Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
LU Aleksandrovo

Lala kaže:
Ma počela sezona na srndaća, kako šta počelo, čoveče! Grin

Ima li nešto vredno za odstrel, ili samo prosek?
Cucić će biti sasvim dovoljno.

vuk71
 podunavac celo nase rukovodstvo ima staza u mikimaus radionici, oni se predano spremaju za taj obracun ,ja verujem da im nece tesko pasti...

Alezi
 Ljudi moji sad su počeli samozvani LOVNICI bez lovišta da zovu pojedine lovce i da im skreću PAZNJU da paze sa kim se druze i koga pišu na dozvolu!!!!!!!
E lepo ne mogu da verujem koliko su rukovodioci LD"Jelen"Bačka Palanka SITNE DUŠE,,(pa čega im je malo,pa jel im nije dosta).
Umesto da ćute i da se pokriju ušima oni se još i KU...!!
E DRUGARI NEĆE MOĆI SAD ĆEMO U JAVNOST!!!!!!!!!!!

zoranp

Alezi kaže:
Ljudi moji sad su počeli samozvani LOVNICI bez lovišta da zovu pojedine lovce i da im skreću PAZNJU da paze sa kim se druze i koga pišu na dozvolu!!!!!!!
E lepo ne mogu da verujem koliko su rukovodioci LD"Jelen"Bačka Palanka SITNE DUŠE,,(pa čega im je malo,pa jel im nije dosta).
Umesto da ćute i da se pokriju ušima oni se još i KU...!!
E DRUGARI NEĆE MOĆI SAD ĆEMO U JAVNOST!!!!!!!!!!!

ISTINU ZBORIŠ KOLEGA!!!..VALJDA SE BOJE DA "NEZATRUJEMO" JOŠ LJUDI KOJI MISLE SVOJOM GLAVOM I KOJI NISU GLADNI MESA, NEGO LOVE IZ ZADOVOLJSTVA I LOVAČKE STRASTI, A TAKVI SU OPASNIII Kalanjikov!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Šta se dešava palančani prepiša vas Popiškać
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 ..mali je opasan, gadno zapišava!!!ROFLROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Status "KVO"!
Piškać je i dalje na "LERU"!
Ali MUP je u 3. brzini!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Šapnula mi tičica da su čak uzeli i noviji model za bolje ubrzanje startniji i bolji od starog

vuk71

ko se sa murijom igra od murije i strada...sve mi na to vuce...

slavaplana
 Prema mojim informacijama Sremac75,Zoranbp i vuk71 su regisrovali udruzenje za buducu dodelu lovista u B.P.
Naime Sremac je prihvatio da brani jednog haskog optuzenika i jos par jakih predmeta u Srbiji nabrzinu je zaradio ogromnu lovu i ova trojka je resila da taj novac da kao garanciju prilikom buduce dodele lovista u Palanci!!
Zoranbp ce biti upravnik jer ispunjava uslove,Sremac75 Predsednik udruzenja ,dok ce se Vuk 71 zadovoljiti mestom sekretara!
Lovocuvara ce agazovati ugovorom o delu kako bi smanjili troskove!!!
Plan je da nikog neprime da lovi bar dve godine kako bi na miru bez problema lovili na citavoj teritoriji svog lovista i bez problema sa nosiocima grupa sa kojima sada trenutno imaju problema!!!
Ova ideja mi se dopala i iskreno se nadam da ce forumase pozvati na otvaranje zeca i fazana!!!
Nisam siguran da ce mozda prebacici planirani ostrel za ovu godinu!!!
Pomozimo im svi zajedno!!!!!
Alezi tebe sam zaboravio ali ti ces biti samo CLAN kao i Bora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ROFL

zoranp
 Hmmmmm...sve je mogućeHmmm !!...jer IPAK SE OKREĆE!!!!ROFLROFLpuc puc
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 HmmmHmmmHmmm
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

