Lovačke priče - stvarni dogadjaji!
|
Cvele |
Objavljen 24.05.2011. 16:12
|

Lovčina

Upisa: 3230
Pristupio: 18.09.2009. 20:03
|
Hahahaha Daki, ako se okupimo, moraces da mi das bar za pola kasicice da ponesem kuci i dam svom ocu, koji ljute paprike jede k'o da su trava, ali stvarno ljute, ne znam sta bi' radio s' tim, i kakve li bi' face pravio, ali znam da bi' ga mnoooogo zezao
 Lov je za mene život =))) 
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 24.05.2011. 23:40
|

Lovčina

Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|
ih bre ujace pa ti nevolis tucano
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 25.05.2011. 00:56
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
VIDI TI SLAVKA,
PRAVO DA TI KAŽEM ako hoćeš da ti dobro zaljuti moraš da uzneš Leskovčanku, pa da je okačiš ispod strehe da visi nekoliko dana na Suncu, da dobro pocrveni, e i tučak mora da ti bude tvrd. Pa kada se dobro osuši, mislim nije dobro da bude debela bolje mršava, to jest mora da bude suva, onda je tucaš dok se dobro ne oznojiš. Posle možeš da lizneš da vidiš da li je dovoljno usitnjena. U nedostatku Leskovčanke, može i neka druga, evo ja već godinama koristim jednu od Šumadijskog proizvođača ali ne vredi, dobra je ali nije ljuta. A kada odem dole na Jug ,e tamo ima dobrih, crvenih i ljutih pa tucam do mile volje....što se oljutim ooooo Bogo moj.
Vidim Daki je našao neku Meksikanku pa svima nudi na čačkalicu da liznu. Kad ja istucam sa moj tučak , psle može da liže ko god hoće....ha ha ha...
Ja sam pričao o Leskovačkoj lutoj crvenoj paprici, ....neznam šte ste vi razumeli.... ... ....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 25.05.2011. 07:48
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Jank kaže:
VIDI TI SLAVKA,
PRAVO DA TI KAŽEM ako hoćeš da ti dobro zaljuti moraš da uzneš Leskovčanku, pa da je okačiš ispod strehe da visi nekoliko dana na Suncu, da dobro pocrveni, e i tučak mora da ti bude tvrd. Pa kada se dobro osuši, mislim nije dobro da bude debela bolje mršava, to jest mora da bude suva, onda je tucaš dok se dobro ne oznojiš. Posle možeš da lizneš da vidiš da li je dovoljno usitnjena. U nedostatku Leskovčanke, može i neka druga, evo ja već godinama koristim jednu od Šumadijskog proizvođača ali ne vredi, dobra je ali nije ljuta. A kada odem dole na Jug ,e tamo ima dobrih, crvenih i ljutih pa tucam do mile volje....što se oljutim ooooo Bogo moj.
Vidim Daki je našao neku Meksikanku pa svima nudi na čačkalicu da liznu. Kad ja istucam sa moj tučak , psle može da liže ko god hoće....ha ha ha...
Ja sam pričao o Leskovačkoj lutoj crvenoj paprici, ....neznam šte ste vi razumeli....  ...  ....  Generacijo to je orjent istok Tajland a sada za kraj leta pripremam indijku koja je 10 puta ljuća baš me interesuje kavih li će sve biti reakcija
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 25.05.2011. 09:33
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
To Daki ako može da posluži kao eliksir života odmah se prijavljujem i ja bih neku sa Tajlanda....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 25.05.2011. 09:46
|

Lovčina

Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|
Jank kaže:
VIDI TI SLAVKA,
Ja sam pričao o Leskovačkoj lutoj crvenoj paprici, ....neznam šte ste vi razumeli....  ...  .... 
xaxaxaxa e tako ujace,tako te volim u tom stilu
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 25.05.2011. 09:51
|

Admin

|
Jank kaže:
To Daki ako može da posluži kao eliksir života odmah se prijavljujem i ja bih neku sa Tajlanda....  Generacijo nemoj da se iznenadiš i naših ima ljutih .Kada sam na radno mesto doneo ljutenicu nekoliko mušđkarčina se javilo da proba , rezultat bi : suzne oči ,balavljenje znojenje, a neki su se igrali usisavača. I tako dok smo se smejali reakcijama i komentarisali razne grimase priđe jedna koleginica i pita šta je to , odmah je od kolega pao komentar- Nije to za tebe-, a pošto je ona krenula da kuva kafu u ruci joj je kafena kašičica. Ladno priđe u punu kašičicu zagrabi ali onako u vrh ,pokušao sam da je sprečim ali nisam stigao. Stavi ono parče vulkanske lave u kašičici u usta, malo mljacnu i prokomentariše -Baš je lepo ljuto- i produži bez ikakve reakcije mi ostadosmo zabezeknuti. Od tada je zovem ŽENA ZMAJ. A što se tiče eliksira garantujem ti da ćeš se osećati vrlo vrlo živahno , ako uspemo da te stignemo
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 25.05.2011. 10:07
|

