Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
huntinggirl1
 Bravo 2Bravo 2Bravo 2
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

tulipan
 Lalo-Odobreno
Poenter-kralj polja

huntinggirl1
 lala kren'o u akciju, sprema keru za lepše stvari ko kanda...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Sale Voban

Lala kaže:
Malo sam šetao sa mojim Kastorom, naišao na miris neke divljači koja je tu bila. Klasično ponašanje jednog NKD kad 'uhvati' stari miris, a divljači nema.
Nisam dosta dugo stavljao slike/snimke; psaKastor sada ima 2 godine. Raskrupnjao se, nabacio mišićnu masu, ali je ostao blesav kao i ranije - još uvek se neki put ponaša kao štene (na ovom snimku toga nema).
[movie=youtube]wxBSX4mbPUg[/movie]

Odvukla ga je koka od gnezda verovatno!

Lala

Sale Voban kaže:

Lala kaže:
Malo sam šetao sa mojim Kastorom, naišao na miris neke divljači koja je tu bila. Klasično ponašanje jednog NKD kad 'uhvati' stari miris, a divljači nema.
Nisam dosta dugo stavljao slike/snimke; psaKastor sada ima 2 godine. Raskrupnjao se, nabacio mišićnu masu, ali je ostao blesav kao i ranije - još uvek se neki put ponaša kao štene (na ovom snimku toga nema).

Teško da je koka sa gnezdom, jer je ta tabla u stvari deo vikend naselja; 30 metara dalje iza onog drveća je čak i jedna kuća u kojoj žive ljudi, i put kojim prolaze kola.
Pre mislim da je našao trag neke druge divljači.
Ne verujem da je koka, drugačije reaguje na fazansku divljač.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

alex
 Lalo bas ti je krupan Kastor, bas lepo izgleda pravi predstavnik svoje rase.
A mozda ga je neki zeka tu okretao koji je sinoc vrsio svoje duznosti na prosirenju zecije populacije na toj teritori.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Indjijanac
 Pa kolega nisi napisao jel slobodan za parenje i koji su uslovi za parenje
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

PEZ

Lala kaže:

Sale Voban kaže:

Lala kaže:

Teško da je koka sa gnezdom, jer je ta tabla u stvari deo vikend naselja; 30 metara dalje iza onog drveća je čak i jedna kuća u kojoj žive ljudi, i put kojim prolaze kola.

Kolega Lalo mislim da si u pravu moja se nemica ovako ponasa na tragu zeca.

Lala

Indjijanac kaže:
Pa kolega nisi napisao jel slobodan za parenje i koji su uslovi za parenje

Pričao sam sa Kastorom, kaže, pare nisu problem, ne treba ništa za parenje. Čekaj samo da prodje izložba u Bečeju, ima da mlade NKD kuje padaju u nesvest!
Šalu na stranu: ako neko hoće da upari kuju, nema problema. Uslov: jedno štene iz legla da se pokloni nekom članu Srbijalov foruma, koji nema psa, a ne može da ga kupi. Samo da plati rodovnik i vakcinu.

Sale Voban

pez kaže:

Lala kaže:

Sale Voban kaže:

Lala kaže:

Kolega Lalo mislim da si u pravu moja se nemica ovako ponasa na tragu zeca.

Nebitno je koja je vrsta divljaci u pitanju, sustina je da je u pitanju period reprodukcije divljaci. Ali znam kakav cu odgovor dobiti tako da se necu upustati u dalju diskusiju

DakiNS
 Lalo prenesi do kraja Kastorovo mišljenje. Koliko ja znam rekao je da Indjijanac ne treba ništa da plati samo neka dođeHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 U pravu si, Sale Voban, znam zašto si onako komentarisao, zato i ne vodim psa u lovište na istrčavanje u ovom periodu. Pa zar nisam i druge opominjao da to ne rade u ovo vreme? To što je pas našao neki miris u vikend naselju, ne znači da se tu divljač reporodukuje.
Više bih cenio da si napisao tvoje mišljenje o psu, kako se formirao, kad pogledaš snimak od pre godinu dana (koliko je pas kod mene).

Lala

DakiNS kaže:
Lalo prenesi do kraja Kastorovo mišljenje. Koliko ja znam rekao je da Indjijanac ne treba ništa da plati samo neka dođeHaHaHa

... i da ponese vazelin! Smeko

PEZ
 Kolega Sale Voban neznam da li sam ja negde pomenuo da je sad "ispravno" pustati psa u loviste i uznemiravati, divljac jednostavno sam prokomentarisao, mislim da si pogresno shvatio moj komentar.

Sale Voban

Lala kaže:
U pravu si, Sale Voban, znam zašto si onako komentarisao, zato i ne vodim psa u lovište na istrčavanje u ovom periodu. Pa zar nisam i druge opominjao da to ne rade u ovo vreme? To što je pas našao neki miris u vikend naselju, ne znači da se tu divljač reporodukuje.
Više bih cenio da si napisao tvoje mišljenje o psu, kako se formirao, kad pogledaš snimak od pre godinu dana (koliko je pas kod mene).

Lalo, citao sam tvoje apele pa te zbog toga malo i kritikujem. Vidi se da kera odlicno cuvas i negujes ali ne komentarisem vise izgled na osnovu slika i snimaka. Na nekoliko poslednjih izlozbi sam video par kerova cijim sam izgledom bio odusevljen na slikama, ali kada sam ih video uzivo ...

strahinja
 Pozz kolege,evo i od mene jedne slicice Bete sa 15,5mesci ! i49.tinypic.com/f28i1.jpg

tulipan
 20.05.2012. Cac Srbobran

U izboru za najlepsi par,nkd naseg drugara Milosa Zorica osvajaju drugo mesto!img198.imageshack.us/img198/5120/img4090u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

JBIS - Astor i vodic Zoric Milosimg406.imageshack.us/img406/6850/img4136f.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 Cac,Bob,Bog 2 - Irokez vl. Zarko Mikalackiimg706.imageshack.us/img706/5089/img4185x.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 Drugari,cestitam Vam na uspehu iveli
Poenter-kralj polja

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Cestitke...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,477
Najnoviji član: uhazaminje

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,237,557 posete www.srbijalov.com