slavaplana kaže:
Prema mojim informacijama Sremac75,Zoranbp i vuk71 su regisrovali udruzenje za buducu dodelu lovista u B.P.
Naime Sremac je prihvatio da brani jednog haskog optuzenika i jos par jakih predmeta u Srbiji nabrzinu je zaradio ogromnu lovu i ova trojka je resila da taj novac da kao garanciju prilikom buduce dodele lovista u Palanci!!
Zoranbp ce biti upravnik jer ispunjava uslove,Sremac75 Predsednik udruzenja ,dok ce se Vuk 71 zadovoljiti mestom sekretara!
Lovocuvara ce agazovati ugovorom o delu kako bi smanjili troskove!!!
Plan je da nikog neprime da lovi bar dve godine kako bi na miru bez problema lovili na citavoj teritoriji svog lovista i bez problema sa nosiocima grupa sa kojima sada trenutno imaju problema!!!
Ova ideja mi se dopala i iskreno se nadam da ce forumase pozvati na otvaranje zeca i fazana!!!
Nisam siguran da ce mozda prebacici planirani ostrel za ovu godinu!!!
Pomozimo im svi zajedno!!!!!
Alezi tebe sam zaboravio ali ti ces biti samo CLAN kao i Bora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ROFL

Nešto sam i ja načuo o tome, čak ide priča da će sedište imati u Neštinu, zbog blizine vinograda i vinskih podruma, kad gosti dodju da im je pri ruci posluženje.
A Meshtan će, kako se priča, morati da podnese molbu za prijem, pošto baš oko tih vinograda i vina ima nekih nerešenih 'tekućih' pitanja ROFLiveli 2
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

apinest
 I ne samo to, Lalo: spominje se da će i jedno druženje forumaša na zimu organizovati u Neštinu! Ako bude tako, Sremac75 će biti ne samo predsednik novog udruženja, nego i novog LSS (Lovačkog saveza Srema, ne Srbije!), i to po mogućnosti ovog vinskog, fruškogorskog!!!Bravo

DakiNS

apinest kaže:
I ne samo to, Lalo: spominje se da će i jedno druženje forumaša na zimu organizovati u Neštinu! Ako bude tako, Sremac75 će biti ne samo predsednik novog udruženja, nego i novog LSS (Lovačkog saveza Srema, ne Srbije!), i to po mogućnosti ovog vinskog, fruškogorskog!!!Bravo
Necemo polovicno pa da zaboravio bracu iz drugog dela Srema , jeste li normalni sta ca mo da mezimo a Sremci prave dobar kulenmmmmmmmmGladaniveli 3

Lala

DakiNS kaže:

apinest kaže:

Necemo polovicno pa da zaboravio bracu iz drugog dela Srema , jeste li normalni sta ca mo da mezimo a Sremci prave dobar kulenmmmmmmmmGladaniveli 3

Slažem se i sa Apinest i sa Dakijem! Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Danas sam čuo od bivšeg predsednika LD "Jelen" Bačka Palanka da je Skupština LD 2010. godine donela odluku da zajedno sa LD iz Mladenova napravi novo LU!

Ja sam bio ubeđen da je skupština jednoglasno donela odluku da se LD "Jelen" osamostali od sadašnjeg LU i da samostalno gazduje lovištem koje će biti ustanovljeno u granicama k.o. Bačka Palanka.

Ali Piškaći su spremni na sve.........

Ali sada će Mladenovljani morati da drže gaće, jer kada ih Piškaći uzmu pod svoje, pa preglasaju....moraće da budu manji od makovog zrna!
Možda ih u početku neće dirati dok je tata Kunovac na funkciji, ali čim više ne bude biće kuku-lele!
PraviloPraviloPravilo
Palica

slavaplana
 To su interesi pojedinaca!!!!

Sremac75
 LSV i PSPVŠ nastavljaju da rade na rasturanju postojećih LU.

Upravo sam se vratio sa "viđenja" sa predstavnikom LSV Milošem Kunovcem, nekim g.Milanom (nisam zapamtio prezime...mislim Martinović) iz Pokrajinskog sekretarijata, Bracom Piškaćem, Lazom Šarcom, i predstavnicima nekoliko LD našeg LU.

Naime LSV je juče najavio da danas dolaze da vrše "premer lovišta".

Međutim koliko sam ja shvatio oni su došli da ucrtavaju granice novih lovišta.
Miloš Kunovac je čak rekao da su došli da ucrtaju granice novih lovišta u skladu sa željama LD i budućih novih LU, odnosno kako je Savo pisao lovište za B. Palanku i Mladenovo, lovište za Pivnice, Despotovo, Parage i Tovariševo, i lovište za Gajdobru, Novu Gajdobru, Silbaš. Obrovac, Čelarevo, Vizić i Neštin.

