LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
|
DakiNS |
Objavljen 11.09.2012. 20:25
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Na kraju ispada : Ponuđen ko počašćen. Bože koje licemerje!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 11.09.2012. 21:45
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
slavaplana kaže:
Oup Velika Plana dobio je nalog Javnog tuzioca iz Smedereva da uzme izjave pojedinaca i da ih prosledi sudu.
Ovih dana se saslusavaju pojedinci iz udruzenja i stvar se pokrenula sa mrtve tacke.
Sacekacemo sta ce Tuzilac da preduzme!!!
Sta je sve isplivalo necu da komentarisem do okoncanja istrage ali bice interesatno kako ce se situacija dalje odvijati!!!
ipak se kreće sa mrtve tačke,ima na mnogo mesta sličnih situacija i moguće da dodje do lavine.
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 11.09.2012. 21:49
|

Stari član

Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
ma nije do mene nego me vecina podrzava i nada da odem hahahhaahahhahhahhhahahahh da mu se ponudi ostavka e ovo je novo moracemo da preko nekog posaljemo ideju ovom nase predsedniku
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 13.09.2012. 09:11
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Kako nezvanicno cujem god. Rkulovic ispektor iz Zajecara je danas u kontroli u Plani!!!To samo moze da znaci da je nekom vise dozlogrdilo da ceka zvanican izvestaj od strane 3 ispektora od 17.07. i da hoce da se ovaj slucaj u Plani vise zavsi na jedan ili na drugi nacin.Oteglo se mnogo a izgleda da i nadlezni koji treba da rade svoj posao to nisu shvatili ozbiljno!!neko nekoga brani ovde a videce se i uskoro i zasto!!Postupak se namerno oteze????Videcemo konacan zapisnik o kontroli sta ce reci!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.09.2012. 18:41
|

Lovčina

|
Za Velju i Acu a i Ljubisu informacija da je kontrolom u Plani otkriveno niz nepravilnosti da se lov zabranjuje do daljnjeg dok se pojedine stvari neisprave i to konstatuje Lovni Ispektor da je otklonjeno...
Prijava za privredni prestup i preksajni postupak takodje idu!!!!
Hvala svima na saradnji i na brizi kako ce se ovo oko Plane zavsiti!!
Dostavljen zapisnik nadleznih organa ce se koristiti kao DOKAZ po mojoj prijavi i bice prosledjen Javnom tuziocu u Smederevu cim zvanicno stigne sledece nedelje!!!!
Mosine prijave i dokazi su MALA MACA prema onome sto sam ja napisao i POTPISAO jer Ja nepodnosim ANONIMNE PRIJAVE kao pojedinci!!!Stojim iza svega !!!!!Voleo bih da vidim Skupstinsku odluku oko poslovanja i ostalog koja je zakazana za 25.09.???
METLA I NAPOLJE IZ UDRZENJA ZA POJEDINE!! !!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.09.2012. 19:55
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.09.2012. 19:56
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.09.2012. 19:57
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 15.09.2012. 20:13
|

Admin

|
Slavo sujeta je čudna stvar, mislim da će pre da plate debelu kaznu nego da postupe po savetu.
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 15.09.2012. 20:14
|

Stari član

Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Slavo kolega,lepo si im napisao da se na kraju zahvale i poklone,medjutim ako to sad ne urade,morace na kraju godine svejedno pravac stecaj,zao mi je sto vam je zabranjen lov ali tako mora,al bice tu i ,jer sad predsednik udruzenja i UO odgovaraju i krivicno i materijalno,dala baba banku da udje u kolo,a dve da izadje,mada kako su i kod tebe nepismeni kao kod mene nece to da shvate sve dok ne dodje Ivica s "maricu"
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.09.2012. 20:41
|

