Pozdrav svim ljubiteljima NKD, lovcima takodje.
Ja sam Momo Popivoda, neki članovi me i znaju.
U svakom slučaju nadam se lijepom druženju.
huntinggirl1 kaže:
vidi ti njega, bravo i dobro došao drug, nadam se lepom druženju i ovde sa tobom,
Sanja
Ćao Sanja, ti si i zaslužna što sam tu.
Tražio sam neke tvoje stare pse po netu i pronašao ovaj forum.
Za razliku od mnogih drugih forua ovdje se članovi ponašaju pristojno,
bar mi se čini da je tako.
U svakom slučaju dok se zahvaljujem na dobrodošlici
Bacelj Djordje kaže:
pozdrav! Migo! evo jedna slicica za tebe!
E pa svaka čast!!!! Koja kerina, a koja glavurda, baš mi se sviđa pas
Zašto njega nisi vodio na izložbu, meni je puno ljepši od tog drugog tvog?
Jesu li se popravili imalo problemčići koje je imao?
Saša Ilić također jako lijep pas i prava Balzakova glava, čestitam!
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!
Migo! pas je zaista mocan! ali taj pas po meni nije ni blizu braoncu! slikacuti glavu od njega koja je nemalo duplo duza i veca to ti garantujem jer gde kod sam ga vodio pas je sudije ostavljao bez daha!
Sasa Ilic cestitke!!!!
Bacelj Djordje :arrow: Jel to onaj od Djurica crnja??? Imas dva prelepa psa, meni je ovaj crni jos lepsi, koliko je visok???
Danas Maks of Bert-Haus u turnusu 30 minuta bez pada u tempu i 2 neverovatna poena na fazana od kojih je jedan na preko 40 metara na fazana, dobar na poletanje i pucanj! Ukratko po meni jedan od radno najjacih, ako ne i najjaci pasa Nemacke krvi kod nas!!
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Bacelj Djordje - Na slici mi braonac ne izgleda tako dobro, ali vjerujem da je uživo jako dobar.
Reci mi kakav je crni na terenu?? Je li se oslobodio imalo straha???
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!
Nikola Vukovic - Nisam ga nikad gledao na terenu, ali kad ovako markira na slikama, vjerujem da je odličan, pravi "lovačko-takmičarski" !
To je pas koji je izveden na solms i isti je polozio, polozio je i pre 2. godine B utakmicu, taj dan samo da je ostao miran na poletanje do kraja bio bi u tituli ovako je dobio vr. dobru jer je krenuo par koraka pa tek onda stao, lovio po teskim vojvodjanskim terenima... Znaci nije pas koji je iskljucivo spreman za zito, niti je lovio po sistemu 15 minuta i u auto... vec uvek od 8-15h, odlikuje ga vrhunski nos, odlican stil, i stvarno savrsen karakter... E ove godine se pocelo raditi ozbiljnije malo sa njim za utakmicu iz prostog razloga da bi dokazao osvajanjem nekoliko titula i u radu ono sto mi imamo trenutno prilike da gledamo... Jos uvek je to pas koji se cisti od lova, mada iz treninga u trening je sve jaci i bolji, a daljine na kojima stoji u marci su sve vece i vece, moram reci da danas kad je bio na treningu vreme je bilo prilicno sparno i sa nekim vrtloznim vetrom... tako da bice tu jos jacih marki kad mu bude bolji vetar i uslovi... Na izlozbama je za 3 izlozbe zatvorio sampionat mladih, a za 4 Sampionat zrelih u lepoti., nekoliko puta osvajao prvaka rase, nekoliko puta prvak grupe, i jednom drugi pas izlozbe, i jednom drugi mladi pas izlozbe.. Pobedio je u Obrenovcu u razredu mladih pored jos 14 pasa u svom razredu... U priplodu se za sad pokazao bar sa mojom kerusom i sa jos jednom kao vrlo dobar priplodnjak, sa mojom je cak dao psa koji ima sanse da uz dovoljno divljaci i pravilnim treningom bude i bolji od njega radno i dao je jednog psa koji je vrhunske lepote i pravog lovackog karaktera... Bice uskoro dosta stenaca od njega.. pa ce se videti sta ce jos dati, ali je cinjenica da je vrlo dominantan u priplodu, njegovi potomci su krupni, ali dobro gradjeni, i ne preteski tako da mogu da rade odlicnim stilom i veoma siroko...
On je 66cm visok, muzjaci od njega su do sad svi bili 64-66, a zenke 60-62 znaci ne daje ni male ni preraste.. Pas je uvek dostupan da se pogleda i da se licno uverite u sve ovo sto sam napisao...
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!