Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
Bena

Bena kaže:
sliku sam smanjio kako si mi rekao i ovde sam je zakacio na browse i stisnuo na odgovor ali ponovo slike nema samo tekst..pokusavam da provalim u cemu je fora al sporo nesto..

Hunter forever
 Bena vidi da ti nema razmaka mozda u imenu slike.
marka Engleski poenter marka

misa 71
 Bena , idi u folder gde si sacuvao sliku i sa desnim klikom misa na sliku idi u opciju propertis da vidis kolika ti je slika ?
Kada otvoris aplikaciju na forumu prvo upises poruku
pa ides na aplikaciju Choose File i otvoriti se folderi tj nadji folder gde ti je sacuvana slika (ona slika koju si odradio - smanjio) nakon toga idi na polje odgovor .
Proveri kako si dao naziv slike nesme da ima razmak primer> moj poenter / to nije dobro naziv slike mora da bude izjedna - mojpoenter

evo jos jednog manjeg video klipa

http://www.youtub...ZwlbkSBsss
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Hunter forever
 Miso jel planiras da paris poentera????

misa 71
 Hunter druze poenter je uvek slobodan za drugare kome treba da upari kuje .Pas
Ja svugde trazim da nabavim zensko stene , nekoliko njih mi obecali pa cemo videti .
Pozdrav za Veskokv B) i Milosa Ostrovca
Zamisli trazio sam stene zenku cele 2010.god. ovde u mom kraju a i malo sire i nista Confused

milols_lovac_ostrovac
 Miso druze obecao sam cim bude bilo javljam ti!Mozes nekada posto si blizu mene,da dodjes da zajedno izvedemo kerove na teren..!!

Hunter forever
 Neznam sta ima aca musko ili zensko,mozda ti on moze pomoci.Ja planiram da uzmem nekog kera da ga obucavam pa da krenem sa njim da lovim za 3 godine ili je rano jos sta mislite???

BojanKG
 nije rano druze,i ja planiram da nabavim nekog kera ali nisam pri parama,a i dvoumim se mnogo ima dosta dobrih pticara,kratkodlaki nemci,bretonci,poenteri Confused Glavu o zid
srbijalov markafazan

aca
 ja imam muskog mislio sam kada malo ostari da ga uparim sa nekom kujom da ostavim kao podmladak.u mojoj okolini barem koliko ja znam ima jedan covek pointerku majku od mog tako ako neko hoce da pari neka kaze.hunter mozes ja sam planirao kada postanem lovac moji ce da imaju 4-5 godina u najboljim godinama pa kad ostare da ih uparim sa nekim zenkicama.poz

misa 71

BojanKG kaže:
nije rano druze,i ja planiram da nabavim nekog kera ali nisam pri parama,a i dvoumim se mnogo ima dosta dobrih pticara,kratkodlaki nemci,bretonci,poenteri Confused Glavu o zid

Hajde da probamo da uradimo to bez tih prokletih para . Pa valjda ima nas koji ne mislimo da zaradjujemo na drugare Pas
Zasto mi poenterdzije ako smo u mogucnosti ne poklonimo (mislim na one koji imaju kuje) po jedno stene iz legla drugarima lovcima koji su u drugim krajevima ove lepe nase Srbije.

aca
 evo i mog sa dva meseca http://img89.imag...01585g.jpg

aca
 i ja delim misljenje sa misom,jer nikad se nezna kad drugar moze da ti vrati to sto si mu dao kad mu je trebalo.nikad se ne zna

BojanKG
 misa 71,kako podnose zimu? 
srbijalov markafazan

BojanKG
 aco,malisan ti je pravi lepotan Pas sve najblje sa njim B)
srbijalov markafazan

misa 71

BojanKG kaže:

Ma druze mani te se tih prica da su mnogo zimljivi . Naravno ako nisi dobar lovac i domacin onda nikako , ali ako imas normalne uslove ( ja sam za boks) da je zatvoren od vetra , da je kucica ili ozidano odeljenje ili sagradjena kucica od dasaka sa izolacijom.
A najvaznije je da zimi dobro hranis kera i uvek da ima dosta slame Pas
A ko ima uslova moze i da ga drzi u sobi , hodniku kuce ,garazi sa parnim grejanjem , naravno kotlarnici ali je zajebano ako se lozi ugalj pa jos Kostolacki (sumpor) Izvini malo se salim nije sve tako crno samo ako imas volje i uslova to su izuzetni kerovi.Bye

aca
 hvala bojane jedva cekam da napuni 2-3 godine da smiri kako ja kazem strasti da bude ozbiljan.kako se meni cini njemu je jos do zezanja iako ima godinu dana.

misa 71

aca kaže:
i ja delim misljenje sa misom,jer nikad se nezna kad drugar moze da ti vrati to sto si mu dao kad mu je trebalo.nikad se ne zna

Bravo 2
Vidimo se aco u Rabrovu na pijac .

BojanKG

misa 71 kaže:

BojanKG kaže:

Ma druze mani te se tih prica da su mnogo zimljivi . Naravno ako nisi dobar lovac i domacin onda nikako , ali ako imas normalne uslove ( ja sam za boks) da je zatvoren od vetra , da je kucica ili ozidano odeljenje ili sagradjena kucica od dasaka sa izolacijom.
A najvaznije je da zimi dobro hranis kera i uvek da ima dosta slame Pas
A ko ima uslova moze i da ga drzi u sobi , hodniku kuce ,garazi sa parnim grejanjem , naravno kotlarnici ali je zajebano ako se lozi ugalj pa jos Kostolacki (sumpor) Izvini malo se salim nije sve tako crno samo ako imas volje i uslova to su izuzetni kerovi.Bye

srbijalov markafazan

aca
 moji dok su bili mali drzao sam ih u kotlarnici sada kada su veci napravili smo kucicu od boksa za telace u tu im je toplo sa mnogo slame.nemam strah da ce se prehladiti.slikacu pa da vidite sutra

BojanKG
 ma ja i obicnom dzukcu sam napravio kucicu od drveta pa stiropor pa drvo nema da duva nigde Grin
srbijalov markafazan

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,469,260 posete www.srbijalov.com