Kada sam mu rekao da takav dogovor u našem LU ne postoji, rekao mi je da su takve želje dostavljene LSV-u.
Kada sam ga pitao ko je to dostavio, slegnuo je ramenima, progutao knedlu, i rekao da misli da je LU poslalo!
Onda sam mu rekao da sam ja član UO LU i da o nečemu sličnom nikada nije doneta odluka na UO LU ponovo je slegnuo ramenima i progutao knedlu.

Onda sam ga pitao gde to u zakonu piše da se lovišta ustanovljavaju u skladu sa nečijim željama, i gde su želje kao kriterijum navedene...ponovo nije znao da mi odgovori!

Sin Kunovac je opravdanje za ovakve granice lovišta pokušao da nađe u tome što neki delovi lovišta imaju a neki nema DS.
I još je dodao da ovo nije SRBIJA pa da lovci iz raznih sekcija mogu da love u celom lovištu kojim gazduje LU, a na moje pitanje pta je ovo ako nije Srbija, on je odgovorio VOJVODINA!
Sin Kunovac je opravdanje za ovakve granice lovišta pokušao da nađe i u tome što dosadašnje LU nije radilo kako treba, pa su rešili da one kojima je lov bio zabranjen zato što im je falilo 700 dozvola za lov nagrade novim lovištem (LD "Jelen" Bačka Palanka), pa kako do sada nismo imali upravnika lovišta nego je on ili Zeremski bio formalni upravnik lovišta, pa kako nismo imali ni drugog lovočuvara a oni su nas pokrivali (ne znam da li je mislio na LSV ili na PSPŠV).
Ja sam mu se zahvalio što su nam u prethodnom periodu pomagali da kršimo zakon!

Onda su se u razgovor uključili i predstavnici ostalih LD i otprilike potvrdili moju priču i usprotivili se ovakvom načinu rada.

Još je Miloš Kunovac rekao na kraju da ako ovakva lovišta nisu naša želja, da je to onda volja Pokrajinskog sekretarijata da tako ustanovi lovišta! (verovatno je od svoga tate bio ovlašćen da nastupa u ime PSPŠV).
I nakon toga "delegacija iz NS" nije više htela da razgovara sa nama nego su krenuli da "obave svoj posao", na šta su svi osim Šarca i Piškaća napustili taj "sastanak" i odbili da učestvuju u radu ove "delegacije".
Seli su u džip sa Lazom Šarcem i Bracom Miškaćem i otišli, a ja nikako ne mogu da se otmem utisku da su se sa njima i ranije sve dogovorili, i da su u stvari došli da odrade posao onako kako im Piškać i Laza kažu.

Alal vera majstori!
Ovako će izgledati lovišta na teritoriji sadašnjeg lovišta "Palančki rit"!
Alal vera...još jednom!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 Što se tiče granica...

Između B. Palanke i N. Gajdobre će granica ići prirodnom granicom -Kanalom DTD!
Tako će N. Gajdobra izgubiti deo svog lovnog terena, na šta ne pristaju ni pod razno, a dobiti od B. Palanke deo terena koji je uglavnom po Miškovićevim voćnjakom (to nije onaj ograđeni voćnjak u kojem su zeca lovili Ćeranić i ekipa...neki kažu da je bio i Zeremski) na šta isto ne pristaju, a B. Palanka bi umesto voćnjaka dobila lep lovni teren!

Ali kada kanal DTD dođe do lovnog terena Obrovca, onda isti više neće biti granica lovišta nego će to biti granica K.o. Obrovac-kao zato što kanal cepa lovni teren Obrovca (cepa i teren N. Gajdobre ali to nije važno kada to odgovara B. Palanci).
Isti je slučaj i sa Tovariševom koga DTD deli na dva dela-primenjivaće se kranice k.o.!

Znači granice novih lovišta će malo biti prirodne (kada to odgovara Piškaćima) a malo granice k.o. kada to odgovara Tovarišanima!

Ma smejurija!Cry
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,357,635 posete www.srbijalov.com