Ljubomoran sam, ali ne jer su oni bili nego jer ja nisam. Vidim da je bilo ekstra. Svaka cast domacinima, izgleda da su zadali zadatak svima
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
Da malo i ja dam doprinos današnjem prelepom druženju.Prvo domaćini"SREMCI" biće sasvim dovoljno,nemam reči jedino od Indjijanca ne očekujte barem dva dana na forumu ,dao je maksimum od sebe od pola jedan noćas loži vatru i podmeće žar pod bika, kolege kažu vola ali ono što ih razlikuje vidi se na slici da je pričvršćeno sa potrbušne straneDan prelep ne prehladan ali idila zimska. Žao mi je što smo morali zbog terena biti podeljeni na dve grupe, mislim da su tereni bili malo drugačiji da bi druženje bilo mnooogo bolje, iako se ne mogu požaliti,od samog početka pljuštale su šale sa svih strana( a i promašaji) pa sve do samog kraja , smeha je kao i fazana bilo na pretek. Istina nahvali Lala moje streljačke sposobnosti ali nije baš sve bilo tako .Tako sam se slatko ispromašivao kad oni nisu gledali.Za ručak mogu se pohvaliti da sam zagrejao mnoge jedino Šekija nikako da nagovorim,a tvrdim vam da je Ličan Zoki i nije tako strašan kao što izgleda (sada je na druženju sa ostalim našim ličkim međedima) nije imao petlju da proba lavu, a Šeki ode bolestan nisam ga uspeo lečiti boji se lave kao ginekologaGulaš je za svaku pohvalu ali bikče, pa još sečeno dok se vrteo kada sam doneo za stol razgrabi se u momentu , a bilo je prste da poližeš, postaviću par slika a vi obratite pažnju na Zoranove brkove , nije na njima inje nego masnoća od bikčeta
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
punisher kaže:
Daki, sve si ti to lepo rekao i napisao, ali reci ti nama ko je pojeo ono što visi bikčetu
Nestadoše beli bubrezi dok smo lovili ali verujem zasluženo Indjijanac i Deda Mraz, ako ne verujete pogledajte malo snimke on stvarno postoji jeste da je ložio vatru ali je bio sa nama
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
drago mi je da gledam ove upise i knstatujem da je uspeo lov a pre svega druženje,mislim da je ovo danas bio samo još jedan dokaz koliko je dobar,nadam se da su kolege sa srbijalova poneli lepe utiske i da ih ubuduće Indjija asocira na lep lov i druženje.
Stvarno vam je bilo lepo i jako mi je žao što nisam bio sa vama . Moram da kažem da mi je Lalino ponašanje bilo najblaže rečeno čudno. Prvo je pio rakije a posle mahao nožem i pretio Zoranu brijanjem na suvo. Nisam znao da je tako agresivan kad popije. Možda je ta rakija i "krivac" za tolike promašaje. Svaka čast i domaćinima i forumašima, vidi se da vam je bilo super.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?