Lovčina

|
Lov NIKAKO NE SME BITI ZABRANJEN jer lovci NISU krivi za ovo sto se desava!!
Neinformisani su do te mere da se sada plasira prica kako sam podneo vise prijava sto anonimnih a i potpisane,da razbijam udruzenje,da hocu da preuzmem loviste.....da cu biti tuzen i da se agazuje vise advokata .....ta treba da me biju lovci ....itd!!
Ja mirno spavam i ocekujem napade i podmetanja na sve strane jer ovi sto su zabrljali na slavu da me zovu sigurno nece!!!
Sve sto imaju neka mi licno kazu ili neka me tuze ako za to imaju dokaze !!!!Sve sto sam ja kriv odgovaracu!!!
Imam i ja pravni tim !!!
Sve je uredno pregledano pre objavljivanja i podnosenja prijava!!
Ako nema osnova za pokretanja postupka prijave i svi moji navodi ce biti odbaceni!!!
Neka se ne sekiraju ako su cisti,ispravni i neuprljani!!!!Ako sam ja pogresio snosicu posledice za klevetanje ali ako sam u pravu sta ce mo onda????
Povratka na staro NEMA i NECE GA BITI DOK SAM ZIV !!!!
Na vreme sam ukazivao i pricao to niko nije shvatao ozbiljno sad je djavo dosao po svoje!!!!
Lepo sam se sklonio i podneo ostavku na sve funkcije a oni me stalno cackaju prozivaju na javnim skupovima pljuju i ocekuju da cu se ja uplasiti zbog cinjenice da ONI IMAJU PARE i da MOGU DA RADE STA HOCE??
Ja ne radim u njihovim privatnim firmama ,od njih ne zavisim i uvrede i prozivke kao i pretnje ne oprastam ni rodjenom ocu a kamoli njima!!!!
Obraz mi je cist nemam putera na glavi i na napade reagujem ...
A i ZAKLEO SAM SE............ovoga puta idemo do kraja i malo dalje jer imam argumente i ako budu trazili jos imace tu cast ????????? |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 15.09.2012. 20:54
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|

|
|
|
|
gruja |
Objavljen 17.09.2012. 12:53
|

Član

Upisa: 107
Pristupio: 20.08.2012. 16:50
|
Slavaplana bravo!!!
Sad krece i kod nas u Bojniku,a velikim delom zahvaljujuci vama i ovom forumu! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.09.2012. 13:26
|

Admin

|
gruja kaže:
Slavaplana bravo!!!
Sad krece i kod nas u Bojniku,a velikim delom zahvaljujuci vama i ovom forumu! 
Nemoj kolega Grujo da te čuje Saša035, njegovi upisi se uglavnom svode na omalovažavanje našeg rada
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.09.2012. 13:52
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Slavo samo napred......
slavaplana kaže:
Lov NIKAKO NE SME BITI ZABRANJEN jer lovci NISU krivi za ovo sto se desava!!
Moram ti reći da ti je ovo pogrešno 100%.
Samo ZABRANA LOVA može naterati onih 99% članova vašeg udruženja da shvate da nezakoniti postupci pojedinaca koje su oni birali, koje biraju, i koje mogu da smene, mogu da utiču i na njih!
Tek tada, kada ne budu mogli da love, će prestati da ćute i početi da se obračunavaju sa onima koji su svojim postupcima doveli do zabrane lova.
Koliko je ovakvo njihovo postupanje moralno i ljudski to neka je njima na dušu i čast!
Ja sam imao taj problem, kada sam mogao da izdejstvujem samo jednim dopisom da se trajno zabrani lov u Bačkoj Palanci, ali nisam želeo da 200 lovaca trpi zbog Piškaćeve bahatosti.
I pogrešio sam....baš tih 200 lovaca uredno ćuti, dozvoljavaju i dalje da ih Piškać i ekipa uredno karaju, i da im uredno uzimaju pare za članarinu....... i treba, zaslužili su (bar ogromna većina)!
Tako da ponovo dolazimo do one Laline :
Lovci imaju baš onakvo rukovodstvo kakvo zaslužuju!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 17.09.2012. 14:05
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Sremac, to ti ja zovem grupno kažnjavanje i 100% sam saglasan sa tobom. Seti se vojske. Jedan ili par pametnih zahebava ceo vod ili četu, pa onda padne jedno kolektivno "ćebovanje" gde ti se drugari lepo oduže za sva sranja koja im praviš...i mirna Bačka.
Sutra taj neposlušan bude primeran vojnik, a ako nastavi da pravi sranja, same ga se starešine reše da jedna trula jabula ne kvari ostale.
Upravo tako treba da bude. Kazniš sve i kažnjavaš ih dok sami ne izoluju te loše.
Kao kad te zaboli zub. Ne vadiš ga odmah, nego kad krene malo jače da boli, sam ga organizam izoluje i priprema za vađenje.
Jer svako od nas može da trpi do određene granice, ali preko toga ne treba da oćuti nikome ako u opšte želi da lovi.
Da su inspektori kako treba, pa da LU samo pune prijavama odnosno zabranjuju lov, što je po meni medicina za neposlušne navikle da peglaju šta stignu i gde stigu, da vidiš kako bi se lovci organizovali i te "trule jabuke" izbacili sami.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 17.09.2012. 16:22
|

Lovčina

|
Videcemo!!Ocekujem zvanican zapisnik posto je kontrola zvanicno zavsena da mi se na licni zahtev dostavi!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 18.09.2012. 09:32
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.09.2012. 09:42
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ju, ju, ju.....
Ne verujem......
Slavo, jbt. pa koji su to indijanci kod tebe???

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 18.09.2012. 09:44
|

Lovčina

|
pleme je na vlasti.... |