Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Bacelj Djordje
 migo pas je u ataru zaista kao munja brz ide za mene preterano brzo ovo ostalo je zaista korektno!
BACELJ DJ

Bacelj Djordje
 pozdrav nikola ! da to je od djurica pas visok je 64
BACELJ DJ

vladant
 Bacelj lepi kerovi, sa slika se meni braonac vise svidja. Evo i od mene par slika jedne lepe marke sa danasnjeg treninga!
i40.tinypic.com/34dh3c4.jpg

i42.tinypic.com/20zagxk.jpg

i42.tinypic.com/xldr1s.jpg
Sveta Srpska zemlja!

milan mladenovo
 Pozdrav za sve ljubitelje prirode,lova i lovackih pasa,ovo je moja pomocnica za lovGrin [img][/img]Fotografija0139

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim

milan mladenovo
 nadam se da je sada slika ubacenaAngry i42.tinypic.com/28062xx.jpg

momo
 Za tri dana sam pogledao svih 250 strana ove teme i moram priznati da sam zatečen.
Znao sam da ima vrhunskih pasa na ovim prostorima ali da ih ima u tom broju,
to je za mene novost, svakako prijatna.
Posljednjih 10-12 godina sam malo odsustvovao sa kinološke scene ( čitaj NKD scene) ali se polako priključujem ponovo.
Nešto se ima, planira se i jedno dobro parenje, a vidim da se ne mora ići u Njemačku po podmladak.
U svakom slučaju, svim ljubiteljima ovih prelijepih pasa, vlasnicima i takmičarim želim odlične rezultata na svim poljima ove sezone.Bravo 2

huntinggirl1
 ByeBravo 2
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

momo
 [quote]huntinggirl1 kaže:
ByeBravo 2[/quot

Pozdrav i tebi Sanja, da se malo prisjetim, pa skoro 20 godina se znamo.
Zaradismo penziju družeći se sa psima.
A i dalje ćemo.

huntinggirl1
 daće Bog Momo, družićemo se i ovde kod NKD, a ima ih lepihPas 2
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Momo dobrodosli!!! Predstavite nam malo bolje, ako nije tajna koji su planovi sa parenjem.. I kakve pse imate?? Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

Bacelj Djordje
 pozdrav Vladant! hvala i meni se takodje braonac vise svidja
BACELJ DJ

milos zoric
 Da Momo malo smo se i mi potrudili ovde u Srbiji da napravimo lepog ali lovno upotrebljivog psa. Drago mi je Momo sto si nam se pridruzio na forumu i sto si prijatno iznenadjen kvalitetom pasa!

momo

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
Momo dobrodosli!!! Predstavite nam malo bolje, ako nije tajna koji su planovi sa parenjem.. I kakve pse imate?? Pozdrav

Hvala Nikola,
Što se parenja tiče, moju kuju FAMA CZARNY DWOR (Goran di Dual Status X Jaga II Czarny dwor ) parice vjerovatno Diogenis gospodina Zorića. Uginuo mi je COBALT DI DUAL STATUS pas sa najboljom i markom na najvećoj daljini koju sam ja uspio da vidim. On je od Nugata i Traute Hege-Haus. A bilo je tu još dosta extra NKD. A biće ih još.
I da ne zaboravim uvijek je u dvorištu bar jedan engleski seter. sada je Django od Karaotoka INT CH od Ilije Jurkovića iz HR.
Za koji dan ću postaviti i poneku sliku kao i rodovnike. Moram savladati to postavljanje, nijesam baš najbolji saComp

momo
 Fama je pas sa mog avatara.;)

Momo... Sto se tice Cobalta mogu samo reci greota.. Pas sa takvim rodovnikom je zlata vredan u priplodu.. i znam koliko ti psi vrede jer gledam svakodnevno 2 psa koji ih imaju u rodovniku... Inace Nugat je otac od Dagoberta vom Hege Haus koga ima dosta u psima sa ovih prostora, a Traute je majka od Beau vom Hege Haus koji je otac Kunfehertoi Baroa o kome uopste ne treba nista govoriti... inace Traute je iz kombinacije KS Ariel vom Hege Haus x KS Betula vom Hege Haus....
Dagobert je dobijen kombinacijom Nougat vom Hege Haus x Joy vom Hege Haus koja je cerka KS Ariela i Kamee vom Hege Haus... tako da gosn Momo imali ste psa koji je bar 75% isti rodovnik kao Dagobert vom Hege Haus.. Recite mi imate li dostojnog naslednika Cobalta???

Goran je ako se ne varam dobijen iz jakog srodstva
Amboss di dual status x Chroma di dual status
Amboss je (Yard vom Hege Haus x Traute vom Hege Haus)
Chroma je (Nougat vom Hege Hausx Traute vom Hege Haus)
A Nugat je dobijen parenjem brata i sestre iz legla Yarda i Yelly..

momo
 Nikola, nemam nasljednika Cobalta, ali imam Famu. Chroma je sestra iz legla Cobalta. Postaviću rodovnik, u Grčkom export rodovniku se upisuju svi psi iz legla.
Tako da sa ovom kujom imam odličnu osnovu za novi početak. Ona ima izuzetan nos i volju za lovom. Pobjedjivala je i na utakmicama u radu u Poljskoj a exterijerno je izuzetno
lijepa. Par pasa od nje i još jedan pas dobre krvi kojeg ću sigurno nabaviti do kraja godine će biti dovoljno za sada.

zoranp
 Momo drago mi je da se pojavljuju na ovom forumu ozbiljni znalci ove rase od kojih s može jako puno naučiti!!! ..i žao mi je što nemate nekog naslednika te loze od Nugata, pa preko vašeg Cobalta, no i ova kombinacija sa Miloševim Diogenism obećavaBravo 2!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

momo
 I ja se nadam da će ta kombinacija biti dobra, krv im se slaže.
Što se rada tiče u to ne sumnjam.
A saznaćemo kakav će biti exterijer.

momo
 A počelo je ovako:
1993 godine kao mlađan sudija na CAC Bar, birao sam najljepšeg psa VII FI grupe. U ringu nekoliko solidnih ptičara i jedan crno melirani NKD REMO v.d. TRANDEBERG vl. Pere Kitanovića. Bio je to izuzetno lijep i atraktivan pas. Već sledeće godine u moje vorište je trčao TINO v.d. TRANDEBERG, CH YU, CH I, a od gospodina Leopolda Fišera nije bilo lako kupiti psa. Od tada je NKD dio mog života.marka

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,477
Najnoviji član: uhazaminje

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,237,766 posete www.srbijalov.com