandre.
Agin otac je Balzac de la Haille au Loup, a majka mu je D-Lajka de Atila Flagelum Dei, koja je ćerka šampiona Atile des Aubepines de la Vilco.
20. 03. 2012. odgajivacnica Step- Haus Zoric postala je bogatija za 7 malisana. U leglu ima 4 zenke i 3 muzjaka cije slike mozete da vidite na sajtu www.kratkodlakipt...
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!