Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
Podunavac
 Ne biramo mnogo, ali ako već možemo onda mere 100-60-90. Nije mnogo, ko nije lakom.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:
Ja znam kako smo se mi proveli ali Rođo kako si se ti proveo kada je �ena videla etikete sa cenama na stvarima kupljenim na sajmu.HaHaHa Siguran sam da je biloPalica jer je Lala dopisivao brojke na cenamaHaHaHa

Ma lako rođo za �ena dobila je i ona svoj poklon.Grin Nego da su me carinici gledali, pitanje kako bi prošao. Sva sreća što sam stigao u sitne sate pa se svima spavalo.Spavanje
Tri prsta 2Kolce

slavko75

Podunavac kaže:
Ne biramo mnogo, ali ako već možemo onda mere 100-60-90. Nije mnogo, ko nije lakom.Grin

Sme�koSme�koSme�ko
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

klaja
 i49.tinypic.com/2mmh8rb.jpg

Evo jedne kape,kupljena na sajmu
Pocastio se sa Nobel 8 i 10-tkom u kal 16,Balistolom,pufer patronama,remnikom,sipkom za ciscenje,termo carapama....odabrao prsluk u Grofu kojeg cu poruciti postom(kad ce ta plata)Hmmm
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Sreća tvoja što Mapetovci nisu nanjušili da imaš remnik u kesi.Grin
Tri prsta 2Kolce

Jank

Podunavac kaže:

Sigurno bi im trebala i Klajina kapa....da im ne ozebe ćela....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

Podunavac kaže:

HaHaHaHaHaHaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS

Jank kaže:

Podunavac kaže:

Sigurno bi im trebala i Klajina kapa....da im ne ozebe ćela....HaHaHa

Au generacio pa i ti živiš a Alchikom kod nas ima kose za još dvojicu naše generacije a i tebe ubrajam u tu dvojicuHaHaHa

Kile_
 Veselo 2 Srbijalov
Samo 300 i 4x4

ficha007
 imam ja par slikica nego nikako da okačim uz neki "prigodan tekstić"ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala
 Danas sam, na žalost sa zakašnjenjem, od predsednika mog LD u Baču, Borisa Jošića, dobio informaciju vezano za takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša, čije je finale bilo u okviru sajma LORIST, koje takmičenje tradicionalno organizuje LSV, za vreme trajanja sajma.

Naime, kvalifikaciono područno takmičenje se, izmedju ostalih mesta, održavalo i u Bačkoj Palanci. Na tamošnjem takmičenju, letos, je pobedila ekipa iz Bača, pored svih učesnika, pa i domaćina iz Bačke Palanke i Mladenova. Ništa čudno, sve OK; dokaz da je takmičenje i sudjenje bilo fer.
Medjutim: kada je došlo vreme da se prijave pobedničke ekipe sa područnih takmičenja za finalni deo takmičenja održanog na sajmu LORIST, domaćini kvalifikacija i organizatori iz Bačke Palanke su nekakvom alhemijom, umesto pobednika - ekipe iz Bača, za finale prijavili ekipu domaćina, koja nije pobedila u kvalifikacijama, pa se po logici stvari nije ni kvalifikovala!!! Za ovu 'igranku' ljudi iz Bača su saznali tek kada je prijavljivanje za finale bilo završeno!
Bilo bi dobro da iz LSV bude neko saopštenje u vezi ovog nelovačkog, nesportskog, nečasnog i nefer postupka. Pa bar da Sud časti LSV jednom nešto uradi, i makar opomenom kazni domaćina koji je dozvolio da se ovo desi.

Svaka čast, za mudrijaše iz Bačke Palanke, kojima je ovo palo na pamet da urade! Nema šta, baš onako ljudski i lovački, da Bog sačuva!

Zar baš sve mora da se ogadi?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

apinest
 Pre nekoliko dana na adresu našeg (a verovatno i ostalih) LU stigao je prigodan flajer kojim se najavljuje ovogodišnji, 46. Sajam lova, ribolova i sporta koji će se odžati od 02.-06. oktobra.
Na prigodan način predstavljen je program ovogodišnjeg LORIST-a, kao i ostalih sajamskih manifestacija i pratećih programa, sa radnim vremenom, cenama ulaznica, mapom sajmova, istorijatom...