Admin

|
I da nastavim, ima jedna porodica u komšiluku koja od nas stalno uzima povrće,jednom prilikom sa bakom dođe i jedan devojčurak 16-17 godina, Ja kao i uvek dodam pride par ljuutih paprika, a devojčurak reše- Lepe su te ljute samo malo slabe- E tad me je naljutila, nasmejem se onako bezobrazno( verovatno su mi vražiji rogovi provirili ispod kose) i kažem - Da li hoćeš stvarno ljuto-, kaže mala -za mene nema dovoljno ljutog-, brzo odem u kuću i ovu vatru u teglici sa sve kašičicom iznesem dok se ne predomisli. Na poslu sam ostavio fotoaparat a hteo sam da imam neverovatnu sliku.Ponudih joj uz opomenu da ne ispadne da je nisam na vreme opomenuo. Uze ona punu kašičicu, a ja sve likujem buljim u nju i čakam reakciju da se slatko nasmejem , pa ona da omalovažava moj brend. Mljacnu devojčurak , dobi malo boje i reče - Mogu li uzeti još malo baš je dobro.- TUP udari mi brada o prsa imao sam veća usta nego som od 50 kg.Nju sam nazvao vatrena devojka i poslao joj po babi punu teglicu, ove moje po svem sudeći slatke ljutenice od koje su mnoge muškarčine plakale
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 25.05.2011. 12:05
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Rođo ovu tvoju ljutenicu možeš da koristiš kao doping za trkače. Malo se stavi u guzu i obaraju rekordi u trčanju. A ne može ni da se otkrije na doping kontroli pošto je 100% prirodno.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 25.05.2011. 12:11
|

Lovčina

|
Jank kaže:
VIDI TI SLAVKA,
Ja sam pričao o Leskovačkoj lutoj crvenoj paprici, ....neznam šte ste vi razumeli....  ...  .... 
Ujače odličan ti je recept. Ali ne volim baš te suve. Da li može da bude i malo mesnatija (onako da ima velike dinje i lubenice)? A u nedostatku južne sorte, da li može i neka druga? Ovde kod mene onako lepe, krupne i crvene (ko ajvaruše).
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 25.05.2011. 12:13
|

Admin

|
Cvele jednom drugaru sam dao teglicu,i tako za vreme ručka a na stolu riblja čorba (bez Bore), njegov otac inače drugar sa kojim sam odrastao voli jako ljuto,pogleda Saleta a ovaj zagrabio pola supene kašike, u tom momentu pogledao prema meni a njegov Sale istrese onih pola kašike i samo ono malo ulja što mu je ostalo kao prljavo na kašiki stavi u tanjir što je više nego dovoljno za one koji vole jako ljuto.Kada je video koliko je sin stavio u čorbu a zna da jede duplo ljuće, zagrabi punu kašiku i dok smo pričali on mešao kašikom da razmuti a i da se malo ohladi. Kad uze prvi zalogaj zagrcnu se i ponovo ista slika crvene oči menjanje boje lica, znoj . Odgurnu tanjir od sebe i u bradu procedi gledajući sina - hebem ti mamu, gori si od Hitlera- ustade od stola i ode u kuću . Nas nekoliko smo se valjali od smeha , drugi su zbunjeno gledali ne očekujući od domaćina takav postupak i ne znajući o čemu se radi. U tom se vraća domaćin sa praznim tanjirom ponovo sipa i reče - a mislili ste da takvu čorbu pojedete bez mene- a u očima ljutnja dok je gledao sina koji je sve sakrivao pogled da mu otac ne vidi smeh na licu.
|
|
|
|
Dare_Makedonija |
Objavljen 25.05.2011. 20:53
|