Ono što je meni zapalo za oko je da će ove godine LORIST trajati 5 dana (od srede do nedelje), znači jedan dan manje nego prethodnih godina. Ove sajamske manifestacije posećujem već dve decenije i ne sećam se da je nekad trajao kraće od 6 dana, ispravite me ako grešim. Izgleda da je i ovde sveukupna kriza učinila svoje i da su ljudi iz NS sajma shvatili da je i 6 dana predugo...
Sve manje izlagača, prodavaca, posetilaca, a sve više onih koji i kad dođu na sajam, samo prošetaju, razgledaju i na kraju se zadovolje ponekom kutijom municie za nastupajuću jesenju lovnu sezonu i nekim delom lovačke opreme. Veliki pazari su postali retkost (mada ima i toga) i ostavljeni su za neka srećnija vremena... Ili srećnije kupce?

Novina je "Porodični dan" u subotu 05. oktobra, kada roditelji sa decom do 16 godina mogu da uđu na Sajmove sa jednom kupljenom ulaznicom. Još jedan pokušaj da se privuče veći broj posetilaca, koji će, s obzirom na cene unutar sajma, verovatno ostati samo na pokušaju, nažalost... Tog dana i ja planiram posetu sajmu (ne porodično, više forumaški), da bih održao tradiciju odlaska na LORIST, kupio nešto iz gornjeg pasusa i video se sa prijateljima, drugarima i kolegama koje, zbog poslovnih i drugih obaveza, viđam sve ređe i to uglavnom ovakvim prigodama. Pa, kolege, ako Bog da, videćemo se na LORIST-u za nekih mesec dana...

Podunavac
 Pobratime u pravu si da sajam nikada nije trajao samo 5 dana. Ja ne pamtim. Pa čak ni onih ratnih godina. Udarila kriza svuda pa i u kalendar. Još malo će skratiti mesec na 21 dan da ljudi imaju za leba od prvog do prvog.Grin
Što se tiče datuma i ja planiram da dođem u subotu. Kad je već taj porodični dan možda bi mogao Lala da nas uvede kao decu pa da ne platimo ulaznice.ROFL
Lepo bi bilo da se organizujemo kao prošle godine pa da se malo družimo.
Tri prsta 2Kolce

xlr 5
 Za druzenje sa kolegam sam i ja raspolozen javi mi podunavac kad je svakako sam bar dva dana na sajmu
JelenLisica

DakiNS
 Kolege zar ste uopšte sumnjali u to da ćemo se družiti na sajmuGrin

Podunavac
 Rođo samo ovaj put da druženje zakažemo popodne da mogu na miru sve da pregledam i pokupujem šta mi treba. A ne ko lane da me zivkate na smenu svakih pola sata da dođem u kafanu, a onda mi pokradete opremu i još optužite jadnog trgovca.Grin
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:
Rođo samo ovaj put da druženje zakažemo popodne da mogu na miru sve da pregledam i pokupujem šta mi treba. A ne ko lane da me zivkate na smenu svakih pola sata da dođem u kafanu, a onda mi pokradete opremu i još optužite jadnog trgovca.Grin
Da se dogovorimo za subotu po podne,ja imam nameru da dodjem.Odobreno�iveli da napravimo neko druzenje.
Novine

arli
 Biću i ja tu negde samo je pitanje kojeg dana tačno�iveli Icepi me posao načistoGrin

Cvele
 apinest, i sta kazu, koja je cena ulaznice ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

apinest

Cvele kaže:
apinest, i sta kazu, koja je cena ulaznice ? Smile

Ulaznica za odrasle će koštati 300 dinara, kao i prošle (a čini mi se i pretprošle) godine, mada je to u flajeru stidljivo pomenuto na dodatnom listu A-4 formata. Detaljnije je objašnjeno na sajtu NS sajma, evo linka:
http://www.sajam.net/live/Dogadjaji/S...e/ulaznice

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,607,604 posete www.srbijalov.com