Veteran

Upisa: 540
Pristupio: 29.12.2010. 02:53
|
DakiNS kaže:
Jank kaže:
To Daki ako može da posluži kao eliksir života odmah se prijavljujem i ja bih neku sa Tajlanda....  Generacijo nemoj da se iznenadiš i naših ima ljutih  .Kada sam na radno mesto doneo ljutenicu nekoliko mušđkarčina se javilo da proba , rezultat bi : suzne oči ,balavljenje znojenje, a neki su se igrali usisavača. I tako dok smo se smejali reakcijama i komentarisali razne grimase priđe jedna koleginica i pita šta je to , odmah je od kolega pao komentar- Nije to za tebe-, a pošto je ona krenula da kuva kafu u ruci joj je kafena kašičica. Ladno priđe u punu kašičicu zagrabi ali onako u vrh ,pokušao sam da je sprečim ali nisam stigao. Stavi ono parče vulkanske lave u kašičici u usta, malo mljacnu i prokomentariše -Baš je lepo ljuto- i produži bez ikakve reakcije mi ostadosmo zabezeknuti. Od tada je zovem ŽENA ZMAJ. A što se tiče eliksira garantujem ti da ćeš se osećati vrlo vrlo živahno , ako uspemo da te stignemo
Imenjace pa ta tvoja ljutenica je cudo. Ipak posalji ti mene jednu teglicu. Ima da punim patrone za sacmarici i trebali bi mi kad idem na pecanje a onda vidim da tamo neka stoka pusta mreze ili radi nesto gore(eksploziv itn). Njegovo dupe nece znati sta ga je snaslo. Uz malo krupne soli taj nikad vise nece u krivolovu |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.05.2011. 07:26
|

Admin

|
Imenjače od ove indijske paprike indijska vojska pravi suzavac za rasterivanje demonstranata, sad dali pre ili posle konzumacije ne znam probaj na netu Najljuća paprika na svetu
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 26.05.2011. 11:37
|

Lovčina

|
A da bi se lakše izdržala ljutina ove indijske paprike, mora pre nje da se konzumira indijska konoplja.
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 26.05.2011. 11:41
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|

The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.05.2011. 13:12
|

Admin

|
Podunavac kaže:
A da bi se lakše izdržala ljutina ove indijske paprike, mora pre nje da se konzumira indijska konoplja.  Eto koliko lepih stvari dolazi iz Indije , sada smo počeli gledati i njihove serije i da vam kažem oduševila me lepota glumica.Još samo da počnemo uvoziti od njih najjeftiniji automobil na svetu , pa gde će nam biti kraj.
|
|
|
|
Dare_Makedonija |
Objavljen 26.05.2011. 16:55
|

Veteran

|
Podunavac kaže:
A da bi se lakše izdržala ljutina ove indijske paprike, mora pre nje da se konzumira indijska konoplja. 
Heheheheeh . Ma ublazice efekat skros. Ko da nisi jeo ljuto |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 27.05.2011. 10:24
|

Admin

|
Evo nastavka dve priče jedne o Mrvanu a jedne o ljutenici. Prvi lov sa mrvanom bio je u Kovilju i tu sam morao istrpiti podsmehe zbog Mrvanove mladosti. Priznajem dosta me je to žacnulo, tako da sam se pripremio za sledeće lovove i to tako da sam onu teglicu ljutenice uvek nosio sa sobom i dobro pamtio ko prednjači u zahebancijama na Mrvanov i moj račun da bih mu za doručkom vratio milo za drago.Bilo je tu raznoraznih dobacivanja od onog poznatog.- Gde ti je ranac.- pa do .-Otkad pudlice se vode u lov- Kolega Rančer me je odučio da nosim ranac, jer ko ima ranac bude magarac,(tegleća marva), i to sam nekako opraštao, ali kad pomenuše u Banatskom Aranđelovu pudlicu pade mi mrak na oči. Kao Dok Holidej izvadim na sabajle a napolju tada ledenih -17 stepeni teglicu i ponudim njih trojicu sa domaćim -ajvarom- Složno onako domaćinski skoro istovremeno zagrabiše Bricama iz teglice i evo im prosvetljenja da se sa mnom i Mrvanom nije zahebavati, bilo je tu plesa, suza i svih ostalih vizuelnih efekata posle konzumacije , pa nastade strka ko će pre do sanitarnog čvora da isperu usta, najsporiji je ujedno bio i najkrupniji a i najviše ga oblio znoj predomislio se i izašao napolje na onih -17 raskopčao se kao da je na Tahitiju usred sezone , zeva kao šaran na suvom i igra se industrijskog onog povelikog usisavača. Stojimo Mrvan i ja na vratima Lovačkog doma on jadničak samo zbunjeno gleda a ja se zlobno cerekam. Moraću da kupim neku kamericu da ovekovečim takve događaje.Najčešće se dešava kada ponovo ponudim da se posluže samo pogledaju onako upitno da provere da li sam ozbiljan i učtivo odbijaju.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 27.05.2011. 11:14
|

Lovčina

|
Čuo sam ja da po Banatu kruže neke priče o Darku trovaču. Među lovcima vlada prava panika, ali do sada nisam znao o čemu se radi. Rođo znači taj si!
|
|
|
|
Dare_Makedonija |
Objavljen 27.05.2011. 12:07
|

Veteran

|
hahahahaha. Milo za drago |